- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Cook geçmiş olsun canim...Iyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim.LAydLiNe bu arada ben izne ayrildigim kilonun altina dustum. Rahatsizligimin yaninda bulantim oldugun icin bu hafta biraz hizli gitmis oldum. Listeye girecek miyim bekleme demi olacagim bilemedigimden sorayim dedim.
Cook geçmiş olsun canim...Iyi geceler arkadaslar.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim.LAydLiNe bu arada ben izne ayrildigim kilonun altina dustum. Rahatsizligimin yaninda bulantim oldugun icin bu hafta biraz hizli gitmis oldum. Listeye girecek miyim bekleme demi olacagim bilemedigimden sorayim dedim.
Cok tesekkurler canim.Cook geçmiş olsun canim...
O ne demek canım? İlk defa duydum.Ben bugun eagfast yaptim tartı öncesi o yuzden menü paylasamiyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kurallara göre listeye girebiliyorsun. Bildirimini yap bakalım listede ki kişi sayısına göre seni de dahil edebilirim inşallah.Iyi geceler arkadaslar.
Çok teşekkür ederim canım. Bizden de 9. takıma kocaman sevgilerLAydLiNe tekrar hayirli olsun cnm basarilar kolayliklar
Yarn tarti ins.yüzünüzü güldürsün.kizlar
9.takimdan sevgilerle
Tebrikler canım.Kilo bildirimi
Baş: 73
Geç hafta:66.4
Bu hafta:65.9
Giden:500 gr
Hedef:60
(Yüzde için geçen haftaya mı bu haftaya mı bölüyorduk bilemedim)
LAydLiNe
Kötü olmuş keşke biraz gitseydi. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah haberin olsun. Menülerine özellikle dikkat edeceğim.Kızlar günaydın güzel bir gün olsun inşallah..
Geçen hafta: 104
Bu hafta: 104
Sabitim
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim.
Oooooooo bu güzel rakam seni affettiğim anlamına gelmiyor ama güzel bir sonuç almışsın. Dünkü kekler kısırlar olmasaydı kim bilir neler olurdu.
Tebrik ederim canım. Harika bir sonuç.
Tebrik ederim canım mezuniyetin için. İnşallah her şey gönlünce olur kilonu korursun.Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:54,9
Bu hafta:54,6
fark:-300 gr
LAydLiNe mezun olmak istiyor. Hedef kilom 54,5di.
Gunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@ladyline
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim.Seni çok az görüyorum takımda.
Cook geçmiş olsun canim...
Cok tesekkurler arkadasim. Tabi ki kisi onemli beklerim sorun degil. Simdilik benim icin liste olmus liste disi olmus cok farketmez daha hedefe cok var nasil olsa.O ne demek canım? İlk defa duydum.
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kurallara göre listeye girebiliyorsun. Bildirimini yap bakalım listede ki kişi sayısına göre seni de dahil edebilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Bizden de 9. takıma kocaman sevgiler
Tebrikler canım.
Kötü olmuş keşke biraz gitseydi. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah haberin olsun. Menülerine özellikle dikkat edeceğim.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim.Seni çok az görüyorum takımda.
Oooooooo bu güzel rakam seni affettiğim anlamına gelmiyor ama güzel bir sonuç almışsın. Dünkü kekler kısırlar olmasaydı kim bilir neler olurdu.
Tebrik ederim canım mezuniyetin için. İnşallah her şey gönlünce olur kilonu korursun.
Anlastik o zaman.Tamam canım ben kontrol ederim. Eğer listedeki üye sayısı uygunsa alırım. Fazlaysa haftaya girersin
Kaptan bende mezun olabiliyor muyum hedef kilom 60dı. Eggfast 6 haslanmis yumurta beyazina 1 cay bardagi lor ekleyip istedigin yesillikleride dograyip hazirlanan bir sey. Ozellikle duraklama donemlerinde hizli kilo verdiriyor. Sabah haslanmis 1 yumurta ve lor ile kahvalti yapip Gun boyu diger her ogunde ondan yiyorsun. SagolsunO ne demek canım? İlk defa duydum.
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kurallara göre listeye girebiliyorsun. Bildirimini yap bakalım listede ki kişi sayısına göre seni de dahil edebilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Bizden de 9. takıma kocaman sevgiler
Tebrikler canım.
Kötü olmuş keşke biraz gitseydi. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah haberin olsun. Menülerine özellikle dikkat edeceğim.
Tebrik ederim canım mezuniyetin için. İnşallah her şey gönlünce olur kilonu korursun.
geçen hafta yapmışmıydın canımKaptan bende mezun olabiliyor muyum hedef kilom 60dı. Eggfast 6 haslanmis yumurta beyazina 1 cay bardagi lor ekleyip istedigin yesillikleride dograyip hazirlanan bir sey. Ozellikle duraklama donemlerinde hizli kilo verdiriyor. Sabah haslanmis 1 yumurta ve lor ile kahvalti yapip Gun boyu diger her ogunde ondan yiyorsun. SagolsunBengi__ den ogrendik herkes yapti nerdeyse guzel sonuclar aldi ben ilk kez dun yaptim.
Seninle yarışalım bu hafta ucu ucuna aynıyız
Kaptan bende mezun olabiliyor muyum hedef kilom 60dı. Eggfast 6 haslanmis yumurta beyazina 1 cay bardagi lor ekleyip istedigin yesillikleride dograyip hazirlanan bir sey. Ozellikle duraklama donemlerinde hizli kilo verdiriyor. Sabah haslanmis 1 yumurta ve lor ile kahvalti yapip Gun boyu diger her ogunde ondan yiyorsun. SagolsunBengi__ den ogrendik herkes yapti nerdeyse guzel sonuclar aldi ben ilk kez dun yaptim.
Israrla bekliyorummm tartiyi biraz eksi gostersin diye ustunde zipliyommmregli fena carpti bu hafta bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?