Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18.02.18 pazar
10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 basdak siyah cay
5 zeytin
domates biber
1ck corekotlu lor

16.00
1 halka ananas

18.00
menemen
4 dilim tb ekmegi (cok actim gozum dondu)
2 bardak ayran

2 lt su
50 dk zumba
30 dk yürüyüş
LAydLiNe

kizlar bu siralar cok acikiyorum. oglen yemek yemiyorum kahvaltimi 10 da yapıyorum, ondan mi acaba. 11 gundur boyle besleniyorum bir sey olmuyodu ama artik acikiyorum. bir de sofradan kalkinca agirlik cokuyo kolumu kaldircak halim olmuyo. enerjim dusuyo. metabolizmami bi olcturtsem mi ki?

Ama karşı taraftaki insanda emek veriyor uğraşıyor yemeyince ayıp oluyor

Kızlar maydonoz ve limonu robottan geçirip içmeye başlıcam bugün çok ise yarıyormuş
Siz daha önce hiç denedinizmi
evet canim 2 hafta denedim ben. odem attiriyor. detoks suyu felan diyolar. yanlis hatirlamiyosam 2 hafta icip 1 hafta icmiyosun sonra 2 hafta bi daha iciyosun ve sonraki 6 ay kesinlikle icmiyosun. fazlasi tehlikeymis. ama cok iyi bi detoks.
ben yaptığımda hic dikkat etmedim gunluk cikolatalarimi da yedim ve 2 kilo verdim 2 haftada. hareketli bi donemdeydim ayrica.

Tmm cnm ozm deniyim bende
Ben akşam içiyim diyorum yoksa sabah mi içiyordum sen 1bardak su 1demet maydonoz
1tlane liomon doğru demi

Cnm bence bir süre sonra alisirsin az yemekle doymaya ben şuan alıştım sanki az yemeye
Ama için rahat etmezse bi baktım genede

Bugünkü menüm

Sabah 11de
1dilim ekmek
1bardak süt
1dilim beyaz peynir
2yumurta
Salatalık

Saat 3de
Yarım kase yoğurt içinde 6-7 tane frambuaz

Saat 6bucukta
1bardak ayran
1kase döner eti

2litre su
1bardak maydonoz kürü

7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
30dk yürüyüs

Tmm cnm ozm deniyim bende
Ben akşam içiyim diyorum yoksa sabah mi içiyordum sen 1bardak su 1demet maydonoz
1tlane liomon doğru demi
canim biz 3 kiz arkadas okul zamani yapiyoduk.
sabah ac karnina 1 dmet maydanoz 1 limon 3 su bardagi suyla yapiyoduk. bence maydanozun ve limonun 3te 1ini ya da yarisini yapabilirsin ya da daha az 1 demet cok gelir. her sabah 1 er bardaklik hazirliyoduk. insallah ise yarar canim. afiyet olsun

Tmm cnm ama sabah yapamam ben akşam denicem
O arkadaşlarında kilo vermismiydi

Benimki 11 aylık canım iki gündür bunu yapıyoe tam iştahı geldi diyorum bu hale sokuyor kendini galiba ben çok stres yapıyorum ondan diye düşüyorum. Evde has kalmadı bekletip tükürmekten bendede sinir kalmadı hem uykusuzluk hem yorgunluk hemde aç kaldı derdi

Tmm cnm ama sabah yapamam ben akşam denicem
O arkadaşlarında kilo vermismiydi
spor yapan verdi de spor yapmayan veremedi galiba. biz 1 arkadasimla hergun olmasa bile 2 gune 1 15dk yuruyus 45 dk bisiklet suruyoduk son 15 dk uzay bisikleti suruyoduk. yani en az 1 saatlik duzenli spor yapiyoduk. ama yemegimize dikkat etmiyoduk pek fazla
aksamlari yapinca nasil olur bilmiyorum ama spor yapip dikkat edince iyi kilo verdirir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…