Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence içme gerek yok. Su hepsinden faydalı.
Kızlar benim bu sarkan kolum düzelmiyor ya acayip morelimi bozuyor
500 ml lik su şişeleri var ya canım onlarla egzersiz yap. Yürüyüş yaparken elinde olsun. Moralini de bozma. İster istemez zayıflayan bir çok kişi de oluyor. Önemli olan zayıflamak kalan kısmı bir şekilde çözülür. Ama artık kaslarına yönelik spor yapmaya başla.

Sinir olma kendine. Bu sana kamçı olsun. Benim favori bir lafım vardır. Kendi kendime sık sık söylerim canım bişey isteyince. Bunca sene yedin de noldu. Yemeyiver. Şükür her şeyin tadını biliyoruz. Olan oldu geçmişte kaldı. Şimdi geleceğe odaklan. Benim profilimde öncesi sonrası fotoğraflarım var. Bak istersen biraz motivasyon olur. Ama önce beni izlemeye alman lazım.

Bende bakayimm merak ettim )

Izlemeye aldim canim yinede fotograf bölümüne girilmiyor. LAydLiNe
Ben de şimdi seni izlemeye aldım. Görebilirsin. Karşılıklı izlemek gerekiyor maalesef albümü görebilmek için. Uygun bir zaman bulursam başarı hikayesi yazacağım. Ama yıllardır bi türlü bulamadım o zamanı

Yapıyorum cnm ztn
Eşim in birsürü halter malzemesi var kilo kilo
Onlarla yapıyorum ama düzelmedi
Sorun tek bir kolda iç kısımda
Onu lafı bende diyorum cnm artık
Yedikte ne oldu sonuç ortada
Tmm cnm bakarim

Yapıyorum cnm ztn
Eşim in birsürü halter malzemesi var kilo kilo
Onlarla yapıyorum ama düzelmedi
Sorun tek bir kolda iç kısımda
Onu lafı bende diyorum cnm artık
Yedikte ne oldu sonuç ortada
Tmm cnm bakarim
Zamanla düzelecek sabır biraz. Acele etme. Sıkılmadan usanmadan yapman lazım.

LAydLiNe canim musait oldugunda nasil bir beslenme duzeni izledin ve haftada kac gun spor yaptin yazabilirmisin merak ettim )

Inanilmaz bi değişim sanki farkli iki insan gibi tebrikler LAydLiNe

Cnm çok değişmişsin valla tebrik ediyorum seni
Muhteşem olmussunnn
Kız benide zayiflattt nolurrrrr
Kaç kilodan kaç kiloya indin çok fark varr
Şimdi daha genç gösteriyorsunnn

Teşekkür ederim kızlar. Önce bi maşallahınızı alayım. Çünkü ne zaman birilerine göstersem bu fotoğrafları bana bişeyler oluyor

13. takımla verdim bu kiloların hepsini. 85,5 le başladım. Takıma girdiğimde 81 civarındaydım. 6 ay gibi bir sürede 61,8 kiloya inip mezun oldum. Sonra hamile kalıp yeniden kilo aldım. Onları da verdim. Şimdiki 10 kiloluk fazlalığın sebebi de tayin oldum Kırıkkale ye. Her yeni şehirde bana bir 10 kilo gelir. Şükür şimdi 5 i gitti 5 i kaldı. Annesiyle kızı gibi görünüyorum fotoğraflarda Şu başarı hikayesini de biran önce yazsam çok iyi olacak

41 kere masallahhh sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…