Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin arkadaşım

Ayy çok doğru ikisene de aldığım kilo bir anda gidemz şimdiden iyi geldiniz bana tşk

kızlar bu saate kadar bekledim üzülerek söylüyorum sabitim inşallah haftaya telafi edecem regli kanayklı aslında artı gelmediğimede şükür .....

geçen hafta : 69.100
bu hafta :69.100
LAydLiNe
Haftaya çok güzel gidecek canım
Free felan ama sizin ortalamanızın maşallahı var.
Süper ortalama
Ben ilk defa yaptim dun ile bugun arasinda 700 gr fark var ama arada 2 kuru kayisi yedim
Haftaya Perşembe ben de tekrar yapayım
Geçen cuma: 64,5
Bugün: 62,5
2 kilo zayıflamışım
Süper canım
Ben verdiğim kiloların çoğunu liste altıyken verdim amacımız kilo vermek ve burası çok güzel motive ediyor
Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.4
Bu hafta 82.5
Giden -900
Tebrikler canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.700
Bugün 66. 200
-500 gr LAydLiNe
Tebrikler rakibem

Arkadaslar ben biraz cikayim tekrar girerim. Kac gundur menude paylasamadim ama rahatsiz oldugum icin hem cok yiyemedim (1 hafta da verdigim kiloda ispati.)hem giremedim takima. Ins bu aksamdan itibaren dolu dolu menulerimle paylasimlarim olur.

Arkadaslar ben biraz cikayim tekrar girerim. Kac gundur menude paylasamadim ama rahatsiz oldugum icin hem cok yiyemedim (1 hafta da verdigim kiloda ispati.)hem giremedim takima. Ins bu aksamdan itibaren dolu dolu menulerimle paylasimlarim olur.
Insallah canim sen iyi olda kilolar da gider arkadasim. Bu aksamdan itibaren menulerinle seni bekliyoruz

Sağol canım benim bende seni tebrik ederim

Ben olmak isterdim
Ama malesef bu kiloyla kaptan yardımcısı olunmaz bunun için çok şişmanım
Çok iyi olur bence
Ben dr karılmak istiyorum aranıza 77 kilo ile artık bi şeyler yapmanın tam zamanı oğlum bir yaşına girdi süt olsun diye kendi ni kandırmalar yeter artık değilmi ama
Hoş geldin canım emzirmenin avantajını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…