- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Cuma’ları 11:30 a kadar bildirim yapılıyorCumadan cumaya yapılıyor ya kaç kg verdik diye onu dedim canım
Ben denedim canim karaciger temizlemesi icin ama benim coook tansiyonum düştü zaten dusuk tansiyonluyum onu icince kafami kaldiramadim..
Onu bende derim arada aksam oturmalarinda bugun kahvalti olunca bisey diyemedimbide o kadar soyledim bisey yapma diye sabah kalkmis börek yapmis patates kızartmış pasta yapmis kahvalti cesitlerine ek olarak.. dedim tamam hadi bir dilim borek yiyeyim )
Ic canim tansiyonun normalse ic belki etkilemez seni..
evet canim 2 hafta denedim ben. odem attiriyor. detoks suyu felan diyolar. yanlis hatirlamiyosam 2 hafta icip 1 hafta icmiyosun sonra 2 hafta bi daha iciyosun ve sonraki 6 ay kesinlikle icmiyosun. fazlasi tehlikeymis. ama cok iyi bi detoks.Kızlar maydonoz ve limonu robottan geçirip içmeye başlıcam bugün çok ise yarıyormuş
Siz daha önce hiç denedinizmi
evet canim 2 hafta denedim ben. odem attiriyor. detoks suyu felan diyolar. yanlis hatirlamiyosam 2 hafta icip 1 hafta icmiyosun sonra 2 hafta bi daha iciyosun ve sonraki 6 ay kesinlikle icmiyosun. fazlasi tehlikeymis. ama cok iyi bi detoks.
ben yaptığımda hic dikkat etmedim gunluk cikolatalarimi da yedim ve 2 kilo verdim 2 haftada. hareketli bi donemdeydim ayrica.
kizlar bu siralar cok acikiyorum. oglen yemek yemiyorum kahvaltimi 10 da yapıyorum, ondan mi acaba. 11 gundur boyle besleniyorum bir sey olmuyodu ama artik acikiyorum. bir de sofradan kalkinca agirlik cokuyo kolumu kaldircak halim olmuyo. enerjim dusuyo. metabolizmami bi olcturtsem mi ki?
canim biz 3 kiz arkadas okul zamani yapiyoduk.Tmm cnm ozm deniyim bende
Ben akşam içiyim diyorum yoksa sabah mi içiyordum sen 1bardak su 1demet maydonoz
1tlane liomon doğru demi
Stres ten fena yedim 2 gündür güvenmemekte haklıymışım yarın oruç tutmak en iyisi1 kilodan fazla vermişsin niye güvenmiyorsun daha ne olsun :)))))
canim biz 3 kiz arkadas okul zamani yapiyoduk.
sabah ac karnina 1 dmet maydanoz 1 limon 3 su bardagi suyla yapiyoduk. bence maydanozun ve limonun 3te 1ini ya da yarisini yapabilirsin ya da daha az 1 demet cok gelir. her sabah 1 er bardaklik hazirliyoduk. insallah ise yarar canim. afiyet olsun
insallah alisirim canim. yoksa aksam yemeklerinde patlama yasarim bi anlami kalmaz.Cnm bence bir süre sonra alisirsin az yemekle doymaya ben şuan alıştım sanki az yemeye
Ama için rahat etmezse bi baktım genede
Benimki 11 aylık canım iki gündür bunu yapıyoe tam iştahı geldi diyorum bu hale sokuyor kendini galiba ben çok stres yapıyorum ondan diye düşüyorum. Evde has kalmadı bekletip tükürmekten bendede sinir kalmadı hem uykusuzluk hem yorgunluk hemde aç kaldı derdiAyyy valla saatlerce agzina bekletiyor cigne kizim yut kizim demekten ölüyorum...herkes birak ac kalinca nasil kosa kosa yiyecek diyorlaer.... denedim yok anacimm kizin umrumda degil aksama kadar yemek verme aciktim demiyor
Hic bu ananin kizi degil hahaha
insallah alisirim canim. yoksa aksam yemeklerinde patlama yasarim bi anlami kalmaz.
spor yapan verdi de spor yapmayan veremedi galiba. biz 1 arkadasimla hergun olmasa bile 2 gune 1 15dk yuruyus 45 dk bisiklet suruyoduk son 15 dk uzay bisikleti suruyoduk. yani en az 1 saatlik duzenli spor yapiyoduk. ama yemegimize dikkat etmiyoduk pek fazlaTmm cnm ama sabah yapamam ben akşam denicem
O arkadaşlarında kilo vermismiydi
hmm anladim canim haklisin. en kisa zamanda kuculur insallah yaaMigden küçülür cnm birsüre sonra daha az yemekle doyarsın ama sabret biraz hemen olmaz
Sagol canisi. Ama bu saylanmaz ki. Ben hastalanarak hile yapmis oldum.
hmm anladim canim haklisin. en kisa zamanda kuculur insallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?