cankizzzz Hiç bir yerimde de sarkma yok canım. Kollara dikkat ettin mi ne kadar kocaman. Onlarda bile sarkma yok. Allah bizi çok güzel yaratmış. Her şeyi doğru yaptığımız takdirde kendiliğinden düzeliyor vücut. O yüzden sabret ve pes etme. Özellikle kollara çalış ama abartma kaslı kol kadında güzel durmuyor. Yavaş yavaş sindire sindire. Aceleye gerek yok.
Teşekkür ederim kızlar. Önce bi maşallahınızı alayım. Çünkü ne zaman birilerine göstersem bu fotoğrafları bana bişeyler oluyor
13. takımla verdim bu kiloların hepsini. 85,5 le başladım. Takıma girdiğimde 81 civarındaydım. 6 ay gibi bir sürede 61,8 kiloya inip mezun oldum. Sonra hamile kalıp yeniden kilo aldım. Onları da verdim. Şimdiki 10 kiloluk fazlalığın sebebi de tayin oldum Kırıkkale ye. Her yeni şehirde bana bir 10 kilo gelir. Şükür şimdi 5 i gitti 5 i kaldı. Annesiyle kızı gibi görünüyorum fotoğraflardaŞu başarı hikayesini de biran önce yazsam çok iyi olacak
Kendine güven inan. Ben başardıysam eğer sen de başarabilirsin. Yeter ki gerçekten iste. Sonra emin ol çok mutlu olacaksın. Zayıflık bence büyük mutluluk. Umarım şimdi neden şuan 13. takımdayım, bu takım benim için neden değerli daha iyi anlamışsındır. Buraya çok şeyler borçluyum.
Ben sana inanıyorum. Eminim başaracaksın.Evet cnm busefer bende kararliyim bende vericem tabiki sizin sayenizde ins
Evet haklısın burası senin için önemli hatırası var kiz sende
Bende cook eskiden 83 kilodan 55 inmiştim sonra bi bozdum 100 kilo oldum
Insanın eşi bile daha farklı davranıyor izm
Sanki karşısında başka biri var gibi
Inş bende tekrar başarabilirim bunu cook istiyorum
İnşallah canım burada hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız eminim bunaLAydLiNe
Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin kilo insani çok yasli gösteriyor su an ben öyleyim mesela. Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum bu yüzden eskisi gibi zannediyorum kendimi bir bakıyorum ki sanki fotoğraftaki başkası. Ama bu defa kararlı ve azimliyim bu grup bana çok iyi geldi
Ben sana inanıyorum. Eminim başaracaksın.
cankizzzz Hiç bir yerimde de sarkma yok canım. Kollara dikkat ettin mi ne kadar kocaman. Onlarda bile sarkma yok. Allah bizi çok güzel yaratmış. Her şeyi doğru yaptığımız takdirde kendiliğinden düzeliyor vücut. O yüzden sabret ve pes etme. Özellikle kollara çalış ama abartma kaslı kol kadında güzel durmuyor. Yavaş yavaş sindire sindire. Aceleye gerek yok.
Eğer başka alternatifin yoksa leslie de güzel. Dedim yaaa ben hep yürüdüm farklı bir spor yapmadım. Çok şükür hiç bir yerimde sarkma yok. Burada olduğun sürece inşallah hedefine de ulaşırsın.Ben leslie yapmaya çalışıyorum. O engeller mi acaba sarkmayı kaptancım :) Ben 103 le doğuma gittim her yerim çatlak: ( ama temmzdan bu yana 80 olmayı başsrdım inşallah hedefim 65
Keçi boynuzu özü ve pekmezi de güzel yükselyiyor canımferritin canım , hemoglaobin de hep 11lerde zaten ama ferritinim çook düşük en düşük sınır 13 olması gerekiyormuş ki benim 4,2 lere düşmüştü... biraz ilaç kullandım ama bağırsak florami bozdu bağırsakta ağrı yaptı dr bırak dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi.. haftada iki gün ciğer günlük kuru üzüme ağırlık verdim yemeklerimin yanında yoğurt tüketmiyorum artık....... siyah çayı azalttım kahve hiç içmiyorum 11,2 ye çıktı ferritin... tabii kulak çınlaması en fenasıı kalp çarpıntısı yapıyor geçen sene iki kere serumla kalp çarpıntımı durdurlar... kalple ilgili bütün tektikleri yaptırdık dr demir eksikliğinden dedi....
evt ya ne kadar nankör ev işiAman iyi yapıyorsun
Topla topla nereye kadar akşama gene aynii
maşalllah barekallah görmedim ama görmüş kadar oldum canımTeşekkür ederim kızlar. Önce bi maşallahınızı alayım. Çünkü ne zaman birilerine göstersem bu fotoğrafları bana bişeyler oluyor
13. takımla verdim bu kiloların hepsini. 85,5 le başladım. Takıma girdiğimde 81 civarındaydım. 6 ay gibi bir sürede 61,8 kiloya inip mezun oldum. Sonra hamile kalıp yeniden kilo aldım. Onları da verdim. Şimdiki 10 kiloluk fazlalığın sebebi de tayin oldum Kırıkkale ye. Her yeni şehirde bana bir 10 kilo gelir. Şükür şimdi 5 i gitti 5 i kaldı. Annesiyle kızı gibi görünüyorum fotoğraflardaŞu başarı hikayesini de biran önce yazsam çok iyi olacak
kadın dediğin nahif narin olmalı sevmiyorum kaslı kaslı bendecankizzzz Hiç bir yerimde de sarkma yok canım. Kollara dikkat ettin mi ne kadar kocaman. Onlarda bile sarkma yok. Allah bizi çok güzel yaratmış. Her şeyi doğru yaptığımız takdirde kendiliğinden düzeliyor vücut. O yüzden sabret ve pes etme. Özellikle kollara çalış ama abartma kaslı kol kadında güzel durmuyor. Yavaş yavaş sindire sindire. Aceleye gerek yok.
daha önce başarmışsın..şimdi neden olmasınEvet cnm busefer bende kararliyim bende vericem tabiki sizin sayenizde ins
Evet haklısın burası senin için önemli hatırası var kiz sende
Bende cook eskiden 83 kilodan 55 inmiştim sonra bi bozdum 100 kilo oldum
Insanın eşi bile daha farklı davranıyor izm
Sanki karşısında başka biri var gibi
Inş bende tekrar başarabilirim bunu cook istiyorum
Keçi boynuzu özü ve pekmezi de güzel yükselyiyor canım
evt ya ne kadar nankör ev işi
maşalllah barekallah görmedim ama görmüş kadar oldum canım
kadın dediğin nahif narin olmalı sevmiyorum kaslı kaslı bende
daha önce başarmışsın..şimdi neden olmasın
Ben de meral ediyorum, beni de izlemeye alır mısın?Teşekkür ederim kızlar. Önce bi maşallahınızı alayım. Çünkü ne zaman birilerine göstersem bu fotoğrafları bana bişeyler oluyor
Aldım canım şimdi görebilirsin.Ben de meral ediyorum, beni de izlemeye alır mısın?
Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkMerhaba 13. takımcım,
539. ve 556. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-42#post-54849098
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde başarılarınızın devamını diliyorum.
LAydLiNe kaptanım, senin analizin eski takımında yer aldığı için, etap sayıları karışmasın diye bu analizde yer almadı. Bir sonraki analizde dahil edebileceğim.
Bir de analizdeki bazı tablolar defalarca ayrıntılı düzenleme panosunda düzeltmeme karşın görünmüyor. Dilerim siz görebilirsiniz. Sebebini anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?