çoook daha doyurucu olur zerracımpatateste olmayınca bilemedim
arada patates yiyorum az; haşlama fırında şekilde
bugünde fırında tavuk patates yapıcam ama sadece tavuk yiyebileceğim
deneyelim kabağıda mantarı da severim
ama ikisi birarada nasıl olur bilemiyorum
çook kabarmıyor ama güzel oluyor resim vardı telde silmişim yoksa ekleyecektim
çoook daha doyurucu olur zerracım)
üzerine çörek otuda koyabilirsiniz ben koyuyorum
bak bunu mutalaka dene canım yulaf kepeği çook tok tutuyor canım ....
sade yulaf kepeği var ya bende olurmu ki ondan acepçook kabarmıyor ama güzel oluyor resim vardı telde silmişim yoksa ekleyecektim)
üzerine çörek otuda koyabilirsiniz ben koyuyorum
bilmem bi dene canım ben hep tarife göre yaptım yulaf kepeği karışımıydısade yulaf kepeği var ya bende olurmu ki ondan acep
yulaf kepeği midede şişkinlik yapıyor tokluk hissi veriyor canım , bide hani böyle poğaca isteğimizi bastırmış oluyoruz... mesala ben ara öğün olarak 1 tane tüketiyorum .. bağırsaklarada iyi geliyor rahatlatıyor...Ozm bu kilo yapmıyor demi cnm
Dün bi dr u dinledim süt yapan tek şeyi söyliyeyim size dedi GAM-SIZ-LIK doğru insan ne kadar rahat olursa iç huzuru olursa o oranda mutlu pozitif ve bebeği için faydalı olabiliyor
yulaf kepeği midede şişkinlik yapıyor tokluk hissi veriyor canım , bide hani böyle poğaca isteğimizi bastırmış oluyoruz... mesala ben ara öğün olarak 1 tane tüketiyorum .. bağırsaklarada iyi geliyor rahatlatıyor...
şimdi okudum sizlerle paylaşmak istedim
teşekkürler canımÇok güzell
Seninde cuman mübarek olsun cnm
Aynen öyle beden kaldırıyo yorgunluğu telaşı ama gönül kaldırmıyo duyarsızlığı eziyeti kötü sözü
cok guzel soylemis. hemen ekran resmi aldim.
cok guzel soylemis. hemen ekran resmi aldim.
hayirli cumalar canim :)
zihni en çok onlar yoruyor zaten ...Aynen öyle beden kaldırıyo yorgunluğu telaşı ama gönül kaldırmıyo duyarsızlığı eziyeti kötü sözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?