18 şubat menu
Sabah 10.40
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim sucuk
3 dilim salatalik
2 dilim domates
1 dilim borek( ev sahibi cok israr etti)
Ara
2 kuru kayısı
Aksam 17.00
1 lahmacun
Boool salata
Sade soda
2 lt su icildi ..
Parkta 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Ev toplamaca kosusturma..
LAydLiNe
Bugünkü menüm 18 şubat
11:00
Omlet(3 dilim yağsız pastırma 1 yumurta 1 çk tereyağı domates yeşil biber)
5 siyah zeytin
3 köz yeşil biber
50 gr tb ekmek
15:30
3 yk yoğurt 1 yeşil elma
17:00
11 fındık çiğ
18:20
1 dilim kıymalı pide( 50 gr ekmek)
Salata ayran
Gün boyunca
1 bardak bitki çayı
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
70 sn plank
5 dakika dambılla bel çalışma
Uzun zamandır kıymalı pide yemiyordum o kadar özlemişim ki
Minik minik ısırarak yedim
Eskiden 1 tam pideyi bitirirdim
Sağol canim... diyetteyim demek istemedim sonraki bulusmalarda iyice inceliyorlar vermismiyim diye o yuzden kimseye diyetteyim demiyorum.. bazen kacmak icin midem rahatsiz diyorum oyle kurtuluyorumMisafirlikte insan bazen mecbur kalıyor yemeye
Ama iyi birtane yemissin
Lahmacunda hamuru ince birşey olmaz cnm
Afiyet olsun
Etli ekmek gibi mi pide lahmacun gibi mi canim benim lahmacunum yuvarlak bende bitmesin diye yavas yavad yiyorum hahahaUzun zamandır kıymalı pide yemiyordum o kadar özlemişim ki
Minik minik ısırarak yedim
Eskiden 1 tam pideyi bitirirdim
Sağol canim... diyetteyim demek istemedim sonraki bulusmalarda iyice inceliyorlar vermismiyim diye o yuzden kimseye diyetteyim demiyorum.. bazen kacmak icin midem rahatsiz diyorum oyle kurtuluyorum)
Ben denedim canim karaciger temizlemesi icin ama benim coook tansiyonum düştü zaten dusuk tansiyonluyum onu icince kafami kaldiramadim..Kızlar maydonoz ve limonu robottan geçirip içmeye başlıcam bugün çok ise yarıyormuş
Siz daha önce hiç denedinizmi
Etli ekmek gibi mi pide lahmacun gibi mi canim benim lahmacunum yuvarlak bende bitmesin diye yavas yavad yiyorum hahaha
Hahaha bak buda iyiymisss arada bende diyeyimBende disim ağrıyor diyorum
Ben denedim canim karaciger temizlemesi icin ama benim coook tansiyonum düştü zaten dusuk tansiyonluyum onu icince kafami kaldiramadim..
Maydanoz odem atıyor canim.. direkt odem gidiyor vucudda o dogruEvt onu diyor ztn çoğu kişi
Ama kilo verdiriyor diyorlar doğrumu ki
Hahaha bak buda iyiymisss arada bende diyeyim
Maydanoz odem atıyor canim.. direkt odem gidiyor vucudda o dogru
Onu bende derim arada aksam oturmalarinda bugun kahvalti olunca bisey diyemedimYada yeni yedim geldim
Ic canim tansiyonun normalse ic belki etkilemez seni..Neyse içiyimde yarın az çıkıyım
Afiyet olsun canım güzel18 şubat menu
Sabah 10.40
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim sucuk
3 dilim salatalik
2 dilim domates
1 dilim borek( ev sahibi cok israr etti)
Ara
2 kuru kayısı
Aksam 17.00
1 lahmacun
Boool salata
Sade soda
2 lt su icildi ..
Parkta 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Ev toplamaca kosusturma..
LAydLiNe
Sağol canım hafta sonu vaktim daha çok oluyorAfiyet olsun cnm
Spor çok iyi
Olabildiğince az yedim canımYemeseydin iyi olurmuş ama çok az yemissin cnm
Haklısın canım diyetteyim dememek lazımSağol canim... diyetteyim demek istemedim sonraki bulusmalarda iyice inceliyorlar vermismiyim diye o yuzden kimseye diyetteyim demiyorum.. bazen kacmak icin midem rahatsiz diyorum oyle kurtuluyorum)
Duymadım denemedim hergün mü yapılacakmışKızlar maydonoz ve limonu robottan geçirip içmeye başlıcam bugün çok ise yarıyormuş
Siz daha önce hiç denedinizmi
Etli ekmek gibi ince oluyor bu da Kayseri usulüEtli ekmek gibi mi pide lahmacun gibi mi canim benim lahmacunum yuvarlak bende bitmesin diye yavas yavad yiyorum hahaha
Tam olarak nasıl yapılıyor benim tansiyon hafif yüksek belki normale düşerBen denedim canim karaciger temizlemesi icin ama benim coook tansiyonum düştü zaten dusuk tansiyonluyum onu icince kafami kaldiramadim..
Öyle de işte nefis istiyorsanki daha önce hiç yemediğimiz birşey
Onların yüzünden hep kilo aldik
Ev sahibi olunca duramaz yaparOnu bende derim arada aksam oturmalarinda bugun kahvalti olunca bisey diyemedimbide o kadar soyledim bisey yapma diye sabah kalkmis börek yapmis patates kızartmış pasta yapmis kahvalti cesitlerine ek olarak.. dedim tamam hadi bir dilim borek yiyeyim )
Ne listesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?