Yok çiğ hepsi :) bugünlük böyle olsun, sporsuz ama şirkette öğle arası yarım saat yürüyüş yapıyorum. :)
Bir an halka sandım, dedim patron çıldırmış
Allah daha mutlu etsin inşallah
Ne sandın tatlım boşunamı grip olduk okadar koşturduk birde bu halde. Geçen cuma 59 dum kalın pijamayla 58,4 geldim ki kendim ince giysem 57,9 yada 8 görürdümAy sen kilo mu verdin yanii
Yıllardır uyuyorum yeter. Olsun da bende uykusuz kalayım
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah canim. nazarlardan saklasinBugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Elimi öptü yüzümü öptü. Onu ne kadar özlediğimğ fark ettim çok özlemişim keske hep mutlu etse keske.. Buraya neden yazdım bilmiyorum paylaşmak istedim ama onun dışında fazlaysla yedim mutsuzken değilde mutluyken yedim.
Bugün ödül oldu diyelim yarın tam gaz inşallah bana dua edin eşimle sorunlarımız hep bitsin kızımızla mutlu yaşam sürelim
Evet canım adaçayı ve karbonat gargarası güzel geliyor geçmiş olsunKızlar dun sabahtan beri boğazım ağrıyor halsizlik var gribe çevirmeden atlatmaya calisiyorum. Bebişim hasta olmasın diye uğraşıyorum. Biliyorum bal yasak 7 gün boyunca ama ballı karışım yapıyorum (bal sirke limon tarçın su) ilaç kullanamadığım icin ama onun dışında seker yasağını delmedim
Karadut ağız aftlarına iyi geliyor canımGeçmiş olsun canım dikkat et. Salgın var bu aralar herkes hasta. Bebişe geçmesin aman dikkat et. Sık sık ellerini yıka bi de ara ara evi havalandır.
Karbonatlı su acaba ağız içi aftlarda da işe yarar mı dersin? Ağzımın içi yara doldu resmen. Bana da bi çözüm lazım.
İkisi bir olmamış tatlımhenüz yemek yiyorum .
birazdan paylaşım yapıcam.
canım rakibem sevinebilirsin bugün menüde Kıymalı pide ve Makarna var
Afiyet olsun canım13 subat menu
Sabah 10.00
2 yagda yumurta
Biraz cecil peynir (olcemedim )
5 yeşil zeytin
Yesillik
10 adet kavrumamis yer fıstığı
Ara
4 parca ananas uzerine tarcin
5 adet cubuk kraker
Aksam 16.45
1 tabak kiymali sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 adet kızarmış form ekmegi
2 lt su icildi.
Bugun spor yapamadim kizimla ilgilendim..LAydLiNe
Afiyet olsun canım güzel gidiyorsunKızlar iyi akşamlar
13 şubat menü
Kahvaltı
7 zeytin
1 incir
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Öğlen
1 kase bulgur salatası yoğurt lu
1 kase zeytin yağlı kereviz
Ara 2 incir
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kırmızı elma
3 litre su
Soor
30 dk step
LAydLiNe
3 ü bir arada krema ve şekerse cıss13 Şubat menüsü...
sabah
11:00
2 dilim ekmek
Tavada 1 yumurta kaşarlı
2 çatal peynir
1 bardak çay
Ara
13:00
1 kupa Gano mocha kahve
Akşam
17:00
Izgara levrek
2 parça kalamar
Az salata
Ara
1 fincan Gano 3ü1 arada
Su 2 lt olur
Spor interval cardio düşünüyorum
İlerleyen saatlerde yaparım inşallah
Olabilir canım bazı günler fazla giremeyebilirsin ama geldiğin zaman geçmişi okursan eğer son mesajından itibaren kaçırmamış olursun. Demek ki ben seni dünden beri hiç görmemişim. Listede yoksun o zaman. Ekleyeyim.
Olabilir canım bazı günler fazla giremeyebilirsin ama geldiğin zaman geçmişi okursan eğer son mesajından itibaren kaçırmamış olursun. Demek ki ben seni dünden beri hiç görmemişim. Listede yoksun o zaman. Ekleyeyim.
Koskoca listede sadece gözüm zeytinlere takıldı. Çok olmuş canım zeytin. Hem tuzlu olduğu için ödem yapıyor çok tüketmemek lazım. Onun haricinde bugün neredeyse hiç protein almamışsın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Dengeyi biraz daha sağlarsan sana daha yararlı olur yediklerin. Genel anlamda güzel bir menü. Afiyet olsun. Suyunu mutlaka tamamla.13 Şubat sali
07.50
2 dilim kepek ekmegi
12 tane zeytin
2 dilim domates
2 dlim peynir
biraz maydanoz ve dereotu
1 cay kasigi tereyegi
yesil cay
12.30
mercimek corba
salata
1 dilim kepek ekmeği
17.30
yarim dilimli meyve ve tarçınlı yogurt
19.00
yarim kase mercimek corbasi
kuru fasulye
yogurt
21.00
tatli ihtiyacimi bastirmasi icin corekotlu tarcinli yogurt yerim
1.5 lt su (yatana kadar 2.5 lt yaparim)
50dk zumba
LAydLiNe
Tamam canım teşekkürlerElma ya da üzüm sirkesine tuz koyup ağzımızı çalkalayınca ağız yaralarını geçirmeye başlıyor sirke severseniz denemenizi tavsiye ederim
Ben zor yazıyorum yaa kısa sürede çok yazı çünkü cümleleri bile zor toparlıyorum bazen :))
İnşallah bundan sonra da hiç bir sorununuz kalmaz mutlu mutlu geçinir gidersiniz. Maşallah de de kendi kendine nazarın değmesin. Çok mutlu görünüyorsun burdan.Bugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Elimi öptü yüzümü öptü. Onu ne kadar özlediğimğ fark ettim çok özlemişim keske hep mutlu etse keske.. Buraya neden yazdım bilmiyorum paylaşmak istedim ama onun dışında fazlaysla yedim mutsuzken değilde mutluyken yedim.
Bugün ödül oldu diyelim yarın tam gaz inşallah bana dua edin eşimle sorunlarımız hep bitsin kızımızla mutlu yaşam sürelim
Allah inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir bebecik verir kucağınaBen tüp bebek tedavisine başladım. Şuan vitaminler kullanıyorum. Vee Gano ürünleri tavsiye üzerine kullanıyorum. Bu ay sonu hormon ilaçları başlayacak. Güne erken başlama nedenim çalışmıyor ve yalnız olmam. Alıştım uyuyorum böyle
Tatlım yaaaa menün hem saatleri hem de yediklerin açısından çok yanlış olmuş. Sabah hem çok geç hem de çok yetersiz. Akşamın az görünüyor ama yine de karbonhidrat. Totalde o kadar az şey yemişsin ki. Ne desem bilemedim şimdi ama olmamış. Su ve sporun güzel ama .13 Şubat menu ;
kahvaltı
11.30
3 kaşık yoğurt
2 zeytin
15.00
sade Türk Kahvesi
18.00
yarım Kıymalı pide
3 kaşık Kıymalı makarna
2lt su
3 mil Leslie
50 squat , 50 köprü , 50 mekik
Akşam neden yokBugünkü menüm
Sabah 9da
1dilim kepek ekmeği
Az tereyağında 2yumurta
1dilim beyaz peynir
Salatalık
1bardak süt
Ara 1fincan kahve ve 10tane badem
Öğlen saat 3 de
Balık ve bol salata
Akşam yok
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Afiyet olsun canım. Çok güzel ve örnek bir menü gördüm. Tebrikler13 şubat menüm
Sabah: 06.45
Bol maydonozlu omlet
2 ceri domates
3 siyah zeytin
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut
Oglen : 12.30
Yarım kepce mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk budu
Ayran
Aksam: 19.25
1 kepce yarmali yogurt çorbası
4 yk pirasa
2.8 lt su
3 mil leslie yapmaya gidiyorum :)
Ay sen kilo mu verdin yanii
Yıllardır uyuyorum yeter. Olsun da bende uykusuz kalayım
zeytini bazen cok yiyorum bazen az bu sefer bayaa fazla olmus. fakina varinca biraktim da bayaa kaptirmisim.Koskoca listede sadece gözüm zeytinlere takıldı. Çok olmuş canım zeytin. Hem tuzlu olduğu için ödem yapıyor çok tüketmemek lazım. Onun haricinde bugün neredeyse hiç protein almamışsın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Dengeyi biraz daha sağlarsan sana daha yararlı olur yediklerin. Genel anlamda güzel bir menü. Afiyet olsun. Suyunu mutlaka tamamla.
Koskoca listede sadece gözüm zeytinlere takıldı. Çok olmuş canım zeytin. Hem tuzlu olduğu için ödem yapıyor çok tüketmemek lazım. Onun haricinde bugün neredeyse hiç protein almamışsın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Dengeyi biraz daha sağlarsan sana daha yararlı olur yediklerin. Genel anlamda güzel bir menü. Afiyet olsun. Suyunu mutlaka tamamla.
Tamam canım teşekkürler
İnşallah bundan sonra da hiç bir sorununuz kalmaz mutlu mutlu geçinir gidersiniz. Maşallah de de kendi kendine nazarın değmesin. Çok mutlu görünüyorsun burdan.Yediklerini hiç görmüyorum. Yarından itibaren gözüm üstünde haberin olsun
Allah inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir bebecik verir kucağınaAma sana tavsiyem boşver ganoyu felan. Ben onların hiç birine inanmıyorum. Hepsi para tuzağı. Sağlıklı beslen. Gerisi eminim kendiliğinden gelir. Uyuma saatleri çok önemli. Belki tedavinde bile faydası olur sana. Sabah erken kalkıp akşam erken yatmak her zaman faydalıdır. Hormonların bir kısmı gece biz uykudayken çalışır. Bence yavaştan düzenini değiştir. Sana da değişiklik olur.
Tatlım yaaaa menün hem saatleri hem de yediklerin açısından çok yanlış olmuş. Sabah hem çok geç hem de çok yetersiz. Akşamın az görünüyor ama yine de karbonhidrat. Totalde o kadar az şey yemişsin ki. Ne desem bilemedim şimdi ama olmamış. Su ve sporun güzel ama .
Akşam neden yokAkşamın olsaydı keşke. Yarın sabaha kadar zor olacak sana. Yediklerin güzel ve sağlıklı ama akşam yememen olmamış. Su ve spor gayet güzel.
Afiyet olsun canım. Çok güzel ve örnek bir menü gördüm. Tebrikler
Canim, cuma günü elinde olacak şekilde hazirlayabilirim istersen .. yaşı da ekliyeyim mi ?Kızlar bana takımdaki üyelerin boy listesini yapabilecek gönüllü bir arkadaş lazım. Kim yapabilir?
Çok sevindim canım mutluluğun daim olsunBugün çok mutluyum kızlar eşimle aramızda uzun zamandır sorunlar vardı bugün biraz da olsa aştık galiba (tabii değişmezse) kızımızla eşimle güzel zaman geçirdik göl kıyısına gittik. Sarıldık.
Afiyet olsun canım13 Şubat menu ;
kahvaltı
11.30
3 kaşık yoğurt
2 zeytin
15.00
sade Türk Kahvesi
18.00
yarım Kıymalı pide
3 kaşık Kıymalı makarna
2lt su
3 mil Leslie
50 squat , 50 köprü , 50 mekik
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki insan bebekliklerini özlüyorAmannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyo
Güzel canım afiyet olsun13 şubat menüm
Sabah: 06.45
Bol maydonozlu omlet
2 ceri domates
3 siyah zeytin
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut
Oglen : 12.30
Yarım kepce mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk budu
Ayran
Aksam: 19.25
1 kepce yarmali yogurt çorbası
4 yk pirasa
2.8 lt su
3 mil leslie yapmaya gidiyorum :)
5' i bir yerde çaylara ve form çaylara da karşı bi insanım. Şu her şeye karşı olan filozof gibi hissettim kendimi13.02.2018
Menü
10.00
Beşi bir yerde çay
11.00
2 dilim fırında diyet Mücver (3yk yulaf kepegi ile yapıldı.
1 haşlanmış yumurta
1 kiraz domates
1/2 salatalık
30 gr süzme beyaz peynir
1 bardak çay
1 ince dilim sucuk)
13.00
Türk Kahvesi
18.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4yk bakla
3 dereotlu yoğurt
19.00
Yeşil çay
21.30
Tarçınlı süt
23.00 Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
Dinlenmek yok (45 dakika~160 kalori)
LAydLiNe
Çok mutlu olurum canım. Yaş olursa daha da güzel olurCanim, cuma günü elinde olacak şekilde hazirlayabilirim istersen .. yaşı da ekliyeyim mi ?
Rica ederim5' i bir yerde çaylara ve form çaylara da karşı bi insanım. Şu her şeye karşı olan filozof gibi hissettim kendimiHemen sebebini açıklayayım. Bu tür çaylar özellikle bağırsakların florasını bozuyor ve boşaltım sistemimizi kötü yönde etkiliyor. Bir süre sonra o çayları tüketmeden tuvalete çıkamaz hale geliyoruz. Dışardan takviyeleri hiç onaylamıyorum. Bunun haricinde sadece kahvaltın geç olmuş. Yediklerin, sporun ve suyun gayet iyi. Afiyet olsun.
Çok mutlu olurum canım. Yaş olursa daha da güzel olurZahmet olacak sana
Şu şekil de söyleyeyim tükettiğim bitki çayında sinameki yok. Dediğiniz durumlar sinameki de oluyor ki ben de onu asla kullanmam. Çayın içeriği şu şekil de (yeşil çay, kekik, funda yaprağı, biberiye, mate)5' i bir yerde çaylara ve form çaylara da karşı bi insanım. Şu her şeye karşı olan filozof gibi hissettim kendimiHemen sebebini açıklayayım. Bu tür çaylar özellikle bağırsakların florasını bozuyor ve boşaltım sistemimizi kötü yönde etkiliyor. Bir süre sonra o çayları tüketmeden tuvalete çıkamaz hale geliyoruz. Dışardan takviyeleri hiç onaylamıyorum. Bunun haricinde sadece kahvaltın geç olmuş. Yediklerin, sporun ve suyun gayet iyi. Afiyet olsun.
Çok mutlu olurum canım. Yaş olursa daha da güzel olurZahmet olacak sana
Ben de kullanıyorum bu çaylardan sıkıntı yaşamadım hiç wc konusunda. İçmediğim zamanda problem yokŞu şekil de söyleyeyim tükettiğim bitki çayında sinameki yok. Dediğiniz durumlar sinameki de oluyor ki ben de onu asla kullanmam. Çayın içeriği şu şekil de (yeşil çay, kekik, funda yaprağı, biberiye, mate)
Sabah güne bitki çayı ile başlıyorum. Bundan önce 40 gün falan beyaz çay tükettim her sabah simdi de buna başladım. Hatta bu sabah ilk defa içtim.
Kahvaltı geç farkındayım ama bundan sonra erken olacak büyük ihtimalle 7 gibi falan yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?