- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Canim sporun harika14 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Limonlu ilik su
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Bir dilimin tb ekmeği
Peynir
Catalin ucuyla helva
1 tatli kasigi pekmez
Öğle 14.30
1 dilim peynirli börek
Ara 17.30
Bir tabak bulgur pilavi
Aksam 19.30
Etli mantar sote
Marul cacığı
2 litre su
20 dakika evde farkli sporlar
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
3 mil leslie ( bu arada bunu da ilk sizden duydum ve cok begendim)
Tesekkur ederim canim. Umarim bu sporlar bel bolgesinde de ise yararCanim sporun harika) lesli hergun yaparsan farki goreceksin bi ara bende yapardim..
burdayim canim geldim simdi
Twist aletin var mi yoksa oklava gibi bi sopayi omzuna koyup saga sola dön canim oda bel bolgesine iyi gelecektir..Tesekkur ederim canim. Umarim bu sporlar bel bolgesinde de ise yarar
Canim senin yaş ve boyu bana yazabilirmisin..liste olusturuyoruzburdayim canim geldim simdi
nasilsin?
Evde yapılacak şuan çok alternatif yok zaten ama mümkün olduğunca dışarıda yürürsen daha faydalı olur. Ama yürüyüşlerin tempolu olsun yavaş başla sonra hızlan. Normal tempoda yapılan yürüyüşlerde çok etkili olmaz.Evde neler yapılabilir şimdilik ev altarnetifim:) arada bir park a inip yürümeye çalışvam
Teşekkür ederim canım. Gerçekten kilo insanı yaşlı gösteriyor. Hem de bayağı bayağı. Zayıflayınca hem daha dinç oluyorsun hem daha genç gösteriyorsun. Birde üzerine spor yaparsan atletik bir vücudun oluyor. Ben henüz o kısma geçemedim ama bu sene geçmeye niyetliyim. En büyük ideallerimden birisi de yaşlandığım zaman fit ve diri bir vücuda sahip olmak. İnşallah başarabilirim. Yemek yemeyi çok severim ama şişkoluğu hiç sevmiyorumGözlerime inanamadım, gerçekten arada çok fark. Aslında yüzün çok genç ama kilo alınca yaşın büyük görünmüşsün. Şimdi ki halini çok beğendim. Maşallah diyorum dilimi ısırıyorum..
Kahvaltının saati çok geç ve bu mevsimde çileğin çok sağlıklı olduğu söylenemez. Akşamın güzel olmuş. Suyun ve sporunda öyle.14 subat
Kahvalti 11..30
4 cilek
1 bardak süt
13.00
sade turk kahvesi
18.00
1 haslama kabak
1 porsiyon haslama et
Sarimsakli yogurt
2lt su (simdilik)
3mil leslie
50 squat , 50 kopru , 50 mekik , 120sn plank
Afiyet olsun canım misafirliği çok güzel atlatmışsın. Tebrik ediyorum seni. Menün gayet güzel.LAydLiNe
14 Şubat Menüm
Sabah 8 buçuk herbulayf formül 1 250 ml.218 kalori
Bitki çayı
Saat 10 buçukta 1 elma
Ve kayisiyla siyah çay
Saat 2 de herbulayf formül 1 250ml 218 kalori
Misafirlikteydim önceden tembih ettim arkadaşa diyetteyim sakın bişey yapma çayın yanında kuruyemis falan yeriz diye.oyuzden aşağıdaki gibi yaptık.
Saat 3 te 1kaşe içinde uzum fındık ceviz vardı ve yanında siyah çay.
Saat 7 de akşam yemeği
1 tabak yumurtali ispanak
1 tabak yeşillik salata
1 kaşe yoğurt
Bitki çayı
Su 2 lt.
Spor yok.kendimi fazla yorgunum için bacaklarım ağrıyor malesef yürümekte bile zorlanıyorum.
Saatler biraz şaşmış ama genelde güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Sporunda çok güzel.Bugünkü menüm
Sabah 9:15
1 fincan yeşil çay
Omlet(2 dilim köy peyniri 1 yumurta maydanoz dereotu)
Yeşillik
1.5 dilim kepekli ekmek
10:30
Sade Türk kahvesi 1 küçük hurma
15:10(yoğunluğum oldu geç kaldı öğlen)
3 yk bulgur pilavı
5 yk etli yeşil fasulye
18:00
1 mandalina
19:30
3 dilim yağsız pastırma
Öğlen geç kalınca akşam acıkmadım bulgur ve et tok tuttu sanırım
2 lt su (500ml daha içerim)
40 dakika tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.14 subat
Bugun menu
Sabah 9.30
1.5 yumurta haşlanmış(ikinci yumurta sadece beyazi yedim )
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
12 yer fıstığı (kavrulmamis )
Mini ara
1 kase yogurt
10 badem
2kuru kayisi
Aksam 17.00
1 tabak sebzeli kiyma
Bool salata
2 kasik yogurt
2 lt su icildiLAydLiNe
spor yapamadim bu hafta evdeki hesap carsiya uymadi kizimin hastalanmasi duzeni degistirdi...
Pekmez ve helva cısss. Hele o bir dilim börek çok büyük cıss. Bugün çarşamba. Tartıya son bir gün kala yemesen iyi olurdu. Bulgurda şişirir. Sporun çok güzel. Bir de bugün seni ilk defa gördüm sanki. Takıma daha sık gelirsen hepimiz için daha iyi olur kanaatindeyim.14 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Limonlu ilik su
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Bir dilimin tb ekmeği
Peynir
Catalin ucuyla helva
1 tatli kasigi pekmez
Öğle 14.30
1 dilim peynirli börek
Ara 17.30
Bir tabak bulgur pilavi
Aksam 19.30
Etli mantar sote
Marul cacığı
2 litre su
20 dakika evde farkli sporlar
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
3 mil leslie ( bu arada bunu da ilk sizden duydum ve cok begendim)
Saat 14:00 e kadar hiç bir şey yemezsen eğer metabolizman çalışmaya o saatte başlar. Ne kadar geç bir saat dimi? Bi de bunun üstüne akşam kaçamak gelmesi çok normal. Öğün sayına ve saatlerine dikkat et canım. Sağlıklı beslenmez isek istediğimiz hedefe ulaşmamız çok zor. Sporunu ihmal etme. Bu kaçamağın üzerine de 1 mil leslie çok az. 3 mil yap lütfen.14 şubat
14:00
Bir porsiyon kanat(7-8kanat)
Domates
Biber
19:00
Izgara tavuk
Domates biber
1 büyük cevizli sucuk
Su: 2.5 lt tamamlarm
Spor 1 ml leslie yaparım henüz yaomadım
Geçmiş olsun canım öncelikle. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Menün genel anlamda hasta birine göre idare eder. Ama keşke nohut yemeseydin. Tartıya yakın günlerde nohut, bulgur gibi şişkinlik yapan gıdalardan uzak durmamız lazım. Yoksa hazin sonuçlar görebiliyoruz. Suyunu yazmamışsın. Bol bol su içersen iyileşmende de faydası olur.
tum vucut kaslarini birden calistiran tek sporun yuzme oldugunu biliyorum. bence mükemmel bi sey. keske benim de imkanim olsa bol bol yuzerdimYüzme için ne düşünüyor acaba diyetisyenin? Bana kaslar konusunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. İç bacakta bile işe yarıyor sanki. Sorma imkanın olursa sorabilir misin sakıncası olmazsa
bunun için triceps kareketleri yapman lazim canim. :)Kızlar benim bu sarkan kolum düzelmiyor ya acayip morelimi bozuyor
ferrit nedir canim.ferritin canım , hemoglaobin de hep 11lerde zaten ama ferritinim çook düşük en düşük sınır 13 olması gerekiyormuş ki benim 4,2 lere düşmüştü... biraz ilaç kullandım ama bağırsak florami bozdu bağırsakta ağrı yaptı dr bırak dedi yediğine içtiğine dikkat et dedi.. haftada iki gün ciğer günlük kuru üzüme ağırlık verdim yemeklerimin yanında yoğurt tüketmiyorum artık....... siyah çayı azalttım kahve hiç içmiyorum 11,2 ye çıktı ferritin... tabii kulak çınlaması en fenasıı kalp çarpıntısı yapıyor geçen sene iki kere serumla kalp çarpıntımı durdurlar... kalple ilgili bütün tektikleri yaptırdık dr demir eksikliğinden dedi....
yas 27Canim senin yaş ve boyu bana yazabilirmisin..liste olusturuyoruz
Vucuddaki demir orani kan deposunu gosteriyormus ferritin ... benim normal gibi gozuksede kan degerim ama depo bosmus.. bu da kalp carpintisi ve kulak cinlamasi yapiyor bende... sabahlari surunerek kalkiyordum bi ara... sukur sikayetlerim azaldi ama hala devam ediyor..ferrit nedir canim.
bende de demir eksikligi var basimi yastiktan kaldiramiyorum :/
ic kol icin kelebek hareketi var canim onu denedin mi?Yapıyorum cnm ztn
Eşim in birsürü halter malzemesi var kilo kilo
Onlarla yapıyorum ama düzelmedi
Sorun tek bir kolda iç kısımda
Onu lafı bende diyorum cnm artık
Yedikte ne oldu sonuç ortada
Tmm cnm bakarim
gecmis olsun canim. insallah kisa surede degerlerin normale döner. ben de bugun kan verdim. yarin sonuclara gore ilac vericek dr.Vucuddaki demir orani kan deposunu gosteriyormus ferritin ... benim normal gibi gozuksede kan degerim ama depo bosmus.. bu da kalp carpintisi ve kulak cinlamasi yapiyor bende... sabahlari surunerek kalkiyordum bi ara... sukur sikayetlerim azaldi ama hala devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?