Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar cok birikmiş mesajlar bugün nedense bi türlü giremedim netimde sorun vardı. Menümü paylaşıyorum
13.02.18 menü

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt

Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey

Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz

13 şubat menü
07.30
7 zeytin
1 incir

10.30 kahvaltı
2 yumurtadan yulaflı peynirli omlet
1 mandalina

15.00
1 portakal
10 çiğ badem

16.15
1 tabak bol acılı kemik eti
1 dilim ekmek

19.30
1kase tarhana çorbası
1 küçük parça tavuk
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bolca tere
1 tane kemalpaşa tatlısı

2 litre su

Akşam kv olduğumuz için epey çok çeşit oldu. Yemesem yanlış anlıyor ama yine de neleri geri çevirdiğimi bilmelisiniz. Çay yanına kurabiye o olmadı leblebi çikolata neler getirdi hepsini geri çevirdim bu kadarı da benim için başarı. Bu günlük böyle oldu menüm

Benim kvde de yemek yedirme hastalıği var artık ona gitmeden esim ariyor yemek ediniz mi diye soruyor biz size gelecegiz karnimiz tok diyor ona göre sofra isi bittikten sonra gidiyoruz

Gözün aydın canım işin olmuş hayırlı olsun diyemedim. Yetişilmiyor şu sıpayla. Yarım bende sıkı bir beslenme hazırlıcam çünkü bugün iyice abarttım tartıda epey eksiye düştü diye

Kızlar esim 2 -3 gündur yediklerine dikkat ediyor ve her yemekten sonra yarım limon veya limonlu su iciyor. Bugün yüzüne söyle bi baktımda süzüldü sanki hemen tartiyi cikardim tartildi hakkatten kilo vermis. Sonra bana bakti güldü ben bu kadar ugrasirken o hemencecik kilo verebiliyor diye. Oma ödem atmissimdir falan dedim ama acaba o limon suyu bu kadar erki eder mi ki? Ben limon suyunu sabahlari ac karnina veya yatarken iciyorum sadece bazi gunler tabi

sabahları hiç iştahım olmuyor malesef.
bunu nasıl yenecegimi de bilmiyorum
Aksam da az yedım pide buyuk boy degildi

Cnm bence erkekler daha kolay kilo veriyor
Benim eşimde öyle 1hafta dikkat etsin hemen gidiyor kilolari

Canlarım ben yatıyorum artık. Okumadığım mesajlar var, yorumlamadığım menüler var. Yarın sabah hepsine bakarım inşallah. Sizlerde çok geç kalmayın uyumak için. (Gerçi ben biraz kitap okuyacağım uyku öncesi) Leptin denilen bir hormon hakkında bilginiz olduğunu düşünüyorum. Bilmeyenler varsa yarın konuşuruz detaylı şekilde. Şuan salgılanmaya başlamıştır. Bir de uyurken karanlıkta uyumaya dikkat edin derim. Hepinizi öpüyorum. Yarın sabah güzel bir güne başlamak umuduyla. İyi geceler herkese

Evet var:) Canan karatay hocadan çok duyduk..
Ben bugün çok yedim çok üzgünüm.
Yarın az yemekli bol sporlı günler inşaallh..

13 şubat listem

Kahvalti 8.30
Şekersiz cay
Ilik limonlu su
Peynir
Az yagda omlet
Bi tatli kasigi pekmez
1 dilim tb ekmeği

Öğle 12.30

Marul cacığı (2 kase)

Ara 16.30
1 avuç çiğ kayısı çekirdeği

Akşam 19.30
Kurutulmuş biber kavurmasi
1 dilim tb ekmeği

2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
45 dakika evde çeşitli sporlar

evet canim canan karataydan fazlasiyla asinayiz leptin hormonuna. hatta onun diyetini okumustum.
http://www.diyetz.com/leptin-diyeti/
burdan bakabilirsiniz.
aslinda bilmedigimiz hicbir sey yok. siradan diyetlere gore sadece ara ogunler yok saatler onemli.
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…