Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uykusuz bi geceden sabaha günaydın olsun..
Kizim sabaha kadar kulağım ağrıyor dedi kullandığı antibiyotik yaparmış dr oyle demisti...
Cook uykusuzum

Aaa geçmiş olsun yaa inşallah çok çabuk iyileşir..

Canım olabilir tabii de 15 gün biraz fazla gecikme için. Planlanmamış birşey mi var acabaaa?
Bence aksatmadan bir kadın doğuma gözüksen iyi edersin.

Bende geçen hafta senin gibi olmuştum cnm
Reglin bi gelsin bitsin ozm gittiğini görürsün kilolarin

Tesekkurler canim .. kulak burun bogaza götürmüştük o dr verdi antibiyotigi bir kulaginda iltihap varmis bu ilaci kullaninca kulagi agriyacak demisti.. ilac bitince geri getirin dedi pazartesi kontrol var bakalim ne diyecek...

Canim senin kuzuyada gecmis olsun... normalde gunduz hayatta uyuyamam zifiri karanlik olacak ki uyuyabileyim ...ama bugun ogle uyurum kesin ...

Hayırlı günler kızlar ben diyete dikkat ediyorum lakin 3 gün üst üste spor yapınca bacak kaslarım zedelendi galiba ağrıyor zor yürüyorum oyuzden spor yapmicam bugün mecburen sanırım ip atlamaktan oldu.
Ayakkabi ile atliyorsun demi canim... cunku ayakkabisiz atlamayi onermiyorlar...

Hayırlı günler kızlar ben diyete dikkat ediyorum lakin 3 gün üst üste spor yapınca bacak kaslarım zedelendi galiba ağrıyor zor yürüyorum oyuzden spor yapmicam bugün mecburen sanırım ip atlamaktan oldu.
Canım spora geçmişin çok yoksa, ya da spora ara verip başladıysan bu ağrılar çok normal. Bugün çok yüklenme kendine

Günaydın kızlar
Dün akşam benim çocuklar çoştu kızım çok ağladı nedensiz.. akşam sofrasını gece toplamak zorunda kaldım düşünün halimi .

Bi ara takıma baktım ama ne okudum ne yazabildim hemen çıktım

Bugün yeni kahvaltı yapıcam
Yeni Gün hepimize hayırlı olsun hayırlar getirsin ❤

Test yaptim bi şeyyok şükür
Yani idrar testiyle olsa cikardi dimi 15 gun gecikmeyle
Bnim hep oyle kendimi bildim bileli duzensiz.
Surekli ilac kullanmam gerekiyo.
Bende geçen hafta senin gibi olmuştum cnm
Reglin bi gelsin bitsin ozm gittiğini görürsün kilolarin
Insallllah

Genç olmak mııı? Yaş kaç olursa olsun, insan hissettiği yaştadıııır :)
aynen canım katılıyorum
teşekkür ederim
regl etkileyebilir..ama dikkat sinirlenip yeme.bir süre sonra kiloların patır patır eksildiğini hissedeceksin göreceksin
bir kaç gün bacaklarını zorlayacak birşey yapma canım.geçmiş olsun
Test yaptim bi şeyyok şükür
Yani idrar testiyle olsa cikardi dimi 15 gun gecikmeyle
Bnim hep oyle kendimi bildim bileli duzensiz.
Surekli ilac kullanmam gerekiyo.

Insallllah
kan testi garanti olur.idrar yanıltabiliyor.bir hemşire arkadaşın idrarında 20. gün çıkmıştı biz şok olmuştuk

Daha önce hiç hormon testi yaptırdın mı canım? Tiroidlerine felan baktırdın mı? Regl şişkinliği olabilir ama bu kilo vermene engel değil diye düşünüyorum.

Zaten üst üste yapmaman bence daha sağlıklı. Haftanın en az üç günü spor yapmak lazım. Birer gün arayla. Çok yüklenmemek gerekli bence. Ben kilo verdiğim dönemlerde hep haftanın 3 günü 35-40 dk tempolu yürüdüm. Bunun haricinde farklı bir spor yapmadım. Hiç bir yerimde sarkma yok mesela. Sadece bu kez yüzüyorum. O da still öğrenmek istediğim için yüzme hocasıyla çalışıyorum. Yani hem spor oluyor hem öğreniyorum. İki gün üst üste yüzdüğümde hiç bir yerimi kıpırdatamıyordum. Dikkat etmek lazım çok yüklenilmemeli vücuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…