- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Himmm bide disardan alayim canim o zaman yadpa vucud alissin tatli kasikla vereyim ben yk ile veriyordum cook mu geldi acaba....ada81 cnm harnup özünden söz etmişsin o alerji ihtimali düşük bir besin ama olabilir alerji kişiye özeldir bende eczaneden aldırdım ama onun içinde vitamin takviyeleri vardı diye vermedim alerji yapabilir diye vitamin ilaçları yapıyor genelde çünkü soğuk sıkım sade alıyordum ben eczane dışı bir yerden :)
Olabilir alerjik bünyeye kademeli vermek daha iyi az az başlamak :). Benim oğlum 6 aylıktan beri 3 tatlı kaşığı filan yerdi günde bazen 2 ;0Himmm bide disardan alayim canim o zaman yadpa vucud alissin tatli kasikla vereyim ben yk ile veriyordum cook mu geldi acaba....
Hosbulduk canimsağolasin daha iyi şükür sen nasilsin kuzum
Evet hata yapiyoruz ama bende hep gec yapanlardanim anca kizimi doyur kendim oturayim derken saat ilerliyor... hafta sonu zaten gec oluyor ondan kacis yok.. esim oyle 8.30 9 gibi kalkip kahvaltiya oturmaz... 9 da uyanir kahvaltiya oturmamiz yine 10 olur)
Oyle yapayim canim kucuk kasikla basliyayim bide bu aralar cook fazla ilac kullandi vucud neye tepki verdu bilemedim...Olabilir alerjik bünyeye kademeli vermek daha iyi az az başlamak :). Benim oğlum 6 aylıktan beri 3 tatlı kaşığı filan yerdi günde bazen 2 ;0
Ayyy valla saatlerce agzina bekletiyor cigne kizim yut kizim demekten ölüyorum...herkes birak ac kalinca nasil kosa kosa yiyecek diyorlaer.... denedim yok anacimm kizin umrumda degil aksama kadar yemek verme aciktim demiyorYanii küçük çocuklu olunca sıra zor geliyordur sana
Ben hafta ici mecbur erken uyaniyorum okula götürmek için kızları ama hafta sonu da keyif yapıyorum birtürlü kalkamıyorum
Süt aldım bende pişirdim. 2 gün dolapta bekletip kaymağını aldım16.00
Öğlen yemeği
1 tabak sebzeli sucuklu yumurta
Yarım kase kaymak (hakiki kaymak yenilebilir demişti karatay ama fazla mı oldu acaba
1 tk bal
Hafta sonu benim de iki öğün oluyor arada ara öğünKizlar , kahvalti saati bende sizler gibi gec yapanlardanim ama doğrusu en gec 9.30 yapilmis olmasi gerekiyormus... diyetisyene gitmistim oyle soylemisti ..bi arkadaşımda gitti onada dr mutlaka 9.30 bitmis olmasi gerekiyor demis....meta hareketlenmesi icin kahvalti erken yapılması onemliymis..
Iste bende dogrusunu bilip yapamayanlardanim.... iki ogun bir mini ara yaptigim icin kahvalti gec oluyor benimde..
Ayyy valla saatlerce agzina bekletiyor cigne kizim yut kizim demekten ölüyorum...herkes birak ac kalinca nasil kosa kosa yiyecek diyorlaer.... denedim yok anacimm kizin umrumda degil aksama kadar yemek verme aciktim demiyor
Hic bu ananin kizi degil hahaha
Benim hep oyle canimSüt aldım bende pişirdim. 2 gün dolapta bekletip kaymağını aldım
Dün akşam yememek için (ekmek bandıra bandıra )mücadele ettim
Baktım kaybedicem yattım uyudum
Yani o kaymak çok fazla canım
Hafta sonu benim de iki öğün oluyor arada ara öğün
Yok yok hic bana cekmemis babaya cekmemis... ayni benim ablam mıý mıyBu çocuk sana çekmemiş kesin
Yok yok hic bana cekmemis babaya cekmemis... ayni benim ablam mıý mıyzaten ablamin kizi ayni ben benim kiz ayni ablam...
Huhu nerdesinizzz
Ben geldimmmm
Sabah arkadasa kahvaltiya gittik ..oradan hastaneye kizimin iğnesi yapildi... kostur ev sonra hava cok güzeldi parka gittik... eve gel kizimi yikadim pert oldum simdi bi gecmis yapip keyif yapma zamani
Aynı boyumuzzzz 1 kilo 100 gitti rakimecim. Bakalım bu hafta nasıl olucak hiç güvenmiyorum kendime illaki kaçıyor
Sağol canim tesekkurlerBurdaaaa burdayım
Afiyet olsun, çok geçmiş olsun canımm
Ne listesi canımKızlar bu hafta liste yapıldı mı ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?