Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı

Allah kolaylık versin canım..
Bende bugün regl oldum malesef.tam da tartı zamanı yine fazla çıkacak şimdi. Gerçi pazartesi tartil mistik 500 gr. Eksilmisti cumadan beri ama bakalım yarın ne çıkar tartıda.

evi topladım geldim ) ama sohbet hiç ilerlememiş umudum2 gelmiş hoşgelmiş ;)

Dun spor yapamadim ama temizlik yaptim baya ter attim yinede ev merkezi sistem ve cok sicak oluyor (26 derece) temizlik yaparken de ter atiyorum yani ama tabi sporun yeri ayri.
Bu arada bende sporumu evde yapiyorum bazen 3 mill bazen 5 mill ve cokta memnunum leslie vucudu guzel sekle sokuyor hemde interval kardiyo her milin baslari yavastan basliyo sonlara dogru hizlaniyo ve son 2 dk. Da kosturuyo cok da eglenceli :))
Denemeyen herkese tavsiye ederim

Bende bugün temizliğe başladım duvar falanda siliyorum çok yoruldum spor yapamıycam bugün çok halsiz kaldım

evet yulaf lapası için geç bir saat ama 3 aylık kızım var emzirme bir taraftan uyutmaya çalışmak bir taraftan çok bitkin düşüyorum yemeyi erken birakinca . Zaten sabah da uğraşırken geç oluyor o yüzden dengeleniyor bence

Yarın cuma regl oldum her tarafım şiş hunharca tatlı yemek istiyorum. Daha da kötüsü misafir geliyor bol çeşit yapacağım kızım da aşı oldu oohh yoğun ve yorucu bir gün hadi hayırlsı
canım dayan biraz yarin tartı günü bana da 2 gündür geliyor tatlı krizi hurma falan yiyerek bastırmaya çalış

Bende oruçluyum gene bugün inşaallah tartıyı olumlu etkiler Yarın görücez bakalım
Allah kabul etsin canım. Ben orucken hic kilo veremem iftarda abarttigim için

geçen başladım ben de 2 mil zor yapabildim afiyet olsun canım. Sabah kahvaltı az gibi bence peynir zeytin falan da yiyebilirsin

Bende bugün temizliğe başladım duvar falanda siliyorum çok yoruldum spor yapamıycam bugün çok halsiz kaldım
dinlen artik canım spor yapmışsın zaten

Gunaydin herkese

Regli oldum ama yarina sisim inmez kiii

İner ineeer maydanoz limon suuu şahane formül :)

Yok kiz sen bana güvenme
Bugün baktım gram gitmemiş gene

Bana şok yaşatacaksın biliyoruuuumm :)
Yarına gideeer cankıııızzz

Ellerine sağlııık paylaşım için

Süt tarçın, kuru kayısı ile hallolabileceğini düşünüyorum

Dukan Express diye bir şeye başlamıştım ama bana göre degil bu şekilde belli bir programda beslenmek. O yüzden kendi duzenimde beslenmeye çaba gösteriyorum. Armutta gelince regl oldum ve tatlı isteğini bastırmak için yedim. Cikolata tarzi bir sey yemek istemedim. Malum sekersiz bir hayata merhaba dedim ve bir anlık kriz ile paketli bir gıda tüketmek istemedim

Bende sabah 8de başladım temizliğe daha yeni bittim şimdi yemek yapicam
Ay bugün kahvaltı yapamadim bu saat oldu daha birşey yemedim
Ellerine sağlık canım ama dikkat et kendine çok aç kalma
şuan burada saat 13:44 ) çocuklar aynı eve girince bi anda savaş alanına dönüyor ortalık nasıl beceriyorlar anlamıyorum buda bi yetenek
O yetenek bizimkilerde üst seviyede canım
Regli bahane etmeyelim lütfen yanaşma şakın o cısslara bu sınavı da atlatacaksın
Süper harikasınız 1000 kitap çok güzel

Aynen anca bitime yalın gidiyor şişlik ki bende adetten bir gün sonra tam inmiş oluyorum
Ben de aynı şekilde
Bende oruçluyum gene bugün inşaallah tartıyı olumlu etkiler Yarın görücez bakalım
Allah kabul etsin canım
Temizlik yetmiştir canım

Afiyet olsun canım
Ooo sen temizliğin kralını yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…