kızım bugün daha iyi kreşe gitmek istiyor onu hazırlayayım eşim alsın götürsün işim bitince gelirim kızlar
teşekkürler canım şimdi gönderdim onlarıııı bende biraz ev toplamacaÇok sevindim cnm iyi olmasına
teşekkürler canım şimdi gönderdim onlarıııı bende biraz ev toplamaca)) sen nasılsın ?
sağol bu bilgilerle d vitamini ilacımı almayı hatırlattın unutuyorum arada
canım , bu saate kadar metan çalışmaz durur kahvaltını erken yapmaya çalış ,ohhh mis gibi olmuştur ellerine sağlıkBende sabah 8de başladım temizliğe daha yeni bittim şimdi yemek yapicam
Ay bugün kahvaltı yapamadim bu saat oldu daha birşey yemedim
canım , bu saate kadar metan çalışmaz durur kahvaltını erken yapmaya çalış ,ohhh mis gibi olmuştur ellerine sağlıkbende gidip birazdan mini ara yapacam saat 2 gibi ))
şuan burada saat 13:44Aman mis gibi olsa ne olur
Birazdan kızlar okuldan gelicek akşama kalmaz gene aynı olur
Biliyorum cnm ama bugünlük böyle oldu artik
Geç kalmadan bitiriyim istemiştim
Tr saat 2 geliyor demi
Burda 12 geliyor
şuan burada saat 13:44) çocuklar aynı eve girince bi anda savaş alanına dönüyor ortalık nasıl beceriyorlar anlamıyorum buda bi yetenek
benimkide arada odasını topluyor son anneeee gözünü kapat gellll odama diyor süprizzzzz diye bağırıyor ama topladım dedi şey herşeyi bir yere tıkıştırmaBenimkinler usta cnm o konuda :)
Ama bazen yardım ediyorlar bana
Biz batırdık anneme yazık kalk kardeşim bizde yardım edelim diyor büyük kızım
Ben geldimGeçmişi okuyup dönüyorum hemen. Yarın cuma ufak bir hatırlatma gelsin benden
benimkide arada odasını topluyor son anneeee gözünü kapat gellll odama diyor süprizzzzz diye bağırıyor ama topladım dedi şey herşeyi bir yere tıkıştırma)) olsun sarılıyoruz koklaşıyoruzzzz öpüyoruz çook güzel süprizzzz diye sevinç çığlıkları atıyoruz havaya giriyor kızım
Tatlı isteğini sağlıklı şekersiz şeylerle bastırabilirsin . Akşam menünde inş büyük bit irade görürüz :)Yarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
Oooooo napmışsın yaaaaa. Saatler şaşmış. Tartı öncesi kuru fasulye üzerine şarap. Kötü olmuş canım menün. Kahvaltı, öğle ve akşam üç ana öğün yapmak lazım. Bir de sen akşamları zorlanıyorsun gibi çünkü menülerde kaçamak hatırlıyorum hep. Bunun sebebi gün içinde acaba kendini fazla aç bırakıyor olman olmasın. Bu konuyu bi masaya yatırmamız lazım. Yanlış hatırlamıyorsam deneme süresindeydin dimi?14 subat carsamba
10.30
1 ck lor
zytinyaginda pismis yumurta
2 findik domates
3 dilim ekmek
biraz maydanoz ve dereotu
limonlu zencefilli cay
19.00
1 kse mercimek corba
2 kepce kuru fasulye
yarim kase yogurt
21.30
1 kadeh karadut sarabi
1 dilim ananas
3.25 lt su
15 dk yuruyus
LAydLiNe
Merhaba canım. Tahin pekmez, lahana sarmasının neli olduğunu bilmiyorum ama pirinçle sarıldıysa çok fazla akşam ki makarna diyete uygun olmayan besinler. Bir de fark ettim ki sadece menü yazıp çıkıyorsun. Bi sebebi var mı?Menüm
1yumurta
1dilim ekmek
Tahin pekmez
13.00 öğlen
Sadece 5 tane lahana sarması
Yoğurt
15.00 şekersiz nescafe
19.00 akşam
2 kaşık makarna
1tabak yoğurt
5 kaşık patlıcan yemeği
Bol şu
Tatlım evde yaptığın meyveli yoğurt süper olur da hazırını yeme istersen. Hem katkı maddeli hem de şekerli. Faydasından çok zararı olur. Karatay teyzeme katkılı ve paketli gıdalar konusunda katılıyorum. Keşke hiç girmeselermiş hayatlarımıza.Aslında kepek ekmeği mi onuda bilmiyorum
Karbonhidratı çok az olan bi ekmek içinde çekirdek gibi birşeyler var türkiyede ismi ney bilmiyorum internete baktım kepek çıkmıştı
Yoğurdun içine donmuş meyve atıyorum ama bugün yoktu evde hazır yedim ama çok kücüktü
Bu sabah tartıldım +100 düm. İnşallah yarına gider o artı kısım da eksiye geçerim. Takımı kötü etkilemek istemem. Bol bol su içiyorum inşallah faydası olur. Bir de bugün rekorumu kırdım bu saate kadar kahve içmedim. Normalde bu saatte ikinci kupa sade nescafemi içiyor olurdum. Kahve yerine de su içiyorum. Kendimi gazlayayım biraz dedimAfiyet olsun canım simit severler arada yiyebilir evet.
Regl inşallah benimki gibi değildir
Benim ilk günler çok ödemim oluyor
Ne güzel bayılırım kitap okuyanlara, okutturanlara. Ben de bol bol okurum. Kitap kurdu denecek durumdayım. Bir de küçük kızımla bir projemiz var. İnternetten birinden kopya çektik. Okul öncesinden önce 1000 kitap okumayı planladık. Bu aralar benim sınavlarım, gezilerim derken biraz aksattık ama 65. kitabı okuduk. Daha bine var ama başaracağız inşallah.Kitap okuma vakti
Küçük oğlumla yatmadan önce 15 dakika kitap okuyoruz
Az yemekle kilo verilmiyor canım zaten. Sağlıklı, dengeli ve zamanında yemek lazım.Ne güzel bunları yiyip kilo verebiliyorsun maşallah diyim :)
Ben bunları bir günde yesem hemen kilo alirim
Kalori saymadım hiç ama haklı olabilirsin. Çünkü dediğim gibi kahvaltılarım da özellikle hafta içlerinde hep simit oldu. Her defasında da kilo verebildim. Senin düşündüğün gibi düşünmemiştim hiç.simidin kalorisi yüksek olduğu için diyette pek uygun görülmüyor sanırım. Sen günlük kalori miktarını dengelemissindir canım oyuzden zararını gormemissindir.
Kek konusunda kararsız kaldım genel anlamda güzel bir menü. Karnıbahar köfte nasıl bişey? Tarif verirsen sevinirim. Akşam çok geç olmuş bu arada sanırım öğleyi geç yaptığın için.14.02.18 menü
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim misir unlu sebzeli kek
3 zeytin
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
7 tane karnıbahar köfte
4 yk yoğurt
Aksam 20.30
1 kase tarhana corba
Su en az 2 lt
Spor dinlenme günü 3 mil leslie yapacam birazdan.
Bence evde yapılacak alternatifte oldukça fazla. Ben evde yapıyorum sporu 15dk ile 45 dakika arası. 70 kilo başladım su an 62.4 lerdeyim ki cuma daha da aşağı da olur. Ve kimse o kilo da olduğuma inanmıyor. Neredeyse 2 beden inceldim. Kısacası sporun yeri ve mekanı olmaz.
Kahvaltının saati çok güzel. Veeee maşallah menün örneklik çok güzel bir menü. Afiyet olsun.Sabah: 06.30
1 kk suzme peynir
1 kucuk sut
3 siyah 5 yesil zeytin
1 ceri domates
2 ceviz
1 kuru kayısı
Oglen: 12.50
tavuk sis
Ayran
Aksam: 19.20
Ispanak sapı yemeği
1 kase yogurt
2.7 lt su
Bugün dinlenme günü. Spor yok
Tatlım zaten imkan varsa dedim. Hala aynı şeyi savunuyorum açık havada yapılan sporla kapalı mekanda yapılan spor bir olmaz. Ama dediğim gibi imkanın yoksa evde yaptığında makbuldür. Önemli olan spor yapabilmek.Katılıyorum bende iki çocuklu bi anne olarak hava soğuk çocukları bırakacak kimse yok mecbur evde bişeyler yapmayacalisiyorum.ya yürüme bandı.ya leslie..ve diğer sporlar.hava güzel oldukça da yürüyüşe çıkıyorum tabi çocukları bebek arabasına bindirip yürüyoruz birlikte sonrada parka uğrayıp dönüyoruz...
Pilav ne pilavıydı? Kahvaltının geç olması dışında gayet güzel bir menü. Afiyet olsun. İnşallah pilav da pirinç değildir.14 şubat menü
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 elma
1 kuru incir
Öğle 14:00
1 tabak kabak yemeği
Ara16:00
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19:30
Yarım kase çorba
3 yk pilav
5 yk et sote
Spor 2 mil leslie
2 lt su
bende gece uyumadan kızıma kitap okurum artık son dönemlerde kitaba bakıyorum ama orada olanları okumuyorum kafamda başka hikaye kuruyorum mesala yabancılarla konuşmamalıyız gibi bir hikaye uyduruyorumm... annemizin babamızın , elini bırakmamalıyız... fazla çikolata yiyen cocuğun hikayesini anlataıyorum hahahahahahOooooo napmışsın yaaaaa. Saatler şaşmış. Tartı öncesi kuru fasulye üzerine şarap. Kötü olmuş canım menün. Kahvaltı, öğle ve akşam üç ana öğün yapmak lazım. Bir de sen akşamları zorlanıyorsun gibi çünkü menülerde kaçamak hatırlıyorum hep. Bunun sebebi gün içinde acaba kendini fazla aç bırakıyor olman olmasın. Bu konuyu bi masaya yatırmamız lazım. Yanlış hatırlamıyorsam deneme süresindeydin dimi?
Merhaba canım. Tahin pekmez, lahana sarmasının neli olduğunu bilmiyorum ama pirinçle sarıldıysa çok fazla akşam ki makarna diyete uygun olmayan besinler. Bir de fark ettim ki sadece menü yazıp çıkıyorsun. Bi sebebi var mı?
Tatlım evde yaptığın meyveli yoğurt süper olur da hazırını yeme istersen. Hem katkı maddeli hem de şekerli. Faydasından çok zararı olur. Karatay teyzeme katkılı ve paketli gıdalar konusunda katılıyorum. Keşke hiç girmeselermiş hayatlarımıza.
Bu sabah tartıldım +100 düm. İnşallah yarına gider o artı kısım da eksiye geçerim. Takımı kötü etkilemek istemem. Bol bol su içiyorum inşallah faydası olur. Bir de bugün rekorumu kırdım bu saate kadar kahve içmedim. Normalde bu saatte ikinci kupa sade nescafemi içiyor olurdum. Kahve yerine de su içiyorum. Kendimi gazlayayım biraz dedim
Ne güzel bayılırım kitap okuyanlara, okutturanlara. Ben de bol bol okurum. Kitap kurdu denecek durumdayım. Bir de küçük kızımla bir projemiz var. İnternetten birinden kopya çektik. Okul öncesinden önce 1000 kitap okumayı planladık. Bu aralar benim sınavlarım, gezilerim derken biraz aksattık ama 65. kitabı okuduk. Daha bine var ama başaracağız inşallah.
Az yemekle kilo verilmiyor canım zaten. Sağlıklı, dengeli ve zamanında yemek lazım.
Kalori saymadım hiç ama haklı olabilirsin. Çünkü dediğim gibi kahvaltılarım da özellikle hafta içlerinde hep simit oldu. Her defasında da kilo verebildim. Senin düşündüğün gibi düşünmemiştim hiç.
Kek konusunda kararsız kaldım genel anlamda güzel bir menü. Karnıbahar köfte nasıl bişey? Tarif verirsen sevinirim. Akşam çok geç olmuş bu arada sanırım öğleyi geç yaptığın için.
Haklısın canım evde yapılacak çok spor var ama herkes senin gibi yapamıyor. Senin durumun nedir nasıldır daha önce bir spor geçmişin var mıdır bilmiyorum ama hayatı boyunca hiç spor yapmamış insanlar var. Yanlış yapılan hareketler sakatlıktan tut yanlış kasları geliştirmeye bile sebep olabilir. Mesela ben evde tek başıma spor yapamıyorum. Salonda hocayla yapılan bana daha etkili geliyor. Ama bu evde yapmayın demek değil. Yapabilen daha güzelini de yapıyordur. Diyete ve spora yeni başlayanlar için benim tavsiyem açık havada tempolu yürüyüş. Ama imkan yoksa aynı yürüyüşü evde koşu bandıyla da yapabilirsin. Ya da leslie ile de yapabilirsin. Benim ki sadece kendi fikrim.
Kahvaltının saati çok güzel. Veeee maşallah menün örneklik çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
Tatlım zaten imkan varsa dedim. Hala aynı şeyi savunuyorum açık havada yapılan sporla kapalı mekanda yapılan spor bir olmaz. Ama dediğim gibi imkanın yoksa evde yaptığında makbuldür. Önemli olan spor yapabilmek.
Pilav ne pilavıydı? Kahvaltının geç olması dışında gayet güzel bir menü. Afiyet olsun. İnşallah pilav da pirinç değildir.
ben bugün oldumm yarına bu şişlik gitmez kiiiiYarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
Aynen anca bitime yalın gidiyor şişlik ki bende adetten bir gün sonra tam inmiş oluyorumben bugün oldumm yarına bu şişlik gitmez kiiii
Hımmm pilavın nedeni belli oldu. O kadar da tatlı bir neden ki kızamıyor da insanİyi akşamlar kızlar. Diyete başlayalı on gün oldu, bu akşam ilk defa pilav yedim. Akşam yemeğim çok kaçtı çünkü evlendiğimizden beri ilk defa eşim yemek yaptı ve zorla yedirdi. Bende kilo alma uğruna da olsa bu jesti geri çeviremedim
Afiyet olsun canım. Dukan felan mı yapıyorsun? Armutun saati çok geç olmuş. Onun haricinde güzel menü.14.02.2018
Menüm
9.00
Beşi bir yerde çay
9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr lor peyniri
1 kiraz domates
1/2 salatalık
15.00
Tavada Pizza (1.5 Yk yulaf kepegi ile)
16.00
Türk Kahvesi
10 gr hurma
18.30
2 tane orta boy istarvit
Roka
1 dilim tam buğday ekmeği
22.00
1 dilim armut
23.00
yeşil çay
Genel
2 litre su
Spor yok
Gün boyu çok güzel gitmişsin. Harika bir menü olmuş ama o akşam yediğin yulaf lapası bozmuş işi. Çok geç olmuş.14 şubat menüm
07.30
7 zeytin 1 incir
10.30
2 yumurtadan omlet
Biraz Peynir
1 dilim.ekmek
15.00
Haşlanmış brokoli ve havuç
Ton balığı
16.30
Yoğurt
Muz
19.00
1 parca tavuk
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 dilim.ekmek
21.00
Yulaf lapası
3 litre su
LAydLiNe
Yanlış anladığın galiba canım sen beni. Ben senin inancını köreltmek için söylemedim. Kendi düşüncemi söyledim. Ben inanmıyorum. İnşallah sana faydası olur.ben sabahları kalkınca soyunup tartılıyorum bende eksideyim haberin olsun ama senin kadar ekside değilimsöylemicem işte ne kadar olduğumu
onları tedavim için içiyorum gano ürünleri
amin çok teşekkür ederim ama ben hep sağlıklı beslenmeye dikkat eden biriyim zaten. bu kadar bekledim artık böyle denemek istiyorum ve inanıyorum bu ürünlere o yüzden inancımı köreltmeyin ltf. herşey inanamakla oluyor biliyorsunuz.
amin cnm teşekkür ederim
Afiyet olsun. Kahvaltının saati haricinde gayet başarılı ve güzel bir menü. Geçmiş olsun14 şubat menüsü.....
kahvaltı öncesi sıcak süte zencefil zerdeçal tarçın karışımı
sabah 11:00
2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine tereyağ
yanında az eski kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
ara 15:00
1 ceviz
5 çiğ badem
1 kase yoğurt içine
1 küçük muz chia tohumu yulaf ezmesi
akşam 19:00
kremalı mantarlı tavuk
2 yk erişte salata
ayran
ara 21:00
küçük demlik kış çayı
yarım limon yedim
1 kupa gano classic kahve
su 2lt olur
spor yok accık hastayım
Allah kabul etsin canım. Menün gayet güzel. Seni biraz daha fazla aramızda görmeyi isterim. Bu konuya genel olarak ayrıca değineceğim ama yeri gelmişken sana söyleyeyim dedim.Kızlar bugün gündüz ayrı gece ayrı misafirim vardı geçmişi de şimdi okuycam ,o yüzden menüm geçe kaldı
Oruçluydum bugün
Sahur
03.30
1 tabak lahana yemeği
1 kase yoğurt
İftar
18.40
1 tabak pırasa yemeği
1 kase müsli
1 incir
Bol yeşillik
2 litre su
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Tibetin gençlik pınarını ben de düşünüyorum. Vaktin olursa biraz bizi de bilgilendirirsen sevinirim belki benim gibi merak edenler vardır. Listelerde yanlış görmediysem mezun oldun galiba? Yanlışsam düzelt lütfen.Kızlar bende menümü yazayım..
Sabah kahvaltıdan önce 15dak spor Tibet’in gençlik Pınar’ı.. o kadar güzel bir ismi varki sırf ismine saygımdan yapmayı bırakmayabilirim. Basit gibi görünsede güzel terletiyor ayrıca esnetiyor.. şu yoğun yorgun günlerimde enerjimi harika dengeliyor diyebilirim. Çakraları açtığıda söyleniyor meditasyon hala aramaktayım, istediğim gibi bulamadım
Kahvaltı: yarım smit, yumurta ve sade lor
Ara öğün: bir gençlik formülü daha yaban mersini kurusu 10 adet, 1 adet ceviz, 3 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık
Öğle: yarım smit, ton balığı, 3 adet salatalık turşu (minik)
Ara: 60-70 gr sade lor
Akşam: tavuk kanat ızgara 4 adet, 3 adet köfte
Su: 2 litre
Yeşilçay bir bardak
Yatmadan önce limonlu su
Yapma yaaaaa tartı öncesi fena sürpriz oldu bana da.Gunaydin herkese
Regli oldum ama yarina sisim inmez kiii
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim?14 subat menum
8.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates
11.00
10 ad badem
Beyaz cay
13.00
Ton balikli salata
1 kepce tarhana corbasi
16.00
3 kuru kayisi
2 tam ceviz
Beyaz cay
18.30
1 kepce tarhana corbasi
Haslanmis brokoli
1 kase yogurt
Su 2 lt.
Kek kötü olmuşBen tartılarak başladım öyle devam diyorum ama doğru olan giysisiz tartılmak çünkü kıyafetleri n gramı bile fark ediyor.
İyi söylemezsen söyleme zaten önemli olan ekside fark atmak beni orası ilgilendiriyo
Bu arada perşembe perşembe gittim sabah 2 dilim kek yedim
@Bengi__ ama çok hafif bir kek içinde yoğurt süt tereyağı var bolda kuruyemiş unu çokkkk az dı
Sanırım senin için büyük bir sınav bugün. Umarım o yaptığın bol çeşitlerin yanından bile geçmezsinYarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
İyi fikirmiş ama benim ki büyüdü artık 5 olacağım anne diyor. Maşallah her şeyden haberi var. Ben direkt söylüyorum valla şu yanlış bu doğru şöyle olması gerekiyor diye. Şükür çok uyumlubende gece uyumadan kızıma kitap okurum artık son dönemlerde kitaba bakıyorum ama orada olanları okumuyorum kafamda başka hikaye kuruyorum mesala yabancılarla konuşmamalıyız gibi bir hikaye uyduruyorumm... annemizin babamızın , elini bırakmamalıyız... fazla çikolata yiyen cocuğun hikayesini anlataıyorum hahahahahahgünlük kızımın düzeltmesini istediğim davranışları hikayeleştiriyorum çok hoşuna gidiyor ve o hikayeden sonra yavaş yavaş düzeltiyor ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?