Kuafördeyim canlar)
Yeni gelen arkadaşım hoş geldinSlmserra
Kizlar hepiniz harikasiniz cok güzel gidiyorsunuz birbirimizi iyi motive ediyoruz
Geçen haftaki kilom 79.5Günaydın canım. Geçmiş mesajlarından kontrol et istersen geçen haftaki kilonu. Seni de free listeye yazayım.
Sabitim kiz veremedim kiOhhh kiloları verdin şimdi süslenmeye mi gittin kiz :)
Sabitim kiz veremedim ki( ammaaa haftaya seninle birbirimizi durte durte guzel kilolar verecegiz insallahhh
bunsey sorucam belli bir sure girmemis olursak gruptan atiliyo muyuz?Hayır canım maalesef bu hafta kimse giremiyor listeye. Yer yok. Şuan as listede 14 kişi var. Keşke sayı yeterli olsaydı da hepimiz listede olsaydık. Ama sen haftaya kesin listedesin. Menülerin, paylaşımların gayet güzel. Yine senden iyi bir rakam bekliyorum ona göre hazırla kendini inşallah. Süper bir giriş yap listeye.
Canim gönüllü arkadaslar olabilir kaptanimiz bi degerlendirsin ...Olsun ilk başladığın kiloda değilsin cnm
Tmm cnm merak etme vericez ins
Kız kaptan yardımcısı olmak istermisin 2kisi lazım diye yazdı da kaptanımız
Canim gönüllü arkadaslar olabilir kaptanimiz bi degerlendirsin ...
hem sut emzirdikçe artan bisey yeme icmeyle çok bağlantısı yokİnş yaa azalırsa üzülürüm
yedirdikleri şey protein falan olsa anlarım. İlk 40 gün sürekli evde börek kek kurabiye içim dışım kh olduCook iyi yapıyorsun cnm
Birtek bizim türklerde var ye süt olsun mantığı
yedirdikleri şey protein falan olsa anlarım. İlk 40 gün sürekli evde börek kek kurabiye içim dışım kh oldu
bu cok guzelmis o zaman. ben de saniyodum ki belli bi sure mesela 2 hafta deneme sureci oluyo ve istenilen duruma gelmeyince gruptan cikariliyo diye dusunmustum. asil listeye girmesek bile duzenli ilerlersek burada bulunabiliriz yani. oyle mi?canım hiç hevesin kaçmasın , uzun yıllardır bu yarışmaların içinde olan biri olarak bende liste sırası beklemişimdir... eğer takımın sohbeti hoşuna gidiyorsa listeye girebilmek içinde takımdan birinin mezun olmasını bekliyorsun beklerkende diyete paylaşıma devam ediyorsun bu bütün takımlar için geçerli.. bazen mezun değil izine ayrılanlar oluyor onların yerinede geçebiliyorsun bu süreç böyle canım...
tesekkur ederim canimHaftaya çok güzel gidecek canım
Süper ortalama
Haftaya Perşembe ben de tekrar yapayım
Süper canım
Ben verdiğim kiloların çoğunu liste altıyken verdim amacımız kilo vermek ve burası çok güzel motive ediyor
Tebrikler canım
Tebrikler rakibem
ben kazandım yihuuuSelam kizlar gruba ilk geldiğimde 75 kilo idim.
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 73.00
Ortalama -300
Az vermişim ama vücudumun sıkılastigini cook coook net hissediyorum. Spora ve saglikli beslenmeye devaammm
Ayrıca rakibimaylahl masallah canim tebrik ederim cok cok
günlük en az 5 mesaj siniri var canım kurallar var onları okuyabilirsinbunsey sorucam belli bir sure girmemis olursak gruptan atiliyo muyuz?
kesinlikle oyle. aksam kizlarin yuzune bakamam, geri kalmamaliyim diye cogu seyi yemiyorum. simdiden sonra da daha dikkat edicem besin degerlerine. burasi baya iyi frenletiyo insani. o yüzden gruptan cikarilmak yoksa liste de olup olmamak cok da sorun degilinşallah hepimiz isteğimiz kiloya ulaşırız canım listeli yada listesizama elinden geldiğince vakit ayırabildikçe burada hep kal kilo versen ,korumada bile bir yere menü yazmak insanı frenliyor )
hayirli olsun canim ❤Oleyyyyy çok tşk ederim
Hani kilolu olunca saçma olur diye düsünmüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?