Afiyet olsun canım
Ev yenilenecek ne güzel yeni eşyalar güle güle kullan canım
Afiyet olsun canım güzel
Çok geçmiş olsun canım bitmedi bu sene hastalık
Kesinlikle katılıyorum.
Keşke aralarına 2 yaş koysaydım.
Uzmanları dinledim çok pişmanım :)
Çok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedikısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir
Ben 2. Yi 56 kiloya indiren sonra yaptım.Benimkilerin arası 2 yaş
Birlikte büyüdüler iyi olduu
Eşim 3 de istiyor ama ben istemiyorum bu kiloyla
Ben 2. Yi 56 kiloya indiren sonra yaptım.
Hem ara olsun istiyordum annem Ardarda doğru diyodu dinlemedim işte :)
Bu arada 3. Çocuk için kilo vermeniz isabet olur.
Doğumu emzirmesi derken rahat 20 kilo alınıyor.
Mesela ben doğuma 66 ile girdim.
Oğlum 1 yaşında ben 76 ya kadar çıktım. +20 kilo.
Demem o ki bence de kilo verdikten sonra yapın.
Herkese geçmiş olsun kızlarHastalık kötü şey hele çocuk hastaysa daha da kötü Çok detaylı bakamadım geçmişe ama menü yazan çok az kişi. Yazmayanlar var galiba. Hafta sonu rehavetine kapılmayalım inşallah
Tesekkurler canim..tarif için teşekkürler denemek lazim
geçmiş olsun canım
sana da geçmiş olsun canim
ikiz mi yoksa
iyi geceler canim
Aslinda ben kahvaltıda 1 adet kizarmis form ekmek yiyordum... degistirdim yer fıstığı yaptim...aksam zorda kalmazsam yemiyorum ekmekMenünde protein az canım
Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Teşekkürler canim benim kiz 4.5 yildir hic antibiyotik almamisti simdi her kullanir oldukAfiyet olsun canım
Ev yenilenecek ne güzel yeni eşyalar güle güle kullan canım
Afiyet olsun canım güzel
Çok geçmiş olsun canım bitmedi bu sene hastalık
Aynen canim , ictigi antibiyotik cabasi...İnş canım şükür ki fark edilmiş nekadar çok çocuk şu alerji yüzünden antibiyotik ve iğneye maruz kalıyor baştan baksalar olmaz sanki
oğlumun alerjisi var canım dana eti vs yemiyorum yanlız kuzu oda yaylım hayvanı oda kuzu her zaman olmuyor bizim kasapta. Bu 10 gündür sadece tavuk yedim
uzmanlara bakma bende tuvalet eğitiminde uzmanların kurbanı oldummmKesinlikle katılıyorum.
uzmanlara bakma bende tuvalet eğitiminde uzmanların kurbanı oldummmKesinlikle katılıyorum.
çoook teeşkkür ederim canım , sizede çook geçmiş olsun sizdeki bulunan rahatsızlıklarda bizde var bizde yok yok yanii... Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin ...Çok geçmiş olsun canım bizimde kulak iltihabımız geçmedi.. tabi geniz akıntısı ve burunda cabası, buda kulak iltihabını tetikleyen şeylerden biri.. işin garibi babamızda 2 aydır burun akıntısından muzdarıp sanırım bizimki alerjik genetik filan.. biz iki kere antibiotik üst üste kullandık geçmeyince özel kliniğe geçtik (kbb gitmemize rağmen) doktorumuz bitkisel ilaçlar yazdı ve antibiotik ateş yokken verilmez çünkü orta kulak iltihabını geçirmez dedikısaca.. günde iki kere ıhlamur, bitkisel öksürük ve alerji şurubu içecekmişiz.. buhar uygulayacakmışız geniz rahatlasın diye. Bugün bende doktora gidicem umarım kulağımız biraz daha iyileşmiştir
kesinlikle aralarında yaş farkı olmadan çocuk olması daha iyi... ben düşünmüyorum 2. cocuğu ama eğer ekren evlenip erken çocuk sahibi olsaydım aralarında fazla yaş farkı olmadan ikinci çocuğu düşünürdüm...fırınlanmış hali okadar değilde haşlama kırma dokunuyor yinede ara yiyorum 2 gün üst üste yesem çok afedersin büyük çişi komple sümük oluyor. Kaşıntı artıyor vs kek filan yiyorum süt az yoğurt daha çok tüketiyorum yoğurt daha az alerjik. Öyle işte nohut var bugün akşama protein
ayyy kanayan yarammm eşimin başının etini yiyorum çocuk diye oda bir yıldursun diyor bende diyorum o zamana aklı kesecek kıskanıcak ozaman da ben kıyamam ki. Gerçekten ara hiç iyi değil yakın çevremde 2 örnekten de çok var
çoook teeşkkür ederim canım , sizede çook geçmiş olsun sizdeki bulunan rahatsızlıklarda bizde var bizde yok yok yanii... Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin ...
iğne yaptırdık malum bacaktan yapıyorlar iğneyi bu seferde iğnemi ağırdı neydi anlamadık yürümek istemedi bacağm ağrıyor dedi....ağladı durdu şimdi uyuyor bende tedirgin oldun pimirikli anne olarak acaba bacağına bişey mi oldu diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?