Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun esime dedim ben sporu bırakicam , aksam 2 coxukla kan ter icinde kalana dek spor yapiyorum.
Nerdeyse 2 hafta oluyor ama bende tık yok.
Ister istemez demoralize oluyorum.

Bugun esime dedim ben sporu bırakicam , aksam 2 coxukla kan ter icinde kalana dek spor yapiyorum.
Nerdeyse 2 hafta oluyor ama bende tık yok.
Ister istemez demoralize oluyorum.
Bırakma ama kan ter içinde kalacak kadar da spor yapmana gerek yok bence. Dediğim gibi haftanın 3 günü 35-40 dk tempolu yürüyüş yeterli. Sıkılaşmak için yapılacak egzersizlere sonra geçmek daha mantıklı. En başta kardio kilo verirken etkili olan kısım. Abartmamak lazım. Yararından çok zararı olur eğer abartırsak.

Bildigim kadariyla 3mil de kardio.
2 haftada 2 gun yapmadim sadece.
Sikilasmak icin .
Fazla mi ?
Yarardan cok zarar verir derken anlamadim yani fazla spor kilo verdirmez mi ?

Bildigim kadariyla 3mil de kardio.
2 haftada 2 gun yapmadim sadece.
Sikilasmak icin .
Fazla mi ?
Yarardan cok zarar verir derken anlamadim yani fazla spor kilo verdirmez mi ?
Her şeyin fazlası gibi sporun da fazlası zararlı. 3 mil derken sanırım evde leslie ile yürüyorsun yanlış anlamadıysam. Ben biraz bu konularda ilginç bir insanım. Sporun açık havada yapılan kısmının daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Özellikle yürüyüşün. Oksijenin vücudun yağ yakımında çok ama çok önemli katkıları var. Uzun süre devam edemeyeceğimiz tempoda spor yapmamalıyız. Çünkü spor bırakıldığı zaman vücuda zararı oluyor. Şuan anlatmak istediklerimi anlatacak şekilde kafamı toparlayamıyorum ama kısaca hem beslenme düzenimizi hem de yaptığımız sporu yaşam tarzı haline getirmez isek sonrasında hem verdiğimiz kilolar geri geliyor hem de vücudumuz spor yaparken aldığı formu kaybediyor. Mesela ben şuan daha cıvık cıvık bir durumdayım. Sebebi hayatım çok hareketsiz. Masa başı çalışıyorum. Eski iş yerimde sürekli hareket halindeydim. O bile etkiliyor. Demek istediğim rutini yakalayıp dışına çıkmamak lazım. Deli gibi spor yapıp istediğimiz kiloya geldiğimizde sporu bırakırsak vücut bize hoooppp noluyor der. Fazlalıktan kastım da buydu.

Kuzu sıkılaşmak için seni ip topiğime beklerim o zaman..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53415936

ben de 2 aydır açık havadayürüyüş yapıyordum..hemen hemen haftada 5-6 gün..dün diyetisyen artık biraz kas çalışmam gerektiğini fazla yağların o şekilde yanacağını söyledi..
yavaştan başlamam gerekiyor artık kas egzersizlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…