Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım

Ev yenilenecek ne güzel yeni eşyalar güle güle kullan canım

Afiyet olsun canım güzel

Çok geçmiş olsun canım bitmedi bu sene hastalık

Sağol cnm fırın mecbur alincak
Koltukla haliyida kızlarım mahvetmişti biraz büyüsünler diye beklemiştim ama artık zamanı geldi

Geçmiş olsun cnm

Benimkilerin arası 2 yaş
Birlikte büyüdüler iyi olduu
Eşim 3 de istiyor ama ben istemiyorum bu kiloyla
Ben 2. Yi 56 kiloya indiren sonra yaptım.
Hem ara olsun istiyordum annem Ardarda doğru diyodu dinlemedim işte :)
Bu arada 3. Çocuk için kilo vermeniz isabet olur.
Doğumu emzirmesi derken rahat 20 kilo alınıyor.
Mesela ben doğuma 66 ile girdim.
Oğlum 1 yaşında ben 76 ya kadar çıktım. +20 kilo.
Demem o ki bence de kilo verdikten sonra yapın.

En doğrusu ztn kilo verip yapmak haklısın

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

Ebrucum sahalara geri mi dondun yoksa

Kızlar, meditasyon severler, enerjim kötü, herşeyim ters gidiyor diyenler size bu meditasyonu tavsiye ederim.. eskiden dinlediğim başka bir tane vardı ama maalesef onu bulamıyorum.. bulana kadar bu :)

Kızlar merhabalar dünün bildirimini yapamadım.
16 şubat menüm

08:30 şade kahve (işe girer girmez yoğunluk oldu ve non-stop çalışmak zorunda kaldım)

10:30 3 ceviz

12:30 1 kepçe sebze çorbası + 4 ızgara köfte + salata

16:30 2 ceviz

19:00 Izgara tavuk + 4 yk bulgur

Su: 2.5 litre

Bu arada maydonoz suyu inanılmaz ödem attırıyor, sabah tartıda mutlu etti beni.. Güzel bir hafta olacağına inanıyorum :)

Selam kizlar ben kk nin cuma zayiflamanin gediklisinden burcu. 2012 yilindan beri aktif buralardayim ilk olarak 2012 yilinda 13. Takim ile 20 kile verdim yaklasik 2 yil korudum. Sonrasinda evlilik hamilelik filan derken aldim verdim suan jamile kaldigim kilo civatlarindayim. 26 yasimdayim 2.5 yasinda bir prensesim var hemsireyim ankarad yasiyorum. Ebrucugumu gorur gormez hemen geldim. Yarin hemen diyete basliyorum

Menünde protein az canım

Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Aslinda ben kahvaltıda 1 adet kizarmis form ekmek yiyordum... degistirdim yer fıstığı yaptim...aksam zorda kalmazsam yemiyorum ekmek

Afiyet olsun canım

Ev yenilenecek ne güzel yeni eşyalar güle güle kullan canım

Afiyet olsun canım güzel

Çok geçmiş olsun canım bitmedi bu sene hastalık
Teşekkürler canim benim kiz 4.5 yildir hic antibiyotik almamisti simdi her kullanir olduk (

Aynen canim , ictigi antibiyotik cabasi...

çoook teeşkkür ederim canım , sizede çook geçmiş olsun sizdeki bulunan rahatsızlıklarda bizde var bizde yok yok yanii... Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin ...
iğne yaptırdık malum bacaktan yapıyorlar iğneyi bu seferde iğnemi ağırdı neydi anlamadık yürümek istemedi bacağm ağrıyor dedi....ağladı durdu şimdi uyuyor bende tedirgin oldun pimirikli anne olarak acaba bacağına bişey mi oldu diyeee

kesinlikle aralarında yaş farkı olmadan çocuk olması daha iyi... ben düşünmüyorum 2. cocuğu ama eğer ekren evlenip erken çocuk sahibi olsaydım aralarında fazla yaş farkı olmadan ikinci çocuğu düşünürdüm...

Cnm iğneden sonra acı ağrı olur normal yani üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…