Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yüzme için ne düşünüyor acaba diyetisyenin? Bana kaslar konusunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. İç bacakta bile işe yarıyor sanki. Sorma imkanın olursa sorabilir misin sakıncası olmazsa

Yüzme için ne düşünüyor acaba diyetisyenin? Bana kaslar konusunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. İç bacakta bile işe yarıyor sanki. Sorma imkanın olursa sorabilir misin sakıncası olmazsa
ben sadece analiz için gittim canım..o da çıkan sonuçları değerlendirdi.4-5 kilo daha verince tekrar gideceğim analiz için.unutmazsam sorayım o zaman

içinizde beyaz çay içen var mı kızlar , ben aldım sallama olanlardan henüz başlamadım metobalizmayı hızlandırıyormuş.. ama okudum içinde yeşil çay varmış yeşil çay bende demir eksikliği yaptı içsem mi içmesem mi arasında kaldım çünkü demirim 11 lerde ki ciger yiyerek kuru üzüm yiyerek arada ilaç kullanarak 4.2 den yükselttim ....

boyunu yaşını etiketliyen kızlar hepsini not ettim çook teşekkürler henüz okumayan arkadaşlar var sizlerden de bekliyorum kızlar boy , yaş bilgisi

11 olan demir mi ferritin mi hemoglobin mi canım..farklı algılanılabiliyor bu değerler
Kızlar benim bu sarkan kolum düzelmiyor ya acayip morelimi bozuyor
kasları kuvvetlendirecek egzersiz yapman lazım hemencecikte üzelmez sabır ister tatlım

11 olan demir mi ferritin mi hemoglobin mi canım..farklı algılanılabiliyor bu değerler

kasları kuvvetlendirecek egzersiz yapman lazım hemencecikte üzelmez sabır ister tatlım
ferritin canım , hemoglaobin de hep 11lerde zaten ama ferritinim çook düşük en düşük sınır 13 olması gerekiyormuş ki benim 4,2 lere düşmüştü... biraz ilaç kullandım ama bağırsak florami bozdu bağırsakta ağrı yaptı dr bırak dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi.. haftada iki gün ciğer günlük kuru üzüme ağırlık verdim yemeklerimin yanında yoğurt tüketmiyorum artık....... siyah çayı azalttım kahve hiç içmiyorum 11,2 ye çıktı ferritin... tabii kulak çınlaması en fenasıı kalp çarpıntısı yapıyor geçen sene iki kere serumla kalp çarpıntımı durdurlar... kalple ilgili bütün tektikleri yaptırdık dr demir eksikliğinden dedi....

Ya tuhaf olan tek bi kolumda var ötekinde birşey yok
Biraz daha kilo veriyimde gitcem
ama belki kilo verdikçe iyice sarkmadan sana yapman gerekenleri söylecek böylece hem diyet serüvenine hemde dr'un önerdiklerini yaparsın.. çünkü kilo verdikçe ister istemez sarkma biraz daha fazla olacak...

ama belki kilo verdikçe iyice sarkmadan sana yapman gerekenleri söylecek böylece hem diyet serüvenine hemde dr'un önerdiklerini yaparsın.. çünkü kilo verdikçe ister istemez sarkma biraz daha fazla olacak...

Aslında haklısın bi sorayim ama utanıyorum gitmeye topuk dikeni için gittiğimde dr çok kilolusun kilo ver fln dedi şimdi de bunun için gitmek istemiyorum

Acayip sınır oluyorum kendime
Yedim yedimmm nolduu yerken çok mutluydum şimdi ise cook pismanimmm

öyle düşünme canım kilolu olmak ayıp bişey değil ki ... senin sağlığın önemli öncede erken müdahale koluna iyi gelecek ... kilo dediğin ne kii sağlıklı beslenmeyle aşılacak bir konu... işte bak hep birilikte buradayız birbirimize destek olmaya evet kolay bir süreç değil ama başaracağız cancağızım

Evet başarcaz başka çaresi yok bunun
Ben genede biraz daha devam ediyim ozm geçmezse gidicem
Şimdi giderim biraz daha kilo ver gel sarkan yeri ameliyat fln yapalım derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…