- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Ben liste sırasına girildiğini bilmediğim için sanırım böyle oldu. Gerçi bende çok zaman harcayamadım buraya. Verilen görevi de aksatmak durumunda kalanilirdim. 1 ay sonrada işe başlıyorum, zaten o zaman bu verdiğim kilonun iki katını veririm, çünkü öğle arasında falan eve gelip bebeğimi emzireceğim. Yemek düşünecek halim olmayacak tempodan. Listeye girmeden ideal kiloma ulaşacağım sanırımcanım hiç hevesin kaçmasın , uzun yıllardır bu yarışmaların içinde olan biri olarak bende liste sırası beklemişimdir... eğer takımın sohbeti hoşuna gidiyorsa listeye girebilmek içinde takımdan birinin mezun olmasını bekliyorsun beklerkende diyete paylaşıma devam ediyorsun bu bütün takımlar için geçerli.. bazen mezun değil izine ayrılanlar oluyor onların yerinede geçebiliyorsun bu süreç böyle canım...
çok şükür canımGünaydın kızlar, inşşşalllahh tartıda yüzünüz gülmüştür
hedefine ulaşmışsın canım..Kilo bildirimi
Geçen hafta: 58.000
Bu hafta: 57.300
Fark: -700
tebrikler süper
kızlar bizi motive edinde mezun olalım listede yer açılsınListede şuan çok fazla kişi var. Deneme süreniz bittiği zaman listenin durumuna göre sizler de dahil olacaksınız inşallah listeye. Biraz sabır biraz da azim lazım
hayirli cumalar canim
haftaya dikkat edersin canım..haftaya güzel eksiler olsunSelam kizlar
Gecen hafta 71.3
Bu hafta 71.3
Sabitim
tebrrikler harika canımKilo bildirimi
Geçen hafta:95.800
Bu hafta :93.800
Giden :tam 2kilo
Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.4
Bu hafta 82.5
Giden -900
Bebeğim bu aralar atak haftasında sanırım, çok huysuz, o yüzden girip yazışamıyorum. Onu uyutmak için yatağını ayağımla sallarken anca yazılabiliyorum ben. Uyuduğunda ise ya bende uyuyakalıyorum ya da ev işi, yemek. Maalesef bana bağımlı bir bebeğim var, babasında bile ağlıyor. Ben kuralları okurken iki cuma diye okumuştum deneme süresini ama sanırım yanlış okudum. Haftaya dahi giremeyecekken açıkcası biraz hevesim kırıldı sanki.
Ben liste sırasına girildiğini bilmediğim için sanırım böyle oldu. Gerçi bende çok zaman harcayamadım buraya. Verilen görevi de aksatmak durumunda kalanilirdim. 1 ay sonrada işe başlıyorum, zaten o zaman bu verdiğim kilonun iki katını veririm, çünkü öğle arasında falan eve gelip bebeğimi emzireceğim. Yemek düşünecek halim olmayacak tempodan. Listeye girmeden ideal kiloma ulaşacağım sanırım
Kilo bildirimi***13.TAKIM 557.ETAP***
Bademellaa (56.2/55.7/0.5/%0.89)
phılosophergirl (62.4/61.9/0.5/%0.80)
Zerra (66.4/65.9/0.5/%0.75)
Bengi_(54.9/54.6/0.3/%0.55)
umudum2 (65.8/65.5/0.3/%0.46)
NEHIR34(71.3//%) Kilosu sabit.
LAydLiNe (65.8/65.6/0.2/%0.30) 3. Takımdan tranfer oldu.
sevimlimmm (61.6/60.5/1.1/%1.79)
Behmen (75.4///%)
Allonsy(81.9/80.8/1.1/%1.34)
Nurdan1616(66.7///%)
aylahl(83.4/82.5/0.9/%1.08)
ada81(69.1///%) Sabit
herderdedeva(104///%) Sabit.
13. Takım ortalaması: %
Sagol canim.canim basarilarin devamini dilerim ve tebrik ederim. ayrica cok gecmis olsun
- 700 eski kiloma kavustum en sonundainşallah haftaya eksilerle gelirimsende durumlar nasıl canım rakibemmmm
inşallah hepimiz isteğimiz kiloya ulaşırız canım listeli yada listesizBen liste sırasına girildiğini bilmediğim için sanırım böyle oldu. Gerçi bende çok zaman harcayamadım buraya. Verilen görevi de aksatmak durumunda kalanilirdim. 1 ay sonrada işe başlıyorum, zaten o zaman bu verdiğim kilonun iki katını veririm, çünkü öğle arasında falan eve gelip bebeğimi emzireceğim. Yemek düşünecek halim olmayacak tempodan. Listeye girmeden ideal kiloma ulaşacağım sanırım
maşallahhhhh tebrikler canımmmmm- 700 eski kiloma kavustum en sonunda
Kendime yeni hedef koydum 55 :))maşallahhhhh tebrikler canımmmmm
Boy kaç?Kendime yeni hedef koydum 55 :))
Sağıl canım, düşündüm de böylesi daha iyi. Ben yine menümü yazayım, girebildiğim kadar gireyim. Zaten çok faydadını gördüm bu grubun. 12 günde 4 buçuk kilo verdim, çol şükür. Listede ya da diil, eski kıyafetletime gireyim bana yeterinşallah hepimiz isteğimiz kiloya ulaşırız canım listeli yada listesizama elinden geldiğince vakit ayırabildikçe burada hep kal kilo versen ,korumada bile bir yere menü yazmak insanı frenliyor )
hadi bakalım çok azimlisinKendime yeni hedef koydum 55 :))
1.59Boy kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?