Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
Çok geçmiş olsun canım karbonatlı su ile gargara tavsiye ederim.sıcak suya toz zencefil ve limon karıştırarark da tüketebilirsin.dibinde kalan tortuyu içmeden

Karbonatlı su acaba ağız içi aftlarda da işe yarar mı dersin? Ağzımın içi yara doldu resmen. Bana da bi çözüm lazım.

Geçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
tesekkür ederim evi havalandırıyoeum da emzirirken dip dibe olduğumuzdan çok korkuyorum ona da geçecek diye

Canim cook gecmis olsun... bogaz ağrısına ada cayi gargarasi cook iyi geliyor şıp diye bogaz agrisi bitiyor...benim bogazim agriyinca hemen yaparim...dene istersen canim..

Teşekkür ederim baştan sıkıntı olabilir benim için. Çünkü hiç paketli gıda tuketmiyoruz. Ama en kısa zaman fa düzenimi otutturacagimi düşünüyorum.

Hayırlı olsun canim cok sevindim.nezman dır bekliyorsun ataman olmuyormu

Canım cok gecmis olsun aylahl kendine dikkat et. Ilık süt iç bogazlarini yumuşatır. Bide bebeğini emzirirken agzina tulbent gibi birsey bağla ki maske görevi görsün.

Hayırlı olsun canim cok sevindim.nezman dır bekliyorsun ataman olmuyormu
Teşekkür ederim canım. Şu an ücretli öğretmenlik yapacağım.
Ben daha geçen sene formasyon eğitimimi aldım. Sınava 2017 de kendimi denemek için girdim. 1 senedsenedir bekliyorum diyelim. Bu sene gireceğim bakalım inşallah bir şeyler olur

Canim cok ağır seyler yaşamışsin Allah bir daha yaşatmasin.

Olur canim merak etme kpss çok önemli allah yardımcın olsun hepimiz baştan ücretli yaptık sonu gelir ins..ben sabah giderken tükedeceğim şeyleri yanıma alıyorum sende öyle yaparsın. Zaten başladıkça düzen oluşuyor.

Ada cayi gargarasini tavsiye ederim.. aftlarada bogaz agrisinada iyi geliyor...

LAydLiNe

13 ocak benim menüm
Sabah 8 bucukta herbulayf formül 1 250 ml 218 kalori (canım 1 haftadır bunu kullanıyorum bitene kadar kullanicam bi iki haftaya biter ins.denemek için almıştım öğün yerine geçen kalorisi dusuk)

Saat 10 buçukta 1 elma.kayisiyla siyah çay

Saat 3 te bikac kaşık yoğurt ve bitki çayı

Saat 5 te akşam yemeği
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık bulgur ve nohut
1kase yoğurt
Salata
1 dilim kepek ekmeği

7 de
Üzümle birlikte siyah cay

Aksam 9 da yoğurt ve meyve

Spor 45.dk..
30dksi yürüyüş bandı
15 dk.sı 20 şer adet kol bacak hareketleri ve mekik..100 ip atlama...

Şu 3lt.

Bu zaten 3. Senem ücretli de ama.her sene okul farklı oluyor ortam farklı oluyor. Ve benim daha önce hiç kız öğrencim olmadı. Ama bu dönem olacak. Ve 11. Sınıflarla 12. Sınıflara dersim olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…