- 7 Ağustos 2016
- 3.505
- 7.433
- 158
Merak etme yoldaşım canım rakibem bende şuan börek kısır yiyorum süt yok yemeğe verdim kendimi. Ama sabaha gider hepsi. Sende kayınvalideni üzme bol bol erişte ye bende olsa bende yerdim üzerine ceviz yanında da yoğurt birde kavurarak yapılırsa tadından yenmezzzz
Turşu ödem yapıyor. Akşam ekmek hakkınıda erişteden yana kullanmışsın menün güzel rakibem15 Şubat menüsü...
Kahvaltı öncesi 1 bardak süte zencefil zerdeçal tarçın
Sabah 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 tk tuzsuz lor
Bir küçük parça eski kaşar
1 dilim köy ekmeği
Bol yeşillik
2 bardak çay
Ara 17:00
5 çiğ fındık
2 kuru erik
Karnabahar ve lahana turşusu bikaç parça yedim
Akşam 18:30
Küçük kase balkabağı çorbası
4 yk bamya
3 yk ev makarnası
Üzerine 1 yk kaşığı kıyma sos
Ara 21:00
Gano classic kahve
2 lt su
Spor yine yok maalesef
Sen direk 35 kere yapBen de hafta sonu deneyeyim şu gençlik pinarini
Bende spor istiyorum ama bazen pijama değişmeye bile vakit kalmıyoooooSen direk 35 kere yaphareketleri ne kadar sık yaparsan o kadar çok kaslar sıkışıp yanmaya başalar
Merak etme yoldaşım canım rakibem bende şuan börek kısır yiyorum süt yok yemeğe verdim kendimi. Ama sabaha gider hepsi. Sende kayınvalideni üzme bol bol erişte ye bende olsa bende yerdim üzerine ceviz yanında da yoğurt birde kavurarak yapılırsa tadından yenmezzzz
Turşu ödem yapıyor. Akşam ekmek hakkınıda erişteden yana kullanmışsın menün güzel rakibem
Su az bende içermiyorum bu aralar. Hamileyken her odaya bir litrelik koymuştum hatta arahole bile gidip gelip içiyordum galiba öyle birşey lazım bana tekrar
Bugünkü menüm tartıda eksi görünce aranızdan çabuk ayrılmamak için ödül verdim kendime
15 şubat
8.00
2 dilim kek
Arayı hatırlamıyorum galiba yemedim birşey
16.00
Bir kase kısır
1 bardak ayran
19.40
Yarım kase kısır
1 dilim kek
2 küçük dilim pırasalı börek
Yarım domates
2 buçuk litre su
Limonlu çay
Az sonra rezenede içicem
evet canim ama aksmalari acikmiyorum artik eskisi kadar. leptin hormonu 4 saat sonunda devreye gidiyor diye ogunlerin arasini uzun yuttum. canan karatay da 2 ogun yapin diyor ya ondan dolayi oyle yaptim.Oooooo napmışsın yaaaaa. Saatler şaşmış. Tartı öncesi kuru fasulye üzerine şarap. Kötü olmuş canım menün. Kahvaltı, öğle ve akşam üç ana öğün yapmak lazım. Bir de sen akşamları zorlanıyorsun gibi çünkü menülerde kaçamak hatırlıyorum hep. Bunun sebebi gün içinde acaba kendini fazla aç bırakıyor olman olmasın. Bu konuyu bi masaya yatırmamız lazım. Yanlış hatırlamıyorsam deneme süresindeydin dimi?
Link atar misiniz bizlere de ?Sen direk 35 kere yaphareketleri ne kadar sık yaparsan o kadar çok kaslar sıkışıp yanmaya başalar
Canım nasıl duruyorsun bu kadarcık şeyle bisey yememissin hiçBugünkü menüm
Sabah 8de
Kahve
Ögle 3de
tavuk ve salata
Akşam 7de
1tane mandalina
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
Efendim Canım?Bengi__ canim müsait olduğunda bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?