O zaman yeni hedefin hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda görürsün 55 i. Biraz da sporlarca çok fit görüneceğine eminim.
tebriklerrrrrr canımmmmKizlaaaaar guncel kilo 73.5
Giden -900
Cok sasirdim gercekten ve hafta baslarinda kilom 74.4 çıkmıştı.
Geçen hafta kaçtın canım cuma günü seni de free listeye ekleyeyim. Tebrikler bu aradaKizlaaaaar guncel kilo 73.5
Giden -900
Cok sasirdim gercekten ve hafta baslarinda kilom 74.4 çıkmıştı.
Gecen cuma 74.2Geçen hafta kaçtın canım cuma günü seni de free listeye ekleyeyim. Tebrikler bu arada
Kızlar kaptan yardımcılarımızı gören bilen tanıyan var mı? En son analiz listelerinde de isimleri yok.
Senin ki duraklama degil. Vücut yeter artık diyor. Bir süre koruma programı yapmalisin. 1500 kalori civarında beslen 1 hafta sonra 1250ye düşersin. Ama bence artık diyet olayı yeter. Spor yapıp yağ vermeli kas kutteni çoğaltmalısın. Kas yağdan ağır gelir ama daha az yer yapmak. Bu saatten sonra senin yaptığın beslenme modeli ile diyet yapmak kaslarını eritmekten başka bir ise yaramaz. Protein diyetini hele hiç önermiyorum. Vücut duraklamada degil yeter artık sınırım bu diyor.
Ama biliyorum ki sen beni dinlemeyeceksin çünkü duymak istediklerini degil tam tersini söyledim.
En azından 1 hafta korumaya geç kalori miktarını arttır.
Cumayı baz alalım biz.Gecen cuma 74.2
Hafta ici birgun tartildim 74.4
Hangisi baz alinir bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım bilgi için. Karar defterinde de yazıyor. O zaman düzelttirelim.Onlar anasayfada yazıyor ama hiç görmedik. Sanırım eski kaptanlardan birinin yardımcılarıydı. Anasayfa değiştirilmedi galiba.
Kızlar bana iki tane gönüllü kaptan yardımcısı lazım.Gönüllü çıkmazsa ben seçeceğim. Haberiniz ola
Saçmalama yaaaa kiloyla ne alakası var kaptan yardımcılığının kiloyla. Birincisi sensin o zaman. Bu hafta listeye de alıyorum seniBen olmak isterdim
Ama malesef bu kiloyla kaptan yardımcısı olunmaz bunun için çok şişmanım
Saçmalama yaaaa kiloyla ne alakası var kaptan yardımcılığının. Birincisi sensin o zaman. Bu hafta listeye de alıyorum seni
Olur mu öyle şey önemli olan katılım ve bişeyler paylaşmaya çalışmak. Sen azimli ve kararlısın. İnşallah çok daha güzel olacak her şey.Oleyyyyy çok tşk ederim
Hani kilolu olunca saçma olur diye düsünmüstüm
Olur mu öyle şey önemli olan katılım ve bişeyler paylaşmaya çalışmak. Sen azimli ve kararlısın. İnşallah çok daha güzel olacak her şey.
Ben dr karılmak istiyorum aranıza 77 kilo ile artık bi şeyler yapmanın tam zamanı oğlum bir yaşına girdi süt olsun diye kendi ni kandırmalar yeter artık değilmi ama
Tabi kiHoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur
Tam olarak ne zaman geldin takıma. 18 Ocak gördüm ben ama katılım formunu göremedim. Bir de hedef kilon kaçtı?Iyi akşamlar kızlar
Bende araniza katılmak istiyorum
Yaşım 27
Evliyim
2kizim var
100kiloyla başladım şimdi 97kiloyum
Tam olarak ne zaman geldin takıma. 18 Ocak gördüm ben ama katılım formunu göremedim. Bir de hedef kilon kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?