Canım nasıl duruyorsun bu kadarcık şeyle bisey yememissin hiçben hayatta duramam iyi dayanıyorsun
Yeni basladiysan zorlanirsin canim 1 hafta 2 mil yap sonra 3 mile gec alisinca 45 dk nasil gecmis anlamiyorsun bile :))canım dayan biraz yarin tartı günü bana da 2 gündür geliyor tatlı krizi hurma falan yiyerek bastırmaya çalış
Allah kabul etsin canım. Ben orucken hic kilo veremem iftarda abarttigim için
geçen başladım ben de 2 mil zor yapabildimafiyet olsun canım. Sabah kahvaltı az gibi bence peynir zeytin falan da yiyebilirsin
dinlen artik canım spor yapmışsın zaten
Tart oncesi aksam hemde makarnaBu akşam yemeğe kayınvalideye geldik seviyorum diye ev makarnası yapmışhayır desem olmaz şimdi dimi ama
Kuzum rahatsız ediyorum ama ben duraklamaya girdim ve veremiyorum kilo kuzumEfendim Canım?
tam başlamıştım bu sefer de hasta oldumYeni basladiysan zorlanirsin canim 1 hafta 2 mil yap sonra 3 mile gec alisinca 45 dk nasil gecmis anlamiyorsun bile :))
Afiyet olsun canim15 Şubat menüsü...
Kahvaltı öncesi 1 bardak süte zencefil zerdeçal tarçın
Sabah 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 tk tuzsuz lor
Bir küçük parça eski kaşar
1 dilim köy ekmeği
Bol yeşillik
2 bardak çay
Ara 17:00
5 çiğ fındık
2 kuru erik
Karnabahar ve lahana turşusu bikaç parça yedim
Akşam 18:30
Küçük kase balkabağı çorbası
4 yk bamya
3 yk ev makarnası
Üzerine 1 yk kaşığı kıyma sos
Ara 21:00
Gano classic kahve
2 lt su
Spor yine yok maalesef
Gecmis olsun canimtam başlamıştım bu sefer de hasta oldumhastalık geçsin hemen basliycam
Bu akşam yemeğe kayınvalideye geldik seviyorum diye ev makarnası yapmışhayır desem olmaz şimdi dimi ama
sağol canimGecmis olsun canim
Burdayim da benim sormaktan ziyade mesajlara alinti yapabilirsin canimBi de ben regl oldum az once sabah tartida eksi goremicem buyuk ihtimal.
Cok odem oluyor vücudumda.
Bu aradaNEHIR34 nerdesin canim rakibem
3 y.k. yemis safece menudunu yazmis kaptanimİnşallah hayır demişsindir perşembe akşamı ev makarnası da olsa bence iyi olmaz.
Haklisin evet :)Burdayim da benim sormaktan ziyade mesajlara alinti yapabilirsin canim
Haftaya guzel eksi gorursun benim regl yeni bitti
Insallah canimHaklisin evet :)
Insallah eksi görürüm yaa beraber görürüz
Bu hafta regl takımı vurdu galiba. Sanırım 4 kişiyiz. Umarım hepimiz eksilerde çıkarız.Allah kolaylık versin canım..
Bende bugün regl oldum malesef.tam da tartı zamanı yine fazla çıkacak şimdi. Gerçi pazartesi tartil mistik 500 gr. Eksilmisti cumadan beri ama bakalım yarın ne çıkar tartıda.
Allah kabul etsin canım. Yarın da tutacak mısın?Bende oruçluyum gene bugün inşaallah tartıyı olumlu etkiler Yarın görücez bakalım
Canım gayet güzel bir menü ama meyvelerin biraz fazla olmuş. Mas fasulye salatası nasıl bişey? İlk defa duydum.15 subat menum
8.00
1 haslanmis yumurta beyazi
2 ad kivi
11.00
10 ad badem
Beyaz cay
13.00
4 y.k. haslanmis mas fasulye salatasi
1 kase cacik
16.00
2 kucuk Amasya elmasi
2 tam ceviz
Beyaz cay
18.30
Haslanmis brokoli
1 kase yogurt
1 dilim wasa
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie
Hımmm çok küçükmüş canım bebişin. Emziriyor musun?evet yulaf lapası için geç bir saat ama 3 aylık kızım var emzirme bir taraftan uyutmaya çalışmak bir taraftan çok bitkin düşüyorum yemeyi erken birakinca. Zaten sabah da uğraşırken geç oluyor o yüzden dengeleniyor bence
O zaman güzel bişey yapmışsın. Böyle durumlarda tarçınlı sütü biliyorsundur. O tarz bişeyler seçersen daha da güzel olur. Çünkü tarçın tatlı krizlerine birebir. Belli kalıplarda beslenmeyi bende sevmiyorum. Sadece Karatay ya da Dukan tarzı tek tip beslenmek yanlışmış gibi geliyor. Önemli olan süreklilik sağlayabileceğin düzenli ve sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturabilmek. Çok kararlı görüyorum seni inşallah güzel sonuçlar alırsın.Dukan Express diye bir şeye başlamıştım ama bana göre degil bu şekilde belli bir programda beslenmek. O yüzden kendi duzenimde beslenmeye çaba gösteriyorum. Armutta gelince regl oldum ve tatlı isteğini bastırmak için yedim. Cikolata tarzi bir sey yemek istemedim. Malum sekersiz bir hayata merhaba dedim ve bir anlık kriz ile paketli bir gıda tüketmek istemedim
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle.Bugünkü menüm
8:30
1 haş yumurta
Krep(2 yk lor yarım çay bardağı süt 2 yk yulaf kepeği)
Yeşillik
10:30
Sade Türk kahvesi ve 1 hurma
11:30
1 dilim armut (ikram)
13:00
5 yk yeşil fasulye
3 yk köz kırmızı biber
2 bardak ayran
14:00
1 bardak bitki çayı
17:00
3 dilim yağsız çemensiz pastırma
Akşam 18:00
2 kepçe sebze çorbası
100 gr haş tavuk
Gün boyunca
3 lt su
40+30 dakika tempolu yürüyüş
Vurmasın vurmasın hiç yapma yerini. Yarın tartıda eksi bekliyorum senden haberin olsun.Ben yedim bitti agizimida kapadim ama regli beni fena vuracak
Geçmiş olsun canım. Emzirme dönemlerinde kolay kilo verilir çünkü metabolizma süt üretimi için sürekli faaliyet halindedir. Eğer doğru ve sağlıklı beslenirsen şakır şakır gider kilolar. İyi değerlendirmek lazım bu dönemi. Bol protein tüketimi sütünün kalitesini de artırır. Unutma yediğin her şey bebeğine de gidiyor süt olarak. Bol vitaminli, kalsiyumlu besinler tüket.Elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum bebeğim çok huysuz dış çıkarıyor bir de emzdirdiğimden dolayı her besinden az alıp sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyorum ve şeker kullanmıyorum bol su tüketiyorum ama başladığımdan beri tartışma güzel sonuçlar alıyorum
Canım sadece kahvaltıdaki fıstıklar fazla göründü gözüme. Tadını çıkar valla Adana yemeyeli yıllar oldu. Daha doğrusu Adana gibi adana yemeyeli yıllar oldu. Sen şimdi tırşıkta seviyorsundur Allah bilir. Ayyyy özledim ben Adanayı yaaaaaaa.15 subat
Bugun menu 9.40
1.5 haşlanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
12 adet yer fıstığı (kavrulmamis )
Ara
4 parca ananas
2 yk yogurt
4 findik
Aksam 17.20
1 adana
5 parca ciger
Boollll salata
2 lt su icildi ...
LAydLiNe
Ne güzel canım bol bol gel yalnız bırakma bizi. Korumanda da yardımcı olur. Tibet'in gençlik pınarının kitabını aldım geçenlerde. Elimdeki kitap biter bitmez ona bir göz atıyorum o zaman.Bende mezun olup eski okuluna alt siniflara ziyarete geliyorum iste
Tibet'in genclik pinari aslinda cok basit ama ayni zamanda degilde :) .. herkese tavsiye edemem.. :) Vucut direncinin cok iyi olmasi lazim yoksa sakatlanmalar yasanabilir. Ama her gun 3 defa yapilip 21 defaya kadar cikarilabilir her egzersiz.. harketleri internetten bulmak cok kolay :) ofisteyim suan zorlaniyorum yazmakta kusura bakmayin
Kaptişim canım hoş geldin. Bizim bu hafta öyle fazla bi iddiamız yok gibi ama inşallah haftaya coşarız gibi geliyor. Regl vurgunu var takımda
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel ama tek bir sıkıntı bulgur köftesi. Sakıncası yok yemenin ama perşembe yemen kötü olmuş. Bulgurun çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim ama ertesi güne şişkinlik yaptığı için tartı öncesi olmamış. Umarım sonucunu çok etkilemez.15.02.2018
Menum
07.00
4 Yk vişneli hurmali cevizli yulaf lapasi
1 haşlanmış yumurta
13.00
2 kepçe kadar mercimek çorbası
Salata
15.30
1/2 Armut
Tarcinli süt
17.30
3 Yk bakla
2 Yk yoğurt
4 tane bulgur köftesi ( 2yk bulgura eş değer gelir)
18.30
Türk Kahvesi
1 tane minik hurma
20.00
Sade maden suyu
23.00
Ya yeşil çay ya da maydanoz çayı
Genel
2 litre su
Spor
Ileri seviye kuvvet yogasi ( 45 dakika~100 kalori)
Afiyet olsun canım. Temizlikten sonra da spor yapmayıver bi zahmet. Zaten oruç tutmuşsun. Erişteli tavuk çorbasını da oruçtan dolayı görmemezlikten geliyorum.Kızlar bugün ki menüm
Sahur
03.30
2 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
1 kupa yeşil çay
İftar
18:45
1 kase erişteli tavuk çorbası
4 y kaşığı kuru fasulye
1 kase kayısılı yoğurt (3 kayısı doğradım)
1 domates
1 salatalık
1 kırmızı elma
2 litre limonlu su hazırladım bu gece bitecek nasip se
Çok yorgunum spor yapamıycam
Diyetteyken pirinç pilavı yemezsek daha iyi olur. Normalde de çok sağlıklı olmuyor ama ekmek yerine geçtiği için değişim yapılabiliyor. Ama dediğim gibi diyetteyken tüketmeyelim. Pilav haricinde ideal ve güzel bir menü. Afiyet olsun. Kahvaltının saati kötü olmuş ama.15 Şubat
Kahvalti 11.00
1.5 yemek kasigi yulaf kepegi
1 kase yogurt
15.00
Sade turk kahvesi
2 hurma
18.00
Haslama tavuk
5 yk pirinc pilavi
Ezme salata
1 bardak süt
3 mil leslie
100 squat , 100 kopru , 60 sn plank , 50 mekik , 50 ic bacak
1.5 lt su (+1.5 icilecek)
Afiyet olsun canım. Kahvaltının saati ve akşam ki ev makarnası haricinde güzel bir menü. Bu kahvaltı saatlerini ısrarla her defasında söyleme niyetindeyim. Çünkü belki farkında değilsiniz ama metabolizma çalışmaya geç başladığı için ne kadar az yerseniz yiyin istediğiniz sonucu almakta zorlanırsınız.15 Şubat menüsü...
Kahvaltı öncesi 1 bardak süte zencefil zerdeçal tarçın
Sabah 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 tk tuzsuz lor
Bir küçük parça eski kaşar
1 dilim köy ekmeği
Bol yeşillik
2 bardak çay
Ara 17:00
5 çiğ fındık
2 kuru erik
Karnabahar ve lahana turşusu bikaç parça yedim
Akşam 18:30
Küçük kase balkabağı çorbası
4 yk bamya
3 yk ev makarnası
Üzerine 1 yk kaşığı kıyma sos
Ara 21:00
Gano classic kahve
2 lt su
Spor yine yok maalesef
Ooooooo maşallah maşallah harika bir menü olmuş. Kısırlar, kekler, börekler bayram etmiş vücut. Tartı öncesi seni kocamannnnnn alkışlıyorum.Bugünkü menüm tartıda eksi görünce aranızdan çabuk ayrılmamak için ödül verdim kendime
15 şubat
8.00
2 dilim kek
Arayı hatırlamıyorum galiba yemedim birşey
16.00
Bir kase kısır
1 bardak ayran
19.40
Yarım kase kısır
1 dilim kek
2 küçük dilim pırasalı börek
Yarım domates
2 buçuk litre su
Limonlu çay
Az sonra rezenede içicem
Canim 1.5 yil oldu osmaniyede yasayali burali degilim esimin isi dolayisiyla osmaniyedeyiz.. kayisi cenneti malatyaliyim aslenBu hafta regl takımı vurdu galiba. Sanırım 4 kişiyiz. Umarım hepimiz eksilerde çıkarız.
Allah kabul etsin canım. Yarın da tutacak mısın?
Canım gayet güzel bir menü ama meyvelerin biraz fazla olmuş. Mas fasulye salatası nasıl bişey? İlk defa duydum.
Hımmm çok küçükmüş canım bebişin. Emziriyor musun?
O zaman güzel bişey yapmışsın. Böyle durumlarda tarçınlı sütü biliyorsundur. O tarz bişeyler seçersen daha da güzel olur. Çünkü tarçın tatlı krizlerine birebir. Belli kalıplarda beslenmeyi bende sevmiyorum. Sadece Karatay ya da Dukan tarzı tek tip beslenmek yanlışmış gibi geliyor. Önemli olan süreklilik sağlayabileceğin düzenli ve sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturabilmek. Çok kararlı görüyorum seni inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle.
Vurmasın vurmasın hiç yapma yerini. Yarın tartıda eksi bekliyorum senden haberin olsun.
Geçmiş olsun canım. Emzirme dönemlerinde kolay kilo verilir çünkü metabolizma süt üretimi için sürekli faaliyet halindedir. Eğer doğru ve sağlıklı beslenirsen şakır şakır gider kilolar. İyi değerlendirmek lazım bu dönemi. Bol protein tüketimi sütünün kalitesini de artırır. Unutma yediğin her şey bebeğine de gidiyor süt olarak. Bol vitaminli, kalsiyumlu besinler tüket.
Canım sadece kahvaltıdaki fıstıklar fazla göründü gözüme. Tadını çıkar valla Adana yemeyeli yıllar oldu. Daha doğrusu Adana gibi adana yemeyeli yıllar oldu. Sen şimdi tırşıkta seviyorsundur Allah bilir. Ayyyy özledim ben Adanayı yaaaaaaa.
Ne güzel canım bol bol gel yalnız bırakma bizi. Korumanda da yardımcı olur. Tibet'in gençlik pınarının kitabını aldım geçenlerde. Elimdeki kitap biter bitmez ona bir göz atıyorum o zaman.
Kaptişim canım hoş geldin. Bizim bu hafta öyle fazla bi iddiamız yok gibi ama inşallah haftaya coşarız gibi geliyor. Regl vurgunu var takımda
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel ama tek bir sıkıntı bulgur köftesi. Sakıncası yok yemenin ama perşembe yemen kötü olmuş. Bulgurun çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim ama ertesi güne şişkinlik yaptığı için tartı öncesi olmamış. Umarım sonucunu çok etkilemez.
Afiyet olsun canım. Temizlikten sonra da spor yapmayıver bi zahmet. Zaten oruç tutmuşsun. Erişteli tavuk çorbasını da oruçtan dolayı görmemezlikten geliyorum.
Diyetteyken pirinç pilavı yemezsek daha iyi olur. Normalde de çok sağlıklı olmuyor ama ekmek yerine geçtiği için değişim yapılabiliyor. Ama dediğim gibi diyetteyken tüketmeyelim. Pilav haricinde ideal ve güzel bir menü. Afiyet olsun. Kahvaltının saati kötü olmuş ama.
Afiyet olsun canım. Kahvaltının saati ve akşam ki ev makarnası haricinde güzel bir menü. Bu kahvaltı saatlerini ısrarla her defasında söyleme niyetindeyim. Çünkü belki farkında değilsiniz ama metabolizma çalışmaya geç başladığı için ne kadar az yerseniz yiyin istediğiniz sonucu almakta zorlanırsınız.
Ooooooo maşallah maşallah harika bir menü olmuş. Kısırlar, kekler, börekler bayram etmiş vücut. Tartı öncesi seni kocamannnnnn alkışlıyorum.Şükür listede yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?