Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 cnm harnup özünden söz etmişsin o alerji ihtimali düşük bir besin ama olabilir alerji kişiye özeldir bende eczaneden aldırdım ama onun içinde vitamin takviyeleri vardı diye vermedim alerji yapabilir diye vitamin ilaçları yapıyor genelde çünkü soğuk sıkım sade alıyordum ben eczane dışı bir yerden :)

Himmm bide disardan alayim canim o zaman yadpa vucud alissin tatli kasikla vereyim ben yk ile veriyordum cook mu geldi acaba....

Yanii küçük çocuklu olunca sıra zor geliyordur sana
Ben hafta ici mecbur erken uyaniyorum okula götürmek için kızları ama hafta sonu da keyif yapıyorum birtürlü kalkamıyorum

Olabilir alerjik bünyeye kademeli vermek daha iyi az az başlamak :). Benim oğlum 6 aylıktan beri 3 tatlı kaşığı filan yerdi günde bazen 2 ;0
Oyle yapayim canim kucuk kasikla basliyayim bide bu aralar cook fazla ilac kullandi vucud neye tepki verdu bilemedim...

Yanii küçük çocuklu olunca sıra zor geliyordur sana
Ben hafta ici mecbur erken uyaniyorum okula götürmek için kızları ama hafta sonu da keyif yapıyorum birtürlü kalkamıyorum
Ayyy valla saatlerce agzina bekletiyor cigne kizim yut kizim demekten ölüyorum...herkes birak ac kalinca nasil kosa kosa yiyecek diyorlaer.... denedim yok anacimm kizin umrumda degil aksama kadar yemek verme aciktim demiyor
Hic bu ananin kizi degil hahaha

16.00
Öğlen yemeği

1 tabak sebzeli sucuklu yumurta
Yarım kase kaymak (hakiki kaymak yenilebilir demişti karatay ama fazla mı oldu acaba
1 tk bal
Süt aldım bende pişirdim. 2 gün dolapta bekletip kaymağını aldım
Dün akşam yememek için (ekmek bandıra bandıra ) mücadele ettim
Baktım kaybedicem yattım uyudum
Yani o kaymak çok fazla canım
Hafta sonu benim de iki öğün oluyor arada ara öğün

Benim hep oyle canim )

18 şubat menu
Sabah 10.40
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim sucuk
3 dilim salatalik
2 dilim domates
1 dilim borek ( ev sahibi cok israr etti)

Ara
2 kuru kayısı

Aksam 17.00
1 lahmacun
Boool salata
Sade soda

2 lt su icildi ..
Parkta 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Ev toplamaca kosusturma..
LAydLiNe

Bugünkü menüm 18 şubat
11:00
Omlet(3 dilim yağsız pastırma 1 yumurta 1 çk tereyağı domates yeşil biber)
5 siyah zeytin
3 köz yeşil biber
50 gr tb ekmek

15:30
3 yk yoğurt 1 yeşil elma

17:00
11 fındık çiğ

18:20
1 dilim kıymalı pide( 50 gr ekmek)
Salata ayran

Gün boyunca
1 bardak bitki çayı
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
70 sn plank
5 dakika dambılla bel çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…