AMa bu form nasıl dolduruluyo anlamadım yeni üye oldum nasıl yapanilirim yardım lütfenTabi ki
Tebrikler canim.- 700 eski kiloma kavustum en sonunda
AMa bu form nasıl dolduruluyo anlamadım yeni üye oldum nasıl yapanilirim yardım lütfenHoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur
AMa bu form nasıl dolduruluyo anlamadım yeni üye oldum nasıl yapanilirim yardım lütfen
CanimBehmen i tanıyan ya da görüşen birisi var mı kızlar? Son bildirim saatimiz geçti. En son dün akşam girmiş siteye ama gelir mi gelmez mi? Telefon numarası olan görüşen birileri varsa haber verirse sevinirim.
Sifir bedene kadar yolu var diyorsun ama burda 68 in bile hayalini kuran bir ablan var ona gore hedef koy kiskanirim yoksa. Masallah canim isin salasi bir yana azmini takdir ediyorum.Kendime yeni hedef koydum 55 :))
Cnm orda yazanları doldurcaksin birtek
Kopyala doldur
Kullanıcı Adı :slmserraCnm orda yazanları doldurcaksin birtek
Kopyala doldur
Kullanıcı Adı :slmserra
İsim (İsteğe Bağlı ):serra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:konya karaman
Boyunuz :163
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Hos geldin arkadasim.Kullanıcı Adı :slmserra
Ne güzel konyada çocuk büyütmeden kendinle ilgilenemiyosun malesef her kafadan bir ses aman çocuk büyüsün aman sütün azaldıysa bekle ama artık yeteerrr diyorumAy birtane daha hemserim geldii
Bende konyalıyım cnm
Tebrikler canim.Geçen cuma: 64,5
Bugün: 62,5
2 kilo zayıflamışım
İnş hoş gelirim motive olmak istiyorum.Hos geldin arkadasim.
Tebrikler canim.Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.4
Bu hafta 82.5
Giden -900
TbrTebrikler canim.
Ne güzel konyada çocuk büyütmeden kendinle ilgilenemiyosun malesef her kafadan bir ses aman çocuk büyüsün aman sütün azaldıysa bekle ama artık yeteerrr diyorum
hoşgeldin canımKullanıcı Adı :slmserra
bu grupta emziren anneler çok ben de dahil süte bir şey olmuyor merak etme çünkü sağlıklı beslenerek kilo veriyoruzNe güzel konyada çocuk büyütmeden kendinle ilgilenemiyosun malesef her kafadan bir ses aman çocuk büyüsün aman sütün azaldıysa bekle ama artık yeteerrr diyorum
Insallah canim. Insan isteyim azmettikten basladiktan sonra gerisi geliyor. Gunluk hayatina uyarlayabilecegin saglikli bir beslenme yolunu secersen hem bikmadan hemde sagligina zarar vermeden verirsin arkadasim. Sok diyetlerden kacin bu kiloyu bir ayda almadin bir ayda kurtulacam gibi bir zarar verme kendine.İnş hoş gelirim motive olmak istiyorum.
tesekkur ederim caninTebrikler canim.
hoşgeldin canım
bu grupta emziren anneler çok ben de dahil süte bir şey olmuyor merak etme çünkü sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?