Yüzme için ne düşünüyor acaba diyetisyenin? Bana kaslar konusunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. İç bacakta bile işe yarıyor sanki. Sorma imkanın olursa sorabilir misin sakıncası olmazsaben de 2 aydır açık havadayürüyüş yapıyordum..hemen hemen haftada 5-6 gün..dün diyetisyen artık biraz kas çalışmam gerektiğini fazla yağların o şekilde yanacağını söyledi..
yavaştan başlamam gerekiyor artık kas egzersizlerine
ben sadece analiz için gittim canım..o da çıkan sonuçları değerlendirdi.4-5 kilo daha verince tekrar gideceğim analiz için.unutmazsam sorayım o zamanYüzme için ne düşünüyor acaba diyetisyenin? Bana kaslar konusunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. İç bacakta bile işe yarıyor sanki. Sorma imkanın olursa sorabilir misin sakıncası olmazsa
canım bi dr git cerraha belki o sana daha sağlıklı bilgi verecektir ne yapman konusunda seni yönlendirir...Kızlar benim bu sarkan kolum düzelmiyor ya acayip morelimi bozuyor
11 olan demir mi ferritin mi hemoglobin mi canım..farklı algılanılabiliyor bu değerleriçinizde beyaz çay içen var mı kızlar , ben aldım sallama olanlardan henüz başlamadım metobalizmayı hızlandırıyormuş.. ama okudum içinde yeşil çay varmış yeşil çay bende demir eksikliği yaptı içsem mi içmesem mi arasında kaldımçünkü demirim 11 lerde ki ciger yiyerek kuru üzüm yiyerek arada ilaç kullanarak 4.2 den yükselttim ....
kasları kuvvetlendirecek egzersiz yapman lazım hemencecikte üzelmez sabır ister tatlımKızlar benim bu sarkan kolum düzelmiyor ya acayip morelimi bozuyor
ferritin canım , hemoglaobin de hep 11lerde zaten ama ferritinim çook düşük en düşük sınır 13 olması gerekiyormuş ki benim 4,2 lere düşmüştü... biraz ilaç kullandım ama bağırsak florami bozdu bağırsakta ağrı yaptı dr bırak dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi.. haftada iki gün ciğer günlük kuru üzüme ağırlık verdim yemeklerimin yanında yoğurt tüketmiyorum artık....... siyah çayı azalttım kahve hiç içmiyorum 11,2 ye çıktı ferritin... tabii kulak çınlaması en fenasıı kalp çarpıntısı yapıyor geçen sene iki kere serumla kalp çarpıntımı durdurlar... kalple ilgili bütün tektikleri yaptırdık dr demir eksikliğinden dedi....11 olan demir mi ferritin mi hemoglobin mi canım..farklı algılanılabiliyor bu değerler
kasları kuvvetlendirecek egzersiz yapman lazım hemencecikte üzelmez sabır ister tatlım
canım bi dr git cerraha belki o sana daha sağlıklı bilgi verecektir ne yapman konusunda seni yönlendirir...
11 olan demir mi ferritin mi hemoglobin mi canım..farklı algılanılabiliyor bu değerler
kasları kuvvetlendirecek egzersiz yapman lazım hemencecikte üzelmez sabır ister tatlım
ama belki kilo verdikçe iyice sarkmadan sana yapman gerekenleri söylecek böylece hem diyet serüvenine hemde dr'un önerdiklerini yaparsın.. çünkü kilo verdikçe ister istemez sarkma biraz daha fazla olacak...Ya tuhaf olan tek bi kolumda var ötekinde birşey yok
Biraz daha kilo veriyimde gitcem
ama belki kilo verdikçe iyice sarkmadan sana yapman gerekenleri söylecek böylece hem diyet serüvenine hemde dr'un önerdiklerini yaparsın.. çünkü kilo verdikçe ister istemez sarkma biraz daha fazla olacak...
kolay gelsin canım ben iki gündür spor yapamıyorum kızımın yanında oturuyorum ...yürüyüşe kaçıyorum kızlar görüşürüz
öyle düşünme canım kilolu olmak ayıp bişey değil ki ... senin sağlığın önemli öncede erken müdahale koluna iyi gelecek ... kilo dediğin ne kii sağlıklı beslenmeyle aşılacak bir konu... işte bak hep birilikte buradayız birbirimize destek olmaya evet kolay bir süreç değil ama başaracağız cancağızımAslında haklısın bi sorayim ama utanıyorum gitmeye topuk dikeni için gittiğimde dr çok kilolusun kilo ver fln dedi şimdi de bunun için gitmek istemiyorum
Acayip sınır oluyorum kendime
Yedim yedimmm nolduu yerken çok mutluydum şimdi ise cook pismanimmm
öyle düşünme canım kilolu olmak ayıp bişey değil ki ... senin sağlığın önemli öncede erken müdahale koluna iyi gelecek ... kilo dediğin ne kii sağlıklı beslenmeyle aşılacak bir konu... işte bak hep birilikte buradayız birbirimize destek olmaya evet kolay bir süreç değil ama başaracağız cancağızım
kızım uyurken iyi bende size bakıyorum) temizlik bugün yapasım yokkk
aynen öyle canım bitmiyor yap yap aynı zaten uykusuzum kalkınca başım dönüyor...Aman iyi yapıyorsun
Topla topla nereye kadar akşama gene aynii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?