Geçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.Kızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
Çok geçmiş olsun canım karbonatlı su ile gargara tavsiye ederim.sıcak suya toz zencefil ve limon karıştırarark da tüketebilirsin.dibinde kalan tortuyu içmeden
Sağol canım gargara yapmadım bir de onu deneyeyimÇok geçmiş olsun canım karbonatlı su ile gargara tavsiye ederim.sıcak suya toz zencefil ve limon karıştırarark da tüketebilirsin.dibinde kalan tortuyu içmeden
henüz yemek yiyorum .Geldim geldim canim tam gaz devam bugunku menun u paylastin mi
tesekkür ederim evi havalandırıyoeum da emzirirken dip dibe olduğumuzdan çok korkuyorum ona da geçecek diyeGeçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
Canim cook gecmis olsun... bogaz ağrısına ada cayi gargarasi cook iyi geliyor şıp diye bogaz agrisi bitiyor...benim bogazim agriyinca hemen yaparim...dene istersen canim..Kızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
Teşekkür ederim baştan sıkıntı olabilir benim için. Çünkü hiç paketli gıda tuketmiyoruz. Ama en kısa zaman fa düzenimi otutturacagimi düşünüyorum.Hayırlı uğurlu olsun canım beslenmeyi halledersin bi şekilde.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi daha yaşatmasın.
Teşekkür ederim hoş buldum ama ben diğer konuyu kapattım. İnşallah sen de en kısa zamanda aramıza sağlıklı bit şekilde dönersin.
Menün Harika olmuş canım hiç bir eksik Yok afiyet olsun.
Bende genelde mobil yazıyorum usenmeden buluyorumBende hep mobilden yazıyorum bellidir :)
henüz yemek yiyorum .
birazdan paylaşım yapıcam.
canım rakibem sevinebilirsin bugün menüde Kıymalı pide ve Makarna var
gacmiyo ki
aklimdan hep tatlilar geciyoo
Umarim yada kayisi ye canimAllah allah hiç öyle hissetmedim benimde 2.günüm.
Yok canım sen yapmazsın öyle şeyler inanmam...kocaman bir dilim pasta yedim ben..
Hayırlı olsun canim cok sevindim.nezman dır bekliyorsun ataman olmuyormuBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Kızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
BiZ anlayalım diye smile li...Bol smile li olmus ahaha
Teşekkür ederim canım. Şu an ücretli öğretmenlik yapacağım.Hayırlı olsun canim cok sevindim.nezman dır bekliyorsun ataman olmuyormu
Selam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
Biraz gecmise baktim da olaylar beni cok uzdu.
2017 benim icin cok zor gecti olumlerden dondum defalarlaca. Ameliyat oldum ameliyat esnasinda kalp krizi gecirdim 3 kere kalbim durdu vs... 5 ocak 2018 te annem beyin ameliyati oldu yani 2018 e de cok parlak girmedim. Simdi ben bunlari niye mi anlatiyorum az sonra yazacaklarimi ve beni daha iyi anlamaniz icin.
Ben yogun bakimdayken kizima teyzesinden daha fazla teyzelik yapan benim ameliyattan yogun bakimdan sag salim cikmam icin tum cevresini seferber edip kuran dua okutan hasta yatagimdan biran once kalkmam icin gece gunduz mesajlariyla yanimda olan @berilceee me kardesim demeyim de ne deyim. Beril benim icin kaptan degil kardes can dostu hersey. Ve tabi ki bu olaylar uzdu.
Teşekkür ederim canım. Şu an ücretli öğretmenlik yapacağım.
Ben daha geçen sene formasyon eğitimimi aldım. Sınava 2017 de kendimi denemek için girdim. 1 senedsenedir bekliyorum diyelim. Bu sene gireceğim bakalım inşallah bir şeyler olur
Teşekkür ederim canım. Şu an ücretli öğretmenlik yapacağım.
Ben daha geçen sene formasyon eğitimimi aldım. Sınava 2017 de kendimi denemek için girdim. 1 senedsenedir bekliyorum diyelim. Bu sene gireceğim bakalım inşallah bir şeyler olur
Ada cayi gargarasini tavsiye ederim.. aftlarada bogaz agrisinada iyi geliyor...Geçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
Karbonatlı su acaba ağız içi aftlarda da işe yarar mı dersin? Ağzımın içi yara doldu resmen. Bana da bi çözüm lazım.
Bu zaten 3. Senem ücretli de ama.her sene okul farklı oluyor ortam farklı oluyor. Ve benim daha önce hiç kız öğrencim olmadı. Ama bu dönem olacak. Ve 11. Sınıflarla 12. Sınıflara dersim olacakmışOlur canim merak etme kpss çok önemli allah yardımcın olsun hepimiz baştan ücretli yaptık sonu gelir ins..ben sabah giderken tükedeceğim şeyleri yanıma alıyorum sende öyle yaparsın. Zaten başladıkça düzen oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?