Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cankizzzz Hiç bir yerimde de sarkma yok canım. Kollara dikkat ettin mi ne kadar kocaman. Onlarda bile sarkma yok. Allah bizi çok güzel yaratmış. Her şeyi doğru yaptığımız takdirde kendiliğinden düzeliyor vücut. O yüzden sabret ve pes etme. Özellikle kollara çalış ama abartma kaslı kol kadında güzel durmuyor. Yavaş yavaş sindire sindire. Aceleye gerek yok.

Evet fark ettimmm ne üzel olmuşsun cnm
Inş bende senin gibi zayifliyabilirim

Kendine güven inan. Ben başardıysam eğer sen de başarabilirsin. Yeter ki gerçekten iste. Sonra emin ol çok mutlu olacaksın. Zayıflık bence büyük mutluluk. Umarım şimdi neden şuan 13. takımdayım, bu takım benim için neden değerli daha iyi anlamışsındır. Buraya çok şeyler borçluyum.

Masallahhhh
Evt çok değişmişsin
Cnm valla genç gösteriyorsun cook tebrik ederim
Yaaa hemen yaz lütfennn
Bu fotoya hergün girip bakıcam belki biraz hırs yaparimda zayıflarım
Neler yedin neyaptin hepsini yaz lütfen

Evet cnm busefer bende kararliyim bende vericem tabiki sizin sayenizde ins
Evet haklısın burası senin için önemli hatırası var kiz sende
Bende cook eskiden 83 kilodan 55 inmiştim sonra bi bozdum 100 kilo oldum
Insanın eşi bile daha farklı davranıyor izm
Sanki karşısında başka biri var gibi
Inş bende tekrar başarabilirim bunu cook istiyorum

Ben sana inanıyorum. Eminim başaracaksın.

LAydLiNe
Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin kilo insani çok yasli gösteriyor su an ben öyleyim mesela. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum bu yüzden eskisi gibi zannediyorum kendimi bir bakıyorum ki sanki fotoğraftaki başkası. Ama bu defa kararlı ve azimliyim bu grup bana çok iyi geldi

İnşallah canım burada hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız eminim buna

Kızlar bu arada instagramda güncel fotoğraflarım da var. Kullanıcı adım buradakiyle aynı oraya da bakabilirsiniz.

Ben leslie yapmaya çalışıyorum. O engeller mi acaba sarkmayı kaptancım :) Ben 103 le doğuma gittim her yerim çatlak: ( ama temmzdan bu yana 80 olmayı başsrdım inşallah hedefim 65

Ben leslie yapmaya çalışıyorum. O engeller mi acaba sarkmayı kaptancım :) Ben 103 le doğuma gittim her yerim çatlak: ( ama temmzdan bu yana 80 olmayı başsrdım inşallah hedefim 65
Eğer başka alternatifin yoksa leslie de güzel. Dedim yaaa ben hep yürüdüm farklı bir spor yapmadım. Çok şükür hiç bir yerimde sarkma yok. Burada olduğun sürece inşallah hedefine de ulaşırsın.

Keçi boynuzu özü ve pekmezi de güzel yükselyiyor canım
Aman iyi yapıyorsun
Topla topla nereye kadar akşama gene aynii
evt ya ne kadar nankör ev işi
maşalllah barekallah görmedim ama görmüş kadar oldum canım
kadın dediğin nahif narin olmalı sevmiyorum kaslı kaslı bende
daha önce başarmışsın..şimdi neden olmasın

Ozm 83 ama şimdi 100le başladım
Tabiki isterim başarmayı ama sarkmadan

Ben de meral ediyorum, beni de izlemeye alır mısın?

LAydLiNe kaptanım, senin analizin eski takımında yer aldığı için, etap sayıları karışmasın diye bu analizde yer almadı. Bir sonraki analizde dahil edebileceğim.

Bir de analizdeki bazı tablolar defalarca ayrıntılı düzenleme panosunda düzeltmeme karşın görünmüyor. Dilerim siz görebilirsiniz. Sebebini anlayamadım.

Farkettim canım zaten hiç bir sıkıntı yok Ben de göremedim tablonun üstte olan kısmını. İnşallah diğer arkadaşlar görebilir. Tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…