Tesekkurler canimHastalara geçmiş olsun çok Allahım sağlıkla atlatmanızı nasib etsin bu süreci..bir haftadır hastanede neler gördüm sağlık yerinde olsun gerisi boş❤
Hoş geldiniz
Evet canim. Benim de diyetisyen menusu ve illa ki o ekmekler ve verdiklerim yenilecek diyor. E boyle yiye yiye de kilo veriyorum basta mizildiyordum simdi kabullendim ne derse yapiyorum.Menünde protein az canım
Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Ben hep telden giriyorum ada.Cook zor giriyorum telden siteye cok yavas donup kalıyor surekli
Sanirim igne biraz agirdi cunku bacagim sisti anne diyor... cok sukur yurumesi duzeldi.Naz yapmıştır annesi.. yarına unutur
Biz döndük doktordan daha iyi gözüküyor dedi 10 gün sonra bir daha gidicez.
Afiyet olsun canim.16 şubat menüm
11.30
7 zeytin 1incir
1 kase tarhana
Hurma
16.00
4 5 parca sucuk
1 dilim ekmek
3 zeytin
Turşu
19.30
1 kase işkembe çorbası (anne yapımı az yağlı aklınıza lokantada pişenler gelmesin)
3 parça küçük tavuk
Salata
1.5 dilim ekmek
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Bende hep telden girerim canim niyeyse bugun oyle oldu.. simdi wifi kapattim mobil netten giriyorum daha hızlandı...Ben hep telden giriyorum ada.
Gecmis olsun. Kiyamam bir once umarim iyilesir.Sanirim igne biraz agirdi cunku bacagim sisti anne diyor... cok sukur yurumesi duzeldi.
Cok sukur kuzun iyiymis insallah cabuk atlatir...
Hafta sonu ya yogunluk nedeniyledir o zaman.Bende hep telden girerim canim niyeyse bugun oyle oldu.. simdi wifi kapattim mobil netten giriyorum daha hızlandı...
Teselkur ederim canim insallah ...Gecmis olsun. Kiyamam bir once umarim iyilesir.
Olabilir canim sen nasilsin ?Hafta sonu ya yogunluk nedeniyledir o zaman.
Daha iyiyim canim cok sukur.Olabilir canim sen nasilsin ?
Kolay gelsin canim...Ben bisikletimi yapayim durdukca oturdukca kalkmak zor gelicek yoksa
Az yemişsin kalori sayımına göre güzel sayılır ama yediklerin çok sağlıklı değil. Sağlıklı değil derken sakın yanlış anlama hepsi faydalı şeyler bal, kaymak ama diyetteyken tüketilmemesi gereken yiyeceklerden. Daha doyurucu şekilde beslenirsen eğer daha çabuk yol alırsın.16 şubat menüm
8.00
İnce dilim ekmek üzerine kaymak bal
Arada 2 ısırık armut aldım bebem uzatınca öğrensin yemeyi diye :)
13.30
Bir küçük kase yoğurt çeyrek muzla
16.00
Pırasa yemeği 1 tabak
19.00
1 adet pişi T_T
Yarım tabak pırasa
3 litre su
Spor olarak gece bisiklet çeviricem yapabildiğim kadar birde 5 dklık kalça bacak için başlangıç yapıca henüz yapmadım
LAydLiNe
Tabii Osmaniye de olmanın dezavantajlarından mümkün mertebe faydalanıyorsun. Sabah ki yer fıstıkları hiç olmamış canım. Kahvaltının saati geç. Onun haricindekiler gayet güzel. Afiyet olsun.16 subat menu
Sabah 10.20
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 adet salatalik
12 kavrulmamis yer fıstığı
Ara
10 findik
1 kase yogurt
2 kuru kayisi
Aksam 17.20
1 tabak kabak yemegi
3 yk yogurt.
2 lt su icildi.
40 dakika disarda yürüyüş
LAydLiNe
Harika ve sağlıklı bir menü. Ama iki yerde nazarlığı var. Akşam yemeğinin saati çok geç ve o akşam ki armut hiç olmamış. Spor yok galiba?16 şubat
Sabah 10:00
2 kayısı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Öğlen 14:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Ara15:00
İki ceviz
Akşam 20:00
1kase paça çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 armut
2 litre su
Aynen canım sakın kendine yeni kıyafet alma. Sen de o eski kıyafetlerin için girebilecek potansiyel var. İşe başlamana az kalmış. Sen başarırsın bu işiBen 62 leri gördüm canım, yolum uzun, önümde 8 kilo daha var. 1 ay sonra işe başlayacağım, hamilelik kıyafetlerim dışında giyebileceğim tek bir kıyafetim yok, yeniden alırsam o kilomu kanıksamış olurum. Ama hep bu kadar çok veremem
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.16 eylül menü
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Yeşillik
Ara 12/30
1 b süt
2 hurma
Öğle 15:00
Yarım çay bardağından yağsız kısır
Ara 18:00
1 elma
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 21:00
Tavuk salatası
2 mil leslie
2 lt su
Canım haşlanmış yumurtanın yanına iki dilim ekmek çok olmuş. İkisinden birini tercih etmen lazım. Çünkü menü de peynirde var. Doymadığını düşünüyorsan domatesi ve yeşilliği artırabilirsin. Onları sınırsız yeme hakkın var. 16:00 arasında yediğin etiform hiç olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Su miktarını yazmamışsın?Iyi aksamlar arkadaslar
16.02.2018 tarihli menum
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
4 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1 elma 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
8 adet yaprak sarma (z.yagli bulgurlu)
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
5 izgara kofte
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 su bard. Sut
SPOR 30 dk. yuruyus
Geçmiş olsun canım. İnşallah problemsiz atlatırsınız ameliyat sürecini. Ama bugün menün kötü olmuş. Saatleri zaten her seferinde söylüyorum. Daha dikkatli olmamız lazım.16 Şubat Menüm.
Sabah kahvaltı saat 11 de
Yarım dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Eşimle hastanedeydik ameliyat durumu var bikac hafta sonra ins.oyuzden evd gelince dışarıdan söyledik yine buaksam
1 kaşe corba
Yarım pide
1 ayran
Salata
2 lt.su
Spor yok ama epey kostur dum bugün.
LAydLiNe
Gözüm sadece şnitzel e takıldı bir de akşam bişey yememişsin. Böyle alıştırma kendini. Verilecek kilon çok senin. Sen şimdiden bu kadar az yersen yarın hedefe yaklaştığında hiç bir şey yememen gerekecek. Unutma yavaş yavaş azaltacaksın mesela her öğünde bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğin olsun. Suyu biraz daha artırman lazım 2,5 lt içmeye çalış günlük.Bugünkü menümLAydLiNe
Sabah 9da
1dilim ekmek
1dilim peynir
Salatalık
2tane tereyağında yumurta
Öğlen 2.30 da
5 yk yoğurtlu ıspanak
1tane schnitzel
Akşam 7de
1fincan kahve
150gr yoğurt içine 7-8tane böğürtlen
2litre su
30dk yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
Birazdan yapicam kesin
3saat dışarda yürüyüs
Gayet güzel bir menü canım afiyet olsun.16 Subat Menum
10.00
1 tam 1 beyaz ile omlet
1 dilim peynir
3 ad zeytin
1 dilim ekmek
14.00
5 ad badem
1 kuru kayisi
1 y.k. kuru dut
Beyaz cay
17.00
6 y.k. kiymali kabak yemegi
3 kasik yogurt
Salata
20.00
Az sutle tarcinli turk kahvesi
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie
Geçmiş olsun Ada'cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Salgın olduğu kesin çünkü yakın zamanda benim kızım da atlattı.Kizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş(
Tatlım yaaaaa saat 16:00 ya kadar hiç bir şey yememişsin. Hiç sağlıklı bişey değil bu. Canın istemese bile zorlayacaksın kendini ki metabolizman çalışmaya başlasın. Yediklerin güzel bir sıkıntı yok ama çok düzensiz ve bu nedenle de bence sağlıksız.16 Şubat
Kahvalti 11.00
Sade turk kahvesi
16.00
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepegi
1 yk musli
1.5 lt su
19.00
5 yk bulgur
1 tabak etli kuru fasulye
1 lt su
22.00
1 elma
Sade turk kahvesi
Spor yok (regl sancısı dolayisiyla)
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Suyu mümkünse ölçmeni isteyeceğim. Bir de diyetteyken sucuk yemesek daha iyi olur16 şubat menüm
Sucuklu yumurta
1dilim ekmek
Domates
1 dilim peynir
10.00 chia tohumlu yoğurt
13.00 öğlen
1kase mercimek çorbası
15.00 1kupa süt
18.00 1 ayva
1 portakal
19.00 akşam
2 parça tavuk ızgara
1 kase mercimek çorbası
Bol su
Spor yok
Ada' cım mutlaka ve mutlaka en kısa zamanda kızına harnup pekmezi vermeye başla. Sizin oralarda çok olur. Mümkünse organiğini bul bulamazsan da aktarlardan kavanozda alabilirsin. Çok ama çok etkili. Daha öncede bahsetmiştim. Dene bak o zaman göreceksin ne demek istediğimi.Canim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
Yaaaaa kızlar söyleye söyleye dilimde tüy bitireceksiniz. Kahvaltılarınızın saati çok ama çok geç. Yedikleriniz de sıkıntı yok. Mesela bu menü çok güzel bir menü ama öğün saatleri çok yanlış.16 şubat menüm
11.30
7 zeytin 1incir
1 kase tarhana
Hurma
16.00
4 5 parca sucuk
1 dilim ekmek
3 zeytin
Turşu
19.30
1 kase işkembe çorbası (anne yapımı az yağlı aklınıza lokantada pişenler gelmesin)
3 parça küçük tavuk
Salata
1.5 dilim ekmek
2.5 litre su
30 dk yürüyüş
Diyetisyenler öneriyor ama ben Canan teyzeme uyuyorum. Ekmek bence yenmemeli. Karbonhidratı başka yerlerden de alabiliriz. Ya da en fazla kahvaltıda bir dilim olabilir. Bu arada inanır mısınız biz burda diyetisyenlerden daha iyi kilo verdiriyoruz. Ben ilk başladığımda diyetisyene gitmiştim hem de kendi hastanemdeki tanıdık birine. Bir ay iyi güzel gitti. Tüm listeye harfiyen uydum. Gidince sanıyorum ki adam beni alkışlayacak çok güzel vermişsin bravo felan diyecek. Hiç bişey demedi. Listemi bile değiştirmedi. Bir hafta daha yaptım sonra bıraktımMenünde protein az canım
Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Eğitimi merak ettim ne eğitimi?Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
Kendinize sevdiklerinize menünüze iyi bakın
Ben şimdi çıkıcam eğitim var
Dün yürüyemedim
Bugün eğitime yürüyerek gideceğim inşallah
Sorma yaaa benim büyük 12 küçük 4,5 yaşında büyük küçükten daha beter. Hala kıskanıyor. Çok ara vermemek lazım çocuk için.Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
1 yaşında ve 5 yaşındalar.
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?