Vay vay vayyy, rakibime bak sen. Tebrik ederim
Kilo bildirimi
Baş: 73
Geç hafta:66.4
Bu hafta:65.9
Giden:500 gr
Hedef:60
(Yüzde için geçen haftaya mı bu haftaya mı bölüyorduk bilemedim)
LAydLiNe
Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:54,9
Bu hafta:54,6
fark:-300 gr
LAydLiNe mezun olmak istiyor. Hedef kilom 54,5di.
Olsun canim haftaya guzel bi eksiyle gelirsin insallah bu arada bende sabitim bu hafta ilk defaKızlar günaydın güzel bir gün olsun inşallah..
Geçen hafta: 104
Bu hafta: 104
Sabitim
Cok guzel canim masallahGunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@LAydLiNe
Tebrikler kizlar
gecmis olsun canim.Iyi geceler arkadaslar.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Geceden bu aksam ustune kadar acildeydim. Yapilan mudahale ve ilaclar nedeniyle simdi daha iyiyim. Insallah yarindan itibaren daha cok aranizda olabilirim.LAydLiNe bu arada ben izne ayrildigim kilonun altina dustum. Rahatsizligimin yaninda bulantim oldugun icin bu hafta biraz hizli gitmis oldum. Listeye girecek miyim bekleme demi olacagim bilemedigimden sorayim dedim.
Benim bu hafta gulmediGünaydın kızlar, inşşşalllahh tartıda yüzünüz gülmüştür
hayirli cumalar canimGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Artilar gitmis canim masallahKilo bildirimi
Geçen hafta: 58.000
Bu hafta: 57.300
Fark: -700
süper canım harikaGunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@LAydLiNe
tebrikler azda olsagitmiş ya ne güzelBen de yapayım kilo bildirimimi. Bu hafta benim için biraz sıkıntılıydı. Ama şükür çok azda olsa eksiyle kapattım. İnşallah haftaya sizlerle birlikte daha güzel olacak.
Geçen hafta : 65.8
Bu hafta : 65.6
Fark :0,2
tebrikler canım
tebrikler canım
ne güzel canım sen de mezun oluyorsunKaptan bende mezun olabiliyor muyum hedef kilom 60dı. Eggfast 6 haslanmis yumurta beyazina 1 cay bardagi lor ekleyip istedigin yesillikleride dograyip hazirlanan bir sey. Ozellikle duraklama donemlerinde hizli kilo verdiriyor. Sabah haslanmis 1 yumurta ve lor ile kahvalti yapip Gun boyu diger her ogunde ondan yiyorsun. Sagolsun @Bengi__ den ogrendik herkes yapti nerdeyse guzel sonuclar aldi ben ilk kez dun yaptim.
Israrla bekliyorummm tartiyi biraz eksi gostersin diye ustunde zipliyommmregli fena carpti bu hafta bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?