Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım simit severler arada yiyebilir evet.
Regl inşallah benimki gibi değildir
Benim ilk günler çok ödemim oluyor

oda olur canim
benim dedigim:
kollarini yana acilmis ve yumrugun tavana dogru gelicek sekilde dirsekten bukuyosun. pozisyon bu. ve bu durusunu kolunu hic indirmeden kollarini gogsunun ortasinda birlestiriyosun. resim bulursam atmaya calisiyim canim

Tmm tmm biliyorum cnm bunu
Ben youtube bakarak yapıyorum 7dk karışık hepsinden yapıyorum ama daha bi faydasını görmedim

Ne güzel bunları yiyip kilo verebiliyorsun maşallah diyim :)
Ben bunları bir günde yesem hemen kilo alirim

simidin kalorisi yüksek olduğu için diyette pek uygun görülmüyor sanırım. Sen günlük kalori miktarını dengelemissindir canım oyuzden zararını gormemissindir.

Bence evde yapılacak alternatifte oldukça fazla. Ben evde yapıyorum sporu 15dk ile 45 dakika arası. 70 kilo başladım su an 62.4 lerdeyim ki cuma daha da aşağı da olur. Ve kimse o kilo da olduğuma inanmıyor. Neredeyse 2 beden inceldim. Kısacası sporun yeri ve mekanı olmaz.

Sabah: 06.30
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut
3 siyah 5 yesil zeytin
1 ceri domates
2 ceviz
1 kuru kayısı

Oglen: 12.50

tavuk sis
Ayran

Aksam: 19.20

Ispanak sapı yemeği
1 kase yogurt

2.7 lt su
Bugün dinlenme günü. Spor yok

Katılıyorum bende iki çocuklu bi anne olarak hava soğuk çocukları bırakacak kimse yok mecbur evde bişeyler yapmayacalisiyorum.ya yürüme bandı.ya leslie..ve diğer sporlar.hava güzel oldukça da yürüyüşe çıkıyorum tabi çocukları bebek arabasına bindirip yürüyoruz birlikte sonrada parka uğrayıp dönüyoruz...

Tşk ederim hızlı kilo veriyorum ondan rahatım biraz

14.02.2018
Menüm
9.00
Beşi bir yerde çay
9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr lor peyniri
1 kiraz domates
1/2 salatalık
15.00
Tavada Pizza (1.5 Yk yulaf kepegi ile)
16.00
Türk Kahvesi
10 gr hurma
18.30
2 tane orta boy istarvit
Roka
1 dilim tam buğday ekmeği
22.00
1 dilim armut
23.00
yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…