Canım artık zaman kalmıyo demeyi bırakalım saat şuan 01:07 ve ben 15 dak spor yapıcam :)) zaman herzaman vardır. Önce kendine uygun sporu seçmelisin.. severek yapacağın birşey seç. Hiç bulamadıysan sırtüstü uzanıp bacakların havada bisiklet çevir ve giderek bacaklarını dikey uzatarak yapabilirsin, karın kaslarının yandığını iyice hisset. İp atla, mesela ben 100 kere atlardım başlarda, 100 mekik, 100 bisiklet çevirme yapardım o günü güzel kapatırdımBende spor istiyorum ama bazen pijama değişmeye bile vakit kalmıyooooo
Link atar misiniz bizlere de ?
Bende kitabını merak ediyorum ilk fırsatta alıcamBu hafta regl takımı vurdu galiba. Sanırım 4 kişiyiz. Umarım hepimiz eksilerde çıkarız.
Allah kabul etsin canım. Yarın da tutacak mısın?
Canım gayet güzel bir menü ama meyvelerin biraz fazla olmuş. Mas fasulye salatası nasıl bişey? İlk defa duydum.
Hımmm çok küçükmüş canım bebişin. Emziriyor musun?
O zaman güzel bişey yapmışsın. Böyle durumlarda tarçınlı sütü biliyorsundur. O tarz bişeyler seçersen daha da güzel olur. Çünkü tarçın tatlı krizlerine birebir. Belli kalıplarda beslenmeyi bende sevmiyorum. Sadece Karatay ya da Dukan tarzı tek tip beslenmek yanlışmış gibi geliyor. Önemli olan süreklilik sağlayabileceğin düzenli ve sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturabilmek. Çok kararlı görüyorum seni inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle.
Vurmasın vurmasın hiç yapma yerini. Yarın tartıda eksi bekliyorum senden haberin olsun.
Geçmiş olsun canım. Emzirme dönemlerinde kolay kilo verilir çünkü metabolizma süt üretimi için sürekli faaliyet halindedir. Eğer doğru ve sağlıklı beslenirsen şakır şakır gider kilolar. İyi değerlendirmek lazım bu dönemi. Bol protein tüketimi sütünün kalitesini de artırır. Unutma yediğin her şey bebeğine de gidiyor süt olarak. Bol vitaminli, kalsiyumlu besinler tüket.
Canım sadece kahvaltıdaki fıstıklar fazla göründü gözüme. Tadını çıkar valla Adana yemeyeli yıllar oldu. Daha doğrusu Adana gibi adana yemeyeli yıllar oldu. Sen şimdi tırşıkta seviyorsundur Allah bilir. Ayyyy özledim ben Adanayı yaaaaaaa.
Ne güzel canım bol bol gel yalnız bırakma bizi. Korumanda da yardımcı olur. Tibet'in gençlik pınarının kitabını aldım geçenlerde. Elimdeki kitap biter bitmez ona bir göz atıyorum o zaman.
Kaptişim canım hoş geldin. Bizim bu hafta öyle fazla bi iddiamız yok gibi ama inşallah haftaya coşarız gibi geliyor. Regl vurgunu var takımda
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel ama tek bir sıkıntı bulgur köftesi. Sakıncası yok yemenin ama perşembe yemen kötü olmuş. Bulgurun çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim ama ertesi güne şişkinlik yaptığı için tartı öncesi olmamış. Umarım sonucunu çok etkilemez.
Afiyet olsun canım. Temizlikten sonra da spor yapmayıver bi zahmet. Zaten oruç tutmuşsun. Erişteli tavuk çorbasını da oruçtan dolayı görmemezlikten geliyorum.
Diyetteyken pirinç pilavı yemezsek daha iyi olur. Normalde de çok sağlıklı olmuyor ama ekmek yerine geçtiği için değişim yapılabiliyor. Ama dediğim gibi diyetteyken tüketmeyelim. Pilav haricinde ideal ve güzel bir menü. Afiyet olsun. Kahvaltının saati kötü olmuş ama.
Afiyet olsun canım. Kahvaltının saati ve akşam ki ev makarnası haricinde güzel bir menü. Bu kahvaltı saatlerini ısrarla her defasında söyleme niyetindeyim. Çünkü belki farkında değilsiniz ama metabolizma çalışmaya geç başladığı için ne kadar az yerseniz yiyin istediğiniz sonucu almakta zorlanırsınız.
Ooooooo maşallah maşallah harika bir menü olmuş. Kısırlar, kekler, börekler bayram etmiş vücut. Tartı öncesi seni kocamannnnnn alkışlıyorum.Şükür listede yoksun
anladim canim. gecmisteki listelerime gore cok fazla düzelme var. ben 10 yildir diyet yapmaya calisiyorum kendimi hic bu kadar istikrarli ve kararli görmedim. belli asmalar kurallar her yerde olur. ben de asama asama duzelttigimi kendimde goruyorum. belli bir beslenme duzenim vardi ve bunu bi anda degistirmesi kolay olamaz. bence hizli bile ilerliyorum. ilk menu paylasimlarima goz atarsaniz bunu daha iyi anlarsiniz. burasi bana iyi geldi kisacasi. uyumlu da bir insanim. basta kendi mutlulugum olmak uzere hedefime adim adim ilerlemek icin cabaliyorum. umarim herkes icin hayirlisi olur. adil davranilacagina inanıyorum.Takımdasın zaten ama listeye girmeden önce deneme süresinden geçmen gerekiyor. Yarışmanın ortak kuralı ve bütün üyelere uygulanıyor. En az 2 hafta sürüyor ama senin takımdaki performansına bağlı olarak en çok ne kadar uzar bilmiyorum. O yüzden hem paylaşımlarında hem de menülerinde biraz daha çabalarsan listeye girmen kolaylaşır.
Teşekkür ederim :) cok incesiniz.
Ben bunu spor yapan kaslarının güçlü olduğunu düşünen bayanlara tavsiye ediyorum. Bel ve omurga fazlasıyla zorlanıyor, herhangi yanlış hareket bir kaymaya sebebiyet verebilir. Yoganın başlangıç seviyesini yapmanızı öneririm. Yeterince esnekliğe ve hareket kabiliyetine ulaşılmış olmak gerek. Bu yüzden lütfen denemeden önce kendinizden emin olun.. sizleri seviyorum birşey olsun hiç istemem
Senin ki duraklama degil. Vücut yeter artık diyor. Bir süre koruma programı yapmalisin. 1500 kalori civarında beslen 1 hafta sonra 1250ye düşersin. Ama bence artık diyet olayı yeter. Spor yapıp yağ vermeli kas kutteni çoğaltmalısın. Kas yağdan ağır gelir ama daha az yer yapmak. Bu saatten sonra senin yaptığın beslenme modeli ile diyet yapmak kaslarını eritmekten başka bir ise yaramaz. Protein diyetini hele hiç önermiyorum. Vücut duraklamada degil yeter artık sınırım bu diyor.Kuzum rahatsız ediyorum ama ben duraklamaya girdim ve veremiyorum kilo kuzum
Cumartesi pazar çok yiyip vücudu şaşırtmak istiyorum
Pazartesi den cumaya kad da saf proteinli bi menü yapmayı düşündüm doğru mu bu diye soracaktım sana
Ben de patates yiyecektim bugünAfiyet olsun canım. Keşke lavaşını değil de sadece dönerini yeseydin. Su çok az olmuş.
Afiyet olsun canım yine menün bir harika. Akşamın azıcık geç olmuş ama su ve sporun gayet güzel.
Listede yoksun yaaaa takıma girebilmek için önce bir deneme süresi var. Onun için sordu
Kahvaltının saati çok geç. Onun haricinde menü su ve spor gayet güzel.
Bu menü nasıl bir menüdür, bu bir menümüdür. Böyle menü olmaz canım. İşin de gücünde olsa öğünlerini yapacaksın. Yarın güzel bir sonuç görürsün tartıda ama ertesi gün rutin yemeye başlayınca o eksi sana artı olarak geri döner. O yüzden lütfen ve lütfen menülerimize dikkat edelim. Kaçamak yapmak kadar hiç bir şey yememekte kötü.
Resmen regl mağdurlarıyla doldu takım.
Öğlen ile akşamın saatleri çok fena olmuş. Bir de çorba yiyorsan ekmek yememen lazım. Meyvelerinde biraz çok olmuş. Su gayet güzel. Spor yok galiba?
Afiyet olsun canım. Patates haricinde güzel bir menü olmuş. Diyetteyken patates yemememiz lazım. Hem de her türlüsünü. Patates, pirinç ve bezelye. Özellikle bu üçünün hiç tüketilmemesi lazım. Su miktarını ve sporunu yazmamışsın.
Çok güzel bir menü ve sporun harika olmuş. Suya diyecek hiç bir şey yok. Afiyet olsun. Sanırım yaza bomba gibi girme niyetindesin
Haşlanmış patates haricinde güzel bir menü. Patates yasak
Bugün patates günü her haldePatates haricinde iyi bir menü. Spor ve su çok güzel.
Geçmiş olsun canımIyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim.LAydLiNe bu arada ben izne ayrildigim kilonun altina dustum. Rahatsizligimin yaninda bulantim oldugun icin bu hafta biraz hizli gitmis oldum. Listeye girecek miyim bekleme demi olacagim bilemedigimden sorayim dedim.
Kilo bildirimi
Baş: 73
Geç hafta:66.4
Bu hafta:65.9
Giden:500 gr
Hedef:60
(Yüzde için geçen haftaya mı bu haftaya mı bölüyorduk bilemedim)
LAydLiNe
ahahha olur ama sen zararlı çıkarsın haberin ola rakibecim yiyip kilo verenlerdenimBak yaa
Çok mantıklı
Ahh canım rakibem benim senin gibi rakibe dostlar başınaher hafta biz rakip olalım afiyet şeker olsun
aşk olsun kaptanım listede yoksakta liste adayıyız. Hızlı vermek istemedim ondan şeyyettimmmdeeeBu hafta regl takımı vurdu galiba. Sanırım 4 kişiyiz. Umarım hepimiz eksilerde çıkarız.
Allah kabul etsin canım. Yarın da tutacak mısın?
Canım gayet güzel bir menü ama meyvelerin biraz fazla olmuş. Mas fasulye salatası nasıl bişey? İlk defa duydum.
Hımmm çok küçükmüş canım bebişin. Emziriyor musun?
O zaman güzel bişey yapmışsın. Böyle durumlarda tarçınlı sütü biliyorsundur. O tarz bişeyler seçersen daha da güzel olur. Çünkü tarçın tatlı krizlerine birebir. Belli kalıplarda beslenmeyi bende sevmiyorum. Sadece Karatay ya da Dukan tarzı tek tip beslenmek yanlışmış gibi geliyor. Önemli olan süreklilik sağlayabileceğin düzenli ve sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturabilmek. Çok kararlı görüyorum seni inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle.
Vurmasın vurmasın hiç yapma yerini. Yarın tartıda eksi bekliyorum senden haberin olsun.
Geçmiş olsun canım. Emzirme dönemlerinde kolay kilo verilir çünkü metabolizma süt üretimi için sürekli faaliyet halindedir. Eğer doğru ve sağlıklı beslenirsen şakır şakır gider kilolar. İyi değerlendirmek lazım bu dönemi. Bol protein tüketimi sütünün kalitesini de artırır. Unutma yediğin her şey bebeğine de gidiyor süt olarak. Bol vitaminli, kalsiyumlu besinler tüket.
Canım sadece kahvaltıdaki fıstıklar fazla göründü gözüme. Tadını çıkar valla Adana yemeyeli yıllar oldu. Daha doğrusu Adana gibi adana yemeyeli yıllar oldu. Sen şimdi tırşıkta seviyorsundur Allah bilir. Ayyyy özledim ben Adanayı yaaaaaaa.
Ne güzel canım bol bol gel yalnız bırakma bizi. Korumanda da yardımcı olur. Tibet'in gençlik pınarının kitabını aldım geçenlerde. Elimdeki kitap biter bitmez ona bir göz atıyorum o zaman.
Kaptişim canım hoş geldin. Bizim bu hafta öyle fazla bi iddiamız yok gibi ama inşallah haftaya coşarız gibi geliyor. Regl vurgunu var takımda
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel ama tek bir sıkıntı bulgur köftesi. Sakıncası yok yemenin ama perşembe yemen kötü olmuş. Bulgurun çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim ama ertesi güne şişkinlik yaptığı için tartı öncesi olmamış. Umarım sonucunu çok etkilemez.
Afiyet olsun canım. Temizlikten sonra da spor yapmayıver bi zahmet. Zaten oruç tutmuşsun. Erişteli tavuk çorbasını da oruçtan dolayı görmemezlikten geliyorum.
Diyetteyken pirinç pilavı yemezsek daha iyi olur. Normalde de çok sağlıklı olmuyor ama ekmek yerine geçtiği için değişim yapılabiliyor. Ama dediğim gibi diyetteyken tüketmeyelim. Pilav haricinde ideal ve güzel bir menü. Afiyet olsun. Kahvaltının saati kötü olmuş ama.
Afiyet olsun canım. Kahvaltının saati ve akşam ki ev makarnası haricinde güzel bir menü. Bu kahvaltı saatlerini ısrarla her defasında söyleme niyetindeyim. Çünkü belki farkında değilsiniz ama metabolizma çalışmaya geç başladığı için ne kadar az yerseniz yiyin istediğiniz sonucu almakta zorlanırsınız.
Ooooooo maşallah maşallah harika bir menü olmuş. Kısırlar, kekler, börekler bayram etmiş vücut. Tartı öncesi seni kocamannnnnn alkışlıyorum.Şükür listede yoksun
çok haklısın canım bisikleti mutlaka yapıcam tşk ederim ama aktif spora gerçekten vakit yok ancak uyku ihtiyaçımı karşılamam lazım 5 aydır zombi gibiyim 10 dk bile uyku nimetCanım artık zaman kalmıyo demeyi bırakalım saat şuan 01:07 ve ben 15 dak spor yapıcam :)) zaman herzaman vardır. Önce kendine uygun sporu seçmelisin.. severek yapacağın birşey seç. Hiç bulamadıysan sırtüstü uzanıp bacakların havada bisiklet çevir ve giderek bacaklarını dikey uzatarak yapabilirsin, karın kaslarının yandığını iyice hisset. İp atla, mesela ben 100 kere atlardım başlarda, 100 mekik, 100 bisiklet çevirme yapardım o günü güzel kapatırdım
Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:54,9
Bu hafta:54,6
fark:-300 gr
LAydLiNe mezun olmak istiyor. Hedef kilom 54,5di.
Sağol canımTebrikler gecen haftaya bölünüyor yüzden 0.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?