Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17 şubat menü

Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
7 zeytin yağsız marul salatası

Ara 13:30
1 elma
1 kase yoğurt

Akşam 18:30
7 kabak pizza (1 kabaktan yapıldı)

Ara 21:00
1 kase tarçınlı yoğurt 1 avuç kuru meyve

3 mil leslie
2 lt su

aramiza hoşgeldin canım

LAydLiNe canim harnup pekmezini aldim burada eczanede satiyorlardi aldim. iki gun verdim ama yanaklari pütür pütür oldu alerji gibi bugun vermedim.... ilk basta sizin kuzularda oyle bisey oldu mu ?

Canim canan karatay kahvaltida kavrulmamis butun kuru yemisleri ince belli cay bardagi ile oneriyor ki ben daha az yiyorum.. evet tam karatay yapmiyorum ama ekmek yemiyeyim diye onu yiyorum... aslinda yillardir kahvaltimda kizarmis form light ekmekden bir dilim yerdim degistireyim dedimmm..
Karatay diyeti icin ne düşünüyorsun ??

En doğrusu ztn kilo verip yapmak haklısın
Zaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştim

Ebrucum sahalara geri mi dondun yoksa
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şart

Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.

Bu arada maydonoz suyu inanılmaz ödem attırıyor, sabah tartıda mutlu etti beni.. Güzel bir hafta olacağına inanıyorum :)
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.

Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.

Aslinda ben kahvaltıda 1 adet kizarmis form ekmek yiyordum... degistirdim yer fıstığı yaptim...aksam zorda kalmazsam yemiyorum ekmek
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.

Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.

Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var

Her çocuk farklı bir kitap canım

Biz 8 kardeşiz çok şükür iyiyiz
Bir araya geldiğimizde çok güzel vakit geçiriyorum
Sen de inşallah konuşursun canım insanın en yakını canı
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.

Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.

Naz yapmıştır annesi.. yarına unutur

Biz döndük doktordan daha iyi gözüküyor dedi 10 gün sonra bir daha gidicez.
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kere Menün de gayet güzel afiyet olsun. Bu kadar düzenli beslenmeyi nasıl yaptığını da bir ara anlatır mısın? Nasıl karar verdin diyet yapmaya, nasıl başladın? Ve ne yapmak istiyorsun. Senin menüleri çok beğeniyorum. Şu diyet sürecinde de neler düşündüğünü merak ediyorum.

Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.

Bakınız bir önceki menü yorumu

Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.

Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.

17.02.18 cumartesi
10.30
1.5 omlet
biraz domates
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 kibrit kutusu peynir
biraz lor

16.00
1 bardak ayran
1 tane sarma

17.00
sogan domates
ayran
tavuk ciğeri
2 dilim tam bugday ekmegi

21.30
limonlu sade soda

10.30
1 su bardagi yagsiz sut

2 saat yuruyus
1 lt su
LAydLiNe

17 subat Menüm

Kahvaltı saat 10 da.
1 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kepek ekmeği

Ogleden sonra Saat 3 te dışarıdaydik
4 ızgara köfte
Yarım ekmek
2 bardak ayran
Salata

Saat 7 de
1 porsiyon karışık meyve
1 kaşe yoğurt
Ceviz.fındık çayın yanında.

Saat olarak ben çalıştığım için 4 gün mutlaka 8 buçukta yaparım kahvaltımı en geç.ama cuma 2 saat dersim var esimde evde oluyor beni bekliyor oyuzden eve 11 gibi gelince yapıyoruz kahvalti ve hafta sonu saat 10 gibi oluyor çünkü bedenen dinlenmek istiyorum 1 saat bile yetiyor geç kalkmak..

Şu 2lt..
Spor yok ama yarından itibaren baslicam ancak ağrısı geçti bacaklarımın.

LAydLiNe

7 kabak pizza nasıl bişey? Genel anlamda sadece yoğurt yemişsin bugün. Dukan felan yapmıyorsun dimi? Az yemişsin ama nedense bana menün çok olmamış gibi geldi. Sağlıksız bişey yok. Saatlerinde güzel ama sanırım bunlarla doyman zor olmuştur.

Sanmıyorum canım harnup pekmezinin allerji yapacağını. Olmazsa bir daha dene bakalım yine aynısı olacak mı? Ben de hiç bişey olmadı. Ben sırf karatay ya da sırf dukan gibi diyetlere pek sıcak bakmıyorum. Mesela protein konusunda dukana uyuyorsam, ekmek konusunda karataya uyuyorum. Mesela fazla protein böbrekleri yoruyor. Dukan uzun vade de bana sanki vücuda zarar verecekmiş hissi uyandırıyor. Karatayın birçok güzel tarafı var ama harfiyen uymuyorum. Aslında vücudumuzu en iyi kendimizin tanıması lazım. Şu diyet bu diyet diye de bakmamak lazım. Belli başlı noktalara dikkat edince zaten kilo otomatik olarak gidiyor. Bunlardan bir tanesi şekerden, undan ve tuzdan uzak durmak, öğün sayısını ve saatlerini düzenlemek ve bol su içmek. Bir de şöyle düşünün. Vücudumuz bir terazi. Bir kefesinde yediklerimiz diğer kefesinde harcadıklarımız. Eğer bu ikisini dengede tutamazsak ya kilo alıyoruz ya zayıf kalıyoruz. Yaa aslında bu konuda yazılacak çizilecek çok şey var ama siz sadece şu terazi kısmını düşünün. Bu benim en büyük tezim. Yediğini harcamazsan kalır. O nedenle bol bol hareket etmeliyiz.

Sabah bi arkadasa kahvaltiya davetliyiz gerci birlaz brunch gibi olacak
Cıssssss şeylere dokunma derim. Mutlaka sağlıklı yiyecekler vardır menüde.

Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Ama suç çok çok çok az olmuş o nedenle olmamış. Limonu sodaya sen mi sıktın yoksa hazır mıydı?

Afiyet olsun canım. Kahvaltı açıklaması tamam Son üç gündür benim farkettiğim bazı öğünleri dışardan yiyorsun. Dışardan yemende de bi sıkıntı yok ama mesela bugün köftenin ekmeğini yemişsin. Onu yemesen gayet güzel bir menü olacakmış. Böyle zamanlarda mümkün olduğunca diyetine uygun beslenirsen senin açından daha faydalı olur.

Sabah çocukları eşime bırakıp uyudum :) gece bebeğim uyumamıştı çünkü normalde 9-10 arası kahvaltıda oluyorum ama haftasonları fırsat buldukça yatıyorum:)

Iste geldim.burdayim ben bu iste ustayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…