Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel sıralamada yukarıdayız
Sana iyi gezmeler kaptanım
Haftaya daha iyi olacak inşallah
Sporumu yaptım kendimle gurur duydum
Cook yorulmuştum bugün ama içim rahat etmezdi yapmasaydim
Harikasın canım
16 Şubat
Kahvalti 11.00
Sade turk kahvesi

16.00
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepegi
1 yk musli
1.5 lt su

19.00
5 yk bulgur
1 tabak etli kuru fasulye
1 lt su

22.00
1 elma
Sade turk kahvesi

Spor yok (regl sancısı dolayisiyla)
Kendini çok aç bırakmışsın kuzum
İşkembe candır afiyet olsun canım
Annenin ellerine sağlık

Canim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
İnş canım şükür ki fark edilmiş nekadar çok çocuk şu alerji yüzünden antibiyotik ve iğneye maruz kalıyor baştan baksalar olmaz sanki
Menünde protein az canım

Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
oğlumun alerjisi var canım dana eti vs yemiyorum yanlız kuzu oda yaylım hayvanı oda kuzu her zaman olmuyor bizim kasapta. Bu 10 gündür sadece tavuk yedim

Yumurta peynir süt onlarda da var mı canım sıkıntı

Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
1 yaşında ve 5 yaşındalar.
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
evet büyükler daha çok sorun çıkarıyor gibi yeğenlerim var ordan biliyorum. İkinci doğunca büyüğe biseyler oldu sanki hala da öyle devam ediyor kıskançlık bizimkisi geçinemiyorlar

Canim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
Çok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedi kısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir

Geçmiş olsun tatlım.

Yumurta peynir süt onlarda da var mı canım sıkıntı
fırınlanmış hali okadar değilde haşlama kırma dokunuyor yinede ara yiyorum 2 gün üst üste yesem çok afedersin büyük çişi komple sümük oluyor. Kaşıntı artıyor vs kek filan yiyorum süt az yoğurt daha çok tüketiyorum yoğurt daha az alerjik. Öyle işte nohut var bugün akşama protein

Kesinlikle katılıyorum.
Keşke aralarına 2 yaş koysaydım.
Uzmanları dinledim çok pişmanım :)
ayyy kanayan yarammm eşimin başının etini yiyorum çocuk diye oda bir yıldursun diyor bende diyorum o zamana aklı kesecek kıskanıcak ozaman da ben kıyamam ki. Gerçekten ara hiç iyi değil yakın çevremde 2 örnekten de çok var

çok geçmiş olsun canım çocuklarda her hastalık zor
Ay gerçektende gerekli gereksiz antibiyotik kullandırıyorlar bizim doktorda ateş geçmezse ver demişti. Ben öksürük antibiyotik vs hepsini kestim ıhlamur zencefil limon bal soğan kullandım oğlum toparladı. Alerji surubu ile ateş düşürücüde kullandım ateşi vardı çünkü. Tez zamanda iyileşir inş

Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
1 yaşında ve 5 yaşındalar.
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
Keşke İkiz mi olsaydı.....ee yaşamayan bilmiyor tabi benim ikizler 2 buçuk yaşında şuan sorma gitsin.senin yaş aralığı çok güzel canım 4 yaş galiba.

Kbb’ye kalsa yükseltecekti antibiotiği üstelik tüp takalım filan dedi.. bu doktor yanlış buldu. Altihap küçülmüş bu aşamada iyileşmesi beklenir dedi.. neyse herkes nerden koparırsamın peşinde. Hamileliğimde doktorumu çok sevmeme rağmen yaptıkları testler doktor ziyaretlerinin sıklığı vs çok gereksiz abartılı bulmuştum, bayağı güzel milleti soyuyorlar yüzüne gülerek :))

hiçbir konuda hiç kimseye güvenemiyoruz

ÇokGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Menünde protein az canım

Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
ah o ekmeye aylardır hasretim helede köy ekmeği olucak misssss

Kesinlikle katılıyorum.
Keşke aralarına 2 yaş koysaydım.
Uzmanları dinledim çok pişmanım :)
Benim büyükler arasında 1.5 yaş var. Çok rahat büyüdüler çok şükür.yaşlarının yakın olmasının çok avantajını gördüm hala da görüyorum
Çok geçmiş olsun canım

Zor tabi dikkat etmen lazım
Keşke İkiz mi olsaydı.....ee yaşamayan bilmiyor tabi benim ikizler 2 buçuk yaşında şuan sorma gitsin.senin yaş aralığı çok güzel canım 4 yaş galiba.
İkiz mi Allah kolaylık versin canım
ÇokGeçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

ah o ekmeye aylardır hasretim helede köy ekmeği olucak misssss
Niye işkence ediyorsun ki sabah yiyebilirsiniz
Sen boş ver Canan ablamı

Herkese geçmiş olsun kızlar Hastalık kötü şey hele çocuk hastaysa daha da kötü Çok detaylı bakamadım geçmişe ama menü yazan çok az kişi. Yazmayanlar var galiba. Hafta sonu rehavetine kapılmayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…