Bir kayinvalide kurbanı dahaBu akşam yemeğe kayınvalideye geldik seviyorum diye ev makarnası yapmışhayır desem olmaz şimdi dimi ama
Offff ev makarnasıBu akşam yemeğe kayınvalideye geldik seviyorum diye ev makarnası yapmışhayır desem olmaz şimdi dimi ama
Ev makarnası eriste diyoruz biz ondan mi acaba ?Offff ev makarnasıama dikkat et canım abartma
Ben yedim bitti agizimida kapadim ama regli beni fena vuracakYarın tartı var bugün mümkün olduğunca az ve erken yiyelim Kızlar
canım dayan biraz yarin tartı günü bana da 2 gündür geliyor tatlı krizi hurma falan yiyerek bastırmaya çalış
Allah kabul etsin canım. Ben orucken hic kilo veremem iftarda abarttigim için
geçen başladım ben de 2 mil zor yapabildimafiyet olsun canım. Sabah kahvaltı az gibi bence peynir zeytin falan da yiyebilirsin
dinlen artik canım spor yapmışsın zaten
Ben de aynı şekilde
Allah kabul etsin canım
Temizlik yetmiştir canım
Bizde erişte gibi de olur biraz daha kalın da olur ikisi de çok güzel olurEv makarnası eriste diyoruz biz ondan mi acaba ?
Bende 6 da yedim dişlerimi bile fırçaladım başka bir şey yemeyeyim diyeBen yedim bitti agizimida kapadim ama regli beni fena vuracak
Evet bende eristeyi cook severim yaninda turşu ama direkt hamur isi o yuzden hic yapmiyorum... ben makarna tarzi seyler yiyince hic doymuyorum sonrasi surekli bi yeme halinde oluyorum.. makarna gibi seyler beni doyurmaz belli bir sure sonra acikiyorumBizde erişte gibi de olur biraz daha kalın da olur ikisi de çok güzel olur
Bende 6 da yedim dişlerimi bile fırçaladım başka bir şey yemeyeyim diye
Bende mezun olup eski okuluna alt siniflara ziyarete geliyorum isteHımmm pilavın nedeni belli oldu. O kadar da tatlı bir neden ki kızamıyor da insan
Afiyet olsun canım. Dukan felan mı yapıyorsun? Armutun saati çok geç olmuş. Onun haricinde güzel menü.
Gün boyu çok güzel gitmişsin. Harika bir menü olmuş ama o akşam yediğin yulaf lapası bozmuş işi. Çok geç olmuş.
Yanlış anladığın galiba canım sen beni. Ben senin inancını köreltmek için söylemedim. Kendi düşüncemi söyledim. Ben inanmıyorum. İnşallah sana faydası olur.
Afiyet olsun. Kahvaltının saati haricinde gayet başarılı ve güzel bir menü. Geçmiş olsun
Allah kabul etsin canım. Menün gayet güzel. Seni biraz daha fazla aramızda görmeyi isterim. Bu konuya genel olarak ayrıca değineceğim ama yeri gelmişken sana söyleyeyim dedim.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Tibetin gençlik pınarını ben de düşünüyorum. Vaktin olursa biraz bizi de bilgilendirirsen sevinirim belki benim gibi merak edenler vardır. Listelerde yanlış görmediysem mezun oldun galiba? Yanlışsam düzelt lütfen.
Yapma yaaaaa tartı öncesi fena sürpriz oldu bana da.Umarım yarına az da olsa eksi görürüz.
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim?
Kek kötü olmuş
Sanırım senin için büyük bir sınav bugün. Umarım o yaptığın bol çeşitlerin yanından bile geçmezsin
İyi fikirmiş ama benim ki büyüdü artık 5 olacağım anne diyor. Maşallah her şeyden haberi var. Ben direkt söylüyorum valla şu yanlış bu doğru şöyle olması gerekiyor diye. Şükür çok uyumlu
Hosgeldin canim , Bugun regli olmam beni yarin icin
Ben de hafta sonu deneyeyim şu gençlik pinariniBende mezun olup eski okuluna alt siniflara ziyarete geliyorum iste
Tibet'in genclik pinari aslinda cok basit ama ayni zamanda degilde :) .. herkese tavsiye edemem.. :) Vucut direncinin cok iyi olmasi lazim yoksa sakatlanmalar yasanabilir. Ama her gun 3 defa yapilip 21 defaya kadar cikarilabilir her egzersiz.. harketleri internetten bulmak cok kolay :) ofisteyim suan zorlaniyorum yazmakta kusura bakmayin
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?