Yok canım eşim olacak bakalım hayirlisi
Sağol canım. Valla ben dışarda çok kalori yakarım. Seninde sporun bu olsun bugün 3 saat az değil eğer ev gezmesi değilse :)Afiyet olsun cnm
Geçmiş olsun cnmYok canım eşim olacak bakalım hayirlisi
Sağol canım. Valla ben dışarda çok kalori yakarım. Seninde sporun bu olsun bugün 3 saat az değil eğer ev gezmesi değilse :)
16 Subat Menum
10.00
1 tam 1 beyaz ile omlet
1 dilim peynir
3 ad zeytin
1 dilim ekmek
14.00
5 ad badem
1 kuru kayisi
1 y.k. kuru dut
Beyaz cay
17.00
6 y.k. kiymali kabak yemegi
3 kasik yogurt
Salata
20.00
Az sutle tarcinli turk kahvesi
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie
Gönlüne göre olur inş. Epey spor olmuş. Ablam 93 kilo bugün temizlik yapıcaktı yeme birşeyler bari spor olsun dedimsede dinletemedimYok yok ev gezmesi değil cnm
Fırınım bozuldu fırın baktık
Hali ve koltuk fln baktım sürekli yürüdüm
Yarın gene gidicem
Çok geçmiş olsun, salgın var canım. Tüm Türkiye de böyleymişKizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş(
SaolasinGeçmiş olsun cnm
Saol canimÇok geçmiş olsun
Gönlüne göre olur inş. Epey spor olmuş. Ablam 93 kilo bugün temizlik yapıcaktı yeme birşeyler bari spor olsun dedimsede dinletemedimonuda çağırıyorum gelmiyorrr
Kizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş(
Kızlar memleketteyim anneme geldim. Mobilden giriyorum. Yarın akşama döneceğim inşallah eve. O zamana kadar geçmişe bakamam. 4. Olmuşuz maşallah hepimize. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum. Veremeyenlere bişey etmiyorumHaftaya gözüm onların üstünde. Menülerinizi yazın lütfen yarın bütün geçmişi okurum. Önemli bişey olursa özelden ulaşırsanız sevinirim. Kimse kaçamak yapmasın şakın haftasonu diye pazartesi tartı var Ben kaçtım Ara ara bakarım
16 Şubat
Kahvalti 11.00
Sade turk kahvesi
16.00
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepegi
1 yk musli
1.5 lt su
19.00
5 yk bulgur
1 tabak etli kuru fasulye
1 lt su
22.00
1 elma
Sade turk kahvesi
Spor yok (regl sancısı dolayisiyla)
Hicbir sey yiyemiyorum sabahlari canim yaa.Afiyet olsun cnm pek birşey yenmemişsin
Regl varken bende yapamıyorum spor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?