Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Misafirlikte insan bazen mecbur kalıyor yemeye
Ama iyi birtane yemissin
Lahmacunda hamuru ince birşey olmaz cnm
Afiyet olsun

Afiyet olsun cnm
Spor çok iyi

Misafirlikte insan bazen mecbur kalıyor yemeye
Ama iyi birtane yemissin
Lahmacunda hamuru ince birşey olmaz cnm
Afiyet olsun
Sağol canim... diyetteyim demek istemedim sonraki bulusmalarda iyice inceliyorlar vermismiyim diye o yuzden kimseye diyetteyim demiyorum.. bazen kacmak icin midem rahatsiz diyorum oyle kurtuluyorum )

Uzun zamandır kıymalı pide yemiyordum o kadar özlemişim ki
Minik minik ısırarak yedim
Eskiden 1 tam pideyi bitirirdim
Etli ekmek gibi mi pide lahmacun gibi mi canim benim lahmacunum yuvarlak bende bitmesin diye yavas yavad yiyorum hahaha

Yada yeni yedim geldim
Onu bende derim arada aksam oturmalarinda bugun kahvalti olunca bisey diyemedim bide o kadar soyledim bisey yapma diye sabah kalkmis börek yapmis patates kızartmış pasta yapmis kahvalti cesitlerine ek olarak.. dedim tamam hadi bir dilim borek yiyeyim )

Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun cnm
Spor çok iyi
Sağol canım hafta sonu vaktim daha çok oluyor
Yemeseydin iyi olurmuş ama çok az yemissin cnm
Olabildiğince az yedim canım
Sağol canim... diyetteyim demek istemedim sonraki bulusmalarda iyice inceliyorlar vermismiyim diye o yuzden kimseye diyetteyim demiyorum.. bazen kacmak icin midem rahatsiz diyorum oyle kurtuluyorum )
Haklısın canım diyetteyim dememek lazım
Kızlar maydonoz ve limonu robottan geçirip içmeye başlıcam bugün çok ise yarıyormuş
Siz daha önce hiç denedinizmi
Duymadım denemedim hergün mü yapılacakmış
Etli ekmek gibi mi pide lahmacun gibi mi canim benim lahmacunum yuvarlak bende bitmesin diye yavas yavad yiyorum hahaha
Etli ekmek gibi ince oluyor bu da Kayseri usulü

Ben denedim canim karaciger temizlemesi icin ama benim coook tansiyonum düştü zaten dusuk tansiyonluyum onu icince kafami kaldiramadim..
Tam olarak nasıl yapılıyor benim tansiyon hafif yüksek belki normale düşer
sanki daha önce hiç yemediğimiz birşey
Onların yüzünden hep kilo aldik
Öyle de işte nefis istiyor
İki gündür dışarıdan apartmandan o kadar güzel yemek kokuları geliyor ki
Gıcıklar ya.. kokutmayın öyle
Ev sahibi olunca duramaz yapar
Yaptıpiğıda yensin ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…