Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyorum cnn öğlen alışverişteydim sonra eve gelirken babam aradı tr gidiyormuş hemen annemlere gittik sonra yemek fln hazırladık ve saat çok geç olmuştu yemedim bende
Eve geldiğinde migdem bulandı başım döndü açlıktan benimkide kızdı ye birşeyler diye ama ben direndim yemedim tüm gün yememissim gece yeseydin diyetim bozulacakti

Kızlar yaaaaa amma birikmiş geçmiş ama nihayet bitirdim ben de bittim.

Ben bugün menü yazmıyorum. Çünkü anneme gidince birazcık cısssss şeyler yedim

Yarından itibaren cıssss yok

Bazen olabiliyor cıs'lar, olmasaydı iyidi ama benim düşüncem şu denge çok önemli. Benim sistemim öyle oldu yani bugün cıs yaptım yarına maydanozlu su ve porsiyon azaltma :)

Süpeeersin :)

Bazen yemek yemeye fırsat olmuyor, özellik benimde haftasonu yetersiz besleniyorum.

Takım uyuyo resmen

Valla ben kendimi tembel sanırdım şimdi daha iyi hissetmeye başladım

Haftasonu genelde insanlar eşleriyle ailesiyle olduğu için böyle oluyor

YÜKSELEN YILDIZLAR
557. ETAP

Kızlar bu hafta yükselen yıldızlardayız. Tebrik ediyorum hepinizi

Haftaya ilk üçe girmeye ne dersiniz

Başarabilir miyiz sizce

Neden olmasıııın, zirvede bile oluruz istedikten ve inandıktan sonraaa

Hepinize gunaydiinn kizlaarr mutlu pazarlar bugün istanbulda hava cook güzel tam temizlik yapma havası dün listemi paylasamadim telefonumun sarji bitmiş ve kapanmis. Simdi hemen paylasiyorum

Kolay gelsin canımm

Kızlar merhaba iki gündür giremedim birde tqrtıda + görünce moral olarak çok düştüm ama tim motivasyonumu toplayıp yine yeniden buradayım
1.5 lt detoks suyum yanımda :) (1 limon bir çabuk tarçın 1 kaşık sirke)

Kızım çok geç yatıp erken kalktığmz için
10 gibi çok hafif bir kahvaltı yapıyorum çünkü sonrasında uyuyoruz.
Birazdan karışık sebze yemeği yicem ekmek yemem..
Sizler nasılsnz?

Köfte ekmek yemedim canim 4 adet köfte yanında da yarım dilim ekmek yedim.ya ekmek hiç olmasa kilo verdiriyor diyette ama ben ekmeği tamamen kesemiyorum ekmek olmayinca yemek midemi bulandırıyor boş boş oyuzden çoK küçük lokmalar la yemeğe çalışıyorum.

Teşekkür ederim . Haftaiçi ve cumartesi ise gittiğim icin erken kalkiyorum haliyle erken kahvaltı yapabiliyorum. Öğlen is yerinde yemek çıkıyor. Ordan yiyorum. Sağlıklı olanları tercih ediyorum. Tatlı varsa tatlı almıyorum ayran alıyorum. Dengelemeye çalışıyorum.

Kizlar , kahvalti saati bende sizler gibi gec yapanlardanim ama doğrusu en gec 9.30 yapilmis olmasi gerekiyormus... diyetisyene gitmistim oyle soylemisti ..bi arkadaşımda gitti onada dr mutlaka 9.30 bitmis olmasi gerekiyor demis....meta hareketlenmesi icin kahvalti erken yapılması onemliymis..

Iste bende dogrusunu bilip yapamayanlardanim.... iki ogun bir mini ara yaptigim icin kahvalti gec oluyor benimde..

Ben birtek hafta sonu geç yapıyorum artık
Geç uyandığım için
Hata yapıyoruz

Ben birtek hafta sonu geç yapıyorum artık
Geç uyandığım için
Hata yapıyoruz
Evet hata yapiyoruz ama bende hep gec yapanlardanim anca kizimi doyur kendim oturayim derken saat ilerliyor... hafta sonu zaten gec oluyor ondan kacis yok.. esim oyle 8.30 9 gibi kalkip kahvaltiya oturmaz... 9 da uyanir kahvaltiya oturmamiz yine 10 olur )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…