Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun kuzenlerimle gunum vardi bizde toplandik. Onlari gonderdim anca girebildim.

Menünde protein az canım

Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Evet canim. Benim de diyetisyen menusu ve illa ki o ekmekler ve verdiklerim yenilecek diyor. E boyle yiye yiye de kilo veriyorum basta mizildiyordum simdi kabullendim ne derse yapiyorum.

Naz yapmıştır annesi.. yarına unutur

Biz döndük doktordan daha iyi gözüküyor dedi 10 gün sonra bir daha gidicez.
Sanirim igne biraz agirdi cunku bacagim sisti anne diyor... cok sukur yurumesi duzeldi.
Cok sukur kuzun iyiymis insallah cabuk atlatir...

Afiyet olsun canim.

17.02. 2018 tarihli menum

9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Turp yesillik

12 00 ARA
1/2 muz 8 badem

14 30 OGLE YEMEGI (gun ve ablamin dogum gunu olunca boyle bir ogun)
3 tane ispanak koftesi
1 cok ince dilim diyet pasta(sekersiz unsuz)
1 bard. Ayran
Yesillik

18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut

19 30 AKSAM YEMEGI
Hasl. Tavuk (4 kofte buyuklugunde)
Hasl. Kok ispanak yogurtlu
1dl. Ekmek
Salata

22 00 ARA (icicelecek)
1 bard. Sut

SU 3 lt.

SPOR 30 dk.yuruyus sabah
30 dk. Kondisyon bisikleti (biraz dinleneyim dedim simdi yapicam)

Ben bisikletimi yapayim durdukca oturdukca kalkmak zor gelicek yoksa

Az yemişsin kalori sayımına göre güzel sayılır ama yediklerin çok sağlıklı değil. Sağlıklı değil derken sakın yanlış anlama hepsi faydalı şeyler bal, kaymak ama diyetteyken tüketilmemesi gereken yiyeceklerden. Daha doyurucu şekilde beslenirsen eğer daha çabuk yol alırsın.

Tabii Osmaniye de olmanın dezavantajlarından mümkün mertebe faydalanıyorsun. Sabah ki yer fıstıkları hiç olmamış canım. Kahvaltının saati geç. Onun haricindekiler gayet güzel. Afiyet olsun.

Harika ve sağlıklı bir menü. Ama iki yerde nazarlığı var. Akşam yemeğinin saati çok geç ve o akşam ki armut hiç olmamış. Spor yok galiba?

Aynen canım sakın kendine yeni kıyafet alma. Sen de o eski kıyafetlerin için girebilecek potansiyel var. İşe başlamana az kalmış. Sen başarırsın bu işi Ben ilk diyete başladığımda daha doğrusu takıma geldiğimde kendime sadece 1 tane 44 beden pantolon aldım. Düşünsene yıllarca 36 beden giyen bir insanı 44 beden pantolon alırken. Ne kadar acı verici bir durum. Veee her yeni bedende evdeki eski olmayan kıyafetleri giydim. 36 olduğumda da bütün kıyafetlerimi dağıttım büyük bir zevkle. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafetim 38. Boyun uzun olmasının avantajlarından bir tanesi de 65 kiloda 38 beden giyebilmek

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun.

Canım haşlanmış yumurtanın yanına iki dilim ekmek çok olmuş. İkisinden birini tercih etmen lazım. Çünkü menü de peynirde var. Doymadığını düşünüyorsan domatesi ve yeşilliği artırabilirsin. Onları sınırsız yeme hakkın var. 16:00 arasında yediğin etiform hiç olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Su miktarını yazmamışsın?

Geçmiş olsun canım. İnşallah problemsiz atlatırsınız ameliyat sürecini. Ama bugün menün kötü olmuş. Saatleri zaten her seferinde söylüyorum. Daha dikkatli olmamız lazım.

Gözüm sadece şnitzel e takıldı bir de akşam bişey yememişsin. Böyle alıştırma kendini. Verilecek kilon çok senin. Sen şimdiden bu kadar az yersen yarın hedefe yaklaştığında hiç bir şey yememen gerekecek. Unutma yavaş yavaş azaltacaksın mesela her öğünde bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğin olsun. Suyu biraz daha artırman lazım 2,5 lt içmeye çalış günlük.

Gayet güzel bir menü canım afiyet olsun.

Kizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş (
Geçmiş olsun Ada'cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Salgın olduğu kesin çünkü yakın zamanda benim kızım da atlattı.

16 Şubat
Kahvalti 11.00
Sade turk kahvesi

16.00
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepegi
1 yk musli
1.5 lt su

19.00
5 yk bulgur
1 tabak etli kuru fasulye
1 lt su

22.00
1 elma
Sade turk kahvesi

Spor yok (regl sancısı dolayisiyla)
Tatlım yaaaaa saat 16:00 ya kadar hiç bir şey yememişsin. Hiç sağlıklı bişey değil bu. Canın istemese bile zorlayacaksın kendini ki metabolizman çalışmaya başlasın. Yediklerin güzel bir sıkıntı yok ama çok düzensiz ve bu nedenle de bence sağlıksız.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Suyu mümkünse ölçmeni isteyeceğim. Bir de diyetteyken sucuk yemesek daha iyi olur

Canim ,Cigerinde hafif enfeksiyon varmis alerjisi varmis oda oksuruk yapiyormus... ayy su igneler ise yararda kurtuluruz aylardir ne çekiyoruz
Ada' cım mutlaka ve mutlaka en kısa zamanda kızına harnup pekmezi vermeye başla. Sizin oralarda çok olur. Mümkünse organiğini bul bulamazsan da aktarlardan kavanozda alabilirsin. Çok ama çok etkili. Daha öncede bahsetmiştim. Dene bak o zaman göreceksin ne demek istediğimi.

Yaaaaa kızlar söyleye söyleye dilimde tüy bitireceksiniz. Kahvaltılarınızın saati çok ama çok geç. Yedikleriniz de sıkıntı yok. Mesela bu menü çok güzel bir menü ama öğün saatleri çok yanlış.

Menünde protein az canım

Afiyet olsun canım sen de mi ekmek yemeyenlerdensin

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Kızlar diyetisyenler ekmeği öneriyor her kiloda
Bi Canan Ablam hariç
Diyetisyenler öneriyor ama ben Canan teyzeme uyuyorum. Ekmek bence yenmemeli. Karbonhidratı başka yerlerden de alabiliriz. Ya da en fazla kahvaltıda bir dilim olabilir. Bu arada inanır mısınız biz burda diyetisyenlerden daha iyi kilo verdiriyoruz. Ben ilk başladığımda diyetisyene gitmiştim hem de kendi hastanemdeki tanıdık birine. Bir ay iyi güzel gitti. Tüm listeye harfiyen uydum. Gidince sanıyorum ki adam beni alkışlayacak çok güzel vermişsin bravo felan diyecek. Hiç bişey demedi. Listemi bile değiştirmedi. Bir hafta daha yaptım sonra bıraktım Verdiğim 4 kiloyu da tekrar aldım. KK yı bulduktan sonra da hayatım değişti.

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
Kendinize sevdiklerinize menünüze iyi bakın
Ben şimdi çıkıcam eğitim var
Dün yürüyemedim
Bugün eğitime yürüyerek gideceğim inşallah
Eğitimi merak ettim ne eğitimi?

Ah canım keşke ikiz Olsaydı :))
1 yaşında ve 5 yaşındalar.
Ama inan büyüğü sanki 1 yaşında gibi şımarıklik yapıyo. Yani diğeri de Bebe gibi :)
Sorma yaaa benim büyük 12 küçük 4,5 yaşında büyük küçükten daha beter. Hala kıskanıyor. Çok ara vermemek lazım çocuk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…