hayirli olsun canim ❤
aramiza hosgeldin canim.Kullanıcı Adı :slmserra
İsim (İsteğe Bağlı ):serra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:konya karaman
Boyunuz :163
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğum sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Kızlar çok dikkat etmeme rağmen pztt. 78.6 falandm sanırım ama bugün 81.6 olmşm yani geçen haftaki kilom bile 80.6 ydı...
Bir günlük kaçamak bunu kadar etkilemş olamaz dmi..
Moralim yerlerde regl günüm ondanmı dicem ama bu kadar fark eder mi
Çok saol canımaramiza hosgeldin canim.
Evet ondandir bana da aynı şey olmuştu cnm
hmm bilmiyordum cani .ünlük en az 5 mesaj siniri var canım kurallar var onları okuyabilirsin
Tşk ediyorum sizlerle olmak mutluluk vericiYeni gelen arkadaşım hoş geldinSlmserra
Kizlar hepiniz harikasiniz cok güzel gidiyorsunuz birbirimizi iyi motive ediyoruz
fark eder canim. ben de bi ara diyetteyken 1 hafta dikkat ettim hic birsey yemedim nerdeyse. 1 hafta sonra tartida +2 görmus ve sok olmustum. moralini bozma hic kaldigin yerden devam et sislinlik mafediyo insaniKızlar çok dikkat etmeme rağmen pztt. 78.6 falandm sanırım ama bugün 81.6 olmşm yani geçen haftaki kilom bile 80.6 ydı...
Öyle de insan aman süt olsunda veririm sonra diyo oda böyle zor oluyoyedirdikleri şey protein falan olsa anlarım. İlk 40 gün sürekli evde börek kek kurabiye içim dışım kh oldu
elbette canımbu cok guzelmis o zaman. ben de saniyodum ki belli bi sure mesela 2 hafta deneme sureci oluyo ve istenilen duruma gelmeyince gruptan cikariliyo diye dusunmustum. asil listeye girmesek bile duzenli ilerlersek burada bulunabiliriz yani. oyle mi?
İnşallah öyledir.
Moralim yerle bir
hoşgeldiniz aramızaÖyle de insan aman süt olsunda veririm sonra diyo oda böyle zor oluyo
Dün bi dr u dinledim süt yapan tek şeyi söyliyeyim size dedi GAM-SIZ-LIK doğru insan ne kadar rahat olursa iç huzuru olursa o oranda mutlu pozitif ve bebeği için faydalı olabiliyorhem sut emzirdikçe artan bisey yeme icmeyle çok bağlantısı yok
Dün bi dr u dinledim süt yapan tek şeyi söyliyeyim size dedi GAM-SIZ-LIK doğru insan ne kadar rahat olursa iç huzuru olursa o oranda mutlu pozitif ve bebeği için faydalı olabiliyorhem sut emzirdikçe artan bisey yeme icmeyle çok bağlantısı yok
Tşk lerrhoşgeldiniz aramıza
regliden olabilir canım , sıkma canını ben de bak regliden sabit çıktım bol su iç ödemleri atasınKızlar çok dikkat etmeme rağmen pztt. 78.6 falandm sanırım ama bugün 81.6 olmşm yani geçen haftaki kilom bile 80.6 ydı...
regliden olabilir canım , sıkma canını ben de bak regliden sabit çıktım bol su iç ödemleri atasınKızlar çok dikkat etmeme rağmen pztt. 78.6 falandm sanırım ama bugün 81.6 olmşm yani geçen haftaki kilom bile 80.6 ydı...
benim hiç sütüm olmadıDün bi dr u dinledim süt yapan tek şeyi söyliyeyim size dedi GAM-SIZ-LIK doğru insan ne kadar rahat olursa iç huzuru olursa o oranda mutlu pozitif ve bebeği için faydalı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?