Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam biraz saatlerde degisebilir ornek aksam 17.30 esimle birlikte yerim.. proyu aksama saklasam spor ogle yapiyorum ya karnim cok tok iken yapamiyorum oglede bir tabak salata yaninda kucuk kase yogurt gibi sekillendireyim... salata yaninda ceviz gibi tamam ben bi degisiklik yapayim bi deniyelim yine yorumlarina gore elimden geldigince duzenlerim..

Elma ya da üzüm sirkesine tuz koyup ağzımızı çalkalayınca ağız yaralarını geçirmeye başlıyor sirke severseniz denemenizi tavsiye ederim
Bende genelde mobil yazıyorum usenmeden buluyorum
Ben zor yazıyorum yaa kısa sürede çok yazı çünkü cümleleri bile zor toparlıyorum bazen :))

Aksam yemeğini yedim canım ben 5 te. oyuzden ara öğün olarak meyve ve yoğurt yazdım. Ürün hakkında haklısın bende pek sevmem böyle şeyleri ama bi yanılma işte aldım bitince devam etmeyeceğim ama

Bugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Elimi öptü yüzümü öptü. Onu ne kadar özlediğimğ fark ettim çok özlemişim keske hep mutlu etse keske.. Buraya neden yazdım bilmiyorum paylaşmak istedim ama onun dışında fazlaysla yedim mutsuzken değilde mutluyken yedim.
Bugün ödül oldu diyelim yarın tam gaz inşallah bana dua edin eşimle sorunlarımız hep bitsin kızımızla mutlu yaşam sürelim

Canım henüz sizleri tam olarak tanıyamadım. Sakıncası yoksa biraz bilgilendirir misin beni tedavin hakkında? Güne geç başlamanın bir nedeni mi var?

Ben tüp bebek tedavisine başladım. Şuan vitaminler kullanıyorum. Vee Gano ürünleri tavsiye üzerine kullanıyorum. Bu ay sonu hormon ilaçları başlayacak. Güne erken başlama nedenim çalışmıyor ve yalnız olmam. Alıştım uyuyorum böyle

Allah bozmasın canım daha iyi olun inşallah.

Ben o zaman rakibeme seslenmek istiyorum burdan huhuuu LifeandFeel nerelerdesin canım. İnşallah aç kalmıyorsundur herşeyden yiyorsundur :)))) ben yedim sende ye en çok sen yeee :))(
Rakibem bugün ÖĞLEN 58,4 çıktım eşimin pijamalarıyla hemideeee. Ve tad alamıyorum diye de sürekli yeme isteği doğuyor acaba bu kez alıcakmıyım o güzel tadı diye. Neyse hazır vermişken yarın dikkat etmeye ve meni paylaşmaya yeniden devam. Çok şükür en zor gün dündü bugün ayaklandı oğlum. Malum seni açık ara farkla yenmem lazım

Rabbim huzurunuzu daim etsin canım öyle arada oluyor eşler arasında sen bol bol dua oku evine Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi....

Amannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyo

Ay sen kilo mu verdin yanii

Amannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyo

Yıllardır uyuyorum yeter. Olsun da bende uykusuz kalayım

hayirli olsun canim

Yok çiğ hepsi :) bugünlük böyle olsun, sporsuz ama şirkette öğle arası yarım saat yürüyüş yapıyorum. :)

4 parca canim , kavun diler gibi parca sekllinde kesiyorum...

Bir an halka sandım, dedim patron çıldırmış

Allah daha mutlu etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…