Hayırlı uğurlu olsun canım beslenmeyi halledersin bi şekilde.Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi daha yaşatmasın.Selam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
Biraz gecmise baktim da olaylar beni cok uzdu.
2017 benim icin cok zor gecti olumlerden dondum defalarlaca. Ameliyat oldum ameliyat esnasinda kalp krizi gecirdim 3 kere kalbim durdu vs... 5 ocak 2018 te annem beyin ameliyati oldu yani 2018 e de cok parlak girmedim. Simdi ben bunlari niye mi anlatiyorum az sonra yazacaklarimi ve beni daha iyi anlamaniz icin.
Ben yogun bakimdayken kizima teyzesinden daha fazla teyzelik yapan benim ameliyattan yogun bakimdan sag salim cikmam icin tum cevresini seferber edip kuran dua okutan hasta yatagimdan biran once kalkmam icin gece gunduz mesajlariyla yanimda olan @berilceee me kardesim demeyim de ne deyim. Beril benim icin kaptan degil kardes can dostu hersey. Ve tabi ki bu olaylar uzdu.
Teşekkür ederim hoş buldum ama ben diğer konuyu kapattım. İnşallah sen de en kısa zamanda aramıza sağlıklı bit şekilde dönersin.LAydLiNe hosgeldin. 13. Takim kaptanligin hayirli olsun. Kesinlikle kisisel algilama keske bizim takimda onceden olsaydin ve bizde senin kaptanimiz olmani isteyecek kadar seni tanisaydik. Beril ayrilirken zaten bir arkadasimizi onermisti. Burada bir aile gibiyiz simdi bize tepeden inme alin bundan sonra a kisiye degil kisiye b kisiye anne diyecekseniz gibi olmus bu olay. Yoksa mevzumuz seninle ilgili degil. Ben listede degilim zaten izine ayrilis kiloma donmeye calisiyordum. Ben bu hafta kendimi toparlayim haftaya tekrar menu ve paylasimlarla araniza donmeye calisirim.
Menün Harika olmuş canım hiç bir eksik Yok afiyet olsun.13 subat menum
10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates
14.00
1 kase pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim wasa
16.30
1 bardak tarcinli sut
3 kuru kayisi
2 tam ceviz
18.30
1 kase pirasa
1 kase yogurt
Su 2 lt.
Spor 3 mil leslie
Allah şifalar versin canım çok zordur ufacık bebiş kıyamadım yaGünaydın arkadaşlarr
Bende teşekkür ederim.kızım düzeltilmiş 2,5 aylık prematüre.yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi hidrosefali oluştu sık doktor takiplerimiz var.kurul raporu fizik tedavi için.nöroloji uzmanı fizik almasını tavsiye etti.
Birde 4 yaşında oğlum var
takdir ettim seni canım ben de yapmak isterdim bugün ama kv ye gideceğiZ yemeye ne çıkarsa bahtımaaylahl canim ilk basta yapamam sandim ama gerçekten cok doyurdu. Sana tavsiyem bu aksam kendine yağsız olacak sekilde marul cacığı yap. Hiçbir sey degil sadece o caciktan iki tabak ye bak gaayet doyurucu oluyor hem kalorisi düşük hem sağlıklı
Canım günde 2 porsiyon meyve veya kuru meyve yeme hakkimiz var kasma kendini boş yere. 1 incir 1 porsiyonsagol canim onerilerin icin
ben de 1 saattir kendimle celisiyorum. kuru incir aslinda cok tatli amq ondan da yesek olur mu ki mesela 1 kuru incirin 1/6 ini
yok artik sen yaptıysan biz napalim canım. İnanmayizkocaman bir dilim pasta yedim ben..
hayırlı olsun canimBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Geldim geldim canim tam gaz devam bugunku menun u paylastin miburdayım :)
Nerdeydin kaç gündür :)
Zor geciyor başağrısı fena ama gececek insallah...Şeker konusunda çok güzel bişey yapıyorsunuz. Ben de yapmak isterim. Şeker yok zaten hayatımda ama başka yasaklı ne var? Yarından itibaren ben de katılayım aranıza.
Tek derdin bu olsun kaptanimBu arada evdeyim internet kesilmiş mecburen mobilden yazıyorum haberiniz olsun böyle dümdüz renksiz gülücüksüz olunca kendimi kötü hissediyorum :/
Ekstrem bisey yok canim.Şeker konusunda çok güzel bişey yapıyorsunuz. Ben de yapmak isterim. Şeker yok zaten hayatımda ama başka yasaklı ne var? Yarından itibaren ben de katılayım aranıza.
Bundan ala dert mi olurTek derdin bu olsun kaptanim
Tamamdır yarın ben de sizdenimEk
Ekstrem bisey yok canim.
Tatli istegimiz oldugunda 1 meyve hakkimiz var 1 dilim ekmek serbest
Benimde basim agriyodu ara ogun yaptim iyi geldi canimZor geciyor başağrısı fena ama gececek insallah...
Amac saglikli ve temiz beslenmek :))Tamamdır yarın ben de sizdenim
Bol smile li olmus ahahaBundan ala dert mi olur
Yüzme bu gün iptal oldu ona da yarın gideceğim akşam tepenizdeyim yani
Ahan da üşenmedim buldum smile cıklarımı
Gecmis olsun canimKızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
Amin canım çok sağol :)Allah şifalar versin canım çok zordur ufacık bebiş kıyamadım yaumarım tez zamanda iyileşir
takdir ettim seni canım ben de yapmak isterdim bugün ama kv ye gideceğiZ yemeye ne çıkarsa bahtıma
Canım günde 2 porsiyon meyve veya kuru meyve yeme hakkimiz var kasma kendini boş yere. 1 incir 1 porsiyon
yok artik sen yaptıysan biz napalim canım. İnanmayiz
hayırlı olsun canim
Çok geçmiş olsun canım karbonatlı su ile gargara tavsiye ederim.sıcak suya toz zencefil ve limon karıştırarark da tüketebilirsin.dibinde kalan tortuyu içmedenKızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
Bende hep mobilden yazıyorum bellidir :)Bu arada evdeyim internet kesilmiş mecburen mobilden yazıyorum haberiniz olsun böyle dümdüz renksiz gülücüksüz olunca kendimi kötü hissediyorum :/
Sağol canım :)Gecmis olsun canim
Aman dikkat et balli zencefil ye bence[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?