Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı uğurlu olsun canım beslenmeyi halledersin bi şekilde.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi daha yaşatmasın.

Teşekkür ederim hoş buldum ama ben diğer konuyu kapattım. İnşallah sen de en kısa zamanda aramıza sağlıklı bit şekilde dönersin.

13 subat menum

10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates

14.00
1 kase pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim wasa

16.30
1 bardak tarcinli sut
3 kuru kayisi
2 tam ceviz

18.30
1 kase pirasa
1 kase yogurt

Su 2 lt.
Spor 3 mil leslie
Menün Harika olmuş canım hiç bir eksik Yok afiyet olsun.

Allah şifalar versin canım çok zordur ufacık bebiş kıyamadım ya umarım tez zamanda iyileşir

takdir ettim seni canım ben de yapmak isterdim bugün ama kv ye gideceğiZ yemeye ne çıkarsa bahtıma

sagol canim onerilerin icin
ben de 1 saattir kendimle celisiyorum. kuru incir aslinda cok tatli amq ondan da yesek olur mu ki mesela 1 kuru incirin 1/6 ini
Canım günde 2 porsiyon meyve veya kuru meyve yeme hakkimiz var kasma kendini boş yere. 1 incir 1 porsiyon

kocaman bir dilim pasta yedim ben..
yok artik sen yaptıysan biz napalim canım. İnanmayiz
hayırlı olsun canim

Kızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim

Gecmis olsun canim
Aman dikkat et balli zencefil ye bence

Amin canım çok sağol :)

Çok geçmiş olsun canım karbonatlı su ile gargara tavsiye ederim.sıcak suya toz zencefil ve limon karıştırarark da tüketebilirsin.dibinde kalan tortuyu içmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…