Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecmis olsun canim. insallah kisa surede degerlerin normale döner. ben de bugun kan verdim. yarin sonuclara gore ilac vericek dr.
2 aydir demir ilaci kullaniyorum. hala yorgunlugum devam ediyor.
Sagol canim sanada cook gecmis olsun.. ciger yemeye calis bide kuru üzüm.. yemeklerin yaninda yogurt yeme canim...insallah duzelir

Sagol canim sanada cook gecmis olsun.. ciger yemeye calis bide kuru üzüm.. yemeklerin yaninda yogurt yeme canim...insallah duzelir
sagol canim.
ben surekli yogurt yiyorum. ara ogunlerde tatli krizine girince felan hep yerim. yogurt niye yenmiyor. sut urunu oldugundan mi.

sagol canim.
ben surekli yogurt yiyorum. ara ogunlerde tatli krizine girince felan hep yerim. yogurt niye yenmiyor. sut urunu oldugundan mi.
Ozellikle et yemeklerin yaninda ayran yogurt gibi sut urunlerini tuketme canim.. demir emilimini azaltiyormus... benim kizimda herseyi yogurtla yiyor ondada demir eksikligi var dr azaltin dedi... bende her yemete yogurt yerdim simdi azalttim ara ogun olarak yiyorum ....kuru uzumu findik badem veya cevizle tuketin diye oneriliyor boylece demir emilimi daha iyi oluyormus cook arastirdim ...

O nasıl bir hareket cnm
triceps latice ismiyle 3 basli kas anlamina gelip omzumuzla dirsegimiz arasinda ve arka tarafa bakan kas grubudur. o kasi calistirmak kolun sarkmasini engeller canim en basit hareketlerini indirip atmaya calisiyim. hic resim yuklemedim de bi deniyim olcak mi.

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1dilim kepek ekmek
2tane yumurta
Salatalık
1dilim peynir

Ara kahve

Öğlen 2bucukta
Köfte salata
1bardak ayran

Akşam 6da
Meyveli yoğurt

2bucuk litre su
Leslie 3mil
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma (birazdan yapicam )

tum vucut kaslarini birden calistiran tek sporun yuzme oldugunu biliyorum. bence mükemmel bi sey. keske benim de imkanim olsa bol bol yuzerdim
Ben de öyle biliyorum da bir uzmandan duymak istedim. Şükür benim imkanım var. Bu arada ben aynı zamanda yüzme hakemliği de yapıyorum. Sürekli havuzla içli dışlıyım. Büyük kızım da yüzüyor çok şükür. Küçüğü de başlarsa süper olacak.

Afiyet olsun canım. Güzel menü olmuş ama kepek ekmek tavsiye etmiyorum. Kansızlığa neden oluyor. Tam buğday, çavdar ya da karışık tahıllı daha faydalı. Bir de akşam ki meyveli yoğurt kendin mi yaptın hazır mı?

Iki kolu yanlara açıp portakal çiziyor gibi
Bumu cnm dedigin
oda olur canim
benim dedigim:
kollarini yana acilmis ve yumrugun tavana dogru gelicek sekilde dirsekten bukuyosun. pozisyon bu. ve bu durusunu kolunu hic indirmeden kollarini gogsunun ortasinda birlestiriyosun. resim bulursam atmaya calisiyim canim

Kızlar yaaaa tartı öncesi fena bişey oldu. Regl oldum. İnşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.

Menümü yazayım bende.

Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
3 küçük parça eskimiş kars kaşarı

Öğle (12:30)
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlanmış tavuk budu

Ara (15:00)
Orta boy bir armut

Akşam (17:00)
3-4 yemek kaşığı mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemeği

Ara (19:00)
1 avuç evde kurutulmuş kayısı

2,5 lt su. Spor yok. Yüzmeye gidecektim mecburen iptal ettirdim.

bu cok guzel bisey sevindim adiniza ben de almak çok istedim ama hic denk gelmedi

Bu arada kahvaltı da simit olayına açıklık getireyim. Bazıları simide karşılar ama ben daha önceki vermiş olduğum kilolarda hep kahvaltılarda yarım simit yemişimdir. Ara ara simit ve yumurtayı değiştiririm. Zararını görmedim. Çalışınca bazen evde hazırlayamıyorsun simit kolaylık oluyor. Mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama dediğim gibi bir zararını da görmedim.

14 subat carsamba

10.30
1 ck lor
zytinyaginda pismis yumurta
2 findik domates
3 dilim ekmek
biraz maydanoz ve dereotu
limonlu zencefilli cay

19.00
1 kse mercimek corba
2 kepce kuru fasulye
yarim kase yogurt

21.30
1 kadeh karadut sarabi
1 dilim ananas

3.25 lt su
15 dk yuruyus
LAydLiNe

Aslında kepek ekmeği mi onuda bilmiyorum
Karbonhidratı çok az olan bi ekmek içinde çekirdek gibi birşeyler var türkiyede ismi ney bilmiyorum internete baktım kepek çıkmıştı
Yoğurdun içine donmuş meyve atıyorum ama bugün yoktu evde hazır yedim ama çok kücüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…