Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13 subat menu
Sabah 10.00
2 yagda yumurta
Biraz cecil peynir (olcemedim )
5 yeşil zeytin
Yesillik
10 adet kavrumamis yer fıstığı

Ara
4 parca ananas uzerine tarcin
5 adet cubuk kraker

Aksam 16.45
1 tabak kiymali sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 adet kızarmış form ekmegi

2 lt su icildi.
Bugun spor yapamadim kizimla ilgilendim.. LAydLiNe

tesekkür ederim evi havalandırıyoeum da emzirirken dip dibe olduğumuzdan çok korkuyorum ona da geçecek diye
Aslında maske temin edebilsen emzirirken çok faydası olur. Eczanelerde bulunuyordur. Bi araştır istersen her zaman işe yarar. Tekrar geçmiş olsun canım. El yıkamakta önemli aklının bir kenarında bulunsun.
BiZ anlayalım diye smile li...
Canım seni kırdım galiba biraz bu konuda. Düşünsene daha yüz yüze konuşurken kendimizi istediğimiz gibi ifade edemezken burada birbirimizi hiç tanımazken yazarak duygu ve düşüncelerimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Öyle dümdüz yazınca sen karşındakini nasıl konuşturursan öyle konuşuyor. Sen beni içinde biraz sert konuşturdun galiba ama aslında ben sürekli gülücükler saçan biriyim. Bir de sabahtan takımda gözle görülmeyecek bi gerginlik vardı. Onun da etkisi vardır. Ama her zaman savunduğum bişey var smileylar önemli

Ada cayi gargarasini tavsiye ederim.. aftlarada bogaz agrisinada iyi geliyor...
Tamam canım evde yok ama geçmezse en kısa zamanda temin edip deneyeceğim.

Kızlar iyi akşamlar

13 şubat menü
Kahvaltı
7 zeytin
1 incir
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik

Öğlen
1 kase bulgur salatası yoğurt lu
1 kase zeytin yağlı kereviz

Ara 2 incir

Akşam 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1 kırmızı elma

3 litre su
Soor
30 dk step
LAydLiNe

Son düzenleme:
Hımm herblife n farkına varmışsın. Keşke hiç başlamamış olsaydın. Bugün kargo gönderirken biriyle karşılaştık. Kadın aynı zamanda satıyormuş. Müşterilerine yolluyordu. İlk defa satıp da benim söylediklerimi anlayışla karşılayan birini gördüm ve o kadar takdir ettim ki anlatamam. Ben bu tür ürünlerin bünyemize ve metabolizmamıza çok zararlı olduğuna inanan insanlardanım. Dışardan alınan her türlü maddeye vitaminler dahil karşıyım. Sağlıkçıyım ama çok mecbur kalmadıkça asla ilaç içmem. Doğal yollardan her şeyin çözümü olduğuna inanıyorum. Akşam dokuzda yiyeceğin yoğurt ve meyve bence olmamalı. Onun yerine sağlam bir akşam yemeği yapsan sana daha yararlı olur. Meyvelerle ilgili yorumumu ayrı bir mesajda yaparım. Birde kış aylarında saat 18;00 den yaz aylarında ise saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yenilmemesi taraftarıyım. Suyun ve sporun çok iyi.

Ada' cım kahvaltın biraz geç olmuş. Akşam yemeğinde çok erken olmuş. Çubuk kraker ve form ekmeği hiç olmamış. Kahvaltını biraz erkene çekip günde 3 ana öğün yaparsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Menün gayet güzel canım ama menü yazarken öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan çok sevinirim çünkü ne yediğin kadar ne zaman yediğinde önemli. Su ve sporun gayet güzel. Bir de totalde incir çok olmuş. Sanırım sen de şekersiz 7 gün olayının içindesin. Toplamda 4 porsiyon meyve bence kilo verme aşamasında çok.

13 Şubat menüsü...

sabah
11:00

2 dilim ekmek
Tavada 1 yumurta kaşarlı
2 çatal peynir
1 bardak çay

Ara
13:00
1 kupa Gano mocha kahve

Akşam
17:00
Izgara levrek
2 parça kalamar
Az salata

Ara
1 fincan Gano 3ü1 arada

Su 2 lt olur
Spor interval cardio düşünüyorum
İlerleyen saatlerde yaparım inşallah

Evet ya haklısınız tatlıya saldırmamak için fazla kaçırdım sanırım teşekkür ederim dikkat edicem

Güzel eşleşme ellerine sağlıkkk

ayyy reglim yaklaşıyor fenalardayım anans yedim şimdi 4 parça.... bide sıcak su içiyorum

4 parça dediğin 4 halka mı tatlım

13 şubat menüm

08:30 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık yeşillik

10:30 1 bardak süt

12:30 4 ızgara köfte yoğurt

14:00 10 fındık

16:30 10 badem

19:00 Ton balıklı salata

Su: 3 litre

Bugün arkadaşlar kahve içmeye geçiyorum, spor yok :)

Kahvaltın çok geç olmuş canım. Kahvaltı ne kadar erken olursa metabolizma o kadar erken çalışmaya başlar. Ben 09:00 da yaptığım zaman kendime geç diyordum senin ki bayağı bayağı geç olmuş. Yumurta kaşarlı olmasa daha iyi olurmuş ama asıl mevzu kahvelerin. Sade nescafe ve şekersiz türk kahvesi dışındaki bütün kahvelere karşıyım. Özellikle kremalı ve şekerli olanlar sandığınızdan çok ama çok fazla tehlikeli. Kahvelerinize süt katabilirsiniz ama krema çok sıkıntılı. Sporunu da ihmal etmezsin inşallah

Canim ben 3 ana öğün yapinca yedikçe yiyesim geliyor kendimi diyette hissedemiyorum denedim yedikce yiyenlerdenim ama 2 ana ogun 1 mini ara yapinca daha bi diyet modunda oluyorum....
Haklisin hatta denedim canim ipin ucu kacti dedim surme agzini 2 ana ogun bir ara ogun beni tutuyor... belki psikolojik bi durum cozemedim
Evdeyim kalktim kizimi doyur diyinceye kadar en erken 9.30 oluyor kendi kahvaltima bende bilerek 10nu bekliyorum ki ogle yemiyeyim kizimi krese gonderince ogle spora geceyim diye...
Bu durumda kahvaltiyi 9.30 cekeyim tamam arayi mi biraz fazla tutayim bununla ilgili bi tavsiyen olur mu canim..aksam yemegini yine 17.00 gibi yesem bi ara if yapıyordum ac yatinca tarti guluyor ...

Menün oldukça güzel hem saatleri hem miktarları. Badem ve fındıklar da kavrulmamışsa maşallah 4 4 lük bir menü olmuş olacak. Bence bu güzel akşamı sporla taçlandırırsan cumaya güzel bir rakam görürsün tartıda

13 Şubat sali

07.50
2 dilim kepek ekmegi
12 tane zeytin
2 dilim domates
2 dlim peynir
biraz maydanoz ve dereotu
1 cay kasigi tereyegi
yesil cay

12.30
mercimek corba
salata
1 dilim kepek ekmeği

17.30
yarim dilimli meyve ve tarçınlı yogurt

19.00
yarim kase mercimek corbasi
kuru fasulye
yogurt

21.00
tatli ihtiyacimi bastirmasi icin corekotlu tarcinli yogurt yerim

1.5 lt su (yatana kadar 2.5 lt yaparim)
50dk zumba
LAydLiNe

O zaman şöyle bişey yap benim tavsiyem. Anlaşılan çalışmıyorsun evdesin. Sabah erken kalkmak bence önemli. Saat 08:00 kalkmak için çok erken bir saat değil. Kızın geç uyanıyorsa arada kendine de vaktin kalır. Kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşla. Yanına bol yeşillik normalde yumurta olursa peynir peynir olursa yumurta olmaması lazım ama şuan ben kilolarınızı net olarak hatırlamıyorum. Yakın zamanda takım analizi yapıp hepinizi kilo ve boylarınıza göre yorumlamayı düşünüyorum. Kahvaltını erken yaparsan zaten 12:00 ye kadar acıkmamış olursun. Aralarda hiç bir şey yemezsin. 12:00 de öğle yemeği 16:00 da proteinli bir ara Akşamını da en geç 18:00 de yaparsan bence ideal saatleri yakalamış olursun. Sen biraz kendini düzene sok. Ben de takımı tanıyayım. Birlikte deneyelim bence süper olur.

Ben bu Gano ürünlerini tedavimde yardımcı olması için aldım o yüzden içiyorum onları. Vee evet maalesef ben güne geç başlıyorum kahvaltım hep bu vakitler.

Ben bu Gano ürünlerini tedavimde yardımcı olması için aldım o yüzden içiyorum onları. Vee evet maalesef ben güne geç başlıyorum kahvaltım hep bu vakitler.
Canım henüz sizleri tam olarak tanıyamadım. Sakıncası yoksa biraz bilgilendirir misin beni tedavin hakkında? Güne geç başlamanın bir nedeni mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…