- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Benim 2. Cuma bu o yüzden sordum. Neyse bende takılırım buralardaListede şuan çok fazla kişi var. Deneme süreniz bittiği zaman listenin durumuna göre sizler de dahil olacaksınız inşallah listeye. Biraz sabır biraz da azim lazım
bak bu hafta seni ne biçim dürtüp sıkıştıracam liste liste diyeeeee ;))) sende beni sıkıştırda popoları kaldırıp spora yapalım haftaya süper bi sonuç alalım ))
sende beni ada kızının doğum günü yaklaşıyor kalk sporaaaa şişkomu durmak istiyorsun de ben alırım msjıTmm cnm bencede öyle yapalım
Bana obez şişko ne istersen diyebilirsin
Biraz daha gaza geliyim
Bildirim yapmadın mı ben mi görmedim? Free listede adın yok. Bildirimini bekliyorum.Benim 2. Cuma bu o yüzden sordum. Neyse bende takılırım buralarda
evet kızlar görev dağılımını konuşalım herkes buradaysa çünkü kalkacam birazdan ev temizliği yemek beni beklerBu hafta hepimiz için biraz sarsıntılı geçti. İnşallah haftaya her şey daha güzel olacak. Bugün takım içi düzenimizi yeniden oluşturalım. Aramızdan ayrılacak arkadaşlar var. Onların görevlerini yenilerine devredelim. Haftaya inşallah çok daha güzel rakamlarla cumaya ulaşalım. Liste hesaplamayı bilenler bir el kaldırsın? @kitkurdu ve @anderes kaptan yardımcılarım olarak görünüyorlar ama ben arkadaşları henüz göremedim. Hatta anderes nick mi değiştirdi acaba etikette de çıkmıyor. Tanıyan bilen var mı?
sende beni ada kızının doğum günü yaklaşıyor kalk sporaaaa şişkomu durmak istiyorsun de ben alırım msjı))
Günaydın canım. Geçmiş mesajlarından kontrol et istersen geçen haftaki kilonu. Seni de free listeye yazayım.Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Bu haftaki kilom 77.5
Çok komik gelecek ama geçen haftaki kilo mu unuttum çünkü her gün tartılıyorum
anlaştıkkkkTmm cnm sen yeterki iste ben sana daha neler derim kiz
canim basarilarin devamini dilerim ve tebrik ederim. ayrica cok gecmis olsunGunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@LAydLiNe
tebrik ederim canimGeçen cuma: 64,5
Bugün: 62,5
2 kilo zayıflamışım
Canım dert etme eksi çıkması mucize olurdu zatenkızlar bu saate kadar bekledim üzülerek söylüyorum sabitim inşallah haftaya telafi edecem regli kanayklı aslında artı gelmediğimede şükür .....
geçen hafta : 69.100
bu hafta :69.100
LAydLiNe
canım hiç hevesin kaçmasın , uzun yıllardır bu yarışmaların içinde olan biri olarak bende liste sırası beklemişimdir... eğer takımın sohbeti hoşuna gidiyorsa listeye girebilmek içinde takımdan birinin mezun olmasını bekliyorsun beklerkende diyete paylaşıma devam ediyorsun bu bütün takımlar için geçerli.. bazen mezun değil izine ayrılanlar oluyor onların yerinede geçebiliyorsun bu süreç böyle canım...Bebeğim bu aralar atak haftasında sanırım, çok huysuz, o yüzden girip yazışamıyorum. Onu uyutmak için yatağını ayağımla sallarken anca yazılabiliyorum ben. Uyuduğunda ise ya bende uyuyakalıyorum ya da ev işi, yemek. Maalesef bana bağımlı bir bebeğim var, babasında bile ağlıyor. Ben kuralları okurken iki cuma diye okumuştum deneme süresini ama sanırım yanlış okudum. Haftaya dahi giremeyecekken açıkcası biraz hevesim kırıldı sanki.
inşallah haftaya eksilerle gelirimCanım dert etme eksi çıkması mucize olurdu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?