Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende sabah 8de başladım temizliğe daha yeni bittim şimdi yemek yapicam
Ay bugün kahvaltı yapamadim bu saat oldu daha birşey yemedim
canım , bu saate kadar metan çalışmaz durur kahvaltını erken yapmaya çalış ,ohhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık bende gidip birazdan mini ara yapacam saat 2 gibi ))

canım , bu saate kadar metan çalışmaz durur kahvaltını erken yapmaya çalış ,ohhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık bende gidip birazdan mini ara yapacam saat 2 gibi ))

Aman mis gibi olsa ne olur
Birazdan kızlar okuldan gelicek akşama kalmaz gene aynı olur
Biliyorum cnm ama bugünlük böyle oldu artik
Geç kalmadan bitiriyim istemiştim
Tr saat 2 geliyor demi
Burda 12 geliyor

Aman mis gibi olsa ne olur
Birazdan kızlar okuldan gelicek akşama kalmaz gene aynı olur
Biliyorum cnm ama bugünlük böyle oldu artik
Geç kalmadan bitiriyim istemiştim
Tr saat 2 geliyor demi
Burda 12 geliyor
şuan burada saat 13:44 ) çocuklar aynı eve girince bi anda savaş alanına dönüyor ortalık nasıl beceriyorlar anlamıyorum buda bi yetenek

şuan burada saat 13:44 ) çocuklar aynı eve girince bi anda savaş alanına dönüyor ortalık nasıl beceriyorlar anlamıyorum buda bi yetenek

Benimkinler usta cnm o konuda :)
Ama bazen yardım ediyorlar bana
Biz batırdık anneme yazık kalk kardeşim bizde yardım edelim diyor büyük kızım

Benimkinler usta cnm o konuda :)
Ama bazen yardım ediyorlar bana
Biz batırdık anneme yazık kalk kardeşim bizde yardım edelim diyor büyük kızım
benimkide arada odasını topluyor son anneeee gözünü kapat gellll odama diyor süprizzzzz diye bağırıyor ama topladım dedi şey herşeyi bir yere tıkıştırma )) olsun sarılıyoruz koklaşıyoruzzzz öpüyoruz çook güzel süprizzzz diye sevinç çığlıkları atıyoruz havaya giriyor kızım

olsun kiz çocuk süpriz yapıyor annesine

Yarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
Tatlı isteğini sağlıklı şekersiz şeylerle bastırabilirsin . Akşam menünde inş büyük bit irade görürüz :)

Oooooo napmışsın yaaaaa. Saatler şaşmış. Tartı öncesi kuru fasulye üzerine şarap. Kötü olmuş canım menün. Kahvaltı, öğle ve akşam üç ana öğün yapmak lazım. Bir de sen akşamları zorlanıyorsun gibi çünkü menülerde kaçamak hatırlıyorum hep. Bunun sebebi gün içinde acaba kendini fazla aç bırakıyor olman olmasın. Bu konuyu bi masaya yatırmamız lazım. Yanlış hatırlamıyorsam deneme süresindeydin dimi?

Menüm
1yumurta
1dilim ekmek
Tahin pekmez
13.00 öğlen
Sadece 5 tane lahana sarması
Yoğurt
15.00 şekersiz nescafe
19.00 akşam
2 kaşık makarna
1tabak yoğurt
5 kaşık patlıcan yemeği
Bol şu
Merhaba canım. Tahin pekmez, lahana sarmasının neli olduğunu bilmiyorum ama pirinçle sarıldıysa çok fazla akşam ki makarna diyete uygun olmayan besinler. Bir de fark ettim ki sadece menü yazıp çıkıyorsun. Bi sebebi var mı?

Tatlım evde yaptığın meyveli yoğurt süper olur da hazırını yeme istersen. Hem katkı maddeli hem de şekerli. Faydasından çok zararı olur. Karatay teyzeme katkılı ve paketli gıdalar konusunda katılıyorum. Keşke hiç girmeselermiş hayatlarımıza.

Afiyet olsun canım simit severler arada yiyebilir evet.
Regl inşallah benimki gibi değildir
Benim ilk günler çok ödemim oluyor
Bu sabah tartıldım +100 düm. İnşallah yarına gider o artı kısım da eksiye geçerim. Takımı kötü etkilemek istemem. Bol bol su içiyorum inşallah faydası olur. Bir de bugün rekorumu kırdım bu saate kadar kahve içmedim. Normalde bu saatte ikinci kupa sade nescafemi içiyor olurdum. Kahve yerine de su içiyorum. Kendimi gazlayayım biraz dedim

Kitap okuma vakti
Küçük oğlumla yatmadan önce 15 dakika kitap okuyoruz
Ne güzel bayılırım kitap okuyanlara, okutturanlara. Ben de bol bol okurum. Kitap kurdu denecek durumdayım. Bir de küçük kızımla bir projemiz var. İnternetten birinden kopya çektik. Okul öncesinden önce 1000 kitap okumayı planladık. Bu aralar benim sınavlarım, gezilerim derken biraz aksattık ama 65. kitabı okuduk. Daha bine var ama başaracağız inşallah.

Ne güzel bunları yiyip kilo verebiliyorsun maşallah diyim :)
Ben bunları bir günde yesem hemen kilo alirim
Az yemekle kilo verilmiyor canım zaten. Sağlıklı, dengeli ve zamanında yemek lazım.

simidin kalorisi yüksek olduğu için diyette pek uygun görülmüyor sanırım. Sen günlük kalori miktarını dengelemissindir canım oyuzden zararını gormemissindir.
Kalori saymadım hiç ama haklı olabilirsin. Çünkü dediğim gibi kahvaltılarım da özellikle hafta içlerinde hep simit oldu. Her defasında da kilo verebildim. Senin düşündüğün gibi düşünmemiştim hiç.

Kek konusunda kararsız kaldım genel anlamda güzel bir menü. Karnıbahar köfte nasıl bişey? Tarif verirsen sevinirim. Akşam çok geç olmuş bu arada sanırım öğleyi geç yaptığın için.

Haklısın canım evde yapılacak çok spor var ama herkes senin gibi yapamıyor. Senin durumun nedir nasıldır daha önce bir spor geçmişin var mıdır bilmiyorum ama hayatı boyunca hiç spor yapmamış insanlar var. Yanlış yapılan hareketler sakatlıktan tut yanlış kasları geliştirmeye bile sebep olabilir. Mesela ben evde tek başıma spor yapamıyorum. Salonda hocayla yapılan bana daha etkili geliyor. Ama bu evde yapmayın demek değil. Yapabilen daha güzelini de yapıyordur. Diyete ve spora yeni başlayanlar için benim tavsiyem açık havada tempolu yürüyüş. Ama imkan yoksa aynı yürüyüşü evde koşu bandıyla da yapabilirsin. Ya da leslie ile de yapabilirsin. Benim ki sadece kendi fikrim.

Sabah: 06.30
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut
3 siyah 5 yesil zeytin
1 ceri domates
2 ceviz
1 kuru kayısı

Oglen: 12.50

tavuk sis
Ayran

Aksam: 19.20

Ispanak sapı yemeği
1 kase yogurt

2.7 lt su
Bugün dinlenme günü. Spor yok
Kahvaltının saati çok güzel. Veeee maşallah menün örneklik çok güzel bir menü. Afiyet olsun.

Tatlım zaten imkan varsa dedim. Hala aynı şeyi savunuyorum açık havada yapılan sporla kapalı mekanda yapılan spor bir olmaz. Ama dediğim gibi imkanın yoksa evde yaptığında makbuldür. Önemli olan spor yapabilmek.

Pilav ne pilavıydı? Kahvaltının geç olması dışında gayet güzel bir menü. Afiyet olsun. İnşallah pilav da pirinç değildir.

bende gece uyumadan kızıma kitap okurum artık son dönemlerde kitaba bakıyorum ama orada olanları okumuyorum kafamda başka hikaye kuruyorum mesala yabancılarla konuşmamalıyız gibi bir hikaye uyduruyorumm... annemizin babamızın , elini bırakmamalıyız... fazla çikolata yiyen cocuğun hikayesini anlataıyorum hahahahahah günlük kızımın düzeltmesini istediğim davranışları hikayeleştiriyorum çok hoşuna gidiyor ve o hikayeden sonra yavaş yavaş düzeltiyor ))

Hımmm pilavın nedeni belli oldu. O kadar da tatlı bir neden ki kızamıyor da insan

Afiyet olsun canım. Dukan felan mı yapıyorsun? Armutun saati çok geç olmuş. Onun haricinde güzel menü.

Gün boyu çok güzel gitmişsin. Harika bir menü olmuş ama o akşam yediğin yulaf lapası bozmuş işi. Çok geç olmuş.

Yanlış anladığın galiba canım sen beni. Ben senin inancını köreltmek için söylemedim. Kendi düşüncemi söyledim. Ben inanmıyorum. İnşallah sana faydası olur.

Afiyet olsun. Kahvaltının saati haricinde gayet başarılı ve güzel bir menü. Geçmiş olsun

Allah kabul etsin canım. Menün gayet güzel. Seni biraz daha fazla aramızda görmeyi isterim. Bu konuya genel olarak ayrıca değineceğim ama yeri gelmişken sana söyleyeyim dedim.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Tibetin gençlik pınarını ben de düşünüyorum. Vaktin olursa biraz bizi de bilgilendirirsen sevinirim belki benim gibi merak edenler vardır. Listelerde yanlış görmediysem mezun oldun galiba? Yanlışsam düzelt lütfen.

Gunaydin herkese

Regli oldum ama yarina sisim inmez kiii
Yapma yaaaaa tartı öncesi fena sürpriz oldu bana da. Umarım yarına az da olsa eksi görürüz.

Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim?

Kek kötü olmuş

Yarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
Sanırım senin için büyük bir sınav bugün. Umarım o yaptığın bol çeşitlerin yanından bile geçmezsin

İyi fikirmiş ama benim ki büyüdü artık 5 olacağım anne diyor. Maşallah her şeyden haberi var. Ben direkt söylüyorum valla şu yanlış bu doğru şöyle olması gerekiyor diye. Şükür çok uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…