Takım uyuyo resmen
Valla ben kendimi tembel sanırdım şimdi daha iyi hissetmeye başladım
Tatlım sen de biliyosun hiç güzel olmamış. Biran önce toparlaman lazım. Daha sağlıklı menüler istiyorum senden
Dolmalar kaçmış biraz Kahvaltında geç olmuş. Geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir. Su çok az bu arada
Kızlar yaaaaa amma birikmiş geçmiş ama nihayet bitirdim ben de bittim.
Ben bugün menü yazmıyorum. Çünkü anneme gidince birazcık cısssssşeyler yedim
Yarından itibaren cıssss yok
17.02.2018
Menum
10.30
Bitki çayı
11.00
1 yumurtadan pofidik omlet
30 gr beyaz peynir
2 kiraz domates
1/2 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
3 şekersiz çay
2 Yk makarna salatası
2 minik ıspanaklı börek
19.00
4 Yk ıspanak kökünden kavurma
2 Yk yoğurt
23.00
Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
Tibetin gençlik pınarı
Yavaş başla güçlü bitir ( 40 dakika~ 190 kalori)
Bugünkü menüm
Sabah 12de
1bardak süt
1dilim ekmek
1dilim peynir
2tane tereyağında yumurta
Salatalık
Ara kahve
Öğlen yok alışverişteydim
Ara kahve
Akşam annemlere gotik saat geç olmuştu gene birşey yiyemedim
Su 2litre
Spor yok
Bugün berbat geçti biliyorum farkındayım
Takım uyuyo resmen
Valla ben kendimi tembel sanırdım şimdi daha iyi hissetmeye başladım
YÜKSELEN YILDIZLAR557. ETAP
Kızlar bu hafta yükselen yıldızlardayız. Tebrik ediyorum hepinizi
Haftaya ilk üçe girmeye ne dersiniz
Başarabilir miyiz sizce
Hepinize gunaydiinn kizlaarr mutlu pazarlarbugün istanbulda hava cook güzel tam temizlik yapma havası dün listemi paylasamadim telefonumun sarji bitmiş ve kapanmis. Simdi hemen paylasiyorum
Afiyet olsun canım. Kahvaltı açıklaması tamamSon üç gündür benim farkettiğim bazı öğünleri dışardan yiyorsun. Dışardan yemende de bi sıkıntı yok ama mesela bugün köftenin ekmeğini yemişsin. Onu yemesen gayet güzel bir menü olacakmış. Böyle zamanlarda mümkün olduğunca diyetine uygun beslenirsen senin açından daha faydalı olur.
Zaten kiloluyken hamile kalmak çok zor. Ben mesela tam zayıfladım hamile kaldım. Hatta şoka girmiştim. Düşünsene 85 ten 60 a iniyorsun sonra hooppp hamile olduğunu öğreniyorsun. Keyfini sürememiştim
Evet canım uzun süre korudum ama kürkçü dükkanı misali döndüm tekrar. Burası insanı her şeyden daha çok motive ediyor. Ne kadar yolu yordamı bilsen de burası şart
Çok hafif bir menü olmuş afiyet olsun. Ama kahvaltıyı geçiştirmemek lazım.
Tarif verir misin canım. Benim de ödemim çok fazla. Sebebini bilmiyorum ama sabahları nerden baksan +500 ödem oluyor. Denemek isterim nasıl hazırlıyorsan.
Süper yaaaa. Hoş geldin canım benim. Yine eskisi gibi hallederiz yeter ki buralarda ol sen.
Bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ama haşlanmış yumurta olduğunda bence ekmeğe de gerek yok. Bol yeşillik ve peynirle beraber yeterli olur. Ama yumurta yoksa onun yerine mutlaka bir dilim ekmek tam buğday ya da çavdar öneriyorum ben kepek ekmek kansızlığa neden oluyor. Senin menüye yer fıstığı fazla olduğu için söylüyorum.
Ağrımıştır canım merak etme. Bir de nazlanıyorlar. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Benim kız da dokundurmaz iğne yapıldığında. Basmadığı zamanlarda olmuştur. Telaşlanma.
Kayserili felan mısın canım maşallah sucuk, pastırma, çemen. Ahhhhh en sevdiğim şeylerden ama çemen yiyemez oldum. Eskiden ne güzel yerdik kokuyormuş derdi olmadan. Şimdi de yemeyi çok istiyorum ama kokarım diye yiyemiyorum. Sırf bir ara izin alıp doya doya çemen yemeyi düşünmüşlüğüm bile var
Ayyy ne güzel. Biz 3 kardeşiz ona bile mutlu oluyorum. Çok olmak iyidir. Keşke bizlerde de imkan olsa da biz de büyütebilsek.
Emzirdiğin için menüne çok bişey demeyeceğim ama kahvaltın çok geç. Takım olarak kahvaltı saatlerimizde bir sıkıntı var. Onu düzeltmemiz lazım bence. Çünkü her defasında dediğim gibi ne zaman kahvaltı yaparsak o zaman metabolizma çalışmaya başliyor.
Geçmiş olsun canım size de. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Senin kahvaltı saatine hastayım canım. Maşallah 41 kereMenün de gayet güzel afiyet olsun. Bu kadar düzenli beslenmeyi nasıl yaptığını da bir ara anlatır mısın? Nasıl karar verdin diyet yapmaya, nasıl başladın? Ve ne yapmak istiyorsun. Senin menüleri çok beğeniyorum. Şu diyet sürecinde de neler düşündüğünü merak ediyorum.
Kahvaltın çok geç, akşam yemeğinde çok geç. Yediklerin güzel ama saatler uygun değil.
Bakınız bir önceki menü yorumu
Az öz azıcık bir menü olmuş. Ama olmamış. Nerdeyse hiç bir şey yememişsin. Kahvaltı yok.
Bir Anladığım kadarıyla diyetisyenle devam ediyorsun. Listeni buraya atabilir misin? Ya da bana özelden gönderebilir misin? Yorumlarımı ona göre yapayım. Ama diyetisyen menüsü olsa da bence yanlışlar var. Ufak tefek müdahaleler yaparsak eğer bence sana daha faydalı olur.
Çarşı Pazar geziyorum şimdi girdim eveHuhu nerdesinizzz
Çok canın istiyorsa bir parça olabilir ama çok şekerli dikkat edilmeliBirsey sormak istiyorum. Haslanmis şeker pancarinin diyetteyken yenmesinin bi mahzuru var midir aceepp ?merak ettim
Çarşı Pazar geziyorum şimdi girdim eve
Çok canın istiyorsa bir parça olabilir ama çok şekerli dikkat edilmeli
Ben geldimmmm
Sabah arkadasa kahvaltiya gittik ..oradan hastaneye kizimin iğnesi yapildi... kostur ev sonra hava cok güzeldi parka gittik... eve gel kizimi yikadim pert oldum simdi bi gecmis yapip keyif yapma zamani
16.00
Öğlen yemeği
1 tabak sebzeli sucuklu yumurta
Yarım kase kaymak (hakiki kaymak yenilebilir demişti karatay ama fazla mı oldu acaba
1 tk bal
Kizlar , kahvalti saati bende sizler gibi gec yapanlardanim ama doğrusu en gec 9.30 yapilmis olmasi gerekiyormus... diyetisyene gitmistim oyle soylemisti ..bi arkadaşımda gitti onada dr mutlaka 9.30 bitmis olmasi gerekiyor demis....meta hareketlenmesi icin kahvalti erken yapılması onemliymis..
Iste bende dogrusunu bilip yapamayanlardanim.... iki ogun bir mini ara yaptigim icin kahvalti gec oluyor benimde..
Pancar = şeker demek canim bence yenilmemeliBirsey sormak istiyorum. Haslanmis şeker pancarinin diyetteyken yenmesinin bi mahzuru var midir aceepp ?merak ettim
Hosbulduk canimHosgeldinnn cnm
Ohhh iyi yapmışsın
Minik cadı nasıl olduu
Evet hata yapiyoruz ama bende hep gec yapanlardanim anca kizimi doyur kendim oturayim derken saat ilerliyor... hafta sonu zaten gec oluyor ondan kacis yok.. esim oyle 8.30 9 gibi kalkip kahvaltiya oturmaz... 9 da uyanir kahvaltiya oturmamiz yine 10 olurBen birtek hafta sonu geç yapıyorum artık
Geç uyandığım için
Hata yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?