Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar gruba ilk geldiğimde 75 kilo idim.
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 73.00
Ortalama -300
Az vermişim ama vücudumun sıkılastigini cook coook net hissediyorum. Spora ve saglikli beslenmeye devaammm

Ayrıca rakibim aylahl masallah canim tebrik ederim cok cok

bunsey sorucam belli bir sure girmemis olursak gruptan atiliyo muyuz?

bu cok guzelmis o zaman. ben de saniyodum ki belli bi sure mesela 2 hafta deneme sureci oluyo ve istenilen duruma gelmeyince gruptan cikariliyo diye dusunmustum. asil listeye girmesek bile duzenli ilerlersek burada bulunabiliriz yani. oyle mi?

tesekkur ederim canim

ben kazandım yihuuu
Olsun canım senin de güzel gitmiş kilo hic yoktan iyidir. Ben hızlı kilo vermektense yavaş olup kalıcı kilo vermeyi savunanlardanim geç olsun güç olmasın demişler

bunsey sorucam belli bir sure girmemis olursak gruptan atiliyo muyuz?
günlük en az 5 mesaj siniri var canım kurallar var onları okuyabilirsin

inşallah hepimiz isteğimiz kiloya ulaşırız canım listeli yada listesiz ama elinden geldiğince vakit ayırabildikçe burada hep kal kilo versen ,korumada bile bir yere menü yazmak insanı frenliyor )
kesinlikle oyle. aksam kizlarin yuzune bakamam, geri kalmamaliyim diye cogu seyi yemiyorum. simdiden sonra da daha dikkat edicem besin degerlerine. burasi baya iyi frenletiyo insani. o yüzden gruptan cikarilmak yoksa liste de olup olmamak cok da sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…