Sen şimdi naptın bi anlat bakimmm.Iste geldim.burdayim ben bu iste ustayim
Sağolasın canim aminnnnÇoook daha iyi olsun.çocuklar hasta olmasın aminn ❤
Ben yiyecekle olan ödüle karşıyım. Başka türlü ödül verebilirsin kendine mesela yeni bir kıyafet, yeni bir takı ya da almak isteyip de alamadığın başka bişey. Ama yemek ödülü ödül değil bence. Düşünsene zaten yıllarca yemişiz istediklerimizi. Onun için burdayız. Ben evkaftayken diye başlayan biri vardı yaa filmin birinde onun gibikizlar, bu diyet surecinde odul isini napiyosunuz.
haftada 1 gun odul yapabilirsiniz diyo ya diyetisyenler. bu konuda ne dusunuyosunuz?
Bizim takım biraz uykucu anladığımSabah çocukları eşime bırakıp uyudum :) gece bebeğim uyumamıştı çünkü normalde 9-10 arası kahvaltıda oluyorum ama haftasonları fırsat buldukça yatıyorum:)
Makarna ve börek haricinde güzel bir menü. Kahvaltı saati geç olmuş. Su ve spor gayet güzel.17.02.2018
Menum
10.30
Bitki çayı
11.00
1 yumurtadan pofidik omlet
30 gr beyaz peynir
2 kiraz domates
1/2 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
3 şekersiz çay
2 Yk makarna salatası
2 minik ıspanaklı börek
19.00
4 Yk ıspanak kökünden kavurma
2 Yk yoğurt
23.00
Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
Tibetin gençlik pınarı
Yavaş başla güçlü bitir ( 40 dakika~ 190 kalori)
Kahvaltı kime göre neye gore geç ki canım. Sabah erken kalksam o saatte kahvaltı etmiş olsam haklısın derim ama uyandiktan yarım saat sonra yaptım. Üstelik herkesin düzeni aynı değil.Ben yiyecekle olan ödüle karşıyım. Başka türlü ödül verebilirsin kendine mesela yeni bir kıyafet, yeni bir takı ya da almak isteyip de alamadığın başka bişey. Ama yemek ödülü ödül değil bence. Düşünsene zaten yıllarca yemişiz istediklerimizi. Onun için burdayız. Ben evkaftayken diye başlayan biri vardı yaa filmin birinde onun gibiHep kendimden ve eski diyetimden örnek veriyorum ama önemli tecrübeler edindim o dönemde. En iyi yaşayarak öğreniliyor. Diyet yaptığım 6 ay süresince tek bir kaçamak ve tek bir ödülüm olmadı. Sadece bir kez eşim halka tatlı alıp gelmiş akşam eve. Sabah kalktığımda küçük bir ısırık yemiştim. Onun haricinde hiç bir şekilde yememem gereken hiç bir şeyi yemedim. Ne misafirlikte ne kaynanamda. Çünkü yedikçe arkası geliyor. Bir ileri iki geri gidiyorsun. O da sonuca ulaşmanı engelliyor.
Bizim takım biraz uykucu anladığımBen çok uyumayı sevmiyorum biliyorum ilginç bir durum ama Uyurken geçen zamanın boşa harcandığını düşünüyorum yanlış anlaşılmasın vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadar uyumalıyız ama bana zaman yetmiyor.
Makarna ve börek haricinde güzel bir menü. Kahvaltı saati geç olmuş. Su ve spor gayet güzel.
Ben yiyecekle olan ödüle karşıyım. Başka türlü ödül verebilirsin kendine mesela yeni bir kıyafet, yeni bir takı ya da almak isteyip de alamadığın başka bişey. Ama yemek ödülü ödül değil bence. Düşünsene zaten yıllarca yemişiz istediklerimizi. Onun için burdayız. Ben evkaftayken diye başlayan biri vardı yaa filmin birinde onun gibiHep kendimden ve eski diyetimden örnek veriyorum ama önemli tecrübeler edindim o dönemde. En iyi yaşayarak öğreniliyor. Diyet yaptığım 6 ay süresince tek bir kaçamak ve tek bir ödülüm olmadı. Sadece bir kez eşim halka tatlı alıp gelmiş akşam eve. Sabah kalktığımda küçük bir ısırık yemiştim. Onun haricinde hiç bir şekilde yememem gereken hiç bir şeyi yemedim. Ne misafirlikte ne kaynanamda. Çünkü yedikçe arkası geliyor. Bir ileri iki geri gidiyorsun. O da sonuca ulaşmanı engelliyor.
Bizim takım biraz uykucu anladığımBen çok uyumayı sevmiyorum biliyorum ilginç bir durum ama Uyurken geçen zamanın boşa harcandığını düşünüyorum yanlış anlaşılmasın vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadar uyumalıyız ama bana zaman yetmiyor.
Makarna ve börek haricinde güzel bir menü. Kahvaltı saati geç olmuş. Su ve spor gayet güzel.
Kahvaltı bana göre geç canım. Normal zamanlarda belki çok önemli değildir ama diyet yaptığımız zamanlar kahvaltının erken yapılması taraftarıyım. Kime göre neye göre dersek yanılırız. O zaman şöyle bir düzenimiz olduğunu varsayarsak gece saat 01:00 ya da farz et 02:00 de uyuyoruz. Ertesi günde saat 12:00 de uyanıyoruz. Yarım saat sonra da 12:30 da kahvaltımızı yapıyoruz. Sence bu normal bir düzen mi? Bence değil. Yetişkin bir insanın gün de 7-8 saat uyuması yeterli. Düzeni oluşturmakta bizimi elimizde olan bir şey. Düzenimizi kahvaltımızı erken yapacak şekilde oluşturursak hayatımıza her yönden faydalı olur diye düşünüyorum.Kahvaltı kime göre neye gore geç ki canım. Sabah erken kalksam o saatte kahvaltı etmiş olsam haklısın derim ama uyandiktan yarım saat sonra yaptım. Üstelik herkesin düzeni aynı değil.
Ben kötü örnek gibi olmak istemem ama 11:00de başlıyorum ben işe (yurtdışı saatlerine uyarladığımız için).. kahvaltıyı ofiste yiyorum, akşam yemeğinide 20:30’de (anca evde oluyorum) saat 01:00 gibi uyuyorum.. 7 kilo verdim ben böyle :)) benim başka şansım yok, ama şikayetçide değilim..
tebrik ederim valla bravoBen yiyecekle olan ödüle karşıyım. Başka türlü ödül verebilirsin kendine mesela yeni bir kıyafet, yeni bir takı ya da almak isteyip de alamadığın başka bişey. Ama yemek ödülü ödül değil bence. Düşünsene zaten yıllarca yemişiz istediklerimizi. Onun için burdayız. Ben evkaftayken diye başlayan biri vardı yaa filmin birinde onun gibiHep kendimden ve eski diyetimden örnek veriyorum ama önemli tecrübeler edindim o dönemde. En iyi yaşayarak öğreniliyor. Diyet yaptığım 6 ay süresince tek bir kaçamak ve tek bir ödülüm olmadı. Sadece bir kez eşim halka tatlı alıp gelmiş akşam eve. Sabah kalktığımda küçük bir ısırık yemiştim. Onun haricinde hiç bir şekilde yememem gereken hiç bir şeyi yemedim. Ne misafirlikte ne kaynanamda. Çünkü yedikçe arkası geliyor. Bir ileri iki geri gidiyorsun. O da sonuca ulaşmanı engelliyor.
Ben az uyurum.. sabah 7-7:30 gibi kalkıp limonlu suyumu içerim.. oğlumu kreşe hazırlarım, birşeyler yediririm.. o gidince önce duş sonra makyaj, fön .. çantama sağlıklı şeyler hazırlar koyarım. Evi toplarım, zamanım kalmışsa spor bile yaparım.. bilir kızlar diyetten önce (şeker un hariç) benim için spor gelir.. yemeği kaçırsam bile daha fazla spor yaparak eritirimSabah kaçta uyanıyorsun canım? Ya da günde kaç saat uyuyorsun? Kilo veremezsin diye bişey demedim zaten. Ben de toplamda 25 kilo vermiş bir insan olarak kahvaltımı hep erken yaptım. Şimdi iş yerinde yapıyorum 09:00 da o bile geç geliyor. Bu hafta inşallah 07:30 a çekmeyi düşünüyorum. Senin durumun belki farklıdır, kilo vermişte olabilirsin ama bu senin kahvaltı saatinin doğru olduğunu göstermez. Kim ne derse desin ısrarla kahvaltının erken yapılması gerektiğini savunuyorum. Haaaa mecbur kalırsın şartların uygun değildir bişey diyemem ama dediğim gibi bu doğru olduğunu göstermez.
33 yaş gayet genç bir yaş canımBen az uyurum.. sabah 7-7:30 gibi kalkıp limonlu suyumu içerim.. oğlumu kreşe hazırlarım, birşeyler yediririm.. o gidince önce duş sonra makyaj, fön .. çantama sağlıklı şeyler hazırlar koyarım. Evi toplarım, zamanım kalmışsa spor bile yaparım.. bilir kızlar diyetten önce (şeker un hariç) benim için spor gelir.. yemeği kaçırsam bile daha fazla spor yaparak eritirim33 yaşındayım ama olduğumdan daha genç gösteriyorum neden?? Çünkü genetik dermişim sağlıklı besleniyorum ve sporumu hiç aksatmıyorum.. gençliğimde böyleydi :) ben kahvaltımı stres altında yani acele yapamam çünkü fazlasıyla rahatıma düşkünüm
Kısmet :))33 yaş gayet genç bir yaş canımGerçi ben daha gencim 18 x 2 yaşındayım Sağlıklı beslenme ve spor konusunda tebrik ediyorum seni. Erken kalkman da çok güzel Ama hala kahvaltını erken yapma şansın olduğunu düşünüyorum.
İyi gecelerİyi geceler canım ben kaçayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?