Yes :)) Eğitimde önümüze sunulanları görsen ama hiç birine dokunamıyorum. İlk gün hariçArtilar gitmis canim masallah
Geçmiş olsun cnm tebrik ederim hastalıktanda olsa çok iyi gitmişGunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@LAydLiNe
tşk ederim :)O ne demek canım? İlk defa duydum.
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kurallara göre listeye girebiliyorsun. Bildirimini yap bakalım listede ki kişi sayısına göre seni de dahil edebilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Bizden de 9. takıma kocaman sevgiler
Tebrikler canım.
Kötü olmuş keşke biraz gitseydi. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah haberin olsun. Menülerine özellikle dikkat edeceğim.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç. Tam olması gerektiği gibi. İnşallah hep bu kararlılıkta gidersin. Birazda paylaşımlarına dikkat edersen çok sevineceğim.Seni çok az görüyorum takımda.
Oooooooo bu güzel rakam seni affettiğim anlamına gelmiyor ama güzel bir sonuç almışsın. Dünkü kekler kısırlar olmasaydı kim bilir neler olurdu.
Tebrik ederim canım. Harika bir sonuç.
Tebrik ederim canım mezuniyetin için. İnşallah her şey gönlünce olur kilonu korursun.
Fena değil tebrik ederim bu arada benden zayıfsın
ooo supersin canim tebrik ederim. senin adina sevindimKilo bildirimi
Geçen hafta:95.800
Bu hafta :93.800
Giden :tam 2kilo
Geçmiş olsun cnm tebrik ederim hastalıktanda olsa çok iyi gitmiş
tşk ederim :)
Bu hafta 2. Haftam kaptanım listeye girebiliyormuyum. Biliyorum paylaşım az ama çok zor bir bebeğim var ancak bu kadar yetişebiliyorum. Emmesi yemesi uykusu hepsi problemli onlar günümün yarısını alıyor diğer yarısı iş yemek :\
ooo supersin canim tebrik ederim. senin adina sevindim
listede en fazla kaç kişi olmalı canımCanım listeye giremiyorsun çünkü girmeme sebebin paylaşımların değil listedeki kişi sayısı. Bir kişi mezun oluyor haftaya bir tanesine daha bakacağım. İki kişilik yer açılacak gibi. Bu hafta paylaşımlarını menülerini iyi tutarsan haftaya inşallah açılan yerlerden birinde sen olursun. Ama menülerin hep incelemem altında olacak haberin olsun
Ben girebilcekmiyim listeye
*** 13. TAKIM Free Liste ***
Zen71 (89.1/86.3/2.8/%3.14)
LifeandFeel (59/57.9/1.1/%1.86)
mrskulkedisi (75.7/74.5/1.2/%1.59)
cankizzzz (95.8/93.8/2/%2.09)
13. Takım Free Liste ortalaması % 2.17
tşk ederim :) ya bu hafta böyle oldu hastalık vs. önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenicem inş.Canım listeye giremiyorsun çünkü girmeme sebebin paylaşımların değil listedeki kişi sayısı. Bir kişi mezun oluyor haftaya bir tanesine daha bakacağım. İki kişilik yer açılacak gibi. Bu hafta paylaşımlarını menülerini iyi tutarsan haftaya inşallah açılan yerlerden birinde sen olursun. Ama menülerin hep incelemem altında olacak haberin olsun
Hayır canım maalesef bu hafta kimse giremiyor listeye. Yer yok. Şuan as listede 14 kişi var. Keşke sayı yeterli olsaydı da hepimiz listede olsaydık. Ama sen haftaya kesin listedesin. Menülerin, paylaşımların gayet güzel. Yine senden iyi bir rakam bekliyorum ona göre hazırla kendini inşallah. Süper bir giriş yap listeye.
12 kişi olmalı canım. Ekstrem durumlarda 15 e kadar çıkıyor. Biz şuan 14 kişiyiz. 15. yi de alabilirim ama şuan liste dışı 4 kişi var. Açıkcası karar veremedim 15. kişiyi alma konusunda. Cankizzzz ın paylaşımları ve menüleri çok güzel. Ben geldiğimden beri iyi gidiyor. Eğer bir kişiyi daha alacak olursam kararımı ondan yana kullanırımlistede en fazla kaç kişi olmalı canım
kızlar bu saate kadar bekledim üzülerek söylüyorum sabitim inşallah haftaya telafi edecem regli kanayklı aslında artı gelmediğimede şükür .....
geçen hafta : 69.100
bu hafta :69.100
LAydLiNe
freede olsa bir listemiz var
tşk ederim :) ya bu hafta böyle oldu hastalık vs. önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenicem inş.birde azda olsa sporrr
Ben ilk defa yaptim dun ile bugun arasinda 700 gr fark var ama arada 2 kuru kayisi yedimgeçen hafta yapmışmıydın canım
bu sefer baktın mı dün bugün kilo farkına
bak bu hafta seni ne biçim dürtüp sıkıştıracam liste liste diyeeeee ;Tmm cnm bekle benii haftaya bomba gibi gelicem ins
12 kişi olmalı canım. Ekstrem durumlarda 15 e kadar çıkıyor. Biz şuan 14 kişiyiz. 15. yi de alabilirim ama şuan liste dışı 4 kişi var. Açıkcası karar veremedim 15. kişiyi alma konusunda. Cankizzzz ın paylaşımları ve menüleri çok güzel. Ben geldiğimden beri iyi gidiyor. Eğer bir kişiyi daha alacak olursam kararımı ondan yana kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?