Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hafta regl takımı vurdu galiba. Sanırım 4 kişiyiz. Umarım hepimiz eksilerde çıkarız.

Allah kabul etsin canım. Yarın da tutacak mısın?

Canım gayet güzel bir menü ama meyvelerin biraz fazla olmuş. Mas fasulye salatası nasıl bişey? İlk defa duydum.

Hımmm çok küçükmüş canım bebişin. Emziriyor musun?

O zaman güzel bişey yapmışsın. Böyle durumlarda tarçınlı sütü biliyorsundur. O tarz bişeyler seçersen daha da güzel olur. Çünkü tarçın tatlı krizlerine birebir. Belli kalıplarda beslenmeyi bende sevmiyorum. Sadece Karatay ya da Dukan tarzı tek tip beslenmek yanlışmış gibi geliyor. Önemli olan süreklilik sağlayabileceğin düzenli ve sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturabilmek. Çok kararlı görüyorum seni inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle.

Vurmasın vurmasın hiç yapma yerini. Yarın tartıda eksi bekliyorum senden haberin olsun.

Geçmiş olsun canım. Emzirme dönemlerinde kolay kilo verilir çünkü metabolizma süt üretimi için sürekli faaliyet halindedir. Eğer doğru ve sağlıklı beslenirsen şakır şakır gider kilolar. İyi değerlendirmek lazım bu dönemi. Bol protein tüketimi sütünün kalitesini de artırır. Unutma yediğin her şey bebeğine de gidiyor süt olarak. Bol vitaminli, kalsiyumlu besinler tüket.

Canım sadece kahvaltıdaki fıstıklar fazla göründü gözüme. Tadını çıkar valla Adana yemeyeli yıllar oldu. Daha doğrusu Adana gibi adana yemeyeli yıllar oldu. Sen şimdi tırşıkta seviyorsundur Allah bilir. Ayyyy özledim ben Adanayı yaaaaaaa.

Ne güzel canım bol bol gel yalnız bırakma bizi. Korumanda da yardımcı olur. Tibet'in gençlik pınarının kitabını aldım geçenlerde. Elimdeki kitap biter bitmez ona bir göz atıyorum o zaman.

Kaptişim canım hoş geldin. Bizim bu hafta öyle fazla bi iddiamız yok gibi ama inşallah haftaya coşarız gibi geliyor. Regl vurgunu var takımda

Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel ama tek bir sıkıntı bulgur köftesi. Sakıncası yok yemenin ama perşembe yemen kötü olmuş. Bulgurun çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim ama ertesi güne şişkinlik yaptığı için tartı öncesi

Bu hafta hepimiz için biraz sarsıntılı geçti. İnşallah haftaya her şey daha güzel olacak. Bugün takım içi düzenimizi yeniden oluşturalım. Aramızdan ayrılacak arkadaşlar var. Onların görevlerini yenilerine devredelim. Haftaya inşallah çok daha güzel rakamlarla cumaya ulaşalım. Liste hesaplamayı bilenler bir el kaldırsın? @kitkurdu ve @anderes kaptan yardımcılarım olarak görünüyorlar ama ben arkadaşları henüz göremedim. Hatta anderes nick mi değiştirdi acaba etikette de çıkmıyor. Tanıyan bilen var mı?

evet kızlar görev dağılımını konuşalım herkes buradaysa çünkü kalkacam birazdan ev temizliği yemek beni bekler

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Bu haftaki kilom 77.5
Çok komik gelecek ama geçen haftaki kilo mu unuttum çünkü her gün tartılıyorum
Günaydın canım. Geçmiş mesajlarından kontrol et istersen geçen haftaki kilonu. Seni de free listeye yazayım.

Gunaydin arkadaslar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14

Izne ayrilis kilom 87.6
Ayrilis tarihimi bilemiyorum ama
@LAydLiNe
canim basarilarin devamini dilerim ve tebrik ederim. ayrica cok gecmis olsun

Bebeğim bu aralar atak haftasında sanırım, çok huysuz, o yüzden girip yazışamıyorum. Onu uyutmak için yatağını ayağımla sallarken anca yazılabiliyorum ben. Uyuduğunda ise ya bende uyuyakalıyorum ya da ev işi, yemek. Maalesef bana bağımlı bir bebeğim var, babasında bile ağlıyor. Ben kuralları okurken iki cuma diye okumuştum deneme süresini ama sanırım yanlış okudum. Haftaya dahi giremeyecekken açıkcası biraz hevesim kırıldı sanki.

canım hiç hevesin kaçmasın , uzun yıllardır bu yarışmaların içinde olan biri olarak bende liste sırası beklemişimdir... eğer takımın sohbeti hoşuna gidiyorsa listeye girebilmek içinde takımdan birinin mezun olmasını bekliyorsun beklerkende diyete paylaşıma devam ediyorsun bu bütün takımlar için geçerli.. bazen mezun değil izine ayrılanlar oluyor onların yerinede geçebiliyorsun bu süreç böyle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…