Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cook geçmiş olsun canim...

Ben bugun eagfast yaptim tartı öncesi o yuzden menü paylasamiyorum
O ne demek canım? İlk defa duydum.

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kurallara göre listeye girebiliyorsun. Bildirimini yap bakalım listede ki kişi sayısına göre seni de dahil edebilirim inşallah.

LAydLiNe tekrar hayirli olsun cnm basarilar kolayliklar

Yarn tarti ins.yüzünüzü güldürsün.kizlar

9.takimdan sevgilerle
Çok teşekkür ederim canım. Bizden de 9. takıma kocaman sevgiler

Kilo bildirimi
Baş: 73
Geç hafta:66.4
Bu hafta:65.9
Giden:500 gr
Hedef:60
(Yüzde için geçen haftaya mı bu haftaya mı bölüyorduk bilemedim)
LAydLiNe
Tebrikler canım.

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun inşallah..
Geçen hafta: 104
Bu hafta: 104
Sabitim
Kötü olmuş keşke biraz gitseydi. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah haberin olsun. Menülerine özellikle dikkat edeceğim.

LAydLiNe
Geçen hafta:81,9
Bu hafta:80,8
Fark: 1,1
%: 1,34
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim. Seni çok az görüyorum takımda.

LAydLiNe

Geçen hafta 59

Bu hafta 57.9
Fark -1100
Oooooooo bu güzel rakam seni affettiğim anlamına gelmiyor ama güzel bir sonuç almışsın. Dünkü kekler kısırlar olmasaydı kim bilir neler olurdu.

LAydLiNe

Kilo bildirimi
Geçen Cuma 61.6
Güncel 60.5
Fark 1.1 kg
Yüzde 1.79
Tebrik ederim canım. Harika bir sonuç.

Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:54,9
Bu hafta:54,6
fark:-300 gr
LAydLiNe mezun olmak istiyor. Hedef kilom 54,5di.
Tebrik ederim canım mezuniyetin için. İnşallah her şey gönlünce olur kilonu korursun.

Gunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14

Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@ladyline

Tamam canım ben kontrol ederim. Eğer listedeki üye sayısı uygunsa alırım. Fazlaysa haftaya girersin

Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim. Seni çok az görüyorum takımda.

Ben çalıştığım için pek fazla giremiyorum. Gün içerisinde girdikçe foto veya makale tarzı şeyler paylaşıyorum. Ama dikkat ederim.

Cok tesekkurler arkadasim. Tabi ki kisi onemli beklerim sorun degil. Simdilik benim icin liste olmus liste disi olmus cok farketmez daha hedefe cok var nasil olsa.

Kaptan bende mezun olabiliyor muyum hedef kilom 60dı. Eggfast 6 haslanmis yumurta beyazina 1 cay bardagi lor ekleyip istedigin yesillikleride dograyip hazirlanan bir sey. Ozellikle duraklama donemlerinde hizli kilo verdiriyor. Sabah haslanmis 1 yumurta ve lor ile kahvalti yapip Gun boyu diger her ogunde ondan yiyorsun. Sagolsun Bengi__ den ogrendik herkes yapti nerdeyse guzel sonuclar aldi ben ilk kez dun yaptim.

geçen hafta yapmışmıydın canım
bu sefer baktın mı dün bugün kilo farkına

Tamam canım teşekkür ederim bilgi için. Güzel ve sağlıklı bir şeye benziyor. Tam tarif yazarsanız uygun bir zamanda denemek isterim. Mezuniyetine de bakayım. Eğer olabiliyorsan haber veririm.

Israrla bekliyorummm tartiyi biraz eksi gostersin diye ustunde zipliyommm regli fena carpti bu hafta bana

Biraz daha bekle o zaman ne kadar az olursa o kadar olsun. Ben şükür az da olsa eksi çıktım. Ona bile mutlu oldum. Ama bu hafta güzel geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…