14 şubat menü
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 elma
1 kuru incir
Öğle 14:00
1 tabak kabak yemeği
Ara16:00
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19:30
Yarım kase çorba
3 yk pilav
5 yk et sote
Spor 2 mil leslie
2 lt su
Ne sandın tatlım boşunamı grip olduk okadar koşturduk birde bu halde. Geçen cuma 59 dum kalın pijamayla 58,4 geldim ki kendim ince giysem 57,9 yada 8 görürdüm
Aynen canım olsun sen yinede hamilelikte ve hamile olana kadar uyu ohh misss gibi yatak ve yastık rahat birde pijama tadından yenmez. Bu arada rakibemin kilosu kaç acaba
Evet canım adaçayı ve karbonat gargarası güzel geliyor geçmiş olsun
Karadut ağız aftlarına iyi geliyor canım
İkisi bir olmamış tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel gidiyorsun
3 ü bir arada krema ve şekerse cıss
Koskoca listede sadece gözüm zeytinlere takıldı. Çok olmuş canım zeytin. Hem tuzlu olduğu için ödem yapıyor çok tüketmemek lazım. Onun haricinde bugün neredeyse hiç protein almamışsın. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Dengeyi biraz daha sağlarsan sana daha yararlı olur yediklerin. Genel anlamda güzel bir menü. Afiyet olsun. Suyunu mutlaka tamamla.
Tamam canım teşekkürler
İnşallah bundan sonra da hiç bir sorununuz kalmaz mutlu mutlu geçinir gidersiniz. Maşallah de de kendi kendine nazarın değmesin. Çok mutlu görünüyorsun burdan.Yediklerini hiç görmüyorum. Yarından itibaren gözüm üstünde haberin olsun
Allah inşallah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir bebecik verir kucağınaAma sana tavsiyem boşver ganoyu felan. Ben onların hiç birine inanmıyorum. Hepsi para tuzağı. Sağlıklı beslen. Gerisi eminim kendiliğinden gelir. Uyuma saatleri çok önemli. Belki tedavinde bile faydası olur sana. Sabah erken kalkıp akşam erken yatmak her zaman faydalıdır. Hormonların bir kısmı gece biz uykudayken çalışır. Bence yavaştan düzenini değiştir. Sana da değişiklik olur.
Tatlım yaaaa menün hem saatleri hem de yediklerin açısından çok yanlış olmuş. Sabah hem çok geç hem de çok yetersiz. Akşamın az görünüyor ama yine de karbonhidrat. Totalde o kadar az şey yemişsin ki. Ne desem bilemedim şimdi ama olmamış. Su ve sporun güzel ama .
Akşam neden yokAkşamın olsaydı keşke. Yarın sabaha kadar zor olacak sana. Yediklerin güzel ve sağlıklı ama akşam yememen olmamış. Su ve spor gayet güzel.
Afiyet olsun canım. Çok güzel ve örnek bir menü gördüm. Tebrikler
Bende aynen senin gibi derdim canım. Unutuluyor bu günler ikizlerim olunca 3 yıl uyuduğumun acısını çıkardılar. Umarım seninde olur hayırlısıyla da acısını çıkarırlar bebislerin.
olmasina gerek yok canimBunu evde yapamam ki
Bundan yokki bende
olmasina gerek yok canim
makinedeki kol pozisyonunda dirseklerini asaya indirmeden yapabilirsin. tam yana ve ortaya.
makinesiz yapabilirsin. ben de evde yapiyorum.
kızlar bugün giren 4 -5 kişi mi var bana mı öyle geliyor
14 subat
Kahvalti 11..30
4 cilek
1 bardak süt
13.00
sade turk kahvesi
18.00
1 haslama kabak
1 porsiyon haslama et
Sarimsakli yogurt
2lt su (simdilik)
3mil leslie
50 squat , 50 kopru , 50 mekik , 120sn plank
14 şubat
14:00
Bir porsiyon kanat(7-8kanat)
Domates
Biber
19:00
Izgara tavuk
Domates biber
1 büyük cevizli sucuk
Su: 2.5 lt tamamlarm
Spor 1 ml leslie yaparım henüz yaomadım
Şimdi mekik çekmeye çalıştım 21 tane zor çektim
Hergün biraz artırmayı düşünüyorum kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 9da
1dilim kepek ekmek
2tane yumurta
Salatalık
1dilim peynir
Ara kahve
Öğlen 2bucukta
Köfte salata
1bardak ayran
Akşam 6da
Meyveli yoğurt
2bucuk litre su
Leslie 3mil
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma (birazdan yapicam )
kizlar buraya resim atmak istiyorum ama yapamadim. telefondan girdigim icin olabilir mi. niye yapamadim ki
İyi akşamlar kızlar. Diyete başlayalı on gün oldu, bu akşam ilk defa pilav yedim. Akşam yemeğim çok kaçtı çünkü evlendiğimizden beri ilk defa eşim yemek yaptı ve zorla yedirdi. Bende kilo alma uğruna da olsa bu jesti geri çeviremedim
Yaşlanmayacan masallah sanaKızlar bende menümü yazayım..
Sabah kahvaltıdan önce 15dak spor Tibet’in gençlik Pınar’ı.. o kadar güzel bir ismi varki sırf ismine saygımdan yapmayı bırakmayabilirim. Basit gibi görünsede güzel terletiyor ayrıca esnetiyor.. şu yoğun yorgun günlerimde enerjimi harika dengeliyor diyebilirim. Çakraları açtığıda söyleniyor meditasyon hala aramaktayım, istediğim gibi bulamadım
Kahvaltı: yarım smit, yumurta ve sade lor
Ara öğün: bir gençlik formülü daha yaban mersini kurusu 10 adet, 1 adet ceviz, 3 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık
Öğle: yarım smit, ton balığı, 3 adet salatalık turşu (minik)
Ara: 60-70 gr sade lor
Akşam: tavuk kanat ızgara 4 adet, 3 adet köfte
Su: 2 litre
Yeşilçay bir bardak
Yatmadan önce limonlu su
Hahaha aynenYaşlanmayacan masallah sana
Geçmiş olsun sana sen kilo bile alırsın ahahaha rakibem :))) benimki bitti sayılır, şişliğim azaldıGunaydin herkese
Regli oldum ama yarina sisim inmez kiii
Gunaydin herkese
Regli oldum ama yarina sisim inmez kiii
Bugun sabah sabittim canim yarina 100 200 gidermi acabaaGeçmiş olsun sana sen kilo bile alırsın ahahaha rakibem :))) benimki bitti sayılır, şişliğim azaldı
Sevgililer günüydü ya sanırım ondan :)
Spor çok iyi ama menün pek doyurucu gelmedi bana, özelliikle sana hiç birşey yememişsin diyebilirim
Afiyet olsun, sucuk olmasaymış iyimiş ama olsundu..
Haftalık periyotlarla arttırırsan daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Cankııız afiyet olsuun, bu hafta sen birinci olacaksın bende cııss var :/
Resmin screenshot'ını al, sonra onu kırp. Bir de böyle dene istersen canım
Afiyet olsun canım, emek vermiş o kadar kırmamışsın iyi etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?