Geçmiş olsun canım. İnşallah problemsiz atlatırsınız ameliyat sürecini. Ama bugün menün kötü olmuş. Saatleri zaten her seferinde söylüyorum. Daha dikkatli olmamız lazım.
Gözüm sadece şnitzel e takıldı bir de akşam bişey yememişsin. Böyle alıştırma kendini. Verilecek kilon çok senin. Sen şimdiden bu kadar az yersen yarın hedefe yaklaştığında hiç bir şey yememen gerekecek. Unutma yavaş yavaş azaltacaksın mesela her öğünde bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğin olsun. Suyu biraz daha artırman lazım 2,5 lt içmeye çalış günlük.
Gayet güzel bir menü canım afiyet olsun.
Geçmiş olsun Ada'cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Salgın olduğu kesin çünkü yakın zamanda benim kızım da atlattı.
Tatlım yaaaaa saat 16:00 ya kadar hiç bir şey yememişsin. Hiç sağlıklı bişey değil bu. Canın istemese bile zorlayacaksın kendini ki metabolizman çalışmaya başlasın. Yediklerin güzel bir sıkıntı yok ama çok düzensiz ve bu nedenle de bence sağlıksız.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Suyu mümkünse ölçmeni isteyeceğim. Bir de diyetteyken sucuk yemesek daha iyi olur
Ada' cım mutlaka ve mutlaka en kısa zamanda kızına harnup pekmezi vermeye başla. Sizin oralarda çok olur. Mümkünse organiğini bul bulamazsan da aktarlardan kavanozda alabilirsin. Çok ama çok etkili. Daha öncede bahsetmiştim. Dene bak o zaman göreceksin ne demek istediğimi.
Yaaaaa kızlar söyleye söyleye dilimde tüy bitireceksiniz. Kahvaltılarınızın saati çok ama çok geç. Yedikleriniz de sıkıntı yok. Mesela bu menü çok güzel bir menü ama öğün saatleri çok yanlış.
Diyetisyenler öneriyor ama ben Canan teyzeme uyuyorum. Ekmek bence yenmemeli. Karbonhidratı başka yerlerden de alabiliriz. Ya da en fazla kahvaltıda bir dilim olabilir. Bu arada inanır mısınız biz burda diyetisyenlerden daha iyi kilo verdiriyoruz. Ben ilk başladığımda diyetisyene gitmiştim hem de kendi hastanemdeki tanıdık birine. Bir ay iyi güzel gitti. Tüm listeye harfiyen uydum. Gidince sanıyorum ki adam beni alkışlayacak çok güzel vermişsin bravo felan diyecek. Hiç bişey demedi. Listemi bile değiştirmedi. Bir hafta daha yaptım sonra bıraktımVerdiğim 4 kiloyu da tekrar aldım. KK yı bulduktan sonra da hayatım değişti.
Eğitimi merak ettim ne eğitimi?
Sorma yaaa benim büyük 12 küçük 4,5 yaşında büyük küçükten daha beter. Hala kıskanıyor. Çok ara vermemek lazım çocuk için.
Geçmiş olsun canım. İnşallah problemsiz atlatırsınız ameliyat sürecini. Ama bugün menün kötü olmuş. Saatleri zaten her seferinde söylüyorum. Daha dikkatli olmamız lazım.
Gözüm sadece şnitzel e takıldı bir de akşam bişey yememişsin. Böyle alıştırma kendini. Verilecek kilon çok senin. Sen şimdiden bu kadar az yersen yarın hedefe yaklaştığında hiç bir şey yememen gerekecek. Unutma yavaş yavaş azaltacaksın mesela her öğünde bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğin olsun. Suyu biraz daha artırman lazım 2,5 lt içmeye çalış günlük.
Gayet güzel bir menü canım afiyet olsun.
Geçmiş olsun Ada'cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Salgın olduğu kesin çünkü yakın zamanda benim kızım da atlattı.
Tatlım yaaaaa saat 16:00 ya kadar hiç bir şey yememişsin. Hiç sağlıklı bişey değil bu. Canın istemese bile zorlayacaksın kendini ki metabolizman çalışmaya başlasın. Yediklerin güzel bir sıkıntı yok ama çok düzensiz ve bu nedenle de bence sağlıksız.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Suyu mümkünse ölçmeni isteyeceğim. Bir de diyetteyken sucuk yemesek daha iyi olur
Ada' cım mutlaka ve mutlaka en kısa zamanda kızına harnup pekmezi vermeye başla. Sizin oralarda çok olur. Mümkünse organiğini bul bulamazsan da aktarlardan kavanozda alabilirsin. Çok ama çok etkili. Daha öncede bahsetmiştim. Dene bak o zaman göreceksin ne demek istediğimi.
Yaaaaa kızlar söyleye söyleye dilimde tüy bitireceksiniz. Kahvaltılarınızın saati çok ama çok geç. Yedikleriniz de sıkıntı yok. Mesela bu menü çok güzel bir menü ama öğün saatleri çok yanlış.
Diyetisyenler öneriyor ama ben Canan teyzeme uyuyorum. Ekmek bence yenmemeli. Karbonhidratı başka yerlerden de alabiliriz. Ya da en fazla kahvaltıda bir dilim olabilir. Bu arada inanır mısınız biz burda diyetisyenlerden daha iyi kilo verdiriyoruz. Ben ilk başladığımda diyetisyene gitmiştim hem de kendi hastanemdeki tanıdık birine. Bir ay iyi güzel gitti. Tüm listeye harfiyen uydum. Gidince sanıyorum ki adam beni alkışlayacak çok güzel vermişsin bravo felan diyecek. Hiç bişey demedi. Listemi bile değiştirmedi. Bir hafta daha yaptım sonra bıraktımVerdiğim 4 kiloyu da tekrar aldım. KK yı bulduktan sonra da hayatım değişti.
Eğitimi merak ettim ne eğitimi?
Sorma yaaa benim büyük 12 küçük 4,5 yaşında büyük küçükten daha beter. Hala kıskanıyor. Çok ara vermemek lazım çocuk için.
Kayserili değilim ama uzun yıllardır Kayseri de yaşıyorumZaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştim
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şart
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.
Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.
Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.
Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.
Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kereMenün de gayet güzel afiyet olsun. Bu kadar düzenli beslenmeyi nasıl yaptığını da bir ara anlatır mısın? Nasıl karar verdin diyet yapmaya, nasıl başladın? Ve ne yapmak istiyorsun. Senin menüleri çok beğeniyorum. Şu diyet sürecinde de neler düşündüğünü merak ediyorum.
Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.
Bakınız bir önceki menü yorumu
Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.
Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.
Ben yiyecekle olan ödüle karşıyım. Başka türlü ödül verebilirsin kendine mesela yeni bir kıyafet, yeni bir takı ya da almak isteyip de alamadığın başka bişey. Ama yemek ödülü ödül değil bence. Düşünsene zaten yıllarca yemişiz istediklerimizi. Onun için burdayız. Ben evkaftayken diye başlayan biri vardı yaa filmin birinde onun gibiHep kendimden ve eski diyetimden örnek veriyorum ama önemli tecrübeler edindim o dönemde. En iyi yaşayarak öğreniliyor. Diyet yaptığım 6 ay süresince tek bir kaçamak ve tek bir ödülüm olmadı. Sadece bir kez eşim halka tatlı alıp gelmiş akşam eve. Sabah kalktığımda küçük bir ısırık yemiştim. Onun haricinde hiç bir şekilde yememem gereken hiç bir şeyi yemedim. Ne misafirlikte ne kaynanamda. Çünkü yedikçe arkası geliyor. Bir ileri iki geri gidiyorsun. O da sonuca ulaşmanı engelliyor.
Bizim takım biraz uykucu anladığımBen çok uyumayı sevmiyorum biliyorum ilginç bir durum ama Uyurken geçen zamanın boşa harcandığını düşünüyorum yanlış anlaşılmasın vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadar uyumalıyız ama bana zaman yetmiyor.
Makarna ve börek haricinde güzel bir menü. Kahvaltı saati geç olmuş. Su ve spor gayet güzel.
Farkındasın biliyorsunBugünkü menüm
Sabah 12de
1bardak süt
1dilim ekmek
1dilim peynir
2tane tereyağında yumurta
Salatalık
Ara kahve
Öğlen yok alışverişteydim
Ara kahve
Akşam annemlere gotik saat geç olmuştu gene birşey yiyemedim
Su 2litre
Spor yok
Bugün berbat geçti biliyorum farkındayım
Ben ekmeği seviyorum ya ondan diyetisyenleri dinliyorum
Sucuk hafta sonunda ben de yiyorum kendimiz yaptırıyoruz yağsız kıymadan katkısız oluyor
Diğer sucuklar vıcık vıcık yağ bide içindeki her neyse
Hizmet içi eğitim sağlık sektöründe çalışıyorum
Gönüllü eğitim
Kayserili değilim ama uzun yıllardır Kayseri de yaşıyorum
Evimizden sucuk pastırma çemen eksik olmaz pek
Çemen genelde kötü koku yapar vücut
Atıklarında. Ama sosyete çemeni derler o öyle değil
Ödül için kıyafet te almak istemiyorum ben
Hedefe ulaşıp alayım diye
Ben de ilk kez iki haftadır zararlı kh yemedim hayatım boyunca
Farkındasın biliyorsun
Afiyet olsun :)Kızlar uyumayın
Yürüyüş yaptım geldim şimdi kahvaltı yapıcam
Pazar günleri kahvaltı geç yapıyorum genelde
Çocuklar geç kalkıyor
Ben ekmeği seviyorum ya ondan diyetisyenleri dinliyorum
Sucuk hafta sonunda ben de yiyorum kendimiz yaptırıyoruz yağsız kıymadan katkısız oluyor
Diğer sucuklar vıcık vıcık yağ bide içindeki her neyse
Hizmet içi eğitim sağlık sektöründe çalışıyorum
Gönüllü eğitim
Kayserili değilim ama uzun yıllardır Kayseri de yaşıyorum
Evimizden sucuk pastırma çemen eksik olmaz pek
Çemen genelde kötü koku yapar vücut
Atıklarında. Ama sosyete çemeni derler o öyle değil
Ödül için kıyafet te almak istemiyorum ben
Hedefe ulaşıp alayım diye
Ben de ilk kez iki haftadır zararlı kh yemedim hayatım boyunca
Farkındasın biliyorsun
Sağol tatlım teşekkür ederimAfiyet olsun :)
Ben de sporumu yaptım Ohh çok dinç hissediyorum.
Bende sevdim alıştım kaldım Kayseri de ..aslen Samsun luyum canımKayseri' de okudum canım severim Kayseri'yi. Üzerine de tayin olana kadar kaldım. Ben de sağlıkçıyım bu arada.
Günaydın kızlar musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah hepimize
Tatlım sen de biliyosun hiç güzel olmamış. Biran önce toparlaman lazım. Daha sağlıklı menüler istiyorum sendenBugünkü menüm
Sabah 12de
1bardak süt
1dilim ekmek
1dilim peynir
2tane tereyağında yumurta
Salatalık
Ara kahve
Öğlen yok alışverişteydim
Ara kahve
Akşam annemlere gotik saat geç olmuştu gene birşey yiyemedim
Su 2litre
Spor yok
Bugün berbat geçti biliyorum farkındayım
Dolmalar kaçmış biraz Kahvaltında geç olmuş. Geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir. Su çok az bu aradaGünaydın kızlar dün biraz hastaydim yatıp uyumusum menu de kalmış kusura bakmayın.
17 Şubat ;
11.00
Ilık limonlu su
2 ceviz
14.00
Sade Türk Kahvesi
16.00
3 tane etli kuru biber dolmasi
1 lt su
19.00
4 tane etli kuru patlıcan dolmasi
2 bardak ayran
Spor yok
Gece 2 bardak su
Teşekkür ederim iyiyim şimdi.Dolmalar kaçmış biraz Kahvaltında geç olmuş. Geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir. Su çok az bu arada
Bence basaririz , basaranlarin bizden neyi fazla :)YÜKSELEN YILDIZLAR557. ETAP
Kızlar bu hafta yükselen yıldızlardayız. Tebrik ediyorum hepinizi
Haftaya ilk üçe girmeye ne dersiniz
Başarabilir miyiz sizce
YÜKSELEN YILDIZLAR557. ETAP
Kızlar bu hafta yükselen yıldızlardayız. Tebrik ediyorum hepinizi
Haftaya ilk üçe girmeye ne dersiniz
Başarabilir miyiz sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?