- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
canim resim yukleyemedim olmadi da link atim en iyisi https://www.uzmantedavi.net/evde-hizli-arka-kol-kasi-gelistirme-egzersizleri-triceps/amp/Tmm cnm tşk ederim
Afiyet olsun canım simit severler arada yiyebilir evet.Kızlar yaaaa tartı öncesi fena bişey oldu. Regl oldum. İnşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.
Menümü yazayım bende.
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
3 küçük parça eskimiş kars kaşarı
Öğle (12:30)
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlanmış tavuk budu
Ara (15:00)
Orta boy bir armut
Akşam (17:00)
3-4 yemek kaşığı mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara (19:00)
1 avuç evde kurutulmuş kayısı
2,5 lt su. Spor yok. Yüzmeye gidecektim mecburen iptal ettirdim.
oda olur canim
benim dedigim:
kollarini yana acilmis ve yumrugun tavana dogru gelicek sekilde dirsekten bukuyosun. pozisyon bu. ve bu durusunu kolunu hic indirmeden kollarini gogsunun ortasinda birlestiriyosun. resim bulursam atmaya calisiyim canim
canim resim yukleyemedim olmadi da link atim en iyisi https://www.uzmantedavi.net/evde-hizli-arka-kol-kasi-gelistirme-egzersizleri-triceps/amp/
1 kg lik dambılları elime aldım sağa sola 200 kez döndüm. Hiç hareket yapmamaktan iyidir sanırım
Kızlar yaaaa tartı öncesi fena bişey oldu. Regl oldum. İnşallah cumaya kadar iner şişkinliğim.
Menümü yazayım bende.
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
7 tane siyah zeytin
3 küçük parça eskimiş kars kaşarı
Öğle (12:30)
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlanmış tavuk budu
Ara (15:00)
Orta boy bir armut
Akşam (17:00)
3-4 yemek kaşığı mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara (19:00)
1 avuç evde kurutulmuş kayısı
2,5 lt su. Spor yok. Yüzmeye gidecektim mecburen iptal ettirdim.
Bu arada kahvaltı da simit olayına açıklık getireyim. Bazıları simide karşılar ama ben daha önceki vermiş olduğum kilolarda hep kahvaltılarda yarım simit yemişimdir. Ara ara simit ve yumurtayı değiştiririm. Zararını görmedim. Çalışınca bazen evde hazırlayamıyorsun simit kolaylık oluyor. Mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama dediğim gibi bir zararını da görmedim.
Tmm tmm biliyorum cnm bunu
Ben youtube bakarak yapıyorum 7dk karışık hepsinden yapıyorum ama daha bi faydasını görmedim
bu aletli kismi canim. bu daha cok gogus calistiriyo sarkamsini engelliyo da omuz ve ic kolu da calistiriyor
Bence evde yapılacak alternatifte oldukça fazla. Ben evde yapıyorum sporu 15dk ile 45 dakika arası. 70 kilo başladım su an 62.4 lerdeyim ki cuma daha da aşağı da olur. Ve kimse o kilo da olduğuma inanmıyor. Neredeyse 2 beden inceldim. Kısacası sporun yeri ve mekanı olmaz.Evde yapılacak şuan çok alternatif yok zaten ama mümkün olduğunca dışarıda yürürsen daha faydalı olur. Ama yürüyüşlerin tempolu olsun yavaş başla sonra hızlan. Normal tempoda yapılan yürüyüşlerde çok etkili olmaz.
Bence evde yapılacak alternatifte oldukça fazla. Ben evde yapıyorum sporu 15dk ile 45 dakika arası. 70 kilo başladım su an 62.4 lerdeyim ki cuma daha da aşağı da olur. Ve kimse o kilo da olduğuma inanmıyor. Neredeyse 2 beden inceldim. Kısacası sporun yeri ve mekanı olmaz.
Tşk ederim hızlı kilo veriyorum ondan rahatım birazEvde yapılacak şuan çok alternatif yok zaten ama mümkün olduğunca dışarıda yürürsen daha faydalı olur. Ama yürüyüşlerin tempolu olsun yavaş başla sonra hızlan. Normal tempoda yapılan yürüyüşlerde çok etkili olmaz.
Teşekkür ederim canım. Gerçekten kilo insanı yaşlı gösteriyor. Hem de bayağı bayağı. Zayıflayınca hem daha dinç oluyorsun hem daha genç gösteriyorsun. Birde üzerine spor yaparsan atletik bir vücudun oluyor. Ben henüz o kısma geçemedim ama bu sene geçmeye niyetliyim. En büyük ideallerimden birisi de yaşlandığım zaman fit ve diri bir vücuda sahip olmak. İnşallah başarabilirim. Yemek yemeyi çok severim ama şişkoluğu hiç sevmiyorum
Kahvaltının saati çok geç ve bu mevsimde çileğin çok sağlıklı olduğu söylenemez. Akşamın güzel olmuş. Suyun ve sporunda öyle.
Afiyet olsun canım misafirliği çok güzel atlatmışsın. Tebrik ediyorum seni. Menün gayet güzel.
Saatler biraz şaşmış ama genelde güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Sporunda çok güzel.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.
Pekmez ve helva cısss. Hele o bir dilim börek çok büyük cıss. Bugün çarşamba. Tartıya son bir gün kala yemesen iyi olurdu. Bulgurda şişirir. Sporun çok güzel. Bir de bugün seni ilk defa gördüm sanki. Takıma daha sık gelirsen hepimiz için daha iyi olur kanaatindeyim.
Saat 14:00 e kadar hiç bir şey yemezsen eğer metabolizman çalışmaya o saatte başlar. Ne kadar geç bir saat dimi? Bi de bunun üstüne akşam kaçamak gelmesi çok normal. Öğün sayına ve saatlerine dikkat et canım. Sağlıklı beslenmez isek istediğimiz hedefe ulaşmamız çok zor. Sporunu ihmal etme. Bu kaçamağın üzerine de 1 mil leslie çok az. 3 mil yap lütfen.
Geçmiş olsun canım öncelikle. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Menün genel anlamda hasta birine göre idare eder. Ama keşke nohut yemeseydin. Tartıya yakın günlerde nohut, bulgur gibi şişkinlik yapan gıdalardan uzak durmamız lazım. Yoksa hazin sonuçlar görebiliyoruz. Suyunu yazmamışsın. Bol bol su içersen iyileşmende de faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?