Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende spor istiyorum ama bazen pijama değişmeye bile vakit kalmıyooooo
Canım artık zaman kalmıyo demeyi bırakalım saat şuan 01:07 ve ben 15 dak spor yapıcam :)) zaman herzaman vardır. Önce kendine uygun sporu seçmelisin.. severek yapacağın birşey seç. Hiç bulamadıysan sırtüstü uzanıp bacakların havada bisiklet çevir ve giderek bacaklarını dikey uzatarak yapabilirsin, karın kaslarının yandığını iyice hisset. İp atla, mesela ben 100 kere atlardım başlarda, 100 mekik, 100 bisiklet çevirme yapardım o günü güzel kapatırdım

Link atar misiniz bizlere de ?

Ben bunu spor yapan kaslarının güçlü olduğunu düşünen bayanlara tavsiye ediyorum. Bel ve omurga fazlasıyla zorlanıyor, herhangi yanlış hareket bir kaymaya sebebiyet verebilir. Yoganın başlangıç seviyesini yapmanızı öneririm. Yeterince esnekliğe ve hareket kabiliyetine ulaşılmış olmak gerek. Bu yüzden lütfen denemeden önce kendinizden emin olun.. sizleri seviyorum birşey olsun hiç istemem

Bende kitabını merak ediyorum ilk fırsatta alıcam

anladim canim. gecmisteki listelerime gore cok fazla düzelme var. ben 10 yildir diyet yapmaya calisiyorum kendimi hic bu kadar istikrarli ve kararli görmedim. belli asmalar kurallar her yerde olur. ben de asama asama duzelttigimi kendimde goruyorum. belli bir beslenme duzenim vardi ve bunu bi anda degistirmesi kolay olamaz. bence hizli bile ilerliyorum. ilk menu paylasimlarima goz atarsaniz bunu daha iyi anlarsiniz. burasi bana iyi geldi kisacasi. uyumlu da bir insanim. basta kendi mutlulugum olmak uzere hedefime adim adim ilerlemek icin cabaliyorum. umarim herkes icin hayirlisi olur. adil davranilacagina inanıyorum.
iyi geceler

Teşekkür ederim :) cok incesiniz.

Senin ki duraklama degil. Vücut yeter artık diyor. Bir süre koruma programı yapmalisin. 1500 kalori civarında beslen 1 hafta sonra 1250ye düşersin. Ama bence artık diyet olayı yeter. Spor yapıp yağ vermeli kas kutteni çoğaltmalısın. Kas yağdan ağır gelir ama daha az yer yapmak. Bu saatten sonra senin yaptığın beslenme modeli ile diyet yapmak kaslarını eritmekten başka bir ise yaramaz. Protein diyetini hele hiç önermiyorum. Vücut duraklamada degil yeter artık sınırım bu diyor.
Ama biliyorum ki sen beni dinlemeyeceksin çünkü duymak istediklerini degil tam tersini söyledim.
En azından 1 hafta korumaya geç kalori miktarını arttır.

Ben de patates yiyecektim bugün
Şekersiz hafta olunca vazgeçtim
Geçmiş olsun canım

Bak yaa

Çok mantıklı

Ahh canım rakibem benim senin gibi rakibe dostlar başına her hafta biz rakip olalım afiyet şeker olsun
ahahha olur ama sen zararlı çıkarsın haberin ola rakibecim yiyip kilo verenlerdenim .

aşk olsun kaptanım listede yoksakta liste adayıyız. Hızlı vermek istemedim ondan şeyyettimmmdeee

çok haklısın canım bisikleti mutlaka yapıcam tşk ederim ama aktif spora gerçekten vakit yok ancak uyku ihtiyaçımı karşılamam lazım 5 aydır zombi gibiyim 10 dk bile uyku nimet

Geçen hafta: 62.4
Bu hafta: 61.9
Fark:-500
LAydLiNe

LAydLiNe
Geçen hafta:81,9
Bu hafta:80,8
Fark: 1,1
%: 1,34

LAydLiNe

Geçen hafta 59

Bu hafta 57.9
Fark -1100

LAydLiNe

Kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.6
Güncel 60.5
Fark 1.1 kg
Yüzde 1.79

Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:54,9
Bu hafta:54,6
fark:-300 gr
LAydLiNe mezun olmak istiyor. Hedef kilom 54,5di.

Tebrikler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…