- 15 Ocak 2014
- 5.995
- 5.205
- 398
Ben bugün pek giremedimCanım benim bugün yazdığım listede adın var mı? Sanki bende yazmadım senin adını.
Tamam biraz saatlerde degisebilir ornek aksam 17.30 esimle birlikte yerim.. proyu aksama saklasam spor ogle yapiyorum ya karnim cok tok iken yapamiyorum oglede bir tabak salata yaninda kucuk kase yogurt gibi sekillendireyim... salata yaninda ceviz gibiO zaman şöyle bişey yap benim tavsiyem. Anlaşılan çalışmıyorsun evdesin. Sabah erken kalkmak bence önemli. Saat 08:00 kalkmak için çok erken bir saat değil. Kızın geç uyanıyorsa arada kendine de vaktin kalır. Kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşla. Yanına bol yeşillik normalde yumurta olursa peynir peynir olursa yumurta olmaması lazım ama şuan ben kilolarınızı net olarak hatırlamıyorum. Yakın zamanda takım analizi yapıp hepinizi kilo ve boylarınıza göre yorumlamayı düşünüyorum. Kahvaltını erken yaparsan zaten 12:00 ye kadar acıkmamış olursun. Aralarda hiç bir şey yemezsin. 12:00 de öğle yemeği 16:00 da proteinli bir ara Akşamını da en geç 18:00 de yaparsan bence ideal saatleri yakalamış olursun. Sen biraz kendini düzene sok. Ben de takımı tanıyayım. Birlikte deneyelim bence süper olur.
Elma ya da üzüm sirkesine tuz koyup ağzımızı çalkalayınca ağız yaralarını geçirmeye başlıyor sirke severseniz denemenizi tavsiye ederimGeçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
Karbonatlı su acaba ağız içi aftlarda da işe yarar mı dersin? Ağzımın içi yara doldu resmen. Bana da bi çözüm lazım.
Ben zor yazıyorum yaa kısa sürede çok yazı çünkü cümleleri bile zor toparlıyorum bazen :))Bende genelde mobil yazıyorum usenmeden buluyorum
Canim rakip listesini yayinladim herkes rakiplerini bilsin unutmasin diye tatlim...
Hımm herblife n farkına varmışsın. Keşke hiç başlamamış olsaydın. Bugün kargo gönderirken biriyle karşılaştık. Kadın aynı zamanda satıyormuş. Müşterilerine yolluyordu. İlk defa satıp da benim söylediklerimi anlayışla karşılayan birini gördüm ve o kadar takdir ettim ki anlatamam. Ben bu tür ürünlerin bünyemize ve metabolizmamıza çok zararlı olduğuna inanan insanlardanım. Dışardan alınan her türlü maddeye vitaminler dahil karşıyım. Sağlıkçıyım ama çok mecbur kalmadıkça asla ilaç içmem. Doğal yollardan her şeyin çözümü olduğuna inanıyorum. Akşam dokuzda yiyeceğin yoğurt ve meyve bence olmamalı. Onun yerine sağlam bir akşam yemeği yapsan sana daha yararlı olur. Meyvelerle ilgili yorumumu ayrı bir mesajda yaparım. Birde kış aylarında saat 18;00 den yaz aylarında ise saat 19:00 dan sonra hiç bir şey yenilmemesi taraftarıyım. Suyun ve sporun çok iyi.
Ada' cım kahvaltın biraz geç olmuş. Akşam yemeğinde çok erken olmuş. Çubuk kraker ve form ekmeği hiç olmamış. Kahvaltını biraz erkene çekip günde 3 ana öğün yaparsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin canım.Bu zaten 3. Senem ücretli de ama.her sene okul farklı oluyor ortam farklı oluyor. Ve benim daha önce hiç kız öğrencim olmadı. Ama bu dönem olacak. Ve 11. Sınıflarla 12. Sınıflara dersim olacakmış
Canim liste ve liste disinda olanlar benim hazirladigim ikili yarislarda hepsi yaziyor ben sana bi liste atayim hepsini isin daha kolay olur...Canım benim bugün yazdığım listede adın var mı? Sanki bende yazmadım senin adını.
Canım henüz sizleri tam olarak tanıyamadım. Sakıncası yoksa biraz bilgilendirir misin beni tedavin hakkında? Güne geç başlamanın bir nedeni mi var?
Bugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Elimi öptü yüzümü öptü. Onu ne kadar özlediğimğ fark ettim çok özlemişim keske hep mutlu etse keske.. Buraya neden yazdım bilmiyorum paylaşmak istedim ama onun dışında fazlaysla yedim mutsuzken değilde mutluyken yedim.
Bugün ödül oldu diyelim yarın tam gaz inşallah bana dua edin eşimle sorunlarımız hep bitsin kızımızla mutlu yaşam sürelim
Rakibem bugün ÖĞLEN 58,4 çıktım eşimin pijamalarıyla hemideeee. Ve tad alamıyorum diye de sürekli yeme isteği doğuyor acaba bu kez alıcakmıyım o güzel tadı diye. Neyse hazır vermişken yarın dikkat etmeye ve meni paylaşmaya yeniden devam. Çok şükür en zor gün dündü bugün ayaklandı oğlum. Malum seni açık ara farkla yenmem lazımBen o zaman rakibeme seslenmek istiyorum burdan huhuuuLifeandFeel nerelerdesin canım. İnşallah aç kalmıyorsundur herşeyden yiyorsundur :)))) ben yedim sende ye en çok sen yeee :))(
Rabbim huzurunuzu daim etsin canımBugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Elimi öptü yüzümü öptü. Onu ne kadar özlediğimğ fark ettim çok özlemişim keske hep mutlu etse keske.. Buraya neden yazdım bilmiyorum paylaşmak istedim ama onun dışında fazlaysla yedim mutsuzken değilde mutluyken yedim.
Bugün ödül oldu diyelim yarın tam gaz inşallah bana dua edin eşimle sorunlarımız hep bitsin kızımızla mutlu yaşam sürelim
Amannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyoBen tüp bebek tedavisine başladım. Şuan vitaminler kullanıyorum. Vee Gano ürünleri tavsiye üzerine kullanıyorum. Bu ay sonu hormon ilaçları başlayacak. Güne erken başlama nedenim çalışmıyor ve yalnız olmam. Alıştım uyuyorum böyle
Rakibem bugün ÖĞLEN 58,4 çıktım eşimin pijamalarıyla hemideeee. Ve tad alamıyorum diye de sürekli yeme isteği doğuyor acaba bu kez alıcakmıyım o güzel tadı diye. Neyse hazır vermişken yarın dikkat etmeye ve meni paylaşmaya yeniden devam. Çok şükür en zor gün dündü bugün ayaklandı oğlum. Malum seni açık ara farkla yenmem lazım
Amannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyo
hayirli olsun canimBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
canim cok gecmis olsun insallah kisa surede toparlarsinSevindim canım hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
Menün oldukça güzel hem saatleri hem miktarları. Badem ve fındıklar da kavrulmamışsa maşallah 4 4 lük bir menü olmuş olacak. Bence bu güzel akşamı sporla taçlandırırsan cumaya güzel bir rakam görürsün tartıda
4 parca canim , kavun diler gibi parca sekllinde kesiyorum...
Bugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?