tesekkur ederim canimCokk iyi cnm tebrik ederim
Tamam olur neden olmasın.Tebrik ederim canım.
Seninle yarışalım bu hafta ucu ucuna aynıyız
Hoşgeldin arkadaşımKullanıcı Adı :slmserra
İsim (İsteğe Bağlı ):serra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:konya karaman
Boyunuz :163
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Seninkini göremedim canım.Vay vay vayyy, rakibime bak sen. Tebrik ederim
evet içiyorum bol bol ortalama 3 litreSüt için bol bol su için cnm
İnş yaa azalırsa üzülürümhoşgeldin canım
bu grupta emziren anneler çok ben de dahil süte bir şey olmuyor merak etme çünkü sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz
evet içiyorum bol bol ortalama 3 litre
Emziriyorum canım 2 yaşına kadarda emziririm inşYani onlar söyler cnm bosverr
Sen yap diyetini emzirmiyorsun demi
Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ediyordum. Sonucta 100 gr.bile almaktan cok daha iyi ki arkadaslarim guzel eksilerle kilo paylasimi yapiyor.
Emziriyorum canım 2 yaşına kadarda emziririm inş
Ayy çok doğru ikisene de aldığım kilo bir anda gidemz şimdiden iyi geldiniz bana tşkInsallah canim. Insan isteyim azmettikten basladiktan sonra gerisi geliyor. Gunluk hayatina uyarlayabilecegin saglikli bir beslenme yolunu secersen hem bikmadan hemde sagligina zarar vermeden verirsin arkadasim. Sok diyetlerden kacin bu kiloyu bir ayda almadin bir ayda kurtulacam gibi bir zarar verme kendine.
Haftaya çok güzel gidecek canımkızlar bu saate kadar bekledim üzülerek söylüyorum sabitim inşallah haftaya telafi edecem regli kanayklı aslında artı gelmediğimede şükür .....
geçen hafta : 69.100
bu hafta :69.100
LAydLiNe
Süper ortalamaFree felan ama sizin ortalamanızın maşallahı var.
Haftaya Perşembe ben de tekrar yapayımBen ilk defa yaptim dun ile bugun arasinda 700 gr fark var ama arada 2 kuru kayisi yedim
Süper canımGeçen cuma: 64,5
Bugün: 62,5
2 kilo zayıflamışım
Ben verdiğim kiloların çoğunu liste altıyken verdim amacımız kilo vermek ve burası çok güzel motive ediyorBebeğim bu aralar atak haftasında sanırım, çok huysuz, o yüzden girip yazışamıyorum. Onu uyutmak için yatağını ayağımla sallarken anca yazılabiliyorum ben. Uyuduğunda ise ya bende uyuyakalıyorum ya da ev işi, yemek. Maalesef bana bağımlı bir bebeğim var, babasında bile ağlıyor. Ben kuralları okurken iki cuma diye okumuştum deneme süresini ama sanırım yanlış okudum. Haftaya dahi giremeyecekken açıkcası biraz hevesim kırıldı sanki.
Tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta 83.4
Bu hafta 82.5
Giden -900
Tebrikler rakibem
Rica ederim canim hepimiz ayni mucadelede kader ortakligi yapiyoruz.Ayy çok doğru ikisene de aldığım kilo bir anda gidemz şimdiden iyi geldiniz bana tşk
5 Aralık’tan beri burdayım hiç görmedim canımKızlar kaptan yardımcılarımızı gören bilen tanıyan var mı? En son analiz listelerinde de isimleri yok.
Insallah canim sen iyi olda kilolar da gider arkadasim. Bu aksamdan itibaren menulerinle seni bekliyoruzArkadaslar ben biraz cikayim tekrar girerim. Kac gundur menude paylasamadim ama rahatsiz oldugum icin hem cok yiyemedim (1 hafta da verdigim kiloda ispati.)hem giremedim takima. Ins bu aksamdan itibaren dolu dolu menulerimle paylasimlarim olur.
Sağol canım benim bende seni tebrik ederimHaftaya çok güzel gidecek canım
Süper ortalama
Haftaya Perşembe ben de tekrar yapayım
Süper canım
Ben verdiğim kiloların çoğunu liste altıyken verdim amacımız kilo vermek ve burası çok güzel motive ediyor
Tebrikler canım
Tebrikler rakibem
Çok iyi olur benceBen olmak isterdim
Ama malesef bu kiloyla kaptan yardımcısı olunmaz bunun için çok şişmanım
Hoş geldin canım emzirmenin avantajını kullanBen dr karılmak istiyorum aranıza 77 kilo ile artık bi şeyler yapmanın tam zamanı oğlum bir yaşına girdi süt olsun diye kendi ni kandırmalar yeter artık değilmi ama
Çook tşk editorumHoşgeldin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?