Teşekkür ederim.bugün sondu sadece bu haftam yoğundu.katılım sıkıntım olmaz artık izne ayrılmayayımGeçmiş olsun canım. Sen gelmeyince ben de seni izinli ayırdım. Haftaya katılımın nasıl olacak? İşlerini yoluna koyabileceksen eğer iznini geri çekeyim.
Tamam canım listeye ekliyorum. Ama böyle durumlarda bizi habersiz bırakma lütfen. Hem meraklanıyoruz hem de bekliyoruz. Önceden haber verirsen hepimiz açısından iyi olur.Teşekkür ederim.bugün sondu sadece bu haftam yoğundu.katılım sıkıntım olmaz artık izne ayrılmayayım
Tamam canım listeye ekliyorum. Ama böyle durumlarda bizi habersiz bırakma lütfen. Hem meraklanıyoruz hem de bekliyoruz. Önceden haber verirsen hepimiz açısından iyi olur.
Tamam canım ekledim listeyeBugün giremeyeceğimi tahmin etmedim.bildirim günü olduğunu da unutmuşum yoğunluktan.inşallah bi daha olacağını zannetmiyorum :)
Geçmiş olsun .
Gecmis olsun canim ..
Trşekkür ederim :)Geçmiş olsun cnm
Sağolun teşekkür ederim :)Tamam canım ekledim listeye
Amin çok sağol canımGeçmiş olsun .
Sağol canım amin teşekkür ederim :)Gecmis olsun canim ..
Fena değil tebrik ederim bu arada benden zayıfsın
Boyun kaçtı cnm
Çok güzel canım seninde cuman mübarek olsun
şimdi okudum sizlerle paylaşmak istedim
İyi gezmelerrHaftasonu şehir dışına gidiyoruz kızlar büyük ihtimalle buralara gelemeyeceğim. Kilo almadan atlatırız inşallah bol gezmeli haftasonunu :)
Aynı boyumuzzzz 1 kilo 100 gitti rakimecim. Bakalım bu hafta nasıl olucak hiç güvenmiyorum kendime illaki kaçıyor162 cnm sen kaçsın. Teşekkürler sen ne kadar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?