Aslında maske temin edebilsen emzirirken çok faydası olur. Eczanelerde bulunuyordur. Bi araştır istersen her zaman işe yarar. Tekrar geçmiş olsun canım. El yıkamakta önemli aklının bir kenarında bulunsun.tesekkür ederim evi havalandırıyoeum da emzirirken dip dibe olduğumuzdan çok korkuyorum ona da geçecek diye
Canım seni kırdım galiba biraz bu konuda. Düşünsene daha yüz yüze konuşurken kendimizi istediğimiz gibi ifade edemezken burada birbirimizi hiç tanımazken yazarak duygu ve düşüncelerimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Öyle dümdüz yazınca sen karşındakini nasıl konuşturursan öyle konuşuyor. Sen beni içinde biraz sert konuşturdun galiba ama aslında ben sürekli gülücükler saçan biriyim.BiZ anlayalım diye smile li...
Tamam canım evde yok ama geçmezse en kısa zamanda temin edip deneyeceğim.Ada cayi gargarasini tavsiye ederim.. aftlarada bogaz agrisinada iyi geliyor...
Hımm herblife n farkına varmışsın. Keşke hiç başlamamış olsaydın. Bugün kargo gönderirken biriyle karşılaştık. Kadın aynı zamanda satıyormuş. Müşterilerine yolluyordu. İlk defa satıp da benim söylediklerimi anlayışla karşılayan birini gördüm ve o kadar takdir ettim ki anlatamam. Ben bu tür ürünlerin bünyemize ve metabolizmamıza çok zararlı olduğuna inanan insanlardanım. Dışardan alınan her türlü maddeye vitaminler dahil karşıyım. Sağlıkçıyım ama çok mecbur kalmadıkça asla ilaç içmem. Doğal yollardan her şeyin çözümü olduğuna inanıyorum. Akşam dokuzda yiyeceğin yoğurt ve meyve bence olmamalı. Onun yerine sağlam bir akşam yemeği yapsan sana daha yararlı olur. Meyvelerle ilgili yorumumu ayrı bir mesajda yaparım. Birde kış aylarında saat 18;00 den yaz aylarında ise saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yenilmemesi taraftarıyım. Suyun ve sporun çok iyi.LAydLiNe
13 ocak benim menüm
Sabah 8 bucukta herbulayf formül 1 250 ml 218 kalori (canım 1 haftadır bunu kullanıyorum bitene kadar kullanicam bi iki haftaya biter ins.denemek için almıştım öğün yerine geçen kalorisi dusuk)
Saat 10 buçukta 1 elma.kayisiyla siyah çay
Saat 3 te bikac kaşık yoğurt ve bitki çayı
Saat 5 te akşam yemeği
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık bulgur ve nohut
1kase yoğurt
Salata
1 dilim kepek ekmeği
7 de
Üzümle birlikte siyah cay
Aksam 9 da yoğurt ve meyve
Spor 45.dk..
30dksi yürüyüş bandı
15 dk.sı 20 şer adet kol bacak hareketleri ve mekik..100 ip atlama...
Şu 3lt.
Ada' cım kahvaltın biraz geç olmuş. Akşam yemeğinde çok erken olmuş. Çubuk kraker ve form ekmeği hiç olmamış. Kahvaltını biraz erkene çekip günde 3 ana öğün yaparsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.13 subat menu
Sabah 10.00
2 yagda yumurta
Biraz cecil peynir (olcemedim )
5 yeşil zeytin
Yesillik
10 adet kavrumamis yer fıstığı
Ara
4 parca ananas uzerine tarcin
5 adet cubuk kraker
Aksam 16.45
1 tabak kiymali sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 adet kızarmış form ekmegi
2 lt su icildi.
Bugun spor yapamadim kizimla ilgilendim..LAydLiNe
Kuzlar iyi akşamlar
13 şubat menü
Kahvaltı
7 zeytin
1 incir
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Öğlen
1 kase bulgur salatası yoğurt lu
1 kase zeytin yağlı kereviz
Ara 2 incir
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kırmızı elma
3 litre su
Soor
30 dk step
LAydLiNe
Evet ya haklısınız tatlıya saldırmamak için fazla kaçırdım sanırım teşekkür ederim dikkat edicemMenün gayet güzel canım ama menü yazarken öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan çok sevinirim çünkü ne yediğin kadar ne zaman yediğinde önemli. Su ve sporun gayet güzel. Bir de totalde incir çok olmuş. Sanırım sen de şekersiz 7 gün olayının içindesin. Toplamda 4 porsiyon meyve bence kilo verme aşamasında çok.
1er 2 ser saat arayla surekli tatli yerdim ya da ambalajli urunler. vucudum alismis olmali ve surekli aklimdalarAllah allah hiç öyle hissetmedim benimde 2.günüm.
ikili yarışlar
ada81 rakibi @keryneia
@LifeandFeel rakibiBademellaa
@zerra rakibiNurdan1616
@Behmen rakibimrskulkedisi
@sevimlimmm rakibi @philosophergirl
@Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi
@NEHIR34 rakibi @Zemin
herderdedeva rakibi @cankizzzz
@Zen71 rakibi @berilceee
@umudum2 rakibi @Bilmece811
@aylahl rakibi @polokey2244
bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn
ayyy reglim yaklaşıyor fenalardayım anans yedim şimdi 4 parça.... bide sıcak su içiyorum
Kahvaltın çok geç olmuş canım. Kahvaltı ne kadar erken olursa metabolizma o kadar erken çalışmaya başlar. Ben 09:00 da yaptığım zaman kendime geç diyordum senin ki bayağı bayağı geç olmuş. Yumurta kaşarlı olmasa daha iyi olurmuş ama asıl mevzu kahvelerin. Sade nescafe ve şekersiz türk kahvesi dışındaki bütün kahvelere karşıyım. Özellikle kremalı ve şekerli olanlar sandığınızdan çok ama çok fazla tehlikeli. Kahvelerinize süt katabilirsiniz ama krema çok sıkıntılı. Sporunu da ihmal etmezsin inşallah13 Şubat menüsü...
sabah
11:00
2 dilim ekmek
Tavada 1 yumurta kaşarlı
2 çatal peynir
1 bardak çay
Ara
13:00
1 kupa Gano mocha kahve
Akşam
17:00
Izgara levrek
2 parça kalamar
Az salata
Ara
1 fincan Gano 3ü1 arada
Su 2 lt olur
Spor interval cardio düşünüyorum
İlerleyen saatlerde yaparım inşallah
Canim ben 3 ana öğün yapinca yedikçe yiyesim geliyorHımm herblife n farkına varmışsın. Keşke hiç başlamamış olsaydın. Bugün kargo gönderirken biriyle karşılaştık. Kadın aynı zamanda satıyormuş. Müşterilerine yolluyordu. İlk defa satıp da benim söylediklerimi anlayışla karşılayan birini gördüm ve o kadar takdir ettim ki anlatamam. Ben bu tür ürünlerin bünyemize ve metabolizmamıza çok zararlı olduğuna inanan insanlardanım. Dışardan alınan her türlü maddeye vitaminler dahil karşıyım. Sağlıkçıyım ama çok mecbur kalmadıkça asla ilaç içmem. Doğal yollardan her şeyin çözümü olduğuna inanıyorum. Akşam dokuzda yiyeceğin yoğurt ve meyve bence olmamalı. Onun yerine sağlam bir akşam yemeği yapsan sana daha yararlı olur. Meyvelerle ilgili yorumumu ayrı bir mesajda yaparım. Birde kış aylarında saat 18;00 den yaz aylarında ise saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yenilmemesi taraftarıyım. Suyun ve sporun çok iyi.
Ada' cım kahvaltın biraz geç olmuş. Akşam yemeğinde çok erken olmuş. Çubuk kraker ve form ekmeği hiç olmamış. Kahvaltını biraz erkene çekip günde 3 ana öğün yaparsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
13 şubat menüm
08:30 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik
10:30 1 bardak süt
12:30 4 ızgara köfte yoğurt
14:00 10 fındık
16:30 10 badem
19:00 Ton balıklı salata
Su: 3 litre
Bugün arkadaşlar kahve içmeye geçiyorum, spor yok :)
4 parca canim , kavun diler gibi parca sekllinde kesiyorum...Güzel eşleşme ellerine sağlıkkk
4 parça dediğin 4 halka mı tatlım
Ben ama sanırım deneme süresindeym iki hafta olmadıBu arada 13. takım üyesi olup profilinde kartal olmayan lütfen bana yazsın...
Canim ben 3 ana öğün yapinca yedikçe yiyesim geliyorkendimi diyette hissedemiyorum denedim yedikce yiyenlerdenim ama 2 ana ogun 1 mini ara yapinca daha bi diyet modunda oluyorum....
Haklisin hatta denedim canim ipin ucu kacti dedim surme agzini 2 ana ogun bir ara ogun beni tutuyor... belki psikolojik bi durum cozemedim
Evdeyim kalktim kizimi doyur diyinceye kadar en erken 9.30 oluyor kendi kahvaltima bende bilerek 10nu bekliyorum ki ogle yemiyeyim kizimi krese gonderince ogle spora geceyim diye...
Bu durumda kahvaltiyi 9.30 cekeyim tamam arayi mi biraz fazla tutayim bununla ilgili bi tavsiyen olur mu canim..aksam yemegini yine 17.00 gibi yesembi ara if yapıyordum ac yatinca tarti guluyor ...
Kahvaltın çok geç olmuş canım. Kahvaltı ne kadar erken olursa metabolizma o kadar erken çalışmaya başlar. Ben 09:00 da yaptığım zaman kendime geç diyordum senin ki bayağı bayağı geç olmuş. Yumurta kaşarlı olmasa daha iyi olurmuş ama asıl mevzu kahvelerin. Sade nescafe ve şekersiz türk kahvesi dışındaki bütün kahvelere karşıyım. Özellikle kremalı ve şekerli olanlar sandığınızdan çok ama çok fazla tehlikeli. Kahvelerinize süt katabilirsiniz ama krema çok sıkıntılı. Sporunu da ihmal etmezsin inşallah
Canım benim bugün yazdığım listede adın var mı? Sanki bende yazmadım senin adını.Ben ama sanırım deneme süresindeym iki hafta olmadı
Canım henüz sizleri tam olarak tanıyamadım. Sakıncası yoksa biraz bilgilendirir misin beni tedavin hakkında? Güne geç başlamanın bir nedeni mi var?Ben bu Gano ürünlerini tedavimde yardımcı olması için aldım o yüzden içiyorum onları. Vee evet maalesef ben güne geç başlıyorum kahvaltım hep bu vakitler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?