Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay sen kilo mu verdin yanii

Yıllardır uyuyorum yeter. Olsun da bende uykusuz kalayım
Ne sandın tatlım boşunamı grip olduk okadar koşturduk birde bu halde. Geçen cuma 59 dum kalın pijamayla 58,4 geldim ki kendim ince giysem 57,9 yada 8 görürdüm

Aynen canım olsun sen yinede hamilelikte ve hamile olana kadar uyu ohh misss gibi yatak ve yastık rahat birde pijama tadından yenmez. Bu arada rakibemin kilosu kaç acaba

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah canim. nazarlardan saklasin

13 şubat menüm

Sabah: 06.45
Bol maydonozlu omlet
2 ceri domates
3 siyah zeytin
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut

Oglen : 12.30

Yarım kepce mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk budu
Ayran

Aksam: 19.25

1 kepce yarmali yogurt çorbası
4 yk pirasa

2.8 lt su
3 mil leslie yapmaya gidiyorum :)

Evet canım adaçayı ve karbonat gargarası güzel geliyor geçmiş olsun
Karadut ağız aftlarına iyi geliyor canım
henüz yemek yiyorum .
birazdan paylaşım yapıcam.
canım rakibem sevinebilirsin bugün menüde Kıymalı pide ve Makarna var
İkisi bir olmamış tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel gidiyorsun
3 ü bir arada krema ve şekerse cıss

Ben bugün pek giremedim bilmiyorum ki sadece ada81 etiketledi beni Rakibim hakkında
Olabilir canım bazı günler fazla giremeyebilirsin ama geldiğin zaman geçmişi okursan eğer son mesajından itibaren kaçırmamış olursun. Demek ki ben seni dünden beri hiç görmemişim. Listede yoksun o zaman. Ekleyeyim.

Koskoca listede sadece gözüm zeytinlere takıldı. Çok olmuş canım zeytin. Hem tuzlu olduğu için ödem yapıyor çok tüketmemek lazım. Onun haricinde bugün neredeyse hiç protein almamışsın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Dengeyi biraz daha sağlarsan sana daha yararlı olur yediklerin. Genel anlamda güzel bir menü. Afiyet olsun. Suyunu mutlaka tamamla.

Tamam canım teşekkürler

İnşallah bundan sonra da hiç bir sorununuz kalmaz mutlu mutlu geçinir gidersiniz. Maşallah de de kendi kendine nazarın değmesin. Çok mutlu görünüyorsun burdan. Yediklerini hiç görmüyorum. Yarından itibaren gözüm üstünde haberin olsun

Allah inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir bebecik verir kucağına Ama sana tavsiyem boşver ganoyu felan. Ben onların hiç birine inanmıyorum. Hepsi para tuzağı. Sağlıklı beslen. Gerisi eminim kendiliğinden gelir. Uyuma saatleri çok önemli. Belki tedavinde bile faydası olur sana. Sabah erken kalkıp akşam erken yatmak her zaman faydalıdır. Hormonların bir kısmı gece biz uykudayken çalışır. Bence yavaştan düzenini değiştir. Sana da değişiklik olur.

13 Şubat menu ;
kahvaltı
11.30
3 kaşık yoğurt
2 zeytin

15.00
sade Türk Kahvesi

18.00
yarım Kıymalı pide
3 kaşık Kıymalı makarna
2lt su
3 mil Leslie
50 squat , 50 köprü , 50 mekik
Tatlım yaaaa menün hem saatleri hem de yediklerin açısından çok yanlış olmuş. Sabah hem çok geç hem de çok yetersiz. Akşamın az görünüyor ama yine de karbonhidrat. Totalde o kadar az şey yemişsin ki. Ne desem bilemedim şimdi ama olmamış. Su ve sporun güzel ama .

Akşam neden yok Akşamın olsaydı keşke. Yarın sabaha kadar zor olacak sana. Yediklerin güzel ve sağlıklı ama akşam yememen olmamış. Su ve spor gayet güzel.

Afiyet olsun canım. Çok güzel ve örnek bir menü gördüm. Tebrikler

Ay sen kilo mu verdin yanii

Yıllardır uyuyorum yeter. Olsun da bende uykusuz kalayım

Bende aynen senin gibi derdim canım. Unutuluyor bu günler ikizlerim olunca 3 yıl uyuduğumun acısını çıkardılar. Umarım seninde olur hayırlısıyla da acısını çıkarırlar bebislerin.

Kızlar bana takımdaki üyelerin boy listesini yapabilecek gönüllü bir arkadaş lazım. Kim yapabilir?

zeytini bazen cok yiyorum bazen az bu sefer bayaa fazla olmus. fakina varinca biraktim da bayaa kaptirmisim.
tesekkur ederim canim dikkat ederim

13.02.2018
Menü
10.00
Beşi bir yerde çay
11.00
2 dilim fırında diyet Mücver (3yk yulaf kepegi ile yapıldı.
1 haşlanmış yumurta
1 kiraz domates
1/2 salatalık
30 gr süzme beyaz peynir
1 bardak çay
1 ince dilim sucuk)
13.00
Türk Kahvesi
18.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4yk bakla
3 dereotlu yoğurt
19.00
Yeşil çay
21.30
Tarçınlı süt
23.00 Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
Dinlenmek yok (45 dakika~160 kalori)
LAydLiNe

Uyuduğum için kaçırmışım akşam yemeğini :)
Geç olmuştu yemedim

Çok sevindim canım mutluluğun daim olsun
13 Şubat menu ;
kahvaltı
11.30
3 kaşık yoğurt
2 zeytin

15.00
sade Türk Kahvesi

18.00
yarım Kıymalı pide
3 kaşık Kıymalı makarna
2lt su
3 mil Leslie
50 squat , 50 köprü , 50 mekik
Afiyet olsun canım
Amannnn tadını.çıkar bol bol uyu ben aylardır uykusuzum dün gece 6.kere uyandı diye şükrettim bugünde ne güzel uyudum dedim. Miniğin inş gelir en kısa zamanda işte ozaman insan uykuya hasret kalıyo
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki insan bebekliklerini özlüyor
Güzel canım afiyet olsun

5' i bir yerde çaylara ve form çaylara da karşı bi insanım. Şu her şeye karşı olan filozof gibi hissettim kendimi Hemen sebebini açıklayayım. Bu tür çaylar özellikle bağırsakların florasını bozuyor ve boşaltım sistemimizi kötü yönde etkiliyor. Bir süre sonra o çayları tüketmeden tuvalete çıkamaz hale geliyoruz. Dışardan takviyeleri hiç onaylamıyorum. Bunun haricinde sadece kahvaltın geç olmuş. Yediklerin, sporun ve suyun gayet iyi. Afiyet olsun.

Canim, cuma günü elinde olacak şekilde hazirlayabilirim istersen .. yaşı da ekliyeyim mi ?
Çok mutlu olurum canım. Yaş olursa daha da güzel olur Zahmet olacak sana

Rica ederim

Şu şekil de söyleyeyim tükettiğim bitki çayında sinameki yok. Dediğiniz durumlar sinameki de oluyor ki ben de onu asla kullanmam. Çayın içeriği şu şekil de (yeşil çay, kekik, funda yaprağı, biberiye, mate)
Sabah güne bitki çayı ile başlıyorum. Bundan önce 40 gün falan beyaz çay tükettim her sabah simdi de buna başladım. Hatta bu sabah ilk defa içtim.
Kahvaltı geç farkındayım ama bundan sonra erken olacak büyük ihtimalle 7 gibi falan yapacağım

Bugünkü menüm
Sabah 8:39
Omlet (2 dilim köy peyniri 1 yumurta maydanoz)
5 zeytin
Yeşillik
10:00 bitki çayı
10:30 sade Türk kahvesi

13:00
5 yk kuru fasulye
1 bardak ayran

17:30
3 dilim greyfurt

19:30
4 yk patlıcan salatası
4 yk zeytinyağlı yeşil fasulye
3 yk yoğurt

21:00
Sade Türk kahvesi
Gün boyunca
2.5 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş

Ben de kullanıyorum bu çaylardan sıkıntı yaşamadım hiç wc konusunda. İçmediğim zamanda problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…