spor yapan verdi de spor yapmayan veremedi galiba. biz 1 arkadasimla hergun olmasa bile 2 gune 1 15dk yuruyus 45 dk bisiklet suruyoduk son 15 dk uzay bisikleti suruyoduk. yani en az 1 saatlik duzenli spor yapiyoduk. ama yemegimize dikkat etmiyoduk pek fazla
aksamlari yapinca nasil olur bilmiyorum ama spor yapip dikkat edince iyi kilo verdirir herhalde.
Evet canim aynen ben de. Pc ye oturmayi sevmiyorum. Haraketsiz kalmamiza sebep oluyor gibi geliyor. Tel.den musait oldugun her yerde girebiliyorsun.ben de oyle.
uygulamasini indirdim kolay oluyo
tamam canim olur.Ben ztn yapıyorum spor ins ise yarar
Sende yapsana birlikte deneriz bakalım nekadar verebilcez
aynen canim her yerde her zaman girebiliyosun.Evet canim aynen ben de. Pc ye oturmayi sevmiyorum. Haraketsiz kalmamiza sebep oluyor gibi geliyor. Tel.den musait oldugun her yerde girebiliyorsun.
Afiyet olsun arkadasimİyi akşamlar kızlar 18 şubat menüm
11.00 sabah
Çeyrek gevrek
1 dilim peynir
1 yumurta
13.00 çay 1 hurma ile
14.30 öğlen
1 tam kalçalı but fırında
Domates soğan salatası
16.00 şekersiz nescafe
20.00 akşam
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
21.30 çay 1 hurma ile
Afiyet olsun arkadasimKızlar sabah
Çok hafif kahvaltı
15:00
Bir tabak bol sebzeli sucuklu yumurtlı türlü
1 kase kaymak
1 tek bal
Akşam
6 tane minik tavuk şinitsel
Yarım tabak bulgur
1 ml leslie
100 ip atlama
3 lt su (1.5u detoks)
Sağol canım benim inşallah iyi bir menüolmuştur suyu yazmayı unutmuşum su 2 ltAfiyet olsun arkadasim
Kızlar akşam yemeğini yemedim sabah kahvaltımı iki katı yiyebiliryim
Bence guzel bir menu olmus.Sağol canım benim inşallah iyi bir menüolmuştur suyu yazmayı unutmuşum su 2 lt
Bence tahlillerini yaptir kan sekerinde oynamalar olabilir yemek sonrasi olanlar normal degil canim.kizlar bu siralar cok acikiyorum. oglen yemek yemiyorum kahvaltimi 10 da yapıyorum, ondan mi acaba. 11 gundur boyle besleniyorum bir sey olmuyodu ama artik acikiyorum. bir de sofradan kalkinca agirlik cokuyo kolumu kaldircak halim olmuyo. enerjim dusuyo. metabolizmami bi olcturtsem mi ki?
Hayır öyle olmaz bence çünkü sen yeni bir güne başlıyorsun ona gòre devam et mesela her hangi bir öğünü atladın mı diğer òğünde onu telafi etmen yanlış olur
tamam canim olur.
yarin baslayalim
haklisin canim esim de dedi kan sekerin yukseliyodur aniden diye. bi baktirim troidlerimi felan. bana da pek normal gelmedi. en azindan icim rahat eder.Bence tahlillerini yaptir kan sekerinde oynamalar olabilir yemek sonrasi olanlar normal degil canim.
hadi insallahTmm cnm iyi olur
Bakalım fayda edicekmi
Tabi arkadasim. Umarim iyi sonuclar cikar ama ihmal etmehaklisin canim esim de dedi kan sekerin yukseliyodur aniden diye. bi baktirim troidlerimi felan. bana da pek normal gelmedi. en azindan icim rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?