- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
aramiza hoşgeldin canımSelam kizlar ben kk nin cuma zayiflamanin gediklisinden burcu. 2012 yilindan beri aktif buralardayim ilk olarak 2012 yilinda 13. Takim ile 20 kile verdim yaklasik 2 yil korudum. Sonrasinda evlilik hamilelik filan derken aldim verdim suan jamile kaldigim kilo civatlarindayim. 26 yasimdayim 2.5 yasinda bir prensesim var hemsireyim ankarad yasiyorum. Ebrucugumu gorur gormez hemen geldim. Yarin hemen diyete basliyorum
ben de oyle.Ben hep telden giriyorum ada.
Ben geldimmmmmmmGeçmişe dalıp geliyorum gelemezsem itfaiyeye haber verin
Zaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştimEn doğrusu ztn kilo verip yapmak haklısın
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şartEbrucum sahalara geri mi dondun yoksa
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.Kızlar merhabalar dünün bildirimini yapamadım.
16 şubat menüm
08:30 şade kahve (işe girer girmez yoğunluk oldu ve non-stop çalışmak zorunda kaldım)
10:30 3 ceviz
12:30 1 kepçe sebze çorbası + 4 ızgara köfte + salata
16:30 2 ceviz
19:00 Izgara tavuk + 4 yk bulgur
Su: 2.5 litre
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.Bu arada maydonoz suyu inanılmaz ödem attırıyor, sabah tartıda mutlu etti beni.. Güzel bir hafta olacağına inanıyorum :)
Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.Selam kizlar ben kk nin cuma zayiflamanin gediklisinden burcu. 2012 yilindan beri aktif buralardayim ilk olarak 2012 yilinda 13. Takim ile 20 kile verdim yaklasik 2 yil korudum. Sonrasinda evlilik hamilelik filan derken aldim verdim suan jamile kaldigim kilo civatlarindayim. 26 yasimdayim 2.5 yasinda bir prensesim var hemsireyim ankarad yasiyorum. Ebrucugumu gorur gormez hemen geldim. Yarin hemen diyete basliyorum
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.Aslinda ben kahvaltıda 1 adet kizarmis form ekmek yiyordum... degistirdim yer fıstığı yaptim...aksam zorda kalmazsam yemiyorum ekmek
Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.çoook teeşkkür ederim canım , sizede çook geçmiş olsun sizdeki bulunan rahatsızlıklarda bizde var bizde yok yok yanii... Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin ...
iğne yaptırdık malum bacaktan yapıyorlar iğneyi bu seferde iğnemi ağırdı neydi anlamadık yürümek istemedi bacağm ağrıyor dedi....ağladı durdu şimdi uyuyor bende tedirgin oldun pimirikli anne olarak acaba bacağına bişey mi oldu diyeee
Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var17 şubat menü
8:00
1 Anamur muz 1 bardak süt
12:00
7 dilim yağsız ev sucuğu ve 1 yumurta tavada
1 tk çemen
3 zeytin
Yeşillik
50 gr tb ekmek
15:00
3 dilim yağsız pastırma
17:00
1 yeşil elma
18:00
5 yk et sote sebzeli
Salata ayran
Gün boyunca
1 bardak bitki çayı
2.5 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
60 sn plank
5 dakika sağ sol bel çevirme
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.Her çocuk farklı bir kitap canım
Biz 8 kardeşiz çok şükür iyiyiz
Bir araya geldiğimizde çok güzel vakit geçiriyorum
Sen de inşallah konuşursun canım insanın en yakını canı
Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.Haftasonu olduğu için biraz düzensiz normalde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
Emziren anne menü;
11.00
1 yumurtadan yağsız omlet
Kk peynir 3 zeytin
1 dilim köy ekmeği
13.00
1 elma
17.00
Ev yapımı peynirli gözleme (yarım)
3 kıl biber
Son olarak saat 20.00 gibi
1 bardak kefir
2 ceviz yiyeceğim :)
Su:2,5 litre
Spor
45 dk yürüyüş
1 saat hoca eşliğinde zumba ve bacak hareketleri
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.Naz yapmıştır annesi.. yarına unutur
Biz döndük doktordan daha iyi gözüküyor dedi 10 gün sonra bir daha gidicez.
Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kere17 Şubat menum
Sabah: 06.45
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
4 yesil zeytin
2 ceviz
Maydanoz
1 kk peynir
1 kucuk sut
Oglen: 12.25
Yarım kepce Şehriye çorbası
Tavuk sarma
Yoğurt
Aksam: 18.50
1 kepce yogurt çorbası
4 yk ıspanak
1 kase yogurt
3 lt su + 45 dk dans
Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.İyi akşamlar arkadaşlar
17 şubat menüm
Sabah
Saat 10:300
2 hş yumurta
2 y biber
1 domates
Yeşillik
Öğlen 14:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2 Galeta
Akşam 20:35 yk ıspanak yemeği
1 kase yoğurtlu müsli
2 kayısı
2 ceviz
1 kırmızı elma
3 litre limonlu su
Bakınız bir önceki menü yorumuBugun menu
Sabah 9.45
Menemen
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
10 adet kavrulmamis yer fistigi
Ara
2 kuru gun kurusu kayisi
10 badem
Aksam 16.30
2 yagda yumurta
Biraz cecil peynir
1 dilim t.b ekmek
2 lt su icildi
LAydLiNe
Disarda 40 dakika yavas tempoda yürüyüş..markete gittim...
Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.17 şubat menüm
12:30 Mercimek çorbası
15:30 2 ceviz
18:30 1 kepçe yayla çorbası + 4 İsveç köfte
Su: 2.5 litre
Kızlar bugün spor yok ama öğleden beri dışarıdayım. 16000 adım atmışım :)
Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.17.02. 2018 tarihli menum
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Turp yesillik
12 00 ARA
1/2 muz 8 badem
14 30 OGLE YEMEGI (gun ve ablamin dogum gunu olunca boyle bir ogun)
3 tane ispanak koftesi
1 cok ince dilim diyet pasta(sekersiz unsuz)
1 bard. Ayran
Yesillik
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
Hasl. Tavuk (4 kofte buyuklugunde)
Hasl. Kok ispanak yogurtlu
1dl. Ekmek
Salata
22 00 ARA (icicelecek)
1 bard. Sut
SU 3 lt.
SPOR 30 dk.yuruyus sabah
30 dk. Kondisyon bisikleti (biraz dinleneyim dedim simdi yapicam)
7 kabak pizza nasıl bişey? Genel anlamda sadece yoğurt yemişsin bugün. Dukan felan yapmıyorsun dimi? Az yemişsin ama nedense bana menün çok olmamış gibi geldi. Sağlıksız bişey yok. Saatlerinde güzel ama sanırım bunlarla doyman zor olmuştur.17 şubat menü
Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
7 zeytin yağsız marul salatası
Ara 13:30
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
7 kabak pizza (1 kabaktan yapıldı)
Ara 21:00
1 kase tarçınlı yoğurt 1 avuç kuru meyve
3 mil leslie
2 lt su
Sanmıyorum canım harnup pekmezinin allerji yapacağını. Olmazsa bir daha dene bakalım yine aynısı olacak mı? Ben de hiç bişey olmadı. Ben sırf karatay ya da sırf dukan gibi diyetlere pek sıcak bakmıyorum. Mesela protein konusunda dukana uyuyorsam, ekmek konusunda karataya uyuyorum. Mesela fazla protein böbrekleri yoruyor. Dukan uzun vade de bana sanki vücuda zarar verecekmiş hissi uyandırıyor. Karatayın birçok güzel tarafı var ama harfiyen uymuyorum. Aslında vücudumuzu en iyi kendimizin tanıması lazım. Şu diyet bu diyet diye de bakmamak lazım. Belli başlı noktalara dikkat edince zaten kilo otomatik olarak gidiyor. Bunlardan bir tanesi şekerden, undan ve tuzdan uzak durmak, öğün sayısını ve saatlerini düzenlemek ve bol su içmek. Bir de şöyle düşünün. Vücudumuz bir terazi. Bir kefesinde yediklerimiz diğer kefesinde harcadıklarımız. Eğer bu ikisini dengede tutamazsak ya kilo alıyoruz ya zayıf kalıyoruz. Yaa aslında bu konuda yazılacak çizilecek çok şey var ama siz sadece şu terazi kısmını düşünün. Bu benim en büyük tezim. Yediğini harcamazsan kalır. O nedenle bol bol hareket etmeliyiz.LAydLiNe canim harnup pekmezini aldim burada eczanede satiyorlardi aldim. iki gun verdim ama yanaklari pütür pütür oldu alerji gibi bugun vermedim.... ilk basta sizin kuzularda oyle bisey oldu mu ?
Canim canan karatay kahvaltida kavrulmamis butun kuru yemisleri ince belli cay bardagi ile oneriyor ki ben daha az yiyorum.. evet tam karatay yapmiyorum ama ekmek yemiyeyim diye onu yiyorum... aslinda yillardir kahvaltimda kizarmis form light ekmekden bir dilim yerdim degistireyim dedimmm..
Karatay diyeti icin ne düşünüyorsun ??
Cıssssss şeylere dokunma derim. Mutlaka sağlıklı yiyecekler vardır menüde.Sabah bi arkadasa kahvaltiya davetliyizgerci birlaz brunch gibi olacak
Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Ama suç çok çok çok az olmuş o nedenle olmamış. Limonu sodaya sen mi sıktın yoksa hazır mıydı?17.02.18 cumartesi
10.30
1.5 omlet
biraz domates
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 kibrit kutusu peynir
biraz lor
16.00
1 bardak ayran
1 tane sarma
17.00
sogan domates
ayran
tavuk ciğeri
2 dilim tam bugday ekmegi
21.30
limonlu sade soda
10.30
1 su bardagi yagsiz sut
2 saat yuruyus
1 lt su
LAydLiNe
sade sodaya 1 dilim limon kattim.Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Ama suç çok çok çok az olmuş o nedenle olmamış. Limonu sodaya sen mi sıktın yoksa hazır mıydı?
Afiyet olsun canım. Kahvaltı açıklaması tamam17 subat Menüm
Kahvaltı saat 10 da.
1 dilim peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kepek ekmeği
Ogleden sonra Saat 3 te dışarıdaydik
4 ızgara köfte
Yarım ekmek
2 bardak ayran
Salata
Saat 7 de
1 porsiyon karışık meyve
1 kaşe yoğurt
Ceviz.fındık çayın yanında.
Saat olarak ben çalıştığım için 4 gün mutlaka 8 buçukta yaparım kahvaltımı en geç.ama cuma 2 saat dersim var esimde evde oluyor beni bekliyor oyuzden eve 11 gibi gelince yapıyoruz kahvalti ve hafta sonu saat 10 gibi oluyor çünkü bedenen dinlenmek istiyorum 1 saat bile yetiyor geç kalkmak..
Şu 2lt..
Spor yok ama yarından itibaren baslicam ancak ağrısı geçti bacaklarımın.
LAydLiNe
Hiç sıkıntı yok o zamansade sodaya 1 dilim limon kattim.
su az oldu malesef disarda olunca cok icmedim.
Zaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştim
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şart
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.
Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.
Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.
Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.
Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kereMenün de gayet güzel afiyet olsun. Bu kadar düzenli beslenmeyi nasıl yaptığını da bir ara anlatır mısın? Nasıl karar verdin diyet yapmaya, nasıl başladın? Ve ne yapmak istiyorsun. Senin menüleri çok beğeniyorum. Şu diyet sürecinde de neler düşündüğünü merak ediyorum.
Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.
Bakınız bir önceki menü yorumu
Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.
Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.
Tesekkurler canim sukur igne ise yaradi daha iyiMerhaba arkadaşlarada81 geçmiş olsun canım ufaklık nasıl
Zaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştim
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şart
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.
Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.
Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.
Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.
Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kereMenün de gayet güzel afiyet olsun. Bu kadar düzenli beslenmeyi nasıl yaptığını da bir ara anlatır mısın? Nasıl karar verdin diyet yapmaya, nasıl başladın? Ve ne yapmak istiyorsun. Senin menüleri çok beğeniyorum. Şu diyet sürecinde de neler düşündüğünü merak ediyorum.
Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.
Bakınız bir önceki menü yorumu
Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.
Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.
Çoook daha iyi olsun.çocuklar hasta olmasın aminn ❤Tesekkurler canim sukur igne ise yaradi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?