kesinlikle aralarında yaş farkı olmadan çocuk olması daha iyi... ben düşünmüyorum 2. cocuğu ama eğer ekren evlenip erken çocuk sahibi olsaydım aralarında fazla yaş farkı olmadan ikinci çocuğu düşünürdüm...
aynen öyle hiç lazım olmayacak tesleri bile yaptırıyorlar sırf para alabilmek için ... test yapılıyor bakıyoruz eee buna ne gerek var diyorsunuz bakmıyor o sayfaya bile maksat test parası alabilmek...Kbb’ye kalsa yükseltecekti antibiotiği üstelik tüp takalım filan dedi.. bu doktor yanlış buldu. Altihap küçülmüş bu aşamada iyileşmesi beklenir dedi.. neyse herkes nerden koparırsamın peşinde. Hamileliğimde doktorumu çok sevmeme rağmen yaptıkları testler doktor ziyaretlerinin sıklığı vs çok gereksiz abartılı bulmuştum, bayağı güzel milleti soyuyorlar yüzüne gülerek :))
çoook teşekkür ederim canım ...ÇokGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
ah o ekmeye aylardır hasretim helede köy ekmeği olucak misssss
sağol canım çook teşekkür ederim ...canim cok gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin.
ne güzel 2 yaş... benim ablamla aramız 1 yıl 8 ay ... bizde arkadaş gibi büyüdükBenimkilerin arası 2 yaş
Birlikte büyüdüler iyi olduu
Eşim 3 de istiyor ama ben istemiyorum bu kiloyla
hoşgeldin aramıza canım ....Selam kizlar ben kk nin cuma zayiflamanin gediklisinden burcu. 2012 yilindan beri aktif buralardayim ilk olarak 2012 yilinda 13. Takim ile 20 kile verdim yaklasik 2 yil korudum. Sonrasinda evlilik hamilelik filan derken aldim verdim suan jamile kaldigim kilo civatlarindayim. 26 yasimdayim 2.5 yasinda bir prensesim var hemsireyim ankarad yasiyorum. Ebrucugumu gorur gormez hemen geldim. Yarin hemen diyete basliyorum
içim içimi yiyor cankızım , uyansada yürüse içim rahat edecek sağolasın ...Cnm iğneden sonra acı ağrı olur normal yani üzme kendini
valla yaş oldu 37 canım hiç düşünmüyorum ... Allah iyi arkadaşlıklar nasip etsin kızıma.. yeri geliyor kardeşin bile çook sıkıntılı olduğun bir dönemde yanında yer alamıyor ....Yaşın kaç kiz senin unuttum
Ama bence yap birtane kardeşi olsun yanlız büyümesinn
Dinlemeyelim diyorsunuz :)uzmanlara bakma bende tuvalet eğitiminde uzmanların kurbanı oldummm
Bazi konularda annelere fikir veriyorlar ama her cocuk farkli iste tek kaliba koyamiyorsun...Dinlemeyelim diyorsunuz :)
Ben 30 aylıkken alistirdim kimseyi dinlemedim.
Çünkü koltukların arkasına geçip kakasini yapıyordu artık cisini de söylüyordu.
Bence anneler herseyin en iyisini bilir ...
valla yaş oldu 37 canım hiç düşünmüyorum ... Allah iyi arkadaşlıklar nasip etsin kızıma.. yeri geliyor kardeşin bile çook sıkıntılı olduğun bir dönemde yanında yer alamıyor ....
Her çocuk farklı bir kitap canımBazi konularda annelere fikir veriyorlar ama her cocuk farkli iste tek kaliba koyamiyorsun...)
Biz 8 kardeşiz çok şükür iyiyizAslında haklısın bazen ihtiyaç duyduğunda kardeşin olmuyor yanında
Bende birtane kardeşimle konusmuyorum
Naz yapmıştır annesi.. yarına unuturçoook teeşkkür ederim canım , sizede çook geçmiş olsun sizdeki bulunan rahatsızlıklarda bizde var bizde yok yok yanii... Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin ...
iğne yaptırdık malum bacaktan yapıyorlar iğneyi bu seferde iğnemi ağırdı neydi anlamadık yürümek istemedi bacağm ağrıyor dedi....ağladı durdu şimdi uyuyor bende tedirgin oldun pimirikli anne olarak acaba bacağına bişey mi oldu diyeee
Hoş geldinizSelam kizlar ben kk nin cuma zayiflamanin gediklisinden burcu. 2012 yilindan beri aktif buralardayim ilk olarak 2012 yilinda 13. Takim ile 20 kile verdim yaklasik 2 yil korudum. Sonrasinda evlilik hamilelik filan derken aldim verdim suan jamile kaldigim kilo civatlarindayim. 26 yasimdayim 2.5 yasinda bir prensesim var hemsireyim ankarad yasiyorum. Ebrucugumu gorur gormez hemen geldim. Yarin hemen diyete basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?