Şimdi baktığımda düzelmişti tatlım..Farkettim canım zaten hiç bir sıkıntı yokBen de göremedim tablonun üstte olan kısmını. İnşallah diğer arkadaşlar görebilir. Tekrar teşekkürler
Evet aynen ben de baktım az önce düzelmişŞimdi baktığımda düzelmişti tatlım..
Tahminimce ön bellek sorunu.
ellerinize sağlık canım bu şekilde görmek çok güzel olduMerhaba 13. takımcım,
539. ve 556. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-42#post-54849098
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde başarılarınızın devamını diliyorum.
ellerinize sağlık canım bu şekilde görmek çok güzel oldu
Eğer başka alternatifin yoksa leslie de güzel. Dedim yaaa ben hep yürüdüm farklı bir spor yapmadım. Çok şükür hiç bir yerimde sarkma yok. Burada olduğun sürece inşallah hedefine de ulaşırsın.
öğlen yemeğim geç kaldı akşamı da mecburen geç yiyeceğim ama hafif geçirmeye çalışacağım kızlar
Gözlerime inanamadım, gerçekten arada çok fark. Aslında yüzün çok genç ama kilo alınca yaşın büyük görünmüşsün. Şimdi ki halini çok beğendim. Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum..Aldım canım şimdi görebilirsin.
tavuklu çorbam var menümde sadeceBazen oluyor cnm öyle
Protein yemeye çalış akşam ekmek yeme
Merhaba 13. takımcım,
539. ve 556. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-42#post-54849098
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde başarılarınızın devamını diliyorum.
tavuklu çorbam var menümde sadece
bugün geç çıkıyorum
şimdi de mandalina ile ara öğün yaptım
Sağol canim kızım icin aldim dun bende kullanırım bi kasik..Keçi boynuzu özü ve pekmezi de güzel yükselyiyor canım
evt ya ne kadar nankör ev işi
maşalllah barekallah görmedim ama görmüş kadar oldum canım
kadın dediğin nahif narin olmalı sevmiyorum kaslı kaslı bende
daha önce başarmışsın..şimdi neden olmasın
Kizlar yoğun heralde aksama gelirler insallah.. bende bekliyorum boylari yaslarini bekliyorumkızlar bugün giren 4 -5 kişi mi var bana mı öyle geliyor
K Krizantemcicegi
keryneia philosophergirl Bengi__ Zen71 simdilik listeye bakmadan hatirladiklarim kizlar bana yaş ve boyunuzu yazabilirmisiniz..
kızlar bugün giren 4 -5 kişi mi var bana mı öyle geliyor
Bilmem ben hep girdim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?