Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bunsey sorucam belli bir sure girmemis olursak gruptan atiliyo muyuz?
Hayır canım. Liste ve takım o kadar kalabalık ki mecburen bekliyorsunuz şuan. Normalde yeni üye çağırılırken bunlara dikkat edilir ama sanırım bu kez gözden kaçmış.

benim hiç sütüm olmadı hiç emziremedim kızımı pompalayarak ancak bir çay kaşığı gelirdi süt ( neler neler yaptım süt olsun diye .. nasip dedim artık
Nasip sen elinden geleni eminim yapmışsındır çevremde var yle arkadaşlarım çok yıpratıyolar kendilerini ama allahtan gelen bi şey

Behmen i bekliyorum kızlar. 16:00 a kadar bekleyeceğim. Gelmezse listeyi paylaşacağım. Bugün cuma malum listeyle uğraşıyorum geçmişi çok okuyamadım. İş yerinde de işlerim var onları halledip geleceğim. Şimdilik kaçtım

Bir gönüllü kaptan yardımcısı daha istiyorum. Yok mu isteyen?

ada yemek hazılrığına başlar evdekiler karnabahar yemeği istedi bende kendime kabak yemeği yapacam ))
size güzel bir tarif vereyim diyetisyen ayşe kayadan öğrendim )
adanın kabak yemeği ))))
1 yeşil biber
1 kırmızı biber
1,5 kabak ( büyüklüğüne göre 2 de olabilir )
dil peyniri
mantar ( isteyen ben sevmiyorum koymuyorum )

biberleri doğruyoruz 1 yk z. yağda azıcık kavuruyoruz... sonra kabakları soymadan rendeleyip biberlerin üzerine atıyoruz yarım çay bardağı su ilave ediyoruz ... isteyen mantarlarıda küçük küçük dilimleyip koyabilir... biraz pişiyor ocağı kapatmadan üzerine dil peynir bir kaç tane atıyoruz ...yemeğimiz hazır yanında bir kase yoğurt ))

hem çok doyuruyor hem wc ye iyi geliyor .. benim normalde her perşmebe bu menüm olurdu bir zamanlar bu aralar düzensizleştim )

Şimdiden afiyet olsun cnm
Güzel denemek lazım
Kolay gelsinnn sana

Hayır canım. Liste ve takım o kadar kalabalık ki mecburen bekliyorsunuz şuan. Normalde yeni üye çağırılırken bunlara dikkat edilir ama sanırım bu kez gözden kaçmış.
beni kimse cagirmadi ben kendim geldim. 75 80 kilo olanlar birlikte zayifliyo konusundaydim. kimse bisey yazmiyodu. berilce yi gordum bir uyeye sen cok aktifsin bizim gruba gel demisti. ben de o yorumu okudum geldim.
ben de saniyodum ki canim; atiyorum ki 2 hafta deneme suresi felan var, o iki hafta icinde istenen duruma gelinmezse takimdan atiliyorum diye. oysa oyle bisey yokmus. o yuzden burda oluyim de asil takim olup olmamak cok onemli degil beklerim ben

Canımsın

Cook iyi cnm
Ama insan alışıyor
evt ya hiç aramadım
Kuafördeyim canlar )
güzelleşelim diyorsun yani
bu cok guzelmis o zaman. ben de saniyodum ki belli bi sure mesela 2 hafta deneme sureci oluyo ve istenilen duruma gelmeyince gruptan cikariliyo diye dusunmustum. asil listeye girmesek bile duzenli ilerlersek burada bulunabiliriz yani. oyle mi?
burada olmak müthiş motive ediyor canım
reglden olabilir sakın sinirlenip bırakma canım

yulaf kepeğinden poğaça

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( lorda olur )
dereotu (isteğe bağlı )
8 yk yulaf kepeği karışımı

tarif bu ama kepek karışımı 8 yk fazla olabiliyor....yuvarlanması lazım... ben her yaptığımda 9 adet çıkıyor kahvaltıda bir adet yiyiorum yada öğle mini arada yoğurtla beraber yediğimde oluyor ... yulaf kepeği karışımını büyük marketlerde bulabilirsiniz....

Tşk ler cnm tarif icin

süperrrr canım 21 güne tamamla bence
patateste olmayınca bilemedim
arada patates yiyorum az; haşlama fırında şekilde
bugünde fırında tavuk patates yapıcam ama sadece tavuk yiyebileceğim
deneyelim kabağıda mantarı da severim
ama ikisi birarada nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…