Ne güzel sıralamada yukarıdayızKızlar memleketteyim anneme geldim. Mobilden giriyorum. Yarın akşama döneceğim inşallah eve. O zamana kadar geçmişe bakamam. 4. Olmuşuz maşallah hepimize. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum. Veremeyenlere bişey etmiyorumHaftaya gözüm onların üstünde. Menülerinizi yazın lütfen yarın bütün geçmişi okurum. Önemli bişey olursa özelden ulaşırsanız sevinirim. Kimse kaçamak yapmasın şakın haftasonu diye pazartesi tartı var Ben kaçtım Ara ara bakarım
Harikasın canımSporumu yaptım kendimle gurur duydum
Cook yorulmuştum bugün ama içim rahat etmezdi yapmasaydim
Kendini çok aç bırakmışsın kuzum16 Şubat
Kahvalti 11.00
Sade turk kahvesi
16.00
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepegi
1 yk musli
1.5 lt su
19.00
5 yk bulgur
1 tabak etli kuru fasulye
1 lt su
22.00
1 elma
Sade turk kahvesi
Spor yok (regl sancısı dolayisiyla)
İşkembe candır afiyet olsun canım16 şubat menüm
11.30
7 zeytin 1incir
1 kase tarhana
Hurma
16.00
4 5 parca sucuk
1 dilim ekmek
3 zeytin
Turşu
19.30
1 kase işkembe çorbası (anne yapımı az yağlı aklınıza lokantada pişenler gelmesin)
3 parça küçük tavuk
Salata
1.5 dilim ekmek
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
1 yaşında ve 5 yaşındalar.
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
İnş canım şükür ki fark edilmiş nekadar çok çocuk şu alerji yüzünden antibiyotik ve iğneye maruz kalıyor baştan baksalar olmaz sankiCanim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
oğlumun alerjisi var canım dana eti vs yemiyorum yanlız kuzu oda yaylım hayvanı oda kuzu her zaman olmuyor bizim kasapta. Bu 10 gündür sadece tavuk yedimMenünde protein az canım
Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Yumurta peynir süt onlarda da var mı canım sıkıntıİnş canım şükür ki fark edilmiş nekadar çok çocuk şu alerji yüzünden antibiyotik ve iğneye maruz kalıyor baştan baksalar olmaz sanki
oğlumun alerjisi var canım dana eti vs yemiyorum yanlız kuzu oda yaylım hayvanı oda kuzu her zaman olmuyor bizim kasapta. Bu 10 gündür sadece tavuk yedim
Kesinlikle katılıyorum.Yaş aralığı yakın olunca daha iyi oluyor
evet büyükler daha çok sorun çıkarıyor gibi yeğenlerim var ordan biliyorum. İkinci doğunca büyüğe biseyler oldu sanki hala da öyle devam ediyor kıskançlık bizimkisi geçinemiyorlarAh canım keşke ikiz Olsaydı :))
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
Çok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dediCanim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
Çok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedikısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir
fırınlanmış hali okadar değilde haşlama kırma dokunuyor yinede ara yiyorum 2 gün üst üste yesem çok afedersin büyük çişi komple sümük oluyor. Kaşıntı artıyor vs kek filan yiyorum süt az yoğurt daha çok tüketiyorum yoğurt daha az alerjik. Öyle işte nohut var bugün akşama proteinYumurta peynir süt onlarda da var mı canım sıkıntı
ayyy kanayan yarammm eşimin başının etini yiyorum çocuk diye oda bir yıldursun diyor bende diyorum o zamana aklı kesecek kıskanıcak ozaman da ben kıyamam ki. Gerçekten ara hiç iyi değil yakın çevremde 2 örnekten de çok varKesinlikle katılıyorum.
Keşke aralarına 2 yaş koysaydım.
Uzmanları dinledim çok pişmanım :)
çok geçmiş olsun canım çocuklarda her hastalık zorÇok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedikısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir
Keşke İkiz mi olsaydı.....ee yaşamayan bilmiyor tabi benim ikizler 2 buçuk yaşında şuan sorma gitsin.senin yaş aralığı çok güzel canım 4 yaş galiba.Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
Kbb’ye kalsa yükseltecekti antibiotiği üstelik tüp takalım filan dedi.. bu doktor yanlış buldu. Altihap küçülmüş bu aşamada iyileşmesi beklenir dedi.. neyse herkes nerden koparırsamın peşinde. Hamileliğimde doktorumu çok sevmeme rağmen yaptıkları testler doktor ziyaretlerinin sıklığı vs çok gereksiz abartılı bulmuştum, bayağı güzel milleti soyuyorlar yüzüne gülerek :))çok geçmiş olsun canım çocuklarda her hastalık zor
Ay gerçektende gerekli gereksiz antibiyotik kullandırıyorlar bizim doktorda ateş geçmezse ver demişti. Ben öksürük antibiyotik vs hepsini kestim ıhlamur zencefil limon bal soğan kullandım oğlum toparladı. Alerji surubu ile ateş düşürücüde kullandım ateşi vardı çünkü. Tez zamanda iyileşir inş
Keşke İkiz mi olsaydı.....ee yaşamayan bilmiyor tabi benim ikizler 2 buçuk yaşında şuan sorma gitsin.senin yaş aralığı çok güzel canım 4 yaş galiba.[/QUOTE
Ayy canım valla çok zordur. Ben hep ikiz olsun isterdim ama şimdi bir teki bile zorluyor. Geceleri devamlı uyanıyorum, iki tane olunca nasıl olurdu düşünemiyorum . Ama güzel tarafı tek hamilelik geçirdin. Hamilelikte çok zor bir süreçti benim için. Büyümüş sayılırlar artık. Bir de güzel tarafı ikisi birbirleriyle oynar, canım sıkılıyor demezler. Zamane çocukları evde çok sıkılıyor
Kbb’ye kalsa yükseltecekti antibiotiği üstelik tüp takalım filan dedi.. bu doktor yanlış buldu. Altihap küçülmüş bu aşamada iyileşmesi beklenir dedi.. neyse herkes nerden koparırsamın peşinde. Hamileliğimde doktorumu çok sevmeme rağmen yaptıkları testler doktor ziyaretlerinin sıklığı vs çok gereksiz abartılı bulmuştum, bayağı güzel milleti soyuyorlar yüzüne gülerek :))
ÇokGeçmiş olsun canımCanim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
Geçmiş olsun canımKbb’ye kalsa yükseltecekti antibiotiği üstelik tüp takalım filan dedi.. bu doktor yanlış buldu. Altihap küçülmüş bu aşamada iyileşmesi beklenir dedi.. neyse herkes nerden koparırsamın peşinde. Hamileliğimde doktorumu çok sevmeme rağmen yaptıkları testler doktor ziyaretlerinin sıklığı vs çok gereksiz abartılı bulmuştum, bayağı güzel milleti soyuyorlar yüzüne gülerek :))
ah o ekmeye aylardır hasretim helede köy ekmeği olucak misssssMenünde protein az canım
Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
canim cok gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin.Kizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş(
Benim büyükler arasında 1.5 yaş var. Çok rahat büyüdüler çok şükür.yaşlarının yakın olmasının çok avantajını gördüm hala da görüyorumKesinlikle katılıyorum.
Keşke aralarına 2 yaş koysaydım.
Uzmanları dinledim çok pişmanım :)
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedikısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir
Zor tabi dikkat etmen lazımfırınlanmış hali okadar değilde haşlama kırma dokunuyor yinede ara yiyorum 2 gün üst üste yesem çok afedersin büyük çişi komple sümük oluyor. Kaşıntı artıyor vs kek filan yiyorum süt az yoğurt daha çok tüketiyorum yoğurt daha az alerjik. Öyle işte nohut var bugün akşama protein
ayyy kanayan yarammm eşimin başının etini yiyorum çocuk diye oda bir yıldursun diyor bende diyorum o zamana aklı kesecek kıskanıcak ozaman da ben kıyamam ki. Gerçekten ara hiç iyi değil yakın çevremde 2 örnekten de çok var
İkiz mi Allah kolaylık versin canımKeşke İkiz mi olsaydı.....ee yaşamayan bilmiyor tabi benim ikizler 2 buçuk yaşında şuan sorma gitsin.senin yaş aralığı çok güzel canım 4 yaş galiba.
Niye işkence ediyorsun ki sabah yiyebilirsinizÇokGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
ah o ekmeye aylardır hasretim helede köy ekmeği olucak misssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?