Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim ilk tayin yerim Adana. Adana' da Osmaniye' li çoktur. Bayram kömbeleri vardır meşhur, bir de tırşıkları. Zehirli bir ottan yapılıyor ve yapımı çok zahmetli çorba gibi bişey. Osmaniye liler çok sever. Yakın bir tanıdık komşu varsa sor bi. Osmaniye den gitmeden tadına bak mutlaka. Ben çok beğenmedim ama şimdi olsa yine bakarım tadına. Yeni tatlara çok açık bir insanım Şırdanı çok severim bir de. Sizin yörenin yemeklerini çok bilmiyorum ama Adana taraflarının mutfak kültürüne bayılıyorum. Özellikle Antep, Adana, Antakya taraflarında olup ta yemek yemeyi sevmeyen yoktur bence.

Vay bir malatyali daha :) eşim sağolsun bnde malatyaliyim artık

Aaa tamam bildim otu görüntüsünü begenmedim hic almadim bende tam aksine once koklarim bilmedigim yemegi hoşuma gitmezse bi kaşık dahi olsa agzima surmem antakyalilarin yemekleri boool baharatli lezzetli oluyor ama benim gibi midesi sıkıntili olanlar icin cok zor hemen mide yanmasi başlar...
Bayram kombelerini tattim ama begenmedim
Bizim malatya yemeklerinde bulgur ve et hakim pirinc hemen hemen hic yapilmaz..

Afiyet olsun canım. Keşke lavaşını değil de sadece dönerini yeseydin. Su çok az olmuş.

Afiyet olsun canım yine menün bir harika. Akşamın azıcık geç olmuş ama su ve sporun gayet güzel.

Listede yoksun yaaaa takıma girebilmek için önce bir deneme süresi var. Onun için sordum.

Kahvaltının saati çok geç. Onun haricinde menü su ve spor gayet güzel.

Bugünkü menüm

Sabah 8de
Kahve

Ögle 3de
tavuk ve salata

Akşam 7de
1tane mandalina

2bucuk litre su
1saat yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
Bu menü nasıl bir menüdür, bu bir menümüdür. Böyle menü olmaz canım. İşin de gücünde olsa öğünlerini yapacaksın. Yarın güzel bir sonuç görürsün tartıda ama ertesi gün rutin yemeye başlayınca o eksi sana artı olarak geri döner. O yüzden lütfen ve lütfen menülerimize dikkat edelim. Kaçamak yapmak kadar hiç bir şey yememekte kötü.

Bi de ben regl oldum az once sabah tartida eksi goremicem buyuk ihtimal.
Cok odem oluyor vücudumda.
Bu arada @NEHIR34 nerdesin canim rakibem
Resmen regl mağdurlarıyla doldu takım.

Öğlen ile akşamın saatleri çok fena olmuş. Bir de çorba yiyorsan ekmek yememen lazım. Meyvelerinde biraz çok olmuş. Su gayet güzel. Spor yok galiba?

Afiyet olsun canım. Patates haricinde güzel bir menü olmuş. Diyetteyken patates yemememiz lazım. Hem de her türlüsünü. Patates, pirinç ve bezelye. Özellikle bu üçünün hiç tüketilmemesi lazım. Su miktarını ve sporunu yazmamışsın.

Çok güzel bir menü ve sporun harika olmuş. Suya diyecek hiç bir şey yok. Afiyet olsun. Sanırım yaza bomba gibi girme niyetindesin

Haşlanmış patates haricinde güzel bir menü. Patates yasak

Bugün patates günü her halde Patates haricinde iyi bir menü. Spor ve su çok güzel.

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın tartı günü. Siz de çok geç kalmadan dinlenmeye geçin derim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz yarın tartıda. İyi geceler sabah görüşmek üzere

anladim canim.
ben takima 7 subatta geldim. yarin 2. cumam olucak.
kartal figuru gelince ben takimdayim sanmistim. ne kadar suruyo surec?
Takımdasın zaten ama listeye girmeden önce deneme süresinden geçmen gerekiyor. Yarışmanın ortak kuralı ve bütün üyelere uygulanıyor. En az 2 hafta sürüyor ama senin takımdaki performansına bağlı olarak en çok ne kadar uzar bilmiyorum. O yüzden hem paylaşımlarında hem de menülerinde biraz daha çabalarsan listeye girmen kolaylaşır.

Canım ya senin hastane isi ne oldu.
Ben duraklamayi spor ve menü değişikliği yaparak asmistim

Iyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim. LAydLiNe bu arada ben izne ayrildigim kilonun altina dustum. Rahatsizligimin yaninda bulantim oldugun icin bu hafta biraz hizli gitmis oldum. Listeye girecek miyim bekleme demi olacagim bilemedigimden sorayim dedim.

Tesekkur ederim.
Size de afiyet olsun.
Ben kahvalti yapamiyorum zaten (midem bulaniyor sabah erken saatte yiyemiyorum)normalde de su aralar hic istahim yok .
Bi de ekmegi , sucuklu yumurtalari bali kaymagi tahini yemedigimden olsa gerek artik hic canim bisey istemiyor kahvaltiya dair. :))

Bugünlük böyle oldu cnm
Gerçekten yemek yücel vaktim yoktu
Sabah temizlik yaptım kızlarım gelmeden bitiriyim diye yemedim
Akşamda dışarıdaydım fırınım bozuldu fırın bakmaya gittik geldiğimde çok geç olmuştu bende yemedim yarın daha düzgün olucak

Eger amacımız sağlıklı beslenme ise ve bunu hayatımız boyunca sürdürmek istiyorsak karatay ve dukan hayatımızın belli döneminde yapabileceğimiz bir şey. Ve bu şekil de beslenince kendimi diyete ve baskı altında hissediyorum ama kendi düzenimi kurunca her şey daha yolunda gidiyor. Kararlılık konusuna gelince hayatim da hiç olmadığım kadar kararlıyım benim için diyet sadece 15 gün yapacağım bir şeydi eskiden.

Bu hafta güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum tabi bulgur yerine protein olsaydı daha iyi olabilirdi.

Saol canım evet şu az oldu ama imkan olmadı bugün çok yoğundu hep dışarıdaydim malesef...döneri akşam yemeği için yedim ya ekmek yerine lavasi seçtim bende mecburen.lavaş ekmek kadar değildir diye düşündüm ama umarım çok gelmemiştir.

Masalalh sana rakibim.ekmek listen de hiç yok.beni geçtin sanırım kilo durumun ne alemde.gerçi ben reglim bide malesef kötü oldu bu hayırlısı.

TEŞEkkür ederim
Yarın tutmıycam hem temizlik hem oruç biraz zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…