Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canim
marul cacigini deniycem mutlaka cok merak ettim
iyi gecelr

ada81
Canım cok gecmis olsun aylahl kendine dikkat et. Ilık süt iç bogazlarini yumuşatır. Bide bebeğini emzirirken agzina tulbent gibi birsey bağla ki maske görevi görsün.

kızlar teşekkür ederim hepinize :)

Benim kvde de yemek yedirme hastalıği var artık ona gitmeden esim ariyor yemek ediniz mi diye soruyor biz size gelecegiz karnimiz tok diyor ona göre sofra isi bittikten sonra gidiyoruz
bizimkiler haftada en az 1 kere akşam yemeğine bekliyorlar hatta pazar günü kahvaltı yaptık diyelim onu bile saymazlar illa akşam yemeği olacak. Bişey değil de kendisi de diyet yapcam diyo ama bu gidişle zor kh çılgınlığı var evde ne mümkün. keşke hep birlikte yapsak da ben de rahat etsem

Erken yemişsin canım inşallah gece çok acıkmamışsındır
Kv ye gidince kaçınılmaz son
Okadar zor geçti ki şu 11 ay ama şuan bile özlüyorum onun tatlılıklarını
İnsan ne yaşarsa yaşasın onların bir gülüşü yetiyor herşeyi unutturuyor. Anne olmak böyle birşey
Erkeklerin metosu daha hızlı ve daha kaslılar bize göre
13 şubat
7.00 kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
Peynir
11.00 portakal
15.00 öğle
Ispanak
Yoğurt
17.00 çay hurma
20.30 akşam
1tabak etli bezelye
Salata
Akşam bugün mü geç oldu her zaman mı böyle yemek zorundasınız canım
Afiyet olsun

Günaydın yok acıkmadim gece hiç birazdan kahvaltımı yapacağım.

Akşam biraz fazla karbonhidrat olmuş, bir de tatlısı var tabii.. Ah bu kayınvalideleeeeer

Mesela bende tuvalet sıkıntısı var sinameki iyi gelmez mi çok abartmasam mesela.

Canım kuru kayısı ve su bağırsak hareketlerini düzenler. Sinemaki bağırsak tembelliği ve frolarıyı öldürüyor.
O yüzden çok tavsiye edilmiyor.

Aç karnına mideni rahatsız edebilir ama gün içerisinde kullanabilirsin. Mesela çayına dilimleyip koyarsın ya da arzuna göre sıkarsın :)

Kıııızz nerde proteiiiin, öğle cacığın yanına bi köfte ya da tavuk birşey yapsaydın.
Spor çok iyi ama yeterli protein almazsan kas kaybedersin..

Günaydın kızlar. Enerjisi bol, iradesi çok birgün dilerim :)

Günaydıııın canımm :)

Uykusuz bi geceden sabaha günaydın olsun..
Kizim sabaha kadar kulağım ağrıyor dedi kullandığı antibiyotik yaparmış dr oyle demisti...
Cook uykusuzum
Bir uykusuzda ben önceki gece alerji damlası verince iyi uyumuştu dün gece vermeyince sabaha kadar uyutmadı beni tekmeledi durdu sinirden çatladım. İlac versem zarar karaciğerle vermeden psikolojisine zarar suratlı bağırır tavırlı oluyorum o öyle yapınca

Çok güzel bir menü, su ve spor da öyle. Afiyet olsun.

Menün gayet güzel olmuş. Tok olman ilginç geldi. Fazla da bişey yememişsin. Sanırım bir süre sonra mide iyice küçülüyor. Ben de uzun süredir azıcık yemekle doyuyorum. Afiyet olsun.

Güzel başlamışsın ama kötü bitmiş maalesef. Kendine kayınvalidesavar bir program yapman lazım bence. Her defasında böyle olursa bir ileri iki geri gider olduğun yerde sayarsın. Acil kayınvalide eylem planı hazırlamamız lazım sana. Çaktırmadan kırmadan savuşturabilesin.

Mesela bende tuvalet sıkıntısı var sinameki iyi gelmez mi çok abartmasam mesela.
Bence hiç ama hiç deneme sinamekiyi. Doğal yollardan çözmeye çalış. Kayısı en güzel yöntem. Bir de benim bir yöntemim var. Ayrı bir mesajda detaylı yazayım. Çok ama çok faydalı kesin çözüm.

Afiyet olsun canım. Leblebiler sanki biraz fazla göründü gözüme. Bir de o akşam ki elma olmamış. Meyvelerin içindeki fruktoz dedikleri şeker vücuda alınır alınmaz direkt depo ediliyor diye biliyorum. O nedenle ben saat 15:00 ten sonra asla meyve yemem. Ama nedense bütün diyetisyenler ısrarla 21:00 öğününe meyve yazıyor. Türk milleti olarak zaten alışkınız o saatte meyve yemeye. Bu konu hakkında daha detaylı araştırma yapsak fena olmaz aslında. Diyetisyenler neden meyve öneriyor? Ev temizliğinden ala egzersiz mi olur

Sen bakma canım ona ödem atmıştır. Limolu ya da sirkeli suyun sadece midene zararı olur. Düşünsene ikisi de asit. İlk zayıflama zamanımda ben de denemiştim. Sadece psikilojik. Acaba mı diyorsun ama miden zarar görüyor. Sağlıklı beslenip egzersiz yaptıktan sonra zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Ne limona ne başka bişeye ihtiyaç kalmıyor. Sen deneme sakın.

13 şubat
7.00 kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
Peynir
11.00 portakal
15.00 öğle
Ispanak
Yoğurt
17.00 çay hurma
20.30 akşam
1tabak etli bezelye
Salata
Çok güzel bir menü ama akşamın hem geç olmuş hem de bezelye glisemik indeksi yüksek bir besin. Diyet süresince tüketilmesi bence sakıncalı. Şekerin çok çabuk düşmesine neden oluyor. Kendimden de biliyorum. O nedenle ben pirinç, patates ve bezelyeden kilo verme dönemlerimde hep uzak durmuşumdur. Normal zamanlarda da ara ara tüketiyorum sadece dengeleyerek.

Afiyet olsun. Menü, su, spor hepsi güzel.

Günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun sokaklar cıvıl cıvıldır.. Genç olmakvardı:) :)
Günaydın canım. Genç olmak vardı derken? Bana yaşımı soranlara 18 x 2 diyorum Ben hala gençliğimi yaşıyorum

Uykusuz bi geceden sabaha günaydın olsun..
Kizim sabaha kadar kulağım ağrıyor dedi kullandığı antibiyotik yaparmış dr oyle demisti...
Cook uykusuzum
Günaydın canım geçmiş olsun yeniden. Antibiyotik kulak ağrısı yapmaz benim bildiğim. Kulağında bir sıkıntı olmasın aman dikkat et. Orta kulak iltihabı dedikleri otitis media hastalığı var. Bence devam ederse yeniden görüş doktorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…