Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım benim mesaim bitmek üzere. Listemizi paylaştım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerden de haftaya iki katı performans bekliyorum. Akşam uğramaya çalışırım ama hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Gelemezsem merak etmeyin. Kaçamak yapmayın lütfen. Normalde ortalamamız çok güzel ama diğer takımların ortalamaları yüksek olduğu için son sıralara düşebiliriz. O yüzden haftaya daha iyi bir performans çıkartmamız gerekebilir. Hepiniz öpüyorum görüşürüz

Geçmiş olsun canım. Sen gelmeyince ben de seni izinli ayırdım. Haftaya katılımın nasıl olacak? İşlerini yoluna koyabileceksen eğer iznini geri çekeyim.
Teşekkür ederim.bugün sondu sadece bu haftam yoğundu.katılım sıkıntım olmaz artık izne ayrılmayayım

Teşekkür ederim.bugün sondu sadece bu haftam yoğundu.katılım sıkıntım olmaz artık izne ayrılmayayım
Tamam canım listeye ekliyorum. Ama böyle durumlarda bizi habersiz bırakma lütfen. Hem meraklanıyoruz hem de bekliyoruz. Önceden haber verirsen hepimiz açısından iyi olur.

Tamam canım listeye ekliyorum. Ama böyle durumlarda bizi habersiz bırakma lütfen. Hem meraklanıyoruz hem de bekliyoruz. Önceden haber verirsen hepimiz açısından iyi olur.

Bugün giremeyeceğimi tahmin etmedim.bildirim günü olduğunu da unutmuşum yoğunluktan.inşallah bi daha olacağını zannetmiyorum :)

İyi akşamlar
Bugünkü menüm

Sabah 8:30
Krep (2 yk lor 2 yk yulaf kepeği yarım çay bardağı süt maydonoz dereotu)
1 haş yum
3 zeytin

10:30
Sade Türk kahvesi 1 hurma

13:00
3 yk kuru fasulye
Mor lahana salatası
2 bardak ayran

17:00
3 dilim yağsız pastırma
17:30
1 portakal
18:00
2 but sebze eşliğinde fırında
Salata

Gün boyunca
2 lt su
1 bardak bitki çayı
30 dakika yürüyüş

16 şubat menüm

8.00
İnce dilim ekmek üzerine kaymak bal

Arada 2 ısırık armut aldım bebem uzatınca öğrensin yemeyi diye :)

13.30
Bir küçük kase yoğurt çeyrek muzla

16.00
Pırasa yemeği 1 tabak

19.00
1 adet pişi T_T
Yarım tabak pırasa

3 litre su

Spor olarak gece bisiklet çeviricem yapabildiğim kadar birde 5 dklık kalça bacak için başlangıç yapıca henüz yapmadım

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…