- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
afiyet olsun canim13 şubat listem
Kahvalti 8.30
Şekersiz cay
Ilik limonlu su
Peynir
Az yagda omlet
Bi tatli kasigi pekmez
1 dilim tb ekmeği
Öğle 12.30
Marul cacığı (2 kase)
Ara 16.30
1 avuç çiğ kayısı çekirdeği
Akşam 19.30
Kurutulmuş biber kavurmasi
1 dilim tb ekmeği
2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
45 dakika evde çeşitli sporlar
Canım cok gecmis olsunaylahl kendine dikkat et. Ilık süt iç bogazlarini yumuşatır. Bide bebeğini emzirirken agzina tulbent gibi birsey bağla ki maske görevi görsün.
kızlar teşekkür ederim hepinize :)Evet canım adaçayı ve karbonat gargarası güzel geliyor geçmiş olsun
Karadut ağız aftlarına iyi geliyor canım
İkisi bir olmamış tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel gidiyorsun
3 ü bir arada krema ve şekerse cıss
bizimkiler haftada en az 1 kere akşam yemeğine bekliyorlar hatta pazar günü kahvaltı yaptık diyelim onu bile saymazlar illa akşam yemeği olacak. Bişey değil de kendisi de diyet yapcam diyo ama bu gidişle zor kh çılgınlığı var evde ne mümkün.Benim kvde de yemek yedirme hastalıği var artık ona gitmeden esim ariyor yemek ediniz mi diye soruyor biz size gelecegiz karnimiz tok diyor ona göre sofra isi bittikten sonra gidiyoruz
günaydınnnGünaydın kizlarrr
Erken yemişsin canım inşallah gece çok acıkmamışsındırMerhaba kizlar cok birikmiş mesajlar bugün nedense bi türlü giremedim netimde sorun vardı. Menümü paylaşıyorum
13.02.18 menü
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt
Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey
Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Kv ye gidince kaçınılmaz son13 şubat menü
07.30
7 zeytin
1 incir
10.30 kahvaltı
2 yumurtadan yulaflı peynirli omlet
1 mandalina
15.00
1 portakal
10 çiğ badem
16.15
1 tabak bol acılı kemik eti
1 dilim ekmek
19.30
1kase tarhana çorbası
1 küçük parça tavuk
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bolca tere
1 tane kemalpaşa tatlısı
2 litre su
Akşam kv olduğumuz için epey çok çeşit oldu. Yemesem yanlış anlıyor ama yine de neleri geri çevirdiğimi bilmelisiniz. Çay yanına kurabiye o olmadı leblebi çikolata neler getirdi hepsini geri çevirdim bu kadarı da benim için başarı. Bu günlük böyle oldu menüm
İnsan ne yaşarsa yaşasın onların bir gülüşü yetiyor herşeyi unutturuyor. Anne olmak böyle birşeyOkadar zor geçti ki şu 11 ay ama şuan bile özlüyorum onun tatlılıklarını
Erkeklerin metosu daha hızlı ve daha kaslılar bize göreKızlar esim 2 -3 gündur yediklerine dikkat ediyor ve her yemekten sonra yarım limon veya limonlu su iciyor. Bugün yüzüne söyle bi baktımda süzüldü sanki hemen tartiyi cikardim tartildi hakkatten kilo vermis. Sonra bana bakti güldü ben bu kadar ugrasirken o hemencecik kilo verebiliyor diye. Oma ödem atmissimdir falan dedim ama acaba o limon suyu bu kadar erki eder mi ki? Ben limon suyunu sabahlari ac karnina veya yatarken iciyorum sadece bazi gunler tabi
Akşam bugün mü geç oldu her zaman mı böyle yemek zorundasınız canım13 şubat
7.00 kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
Peynir
11.00 portakal
15.00 öğle
Ispanak
Yoğurt
17.00 çay hurma
20.30 akşam
1tabak etli bezelye
Salata
Günaydın kizlarrr
Günaydın kızlargünaydınnn
Günaydın yok acıkmadim gece hiç birazdan kahvaltımı yapacağım.Erken yemişsin canım inşallah gece çok acıkmamışsındır
Kv ye gidince kaçınılmaz son
İnsan ne yaşarsa yaşasın onların bir gülüşü yetiyor herşeyi unutturuyor. Anne olmak böyle birşey
Erkeklerin metosu daha hızlı ve daha kaslılar bize göre
Akşam bugün mü geç oldu her zaman mı böyle yemek zorundasınız canım
Afiyet olsun
13 şubat menü
07.30
7 zeytin
1 incir
10.30 kahvaltı
1 mandalina
15.00
1 portakal
10 çiğ badem
16.15
1 dilim ekmek
19.30
1kase tarhana çorbası
1 küçük parça tavuk
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bolca tere
1 tane kemalpaşa tatlısı
2 litre su
Akşam kv olduğumuz için epey çok çeşit oldu. Yemesem yanlış anlıyor ama yine de neleri geri çevirdiğimi bilmelisiniz. Çay yanına kurabiye o olmadı leblebi çikolata neler getirdi hepsini geri çevirdim bu kadarı da benim için başarı. Bu günlük böyle oldu menüm
Mesela bende tuvalet sıkıntısı var sinameki iyi gelmez mi çok abartmasam mesela.
Kızlar esim 2 -3 gündur yediklerine dikkat ediyor ve her yemekten sonra yarım limon veya limonlu su iciyor. Bugün yüzüne söyle bi baktımda süzüldü sanki hemen tartiyi cikardim tartildi hakkatten kilo vermis. Sonra bana bakti güldü ben bu kadar ugrasirken o hemencecik kilo verebiliyor diye. Oma ödem atmissimdir falan dedim ama acaba o limon suyu bu kadar erki eder mi ki? Ben limon suyunu sabahlari ac karnina veya yatarken iciyorum sadece bazi gunler tabi
13 şubat listem
Kahvalti 8.30
Şekersiz cay
Ilik limonlu su
Peynir
Az yagda omlet
Bi tatli kasigi pekmez
1 dilim tb ekmeği
Öğle 12.30
Marul cacığı (2 kase)
Ara 16.30
Akşam 19.30
1 dilim tb ekmeği
2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
Günaydın kızlar. Enerjisi bol, iradesi çok birgün dilerim :)
Günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun sokaklar cıvıl cıvıldır.. Genç olmakvardı:) :)
Bir uykusuzda ben önceki gece alerji damlası verince iyi uyumuştu dün gece vermeyince sabaha kadar uyutmadı beni tekmeledi durdu sinirden çatladım. İlac versem zarar karaciğerle vermeden psikolojisine zarar suratlı bağırır tavırlı oluyorum o öyle yapıncaUykusuz bi geceden sabaha günaydın olsun..
Kizim sabaha kadar kulağım ağrıyor dedi kullandığı antibiyotik yaparmış dr oyle demisti...
Cook uykusuzum
Çok güzel bir menü, su ve spor da öyle. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah 8:39
Omlet (2 dilim köy peyniri 1 yumurta maydanoz)
5 zeytin
Yeşillik
10:00 bitki çayı
10:30 sade Türk kahvesi
13:00
5 yk kuru fasulye
1 bardak ayran
17:30
3 dilim greyfurt
19:30
4 yk patlıcan salatası
4 yk zeytinyağlı yeşil fasulye
3 yk yoğurt
21:00
Sade Türk kahvesi
Gün boyunca
2.5 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Menün gayet güzel olmuş. Tok olman ilginç geldi. Fazla da bişey yememişsin. Sanırım bir süre sonra mide iyice küçülüyor. Ben de uzun süredir azıcık yemekle doyuyorum. Afiyet olsun.Merhaba kizlar cok birikmiş mesajlar bugün nedense bi türlü giremedim netimde sorun vardı. Menümü paylaşıyorum
13.02.18 menü
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt
Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey
Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Güzel başlamışsın ama kötü bitmiş maalesef. Kendine kayınvalidesavar bir program yapman lazım bence. Her defasında böyle olursa bir ileri iki geri gider olduğun yerde sayarsın.13 şubat menü
07.30
7 zeytin
1 incir
10.30 kahvaltı
1 mandalina
15.00
1 portakal
10 çiğ badem
16.15
1 dilim ekmek
19.30
1kase tarhana çorbası
1 küçük parça tavuk
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bolca tere
1 tane kemalpaşa tatlısı
2 litre su
Bence hiç ama hiç deneme sinamekiyi. Doğal yollardan çözmeye çalış. Kayısı en güzel yöntem. Bir de benim bir yöntemim var. Ayrı bir mesajda detaylı yazayım. Çok ama çok faydalı kesin çözüm.Mesela bende tuvalet sıkıntısı var sinameki iyi gelmez mi çok abartmasam mesela.
Afiyet olsun canım. Leblebiler sanki biraz fazla göründü gözüme. Bir de o akşam ki elma olmamış. Meyvelerin içindeki fruktoz dedikleri şeker vücuda alınır alınmaz direkt depo ediliyor diye biliyorum. O nedenle ben saat 15:00 ten sonra asla meyve yemem. Ama nedense bütün diyetisyenler ısrarla 21:00 öğününe meyve yazıyor. Türk milleti olarak zaten alışkınız o saatte meyve yemeye. Bu konu hakkında daha detaylı araştırma yapsak fena olmaz aslında. Diyetisyenler neden meyve öneriyor? Ev temizliğinden ala egzersiz mi olur13 şunat menüm
Uyandığımda 9:00
1 elma
Ara 11:00
1 avuç leblebi
Öğle 13:00
1 kase çorba
1 kase yağsız salata
Ara 16:30
2 avuç leblebi
Akşam 19:00
1 tabak az yağlı kabak
Ara 21:00
1 kase tahinli yoğurt
1 elma
Su: 2 lt
Egzersiz yapamadım ama ev temizledim, onu saysakk
Sen bakma canım ona ödem atmıştır. Limolu ya da sirkeli suyun sadece midene zararı olur. Düşünsene ikisi de asit. İlk zayıflama zamanımda ben de denemiştim. Sadece psikilojik. Acaba mı diyorsun ama miden zarar görüyor. Sağlıklı beslenip egzersiz yaptıktan sonra zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Ne limona ne başka bişeye ihtiyaç kalmıyor. Sen deneme sakın.Kızlar esim 2 -3 gündur yediklerine dikkat ediyor ve her yemekten sonra yarım limon veya limonlu su iciyor. Bugün yüzüne söyle bi baktımda süzüldü sanki hemen tartiyi cikardim tartildi hakkatten kilo vermis. Sonra bana bakti güldü ben bu kadar ugrasirken o hemencecik kilo verebiliyor diye. Oma ödem atmissimdir falan dedim ama acaba o limon suyu bu kadar erki eder mi ki? Ben limon suyunu sabahlari ac karnina veya yatarken iciyorum sadece bazi gunler tabi
Çok güzel bir menü ama akşamın hem geç olmuş hem de bezelye glisemik indeksi yüksek bir besin. Diyet süresince tüketilmesi bence sakıncalı. Şekerin çok çabuk düşmesine neden oluyor. Kendimden de biliyorum. O nedenle ben pirinç, patates ve bezelyeden kilo verme dönemlerimde hep uzak durmuşumdur. Normal zamanlarda da ara ara tüketiyorum sadece dengeleyerek.13 şubat
7.00 kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
Peynir
11.00 portakal
15.00 öğle
Ispanak
Yoğurt
17.00 çay hurma
20.30 akşam
1tabak etli bezelye
Salata
Afiyet olsun. Menü, su, spor hepsi güzel.13 şubat listem
Kahvalti 8.30
Şekersiz cay
Ilik limonlu su
Peynir
Az yagda omlet
Bi tatli kasigi pekmez
1 dilim tb ekmeği
Öğle 12.30
Marul cacığı (2 kase)
Ara 16.30
Akşam 19.30
1 dilim tb ekmeği
2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
Günaydın canım. Genç olmak vardı derken? Bana yaşımı soranlara 18 x 2 diyorumGünaydın sevgililer gününüz kutlu olsun sokaklar cıvıl cıvıldır.. Genç olmakvardı:) :)
Günaydın canım geçmiş olsun yeniden. Antibiyotik kulak ağrısı yapmaz benim bildiğim. Kulağında bir sıkıntı olmasın aman dikkat et. Orta kulak iltihabı dedikleri otitis media hastalığı var. Bence devam ederse yeniden görüş doktorla.Uykusuz bi geceden sabaha günaydın olsun..
Kizim sabaha kadar kulağım ağrıyor dedi kullandığı antibiyotik yaparmış dr oyle demisti...
Cook uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?